Hotelltilbud Europa Tsjekkia

Hoteller i Tsjekkia

Finn de beste tilbudene på 20 803 hotels i Tsjekkia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Tsjekkia

Leter du etter en by å besøke i Tsjekkia? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
434 kr - 751 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I TSJEKKIA Ostrava 20 % billigere Hoteller i Ostrava er de billigste i Tsjekkia med en gjennomsnittspris på kun 434 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I TSJEKKIA Špindlerův Mlýn 39 % dyrere Špindlerův Mlýn har de dyreste hotellene i Tsjekkia med rom som har en gjennomsnittspris på 751 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TSJEKKIA Praha 87 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Praha enn noen annen by i Tsjekkia

Populære byer i Tsjekkia

Bestill et av de beste tilbudene Tsjekkia som tilbys på disse populære stedene

Tsjekkia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Tsjekkia

Når er det billigst å besøke Tsjekkia?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Tsjekkia, bør du vurdere å besøke landet i februar som er den billigste måneden med priser helt nede i 663 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i april hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Tsjekkia velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Praha oftere enn noen annen by når de reiser til Tsjekkia.

Hvilken by i Tsjekkia har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Tsjekkia, kommer det ikke som noen overraskelse at Špindlerův Mlýn har de dyreste hotellrommene med en pris på 751 kr per natt – 39 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Tsjekkia har de billigste hotellrommene?

Praha tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Tsjekkia, med en prislapp på kun 295 kr – en pris som er 75 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Tsjekkia.


Mest populære turistdestinasjoner i Tsjekkia

Utforsk byene våre brukere elsker i Tsjekkia
Hotelltilbud Europa Tsjekkia