Hoteller i Kroatia

Finn tilbud på 4 629 hoteller i Kroatia

Kroatia
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

De beste hotellene i Kroatia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kroatia
Pris
kr787
kr2394
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Kroatia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Kroatia

Pris

1 325 kr–1 968 kr

BILLIGSTE BY I KROATIAZagreb22 % billigereHoteller i Zagreb er de billigste i Kroatia med en gjennomsnittspris på kun 1 325 kr per natt
DYRESTE BY I KROATIARijeka14 % dyrereRijeka har de dyreste hotellene i Kroatia med rom med en gjennomsnittspris på 1 968 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I KROATIAOpatija44 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Opatija enn noen annen by i Kroatia

Ting å gjøre i Kroatia


Hoteller i populære byer i Kroatia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Kroatia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kroatia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kroatia
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
33 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

987 kr–2 460 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 666 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 062 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Kroatia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kroatia

Laveste hotellpris

287 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Hoteller i nærheten av flyplassen

3079
Den rimeligste prisen for et rom i Kroatia funnet siste 7 dager er 287 kr/natten. Denne prisen fås hos Apartments and rooms Niki 2.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Resort & Spa, Split, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kroatia(8,6/10 rating - basert på 2 676 anmeldelser).
Det er er 3 079 hoteller i Kroatia i nærheten av Zagreb Franjo Tuđman. Rooms Pleso med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Kroatia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kroatia

Hvilke byer I Kroatia bør jeg overnatte i?

Et godt valg for et behagelig og avslappet opphold er Hotellux B&B som tilbyr freshe og stilrene rom til en god pris. I Zagreb er det gode muligheter til å oppdage spennende områder, butikker og koselige fortautskafeer. Det finnes også flere gode kunstmuseumer i hjertet av byen. Videre sørover kan det være verdt å reise langs kysten til byer som Split, Pula eller Dubrovnik som alle er kjente sommerdestinasjoner for kroatiske så vel som internasjonale turister. Her kan man bo billig og bra på flere av hotellene som er tilgjengelig gjennom momondo. I Dubrovnik kan man bo på kule Hotel Lero som tilbyr god verdi for pengene med sine stilige designmøbler og luksuriøse hotellrom.

Hva er noen av de mest populære attraksjonene i Kroatia?

Kroatia har et vell av kjente og kjære turistattraksjoner tilpasset ulike interesser og bakgrunner. For alle som er interessert i historie kan det være verdt å bruke tid i de romerske monumentene som man finner i både Split og Dubrovnik. Kroatia har en lang sjøfartshistorie og har vært under kontroll av en rekke forskjellige stater og herredømmer, blant dem romerne som bygget en rekke kjente monumenter i kystbyene ved det adriatiske hav. Kroatia er også kjent for sine vakre og spektakulære øyer slik som Hvar og Brac som er turistmål i seg selv med lange sandstrender, strandrestauranter og gode svømmemuligher. Her går det en mengde ferger fra fastlandet slik at det er lett å reise fra byer som Split og Dubrovnik ut til disse øyene. Om sommeren er det gjerne musikkfestivaler og andre aktiviteter på de større øyene. For den som vil skjemme seg bort med en luksuriøs opplevelse kan et spaopphold på Adriana Hvar Spa Hotel være vel verdt pengene. Her får man fantastisk service, utsikt og store luftige rom med på kjøpet.

Hvilke byer I Kroatia har det beste utelivet?

Det beste utelivet i Kroatia finner man gjerne i de større turistbyene som Split, Dubrovnik, Pula eller ved Hvar om sommeren. Hvis man reiser utenfor sommersesongen er det gjerne Zagreb som kan skilte med det beste utelivet med sine kule ølbarer og koselige restauranter. Et godt valg for tradisjonell kroatisk mat finner man ved Pri Zvoncu som har spesialisert seg på lokale kjøttretter fra regionen. Kroatia har en rekke ulike regionale mattyper og ved kysten finner man mat som ligner mer på det italienske kjøkken slik som gnocchi og blekksprut-risotto slik som ved mange restauranter i Split. For den som vil besøke Split finnes det flere gode alternativer og et av dem heter Hotel Globo og ligger meget sentralt til for alle som vil ta del i det livlige utelivet. Dette hotellet har en høy grad av komfort og behagelige senger for alle som trenger en god natts søvn etter en lang natt ute på byen.

Hvilke byer har det beste utvalget av kultur og historie?

Når det gjelder kultur og historie er det flere byer som kan tilby akkurat dette. Split og Dubrovnik er kanskje de mest fremtredende med sine romerske og bysantinske monumenter, statuer og parker som virkelig er et imponerende skue. Her er det gode muligheter til å reise tilbake i tid og få innblikk i hvordan livet var den gang Kroatia var en del av det romerske imperiet eller under innflytelse fra den Venezianske republikk gjennom renessansen. Zagreb kan by på en større grad av moderne kunst og kultur med flere kjente teatre og kunstgallerier. Hotel Aristos er et solid og hyggelig hotell for alle som vil oppleve den kulturelle siden til Kroatias hovedstad.

Når er det billigst å besøke Kroatia?

september er den billigste måneden for overnattinger i Kroatia, med en gjennomsnittspris på 739 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i juli, som er den dyreste måneden.

Hvor i Kroatia velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Kroatia, men størstedelen av de som reiser til Kroatia tilbringer mest tid i Split.

Hvor mye koster et luksushotell i Kroatia?

Du kan forvente deg en gjennomsnittspris på 145 kr per natt når du planlegger å bo på et luksushotellrom i Kroatia. Denne prisen er ca. 86 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt som er 1 060 kr.

Hvilken by i Kroatia har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Hvar i gjennomsnitt er ca. 43 % dyrere enn hotellrom i resten av Kroatia, med en pris på 1 003 kr per natt.

Hvilken by i Kroatia har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Kroatia er Split. Med en gjennomsnittspris på 133 kr per natt, er Split ca. 87 % billigere enn andre byer i Kroatia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kroatia fra hoteller?

Antall tilbydere fraKroatia hoteller er 174 880 fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kroatia fra hoteller sist?

Priser for Kroatia fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Kroatia gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Kroatia og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Kroatia?

momondo finner et flott sted å bo i Kroatia ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Kroatia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.