Hotell Gdansk: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 3 382 hoteller i Gdansk, Polen

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Gdansk

Det er mange flotte hoteller i Gdansk, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Gdansk

Dwór Artusa
Pomnik Jana Heweliusza
Stadion MOSiR

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Dwór Artusa?

Hvis du ser etter et hotell i Gdansk som ligger i nærheten av Dwór Artusa, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Dwór Artusa, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 439 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Dwór Artusa er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Gdansk som koster 524 kr.

Hoteller i nærheten av Dwór Artusa

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Pomnik Jana Heweliusza?

Hoteller i nærheten av Pomnik Jana Heweliusza er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Gdansk som koster 524 kr.

Hoteller i nærheten av Pomnik Jana Heweliusza

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Stadion MOSiR?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Stadion MOSiR, er 422 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Stadion MOSiR er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Stadion MOSiR er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Gdansk som koster 524 kr.

Hoteller i nærheten av Stadion MOSiR

Finn billig overnatting i Gdansks populære bydeler

Søk hoteller i Gdansks nabolag

Hoteller i Śródmieście
Søk hoteller i Śródmieście
Hoteller i Przymorze Małe
Søk hoteller i Przymorze Małe
Hoteller i Wrzeszcz Górny
Søk hoteller i Wrzeszcz Górny

Når bør du bestille hotell i Gdansk

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Gdansk
Lavsesong
oktober
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

28 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

31 %

forventet prisøkning

Pris
437 kr - 858 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

534 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

542 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Gdansk på er: 1-2 stjerne, 45 dag før. 3 stjerne, 23 dag før. 4-5 stjerne, 63 dag før.
1-2 stjerne
356 kr - 399 kr
3 stjerne
602 kr - 653 kr
4-5 stjerne
822 kr - 924 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Gdansk

Hvordan bor man billig i Gdansk?

Det er enkelt å bo rimelig i Gdansk. Hotellprisene er vennlige, og du kan gå på flotte restauranter for en billig penge. I sommerferien er prisene litt høyere, men du kan finne priser for 5-stjerners hotell fra omtrent kr. 1000 per natt. 4-stjerners hotell med gode anmeldelser finner du fra litt under 500 kr. per natt. Vandrerhjem finner du fra omtrent 100 kr. natten, og 3-stjerners hoteller begynner fra litt over 300 kr. per natt. Det beste med Gdansk er at du finner disse rimelige og gode hotelltilbudene nær bysenteret, langs vannet, og andre populære områder. Du trenger ikke tømme lommeboken i denne populære polske byen.

Gdansk på budsjett

Det er lett å reise på budsjett i Gdansk, her finner du restaurantpriser hele 75% lavere enn i Norge, og klær og sko er også billig her. Du kan gjøre gode kupp når du shopper, for her er prisene lavere selv på internasjonale kleskjeder. Det er gode spamuligheter i Gdansk, og du betaler far omtrent 200 kr. for en spabehandling avhengig av hva du ønsker.

Hvordan kommer man seg rundt i Gdansk?

I Gdansk kan du reise rimelig med taxi, og de har ofte faste priser slik at du er sikker på å ikke betale mer enn nødvendig. Fra flyplassen kan du velge mellom buss og taxi, og begge alternativer er rimelige. Dersom du vil spare mest mulig penger er det anbefalt å ta buss. Vil du besøke kjente museer, shoppe og nyte inntrykkene byen byr på, kan du gå til fots rundt i gamlebyen. Vil du fra sentrum ut til havnen, er det en kort kjøretur på rundt 15 minutter. Sentralstasjonen heter Gdansk Glówny Central Station, og ligger omtrent et kvarter fra gamlebyen. Vil du kjøpe billetter til kollektiv transport, kan du kjøpe disse på en rekke automater, kiosker og servicesteder rundt i byen. ZTM har ansvar for den kollektive trafikken, og på deres nettsider finner du kart over alle salgsstedene for buss- og trikkebilletter. Hvis du går innom turistkontoret i Gdansk kan du kjøpe turist-pass for transport. Det går også an å kjøpe billett ombord i trikk og buss, men da betaler du en høyere pris.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Gdansk?

Selv om det i utgangspunktet ikke finnes aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Polen, er det likevel enkelte hotell som har 18-års aldersgrense. Du bør derfor eventuelt kontakte aktuelt overnattingssted på forhånd for å avklare.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Gdansk?

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett. Andre vil heller at du betaler for oppholder når du sjekker ut.

Hvor trygt er det i Gdansk?

Det er like sikkert å reise til Polen som andre europeiske land. Du burde ta samme forhåndsregler som du vanligvis tar på reise. Utvis vanlig forsiktighet på kvelds- og nattestid, og pass på eiendelene dine når du er på folksomme steder. Det er lurt å benytte seg av safen på hotellet, og legge igjen det mest verdifulle der. Pass på å ha reiseforsikringen i orden når du er ute og reiser i tilfelle noe skulle skje.

Behøver man en adapter i Gdansk?

Du trenger ikke adapter når du reiser til Gdansk. Men du kan noen ganger trenge en volt adapter for å bruke medbrakt elektrisk utstyr, dette er på grunn av at spenningen i nettet kan avvike fra norske forhold.

Hvor mye bør man gi i tips i Gdansk?

Når du er på restaurant og får god service i Gdansk, er det vanlig å betale omtrent 10 prosent i tips. Du kan også runde opp regningen når du kjører taxi.


Hvor mye koster et hotell i Gdansk per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Gdansk med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
ibis Gdansk Stare Miasto
1# Mest populære

ibis Gdansk Stare Miasto

8,8

339 kr

Vis hotelltilbud
3City Hostel
Beste verdi

3City Hostel

7,5

381 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
Hampton by Hilton Gdansk Airport
1# Mest populære

Hampton by Hilton Gdansk Airport

8,9

373 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Artus
Beste verdi

Hotel Artus

8,5

407 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Dwór Oliwski City Hotel & Spa
Beste verdi

Dwór Oliwski City Hotel & Spa

8,2

178 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Gdansk

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Gdansk
Old Town Hostel

Old Town Hostel

68 kr

Vis hotelltilbud
Midtown Hostel

Midtown Hostel

85 kr

Vis hotelltilbud
High 5 Hostel

High 5 Hostel

68 kr

Vis hotelltilbud
Hostel4u

Hostel4u

7,4

85 kr

Vis hotelltilbud
Hostel Przy Targu Rybnym

Hostel Przy Targu Rybnym

7,1

77 kr

Vis hotelltilbud
World Hostel

World Hostel

8,9

94 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Gdansk

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Dwór Oliwski City Hotel & Spa

Dwór Oliwski City Hotel & Spa

8,2

178 kr

Vis hotelltilbud
Slowgate Hostel

Slowgate Hostel

8,6

102 kr

Vis hotelltilbud
Hostel4u

Hostel4u

7,4

85 kr

Vis hotelltilbud
Górzysta

Górzysta

8,7

153 kr

Vis hotelltilbud
Hostel Przy Targu Rybnym

Hostel Przy Targu Rybnym

7,1

77 kr

Vis hotelltilbud
World Hostel

World Hostel

8,9

94 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Gdansk er det best å bo?

Den polske byen Gdansk er verdt et besøk, og leter du etter hotell i Gdansk er det masse å velge mellom på momondo. I Gdansk kan du finne den perfekte beliggenheten basert på hva du ønsker å oppleve. Denne byen byr på mange rimelige og gode hoteller. Enten du leter etter et billig vandrerhjem eller et luksusopphold på hotell med svømmebasseng, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din.

Hvis du reiser til Gdansk for å oppleve kultur, kunst og historie, kan det være lurt å finne et hotell i Gdansk nær bysentrum. Dette er nemlig en av Polens eldste byer, og er et senter for kultur. Kunstnere og musikere fra alle verdens hjørner besøker ofte stedet for å opptre. Ta turen innom nasjonalmuseet, som ligger i gåavstand til Gamlebyen, eller Hovedbyen som den også kalles. Her kan du for eksempel bo på flotte Hilton som har hele fem stjerner.

Reiser du med barn, finner du hoteller i rolige strøk i utkanten av sentrum. Utover mot Sopot som ligger kun et lite stykke utenfor byen, finner du mange muligheter for aktiviteter. I tillegg er du nære byens mange opplevelser som museer, kafeer, shopping og restauranter. Bo for eksempel på Novotel Gdansk Marina, eller Golden Tulip Gdansk Residence. Da befinner du deg nære stranden Jelitkowo, og den store parken Prezydenta Ronalda Reagana.

Er du i Gdansk for å oppleve det myldrende bylivet, fest, shopping og restauranter er det også lurt å bestille hotell sentralt, nære gamlebyen. I tillegg kan du finne rimelige hoteller utover mot den polske riviera der det er et yrende natteliv og lang strandpromenade.


Om Gdansk

Hva er byens særpreg?

Gdansk er en by med lang historie, og du finner vakre brosteinsgater i den populære gamlebyen. Det er også verdt å ta turen ut til sjøen, her kan du kose deg på stranden, ta en drink på en strandbar eller gå tur langs stranda. Byen har stolte mattradisjoner og det er mye du bør smake på når du besøker byen. Enten du bor på hotell i Gdansk i nærheten av sentrum eller på utkanten, bør du dra inn til gamlebyen og finne lokale restauranter som tilbyr den klassiske pirogen. Denne kalles Pierogi ruskie, og serveres ofte sammen med bacon.

Hva har Gdansk å tilby?

Bor du på hotell i Gdansk kan du besøke mange interessante severdigheter. Besøk for eksempel bryggerier fra 1900-tallet, eller St. Katarina-kirken i gamlebyen. Vil du se flere historiske bygninger kan du sjekke ut Mariakirken fra 1400-tallet. Er du her for kulturen, ta turen til nasjonalmuseet, en liten tur utenfor sentrum. Eller kanskje er du interessert i det maritime? Da kan du dra til sjøfartsmuseet. Vil du ta en tur i parken, kan det anbefales å dra til Abbotspalasset i parken Oliwa. Denne finner du en liten kjøretur unna gamlebyen.

Hvor grønn er byen?

Gdansk har en rekke store, grønne parker der du kan nyte en dag ute i naturen. Dessuten strekker det seg en lang strandlinje rett utenfor byen ut mot havet. Her kan du nyte late dager om sommeren.


Reiseinformasjon for Gdansk

Hvor mange dager tilbringer folk i Gdansk?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i Gdansk.

Hvor mye koster et hotell i Gdansk?

Et hotellrom i Gdansk vil normalt koste deg 432 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Gdansk?

Hoteller i Gdansk har laveste priser i oktober. Prisen du må ut med kan være 27 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Gdansk?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Gdansk. torsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Gdansk?

Hosteller i Gdansk (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 270 kr per person, per natt. Dette er 163 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Gdansk.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Gdansk?

En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og forventet nedbørsmengde på 30 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Gdansk.