Hoteller i Gdansk, Polen

Finn tilbud på 309 hoteller i Gdansk, Polen

Gdansk, Polen
13. aug. — 14. aug.2
sø. 14.8.
to. 18.8.

De beste hotellene i Gdansk

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Gdansk
Pris
kr95
kr657
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Gdansk

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Gdansk

Pris

482 kr–835 kr

BILLIGSTE BYDEL I GDANSKWrzeszcz Górny28 % billigereHoteller i Wrzeszcz Górny er de billigste i Gdansk med en gjennomsnittspris på kun 482 kr per natt
DYRESTE BYDEL I GDANSKMatarnia20 % dyrereMatarnia har de dyreste hotellene i Gdansk med rom med en gjennomsnittspris på 835 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I GDANSKŚródmieście87 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Śródmieście enn noen andre land i Gdansk

Ting å gjøre i Gdansk


Hoteller i populære bydeler i Gdansk

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Gdansk, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Gdansk

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Gdansk
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
39 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

533 kr–1 469 kr

Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
9 408 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
7 009 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Gdansk på er: 1-2 stjerne, 70 dag før. 3 stjerne, 71 dag før.

1-2 stjerne

409 kr–438 kr

3 stjerne

609 kr–694 kr

4-5 stjerne

808 kr–923 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Gdansk

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Gdansk

Laveste hotellpris

143 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Oliwska Dolina

Hoteller i nærheten av flyplassen

31

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Gdansk funnet siste 7 dager er 143 kr/natten. Denne prisen fås hos 3City Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Oliwska Dolina, det mest populære 5-stjerners hotellet i Gdansk(8,6/10 rating - basert på 433 anmeldelser).
Det er er 31 hoteller i Gdansk i nærheten av Gdansk Rebiechowo. Hampton by Hilton Gdansk Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Gdansk. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Gdansk siste uken er 3 579 kr.

Gdansk reisetips

Det er enkelt å bo rimelig i Gdansk. Hotellprisene er vennlige, og du kan gå på flotte restauranter for en billig penge. I sommerferien er prisene litt høyere, men du kan finne priser for 5-stjerners hotell fra omtrent kr. 1000 per natt. 4-stjerners hotell med gode anmeldelser finner du fra litt under 500 kr. per natt. Vandrerhjem finner du fra omtrent 100 kr. natten, og 3-stjerners hoteller begynner fra litt over 300 kr. per natt. Det beste med Gdansk er at du finner disse rimelige og gode hotelltilbudene nær bysenteret, langs vannet, og andre populære områder. Du trenger ikke tømme lommeboken i denne populære polske byen.

I Gdansk kan du reise rimelig med taxi, og de har ofte faste priser slik at du er sikker på å ikke betale mer enn nødvendig. Fra flyplassen kan du velge mellom buss og taxi, og begge alternativer er rimelige. Dersom du vil spare mest mulig penger er det anbefalt å ta buss. Vil du besøke kjente museer, shoppe og nyte inntrykkene byen byr på, kan du gå til fots rundt i gamlebyen. Vil du fra sentrum ut til havnen, er det en kort kjøretur på rundt 15 minutter. Sentralstasjonen heter Gdansk Glówny Central Station, og ligger omtrent et kvarter fra gamlebyen. Vil du kjøpe billetter til kollektiv transport, kan du kjøpe disse på en rekke automater, kiosker og servicesteder rundt i byen. ZTM har ansvar for den kollektive trafikken, og på deres nettsider finner du kart over alle salgsstedene for buss- og trikkebilletter. Hvis du går innom turistkontoret i Gdansk kan du kjøpe turist-pass for transport. Det går også an å kjøpe billett ombord i trikk og buss, men da betaler du en høyere pris.

Selv om det i utgangspunktet ikke finnes aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Polen, er det likevel enkelte hotell som har 18-års aldersgrense. Du bør derfor eventuelt kontakte aktuelt overnattingssted på forhånd for å avklare.

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett. Andre vil heller at du betaler for oppholder når du sjekker ut.

Det er like sikkert å reise til Polen som andre europeiske land. Du burde ta samme forhåndsregler som du vanligvis tar på reise. Utvis vanlig forsiktighet på kvelds- og nattestid, og pass på eiendelene dine når du er på folksomme steder. Det er lurt å benytte seg av safen på hotellet, og legge igjen det mest verdifulle der. Pass på å ha reiseforsikringen i orden når du er ute og reiser i tilfelle noe skulle skje.

Du trenger ikke adapter når du reiser til Gdansk. Men du kan noen ganger trenge en volt adapter for å bruke medbrakt elektrisk utstyr, dette er på grunn av at spenningen i nettet kan avvike fra norske forhold.

Når du er på restaurant og får god service i Gdansk, er det vanlig å betale omtrent 10 prosent i tips. Du kan også runde opp regningen når du kjører taxi.


Hvor mye koster et hotell i Gdansk per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Gdansk med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 595 kr

Gjennomsnittlig 1 004 kr

Dyrest 2 056 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Gdansk

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Gdansk

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Gdansk

Disse hotellene i Gdansk har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Gdansk

Den polske byen Gdansk er verdt et besøk, og leter du etter hotell i Gdansk er det masse å velge mellom på momondo. I Gdansk kan du finne den perfekte beliggenheten basert på hva du ønsker å oppleve. Denne byen byr på mange rimelige og gode hoteller. Enten du leter etter et billig vandrerhjem eller et luksusopphold på hotell med svømmebasseng, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din.

Hvis du reiser til Gdansk for å oppleve kultur, kunst og historie, kan det være lurt å finne et hotell i Gdansk nær bysentrum. Dette er nemlig en av Polens eldste byer, og er et senter for kultur. Kunstnere og musikere fra alle verdens hjørner besøker ofte stedet for å opptre. Ta turen innom nasjonalmuseet, som ligger i gåavstand til Gamlebyen, eller Hovedbyen som den også kalles. Her kan du for eksempel bo på flotte Hilton som har hele fem stjerner.

Reiser du med barn, finner du hoteller i rolige strøk i utkanten av sentrum. Utover mot Sopot som ligger kun et lite stykke utenfor byen, finner du mange muligheter for aktiviteter. I tillegg er du nære byens mange opplevelser som museer, kafeer, shopping og restauranter. Bo for eksempel på Novotel Gdansk Marina, eller Golden Tulip Gdansk Residence. Da befinner du deg nære stranden Jelitkowo, og den store parken Prezydenta Ronalda Reagana.

Er du i Gdansk for å oppleve det myldrende bylivet, fest, shopping og restauranter er det også lurt å bestille hotell sentralt, nære gamlebyen. I tillegg kan du finne rimelige hoteller utover mot den polske riviera der det er et yrende natteliv og lang strandpromenade.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Gdansk

Gdansk er en by med lang historie, og du finner vakre brosteinsgater i den populære gamlebyen. Det er også verdt å ta turen ut til sjøen, her kan du kose deg på stranden, ta en drink på en strandbar eller gå tur langs stranda. Byen har stolte mattradisjoner og det er mye du bør smake på når du besøker byen. Enten du bor på hotell i Gdansk i nærheten av sentrum eller på utkanten, bør du dra inn til gamlebyen og finne lokale restauranter som tilbyr den klassiske pirogen. Denne kalles Pierogi ruskie, og serveres ofte sammen med bacon.

Bor du på hotell i Gdansk kan du besøke mange interessante severdigheter. Besøk for eksempel bryggerier fra 1900-tallet, eller St. Katarina-kirken i gamlebyen. Vil du se flere historiske bygninger kan du sjekke ut Mariakirken fra 1400-tallet. Er du her for kulturen, ta turen til nasjonalmuseet, en liten tur utenfor sentrum. Eller kanskje er du interessert i det maritime? Da kan du dra til sjøfartsmuseet. Vil du ta en tur i parken, kan det anbefales å dra til Abbotspalasset i parken Oliwa. Denne finner du en liten kjøretur unna gamlebyen.

Gdansk har en rekke store, grønne parker der du kan nyte en dag ute i naturen. Dessuten strekker det seg en lang strandlinje rett utenfor byen ut mot havet. Her kan du nyte late dager om sommeren.


Informasjon om opphold i Gdansk

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Gdansk

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 4 netter i Gdansk.

Et hotellrom i Gdansk vil normalt koste deg 592 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Gdansk har laveste priser i Desember. Prisen du må ut med kan være 39 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Gdansk. tirsdag er den dyreste dagen.

Hosteller i Gdansk (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 394 kr per person, per natt. Dette er 199 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Gdansk.

Områder som Brzeźno, Wyspa Sobieszewska, Oliwa og Śródmieście har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Gdansk.

Med gode temperaturer på ca. 15 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Gdansk vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Gdansk.

Gdansk by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Apartinfo Aura Apartments for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iGdansk. Søk etter tilbud på ferieboliger i Gdansk.


momondos favoritthoteller i Gdansk

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Gdansk

Komturia Old Town by Fahrenheit

ul. Grodzka 9, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
514 kr
Moon Hostel

Moon Hostel

Ul. Dlugie Ogrody 6a, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,1
247 kr
Zefiro Stajenna

Zefiro Stajenna

Gdansk, Pommerske voivodskap, Polen

8,7
571 kr
Hotel Podewils in Gdansk

Hotel Podewils in Gdansk

Szafarnia 2, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
675 kr
Hotel Grano

Hotel Grano

Pszenna 3, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
561 kr
Villa Pan Tadeusz

Villa Pan Tadeusz

Pana Tadeusza 74, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,0
476 kr

Hostel Galaxy

1/3 Bohaterów Getta Warszawskiego, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,3
86 kr

Airport Motel Gdn

ul. Spadochroniarzy 12, Gdansk, Pomorskie, Poland

8,4
333 kr
Hotel Urbi

Hotel Urbi

Zródlana 3a, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,1
399 kr

Forrest Apartments & Hostel

13 Spichrzowa, Gdansk, Pomorskie, Poland

9,2
143 kr

Start planleggingen av reisen til Gdansk


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Gdansk og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Gdansk ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.