Hoteller i Oslo, Norge

Finn tilbud på 132 hoteller i Oslo, Norge

Oslo, Norge
29. nov. — 30. nov.2
to. 30.11.
ma. 4.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Oslo

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Oslo
Pris
kr395
kr1955
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Oslo


Hoteller i populære bydeler i Oslo

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Oslo, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Oslo

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Oslo
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
27 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

1 387 kr–2 862 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 644 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 851 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Oslo på er: 1-2 stjerne, 51 dag før. 3 stjerne, 87 dag før. 4-5 stjerne, 69 dag før.

1-2 stjerne

758 kr–1 100 kr

3 stjerne

822 kr–1 570 kr

4-5 stjerne

961 kr–5 533 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Oslo

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Oslo

Laveste hotellpris

395 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Hotel Oslo

Hoteller i nærheten av flyplassen

73

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Oslo funnet siste 7 dager er 395 kr/natten. Denne prisen fås hos K7 Hotel Oslo, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Hotel Oslo, det mest populære 5-stjerners hotellet i Oslo(8,1/10 rating - basert på 1 960 anmeldelser).
Det er er 73 hoteller i Oslo i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Oslo. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Oslo siste uken er 5 666 kr.

Oslo reisetips

Hvordan bor man billig i Oslo?

Hotell i Oslo koster som oftest mer om du bor midt i sentrum, spesielt i området rundt Karl Johan. 3-stjerners hotell i sentrum begynner fra ca. 600 kr og opp, mens 4- og 5-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og opp. Store konserter og festivaler pleier ofte å holdes i Oslo, og det gir utslag på hotellprisene når reisende strømmer til fra resten av landet. Trekker du ut mot bydelene, har du bedre sjanser for å sikre deg gode hotelltilbud. På Grünerløkka finner du 2-stjerners hotell for ca. 200 kr natten. Ettersom standarden på hotell i Oslo er ganske bra, kan du bo greit selv på 2-stjerners.

Hvordan kommer man seg rundt i Oslo?

Ettersom Oslo er en ganske kompakt by, har du mulighet til å komme deg rundt til fots eller benytte deg av både trikk, T-bane og buss. Nettverket er godt utbygd og du kan benytte samme billett på alle tre transportmidlene. Du kan kjøpe billett på app, automat, butikker og kiosker, samt i billettluken på enkelte stasjoner. En 24-timersbillett er et ganske rimelig alternativ dersom du planlegger å reise rundt endel. Du kan også vurdere å kjøpe turistkortet Oslo Pass som inkluderer gratis adgang til flere museer og attraksjoner. Kortet kan bestilles på nett eller på utsalgssteder som Turistinformasjonen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Oslo?

Selv om det i utgangspunktet ikke finnes aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Norge, er det likevel enkelte hotell som har 18-års aldersgrense. Du bør derfor eventuelt kontakte aktuelt overnattingssted på forhånd for å avklare.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Oslo?

Enkelte hotell krever at du betaler for hotellrommet på forhånd når du bestiller online, mens andre lar deg betale ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Oslo per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Oslo med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 939 kr

Gjennomsnittlig 1 901 kr

Dyrest 3 657 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Oslo

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Oslo
Finn hosteller i Oslo

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Oslo

Disse hotellene i Oslo har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Oslo

Oslo er en pulserende storby med spektakulære naturområder rett ved dørstokken. Alle de ulike nabolagene har sin sjarm, og hvor du bør bestille hotell i Oslo avhenger av hva du har lyst å gjøre. Dersom du aldri har vært i Tigerstaden før, eller ønsker å være i nærheten av Karl Johan, anbefales det å bestille hotell i sentrum. Fordelen er at du har gåavstand til de fleste attraksjoner, som Det kongelige slott. Hotellene er ofte dyrere om du vil bo nær bysenteret, men om du sammenligner hotelltilbud på momondo finner du overnattingssteder i ulike prisklasser.

Trekker du deg litt ut fra sentrum, kan du oppleve spennende nabolag og samtidig finne gode hotelltilbud. Grünerløkka er et trendy område av byen, med vintagebutikker, kunstgallerier og hippe kaféer. Nabolaget passer bra for alle som ønsker et litt annerledes opphold i Oslo eller reiser på budsjett, og dessuten setter barnefamilier pris på store parker, som Sofienbergparken.

På Majorstua og Frogner har du gåavstand til Vigelandsparken, samtidig som du befinner deg i et av byens finere strøk. Leter du etter litt luksus, kan du nyte både gourmetrestauranter og designerbutikker. Du er dessuten rett i nærheten av de livlige gatene Bogstadsveien/Hegdehaugsveien. Her finner du butikker i alle prisklasser, samt puber og nattklubber. Gaten bringer deg helt inn til sentrum og Slottsparken, og da er du plutselig midt i sentrum av Oslo.

Området rundt Akershus Festning passer utmerket om du ønsker å bo sentralt, men i ett litt roligere strøk enn ved Karl Johan. Dette stedet kan utforskes til fots, og du kan spasere til både Operaen og Aker Brygge.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Oslo

Hva er byens særpreg?

Tigerstaden, hovedstaden, Christiania – kjært barn har mange navn. Norges storby pulserer av liv, med store konserter, opera, festivaler, shopping og sightseeing. Enten du ønsker en romantisk helg med piknik på Operataket, shoppe med venner i Bogstadveien eller nyte bra musikk i Oslo Konserthus, finnes det et hotell i Oslo for enhver smak: fra koselige vandrerhjem som Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, til moderne hotell med svømmebasseng som Radisson Blu Plaza Hotel Oslo. Drar du med familien for festlige dager i Tusenfryd, eller skal på heidundrende konserter med vennegjengen, kan du bestille romslige leiligheter. Er du forretningsreisende, finnes det store hotell med gode fasiliteter. Uansett hva du ser etter, så kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og velge hvilken bydel du vil bo i.  

Hva har Oslo å tilby?

Oslo er en by som bugner over av kultur og historie, samtidig som du har natur og villmark rett ved fingerspissene. Dersom du har fått med deg hovedattraksjonene, som Slottet og Vigelandsparken, kan du fordype deg i kunst på Nasjonalgalleriet og Munchmuseet. Har du fått nok av sightseeing, kan du dra ut på tur i marka om dagen og nyte en av byens mange restauranter og utesteder om kvelden. Det er heller ikke uten grunn at Oslo kalles for en festivalby, med alt fra rock og opera til film og middelalderkultur. Få flere tips om hva du skal gjøre i Oslo.

Hvor grønn er byen?

Oslo har mange store parker som blir hyppig brukt av innbyggerne. I sentrum har du Studenterlunden og Slottsparken, og St. Hanshaugen er et populært samlingspunkt på solrike dager. Friluftselskere vil dessuten sette pris på Oslomarka, et enormt friluftsområde som inviterer til gåturer om sommeren og skiturer om vinteren. Ikke minst, så ligger Oslo rett ved fjorden, med mange bademuligheter og en langstrakt båthavn.


Informasjon om opphold i Oslo

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Oslo

Hvor mange dager tilbringer folk i Oslo?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 3 netter i Oslo.

Hvor mye koster et hotell i Oslo?

Et hotellrom i Oslo vil normalt koste deg 2 176 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Oslo?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Oslo. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 27 %.

Hvilken dag er den billigste i Oslo?

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Oslo. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et luksushotell i Oslo?

Et luksushotell i Oslo kan ha en pris på 3 413 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Oslo 2 176 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 45% % for et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Oslo?

Hosteller og hoteller i Oslo med 2 stjerner eller færre koster omkring 826 kr for en seng per person. Dette blir omkring 1 067 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Oslo.

Hvor i Oslo bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Grünerløkka, Sentrum, Frogner og Bjerke når de skal reise til Oslo.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Oslo?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Oslo i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −2 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 50 mm.

Har Oslo ferieboliger?

Ja, det flere 563 ferieboliger i Oslo. For øyeblikket er Topcamp Bogstad - Oslo den mest populære Oslo ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Oslo.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Oslo fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 608 tilbydere å velge mellom fra Oslo hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Oslo fra hoteller sist?

Priser for Oslo fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Oslo

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Oslo

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Oslo gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Oslo. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Oslo?

momondo finner et flott sted å bo i Oslo ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Oslo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.