Hotell Oslo: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 412 hoteller i Oslo, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Oslo

Det er mange flotte hoteller i Oslo, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Oslo

Frognerparken
Nasjonalgalleriet
Vigelandsparken

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Frognerparken?

Hoteller i nærheten av Frognerparken er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Oslo som koster 972 kr.

Hoteller i nærheten av Frognerparken

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Nasjonalgalleriet?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Oslo som ligger nærmest Nasjonalgalleriet. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Nasjonalgalleriet ligger på 1 080 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Nasjonalgalleriet er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Oslo som koster 972 kr.

Hoteller i nærheten av Nasjonalgalleriet

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Vigelandsparken?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Oslo som ligger nærmest Vigelandsparken, kan du forvente deg å måtte betale 1 080 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 080 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Vigelandsparken. Hoteller i nærheten av Vigelandsparken er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Oslo som koster 972 kr.

Hoteller i nærheten av Vigelandsparken

Finn billig overnatting i Oslos populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Oslo
Hoteller i St. Hanshaugen
Søk hoteller i St. Hanshaugen
Hoteller i Grünerløkka
Søk hoteller i Grünerløkka
Hoteller i Gamle Oslo
Søk hoteller i Gamle Oslo
Hoteller i Vestre Aker
Søk hoteller i Vestre Aker

Når bør du bestille hotell i Oslo

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Oslo
Lavsesong
Januar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

21 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

26 %

forventet prisøkning

Pris
803 kr - 1 358 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 069 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

985 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Oslo på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, 59 dag før.
1-2 stjerne
510 kr - 577 kr
3 stjerne
969 kr - 1 011 kr
4-5 stjerne
1 336 kr - 1 403 kr

Oslo reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Oslo

Hvordan bor man billig i Oslo?

Hotell i Oslo koster som oftest mer om du bor midt i sentrum, spesielt i området rundt Karl Johan. 3-stjerners hotell i sentrum begynner fra ca. 600 kr og opp, mens 4- og 5-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og opp. Store konserter og festivaler pleier ofte å holdes i Oslo, og det gir utslag på hotellprisene når reisende strømmer til fra resten av landet. Trekker du ut mot bydelene, har du bedre sjanser for å sikre deg gode hotelltilbud. På Grünerløkka finner du 2-stjerners hotell for ca. 200 kr natten. Ettersom standarden på hotell i Oslo er ganske bra, kan du bo greit selv på 2-stjerners.

Oslo på budsjett

Selv om norgesferier har rykte på seg for å være dyre, kan du fint nyte en morsom helg i Oslo på budsjett. Store severdigheter som Vigelandsparken og Akershus Festning er gratis, og du kan spasere rundt i Slottsparken for å nyte det historiske området uten å bruke en krone. Pakker du med deg en god lunsj, kan du nyte pikniker i vakre parker som Frognerparken. Styrer du unna sentrum, finner du spennende nabolag som Grünerløkka, med gode brukt- og vintagebutikker og sjarmerende kaféer.

Hvordan kommer man seg rundt i Oslo?

Ettersom Oslo er en ganske kompakt by, har du mulighet til å komme deg rundt til fots eller benytte deg av både trikk, T-bane og buss. Nettverket er godt utbygd og du kan benytte samme billett på alle tre transportmidlene. Du kan kjøpe billett på app, automat, butikker og kiosker, samt i billettluken på enkelte stasjoner. En 24-timersbillett er et ganske rimelig alternativ dersom du planlegger å reise rundt endel. Du kan også vurdere å kjøpe turistkortet Oslo Pass som inkluderer gratis adgang til flere museer og attraksjoner. Kortet kan bestilles på nett eller på utsalgssteder som Turistinformasjonen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Oslo?

Selv om det i utgangspunktet ikke finnes aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Norge, er det likevel enkelte hotell som har 18-års aldersgrense. Du bør derfor eventuelt kontakte aktuelt overnattingssted på forhånd for å avklare.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Oslo?

Enkelte hotell krever at du betaler for hotellrommet på forhånd når du bestiller online, mens andre lar deg betale ved utsjekk.

Parkering i Oslo

Oslo har en rekke parkeringshus spredt rundt i sentrum, og prisen varierer avhengig av parkeringsselskap og tid på døgnet. Dersom du har kjøpt turistkortet Oslo Pass, kan du sette bilen fra deg gratis på kommunale parkeringsplasser.


Hvor mye koster et hotell i Oslo per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Oslo med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Oslo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Oslo
Cochs Pensjonat

Cochs Pensjonat

8,4

552 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Verdandi Oslo

Hotel Verdandi Oslo

8,3

760 kr

Vis hotelltilbud
Ellingsens Pensjonat

Ellingsens Pensjonat

8,9

693 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Sjølyst

Scandic Sjølyst

8,3

810 kr

Vis hotelltilbud
Forenom Serviced Apartments Oslo Rosenborg

Forenom Serviced Apartments Oslo Rosenborg

6,6

718 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Olympiatoppen Sportshotel

Scandic Olympiatoppen Sportshotel

7,8

810 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Oslo

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Cochs Pensjonat

Cochs Pensjonat

8,4

552 kr

Vis hotelltilbud
Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo

8,2

1 044 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Verdandi Oslo

Hotel Verdandi Oslo

8,3

760 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Terminus

Thon Hotel Terminus

8,8

1 094 kr

Vis hotelltilbud
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

8,5

1 052 kr

Vis hotelltilbud
Scandic St. Olavs plass

Scandic St. Olavs plass

8,1

969 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Oslo

Oslo er en pulserende storby med spektakulære naturområder rett ved dørstokken. Alle de ulike nabolagene har sin sjarm, og hvor du bør bestille hotell i Oslo avhenger av hva du har lyst å gjøre. Dersom du aldri har vært i Tigerstaden før, eller ønsker å være i nærheten av Karl Johan, anbefales det å bestille hotell i sentrum. Fordelen er at du har gåavstand til de fleste attraksjoner, som Det kongelige slott. Hotellene er ofte dyrere om du vil bo nær bysenteret, men om du sammenligner hotelltilbud på momondo finner du overnattingssteder i ulike prisklasser.

Trekker du deg litt ut fra sentrum, kan du oppleve spennende nabolag og samtidig finne gode hotelltilbud. Grünerløkka er et trendy område av byen, med vintagebutikker, kunstgallerier og hippe kaféer. Nabolaget passer bra for alle som ønsker et litt annerledes opphold i Oslo eller reiser på budsjett, og dessuten setter barnefamilier pris på store parker, som Sofienbergparken.

På Majorstua og Frogner har du gåavstand til Vigelandsparken, samtidig som du befinner deg i et av byens finere strøk. Leter du etter litt luksus, kan du nyte både gourmetrestauranter og designerbutikker. Du er dessuten rett i nærheten av de livlige gatene Bogstadsveien/Hegdehaugsveien. Her finner du butikker i alle prisklasser, samt puber og nattklubber. Gaten bringer deg helt inn til sentrum og Slottsparken, og da er du plutselig midt i sentrum av Oslo.

Området rundt Akershus Festning passer utmerket om du ønsker å bo sentralt, men i ett litt roligere strøk enn ved Karl Johan. Dette stedet kan utforskes til fots, og du kan spasere til både Operaen og Aker Brygge.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Oslo

Hva er byens særpreg?

Tigerstaden, hovedstaden, Christiania – kjært barn har mange navn. Norges storby pulserer av liv, med store konserter, opera, festivaler, shopping og sightseeing. Enten du ønsker en romantisk helg med piknik på Operataket, shoppe med venner i Bogstadveien eller nyte bra musikk i Oslo Konserthus, finnes det et hotell i Oslo for enhver smak: fra koselige vandrerhjem som Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, til moderne hotell med svømmebasseng som Radisson Blu Plaza Hotel Oslo. Drar du med familien for festlige dager i Tusenfryd, eller skal på heidundrende konserter med vennegjengen, kan du bestille romslige leiligheter. Er du forretningsreisende, finnes det store hotell med gode fasiliteter. Uansett hva du ser etter, så kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og velge hvilken bydel du vil bo i.

 

Hva har Oslo å tilby?

Oslo er en by som bugner over av kultur og historie, samtidig som du har natur og villmark rett ved fingerspissene. Dersom du har fått med deg hovedattraksjonene, som Slottet og Vigelandsparken, kan du fordype deg i kunst på Nasjonalgalleriet og Munchmuseet. Har du fått nok av sightseeing, kan du dra ut på tur i marka om dagen og nyte en av byens mange restauranter og utesteder om kvelden. Det er heller ikke uten grunn at Oslo kalles for en festivalby, med alt fra rock og opera til film og middelalderkultur. Få flere tips om hva du skal gjøre i Oslo.

Hvor grønn er byen?

Oslo har mange store parker som blir hyppig brukt av innbyggerne. I sentrum har du Studenterlunden og Slottsparken, og St. Hanshaugen er et populært samlingspunkt på solrike dager. Friluftselskere vil dessuten sette pris på Oslomarka, et enormt friluftsområde som inviterer til gåturer om sommeren og skiturer om vinteren. Ikke minst, så ligger Oslo rett ved fjorden, med mange bademuligheter og en langstrakt båthavn.


Reiseinformasjon for Oslo

Hvor mange dager tilbringer folk i Oslo?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Oslo.

Hvor mye koster et hotell i Oslo?

Et hotellrom i Oslo vil normalt koste deg 1 358 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Oslo?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Oslo. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 175 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Oslo?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Oslo. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hvor mye koster et hostell i Oslo?

Hosteller og hoteller i Oslo med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 219 kr for en seng per person. Dette blir omkring 139 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Oslo.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Oslo?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (90 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Oslo.