Hoteller i Irland

Finn tilbud på 12 358 hoteller i Irland

Irland
26. mai — 27. mai2
Irland
to. 26.5.
fr. 27.5.

De beste hotellene i Irland

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Irland
Pris
kr335.89
kr2101.7
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Irland

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Irland

Pris

1 019 kr–3 727 kr

BILLIGSTE BY I IRLANDShannon34 % billigereHoteller i Shannon er de billigste i Irland med en gjennomsnittspris på kun 1 019 kr per natt
DYRESTE BY I IRLANDCong59 % dyrereCong har de dyreste hotellene i Irland med rom med en gjennomsnittspris på 3 727 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I IRLANDDublin85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Dublin enn noen annen by i Irland

Ting å gjøre i Irland


Hoteller i populære byer i Irland

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Irland, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Irland

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Irland
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
23 %forventet prisnedgang
27 %forventet prisøkning

Pris

1 292 kr–2 293 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
19 764 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
13 608 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Informasjon om opphold i Irland

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Irland

Om du er usikker hvor du bør bestille hotell i Irland, er Dublin et trygt valg. I den spennende hovedstaden vil du ha et mangfold av muligheter uansett om du er interessert i historie, teknologi, kunst, eller mat. Bestiller du overnatting på The Marker Hotel så vil du bo sentralt og nær flere av byens beste attraksjoner. Ved kjøp av et tre-dagers pass vil du få ubegrenset tilgang til byens utvalg av buss, trikk og tog. Det er gode bussruter i alle irske byer, og med jernbanesystemet blir det enkelt for deg å se alle deler av landet. Det anbefales å ta en kort togtur til landsbyen Howth, hvor du kan tilbringe en rolig dag ved Irskesjøen. Ellers kan du reise litt lenger til andre populære reisemål som Cork, Belfast og Galway.

Om du skal finne rimelige hoteller i Irland vil du få mye for pengene i Galway. Velger du overnatting i Irlands vakre, grønne natur, er det populært å tilbringe tid i Kylemore Abbey and Garden. Her kan du betale for en omvisning i den flotte viktorianske hagen og i den nygotiske kirken. Menlo Park Hotel er anbefalt for et behagelig opphold i hjertet av byen. Det lønner seg å ta en tur opp til The Cliffs of Moher, som er en av Irlands mest besøkte naturlige attraksjoner. Med kjøp av billett får du inngang til klippene, besøkssenteret og parkering. Om du er i Belfast er det helt gratis å ta en omvisning av The Dome på Victoria Square, vandre rundt byens botaniske hage, eller ta turen opp til slottet hvor du får nyte utsikten over Belfast Lough. Ten Square Hotel anbefales for sentral beliggenhet, og er et bra startpunkt for din opplevelse i Belfast.

Om du har kommet for den anerkjente pubkulturen eller for å smake på landets kulinariske skatter, vil du finne det uansett hvor du bestiller hotell i Irland. Dublin tilbyr et mangfold av gode restauranter, utesteder og arrangementer som gjør det til en livlig by hele året. Et høydepunkt blant voksne er Guiness Storehouse, hvor du får smake og lære om landets mest ikoniske øl. Eller ta en Whiskey tour og lær om Irlands lange whiskey-tradisjoner. Den nest største byen i Irland, Cork, har en stor studentpopulasjon som gjør det til en ungdommelig og sosial by. Cork er spesielt kjent for sin matkultur, med fremtredende restauranter og lokale markeder. Velger du overnatting på Clayton Hotel Cork City, vil du være nær The English Market. Her anbefales det å smake på høykvalitets meieriprodukter, kjøttvarer og Irske delikatesser. I Cork vil du finne både tradisjonelle og moderne irske spisesteder hvor du kan bestille nasjonale favoritter som Bacon and Cabbage, Irish Breakfast, og Shepherd’s Pie.

Irlands østre del er et ettertraktet reisemål for historie-interesserte. Blant byer som Carlingford, Trim, og Birr får du utforske sjarmerende kulturarvbyer, med slott, og andre viktige landemerker som forteller om regionens rike historie. Se blant vårt utvalg av irske hoteller i Kilkenny, for en kulturell opplevelse i landets best bevarte middelalderby. Om du bor du på Kilkenny Hibernian Hotel så vil du ha gåavstand fra Kilkenny Castle og Rothe House. For å se det beste av landets kunst, anbefales Belfast og Dublin. Belfast skiller seg ut for sitt utvalg av museer og anerkjente gallerier. I den moderne byen kan du helt gratis besøke Ulster Museum og The MAC året rundt. I Dublin er det spesielt populært å betale for en omvisning av RUA RED kunstsenter og Irish Museum of Modern Art.

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Irland er oktober. I gjennomsnitt koster det kun 914 kr per natt i oktober. Den dyreste måneden for overnattinger i Irland er august.

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Dublin som er den mest populære byen i Irland.

Med en pris på 1 307 kr per natt er Dublin den dyreste byen for hotellovernattinger i Irland. Gjennomsnittsprisen på 1 307 kr er ca. 24 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Killarney tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Irland, med en prislapp på kun 199 kr – en pris som er 83 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Irland.


momondos favoritthoteller i Irland

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Irland
Radisson Blu Athlone

Radisson Blu Athlone

Northgate Street, Athlone, Ireland

8,0
1 046 kr
My Place Hostel

My Place Hostel

90 Lower Gardiner Street, Dublin, Ireland

6,9
1 065 kr
The Glasshouse

The Glasshouse

Swan Point 1, Sligo, Ireland

8,5
1 420 kr
Killarney Riverside Hotel

Killarney Riverside Hotel

Muckross Road, Killarney, Ireland

8,2
1 286 kr
Hotel Kilkenny

Hotel Kilkenny

College Road, Kilkenny, Ireland

8,1
1 238 kr

Keavan's Port Hotel , Dublin

Dublin 1-5 Camden Street Upper and 49-51 Camden Street Lower, Dublin, Ireland

8,4
1 200 kr
Waterford Marina Hotel

Waterford Marina Hotel

Canada Street, Waterford, Ireland

8,0
1 219 kr

Start planleggingen av reisen til Irland


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Irland hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

momondo finner et flott sted å bo i Irland ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.