De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Irland

Hoteller i Irland

Finn tilbud på 2 309 hoteller i Irland

Irland
31. May — 1. Jun2
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Irland

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Irland
Pris
kr381
kr3307
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Irland

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Irland, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Irland

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Irland

Nyttig informasjon om hoteller i Irland

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Irland

Laveste hotellpris

378 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin

Hoteller i nærheten av flyplassen

2360

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Irland funnet siste 7 dager er 378 kr/natten. Denne prisen fås hos Jacobs Inn Dublin, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Irland(8,2/10 rating - basert på 2 906 anmeldelser).
Det er er 2 360 hoteller i Irland i nærheten av Dublin. Maldron Hotel Dublin Airport med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Irland. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Irland siste uken er 7 372 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Irland

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Irland
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
32 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

1 445 kr–2 889 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 790 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 694 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Irland

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Irland

Pris

1 263 kr–2 784 kr

BILLIGSTE BY I IRLANDLimerick34 % billigereHoteller i Limerick er de billigste i Irland med en gjennomsnittspris på kun 1 263 kr per natt
DYRESTE BY I IRLANDDonegal32 % dyrereDonegal har de dyreste hotellene i Irland med rom med en gjennomsnittspris på 2 784 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I IRLANDDublin89 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Dublin enn noen annen by i Irland

Informasjon om opphold i Irland

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Irland

Hvilke byer i Irland bør du besøke?

Om du er usikker hvor du bør bestille hotell i Irland, er Dublin et trygt valg. I den spennende hovedstaden vil du ha et mangfold av muligheter uansett om du er interessert i historie, teknologi, kunst, eller mat. Bestiller du overnatting på The Marker Hotel så vil du bo sentralt og nær flere av byens beste attraksjoner. Ved kjøp av et tre-dagers pass vil du få ubegrenset tilgang til byens utvalg av buss, trikk og tog. Det er gode bussruter i alle irske byer, og med jernbanesystemet blir det enkelt for deg å se alle deler av landet. Det anbefales å ta en kort togtur til landsbyen Howth, hvor du kan tilbringe en rolig dag ved Irskesjøen. Ellers kan du reise litt lenger til andre populære reisemål som Cork, Belfast og Galway.

Hvilke attraksjoner er populære i Irland?

Om du skal finne rimelige hoteller i Irland vil du få mye for pengene i Galway. Velger du overnatting i Irlands vakre, grønne natur, er det populært å tilbringe tid i Kylemore Abbey and Garden. Her kan du betale for en omvisning i den flotte viktorianske hagen og i den nygotiske kirken. Menlo Park Hotel er anbefalt for et behagelig opphold i hjertet av byen. Det lønner seg å ta en tur opp til The Cliffs of Moher, som er en av Irlands mest besøkte naturlige attraksjoner. Med kjøp av billett får du inngang til klippene, besøkssenteret og parkering. Om du er i Belfast er det helt gratis å ta en omvisning av The Dome på Victoria Square, vandre rundt byens botaniske hage, eller ta turen opp til slottet hvor du får nyte utsikten over Belfast Lough. Ten Square Hotel anbefales for sentral beliggenhet, og er et bra startpunkt for din opplevelse i Belfast.

Hvilke byer i Irland har det beste utelivet?

Om du har kommet for den anerkjente pubkulturen eller for å smake på landets kulinariske skatter, vil du finne det uansett hvor du bestiller hotell i Irland. Dublin tilbyr et mangfold av gode restauranter, utesteder og arrangementer som gjør det til en livlig by hele året. Et høydepunkt blant voksne er Guiness Storehouse, hvor du får smake og lære om landets mest ikoniske øl. Eller ta en Whiskey tour og lær om Irlands lange whiskey-tradisjoner. Den nest største byen i Irland, Cork, har en stor studentpopulasjon som gjør det til en ungdommelig og sosial by. Cork er spesielt kjent for sin matkultur, med fremtredende restauranter og lokale markeder. Velger du overnatting på Clayton Hotel Cork City, vil du være nær The English Market. Her anbefales det å smake på høykvalitets meieriprodukter, kjøttvarer og Irske delikatesser. I Cork vil du finne både tradisjonelle og moderne irske spisesteder hvor du kan bestille nasjonale favoritter som Bacon and Cabbage, Irish Breakfast, og Shepherd’s Pie.

Hvilke byer i Irland har best tilbud på historie og kunst?

Irlands østre del er et ettertraktet reisemål for historie-interesserte. Blant byer som Carlingford, Trim, og Birr får du utforske sjarmerende kulturarvbyer, med slott, og andre viktige landemerker som forteller om regionens rike historie. Se blant vårt utvalg av irske hoteller i Kilkenny, for en kulturell opplevelse i landets best bevarte middelalderby. Om du bor du på Kilkenny Hibernian Hotel så vil du ha gåavstand fra Kilkenny Castle og Rothe House. For å se det beste av landets kunst, anbefales Belfast og Dublin. Belfast skiller seg ut for sitt utvalg av museer og anerkjente gallerier. I den moderne byen kan du helt gratis besøke Ulster Museum og The MAC året rundt. I Dublin er det spesielt populært å betale for en omvisning av RUA RED kunstsenter og Irish Museum of Modern Art.

Når er det billigst å besøke Irland?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Irland er November. I gjennomsnitt koster det kun 1 445 kr per natt i November. Den dyreste måneden for overnattinger i Irland er mai.

Hvor i Irland velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Dublin som er den mest populære byen i Irland.

Hvilken by i Irland har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 1 733 kr per natt er Galway den dyreste byen for hotellovernattinger i Irland. Gjennomsnittsprisen på 1 733 kr er ca. 22 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Irland har de billigste hotellrommene?

Westport tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Irland, med en prislapp på kun 390 kr – en pris som er 75 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Irland.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Irland fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 13 461 tilbydere å velge mellom fra Irland hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Irland fra hoteller sist?

Priser for Irland fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Irland gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Irland hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Irland?

momondo finner et flott sted å bo i Irland ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Irland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Irland