Hoteller i Litauen

Finn tilbud på 1 042 hoteller i Litauen

Litauen
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Litauen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Litauen
Pris
kr98
kr2111
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Litauen

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Litauen

Pris

587 kr–1 204 kr

BILLIGSTE BY I LITAUENŠiauliai27 % billigereHoteller i Šiauliai er de billigste i Litauen med en gjennomsnittspris på kun 587 kr per natt
DYRESTE BY I LITAUENBirštonas33 % dyrereBirštonas har de dyreste hotellene i Litauen med rom med en gjennomsnittspris på 1 204 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I LITAUENVilnius86 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Vilnius enn noen annen by i Litauen

Ting å gjøre i Litauen


Hoteller i populære byer i Litauen

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Litauen, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Litauen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Litauen
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

449 kr–969 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
821 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
605 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Litauen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Litauen

Laveste hotellpris

286 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Hoteller i nærheten av flyplassen

1237

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Litauen funnet siste 7 dager er 286 kr/natten. Denne prisen fås hos Panorama Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius, det mest populære 5-stjerners hotellet i Litauen(8,7/10 rating - basert på 852 anmeldelser).
Det er er 1 237 hoteller i Litauen i nærheten av Vilnius. Air 103 Aparthouse med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Litauen. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Litauen siste uken er 5 989 kr.

Informasjon om opphold i Litauen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Litauen

Hvis du bor i Vilnius, Kaunas eller Klaipeda kan du enkelt reise fra by til by med tog. Hvis du derimot bor i Klaipeda og vil reise til Kaunas, vil buss være et bedre alternativ både pris- og rutemessig. Du kan enkelt bestille billetter for rundtur fra Vilnius til Kaunas eller Klaipeda på nettet til rimelige priser- det samme gjelder om du heller vil reise med buss. Reiser du fra Vilnius til Klaipeda kan du ta buss nummer 6, som går daglig og bruker omkring tre timer. På momondo kan du finne hoteller i Litauen i det området du helst vil bo i. Hvis du skal booke hotell i Vilnius og vil bo nær Gamlebyen, kan vi anbefale Alexa Old Town, eller Artis Centrum Hotels.

Litauen er et populært reisested for kunst- og kulturinteresserte mennesker. Det finnes flere guidede turer både i grønne områder og i byene; Litauen byr på vakre naturopplevelser så vel som historiske attraksjoner. Om du bor i områder nær Vilnius, kan du ta en dagstur til Trakai Slottsøy fra 1300-tallet, samt dra på en rekke kunstmuséer, og bor du i Klaipeda, kan du ta ferge over til Smityne og besøke sanddynene på Den Kuriske Landtunge; et perfekt sted å få med seg solnedgangen. I Kaunas kan du dra på utendørs loppemarked (Urmas), du kan oppleve autentisk litauisk mat på Vilnius Open Kitchen, som er et matmarked, du kan gå deg vill i labyrintparken i Anyksciai eller ta med deg barna til fornøyelsesparken Zalvario Parkas i Moletai. Om du ser etter rimelige og sentrumsnære hoteller i Kaunas kan momondo anbefale Best western Santakos Hotel. Ta en titt på Spa Vilnius Anyksciai hvis du vil bo i Anyksciai og bo som en dronning.

Litauen er et relativt lite land, og når det kommer til uteliv og fest, er det de tre største byene som skiller seg ut: I Vilnius kan du dra på Bambalyne, som blir antatt å være byens travleste og mest populære nattklubb, hvis spesialitet er øl - her må du prøve en litauisk pils. Er du mer interessert i champagne, kan du besøke champagneriet The Bubbles. Her finnes over hundre typer bobler, fra Prosecco til Cremant. Er du i Kaunas, må du besøke Bardakas eller Shamrock, og i Klaipeda og liker du å danse til klubbmusikk, må du ta turen til Bluez. På momondo sine sider kan du finne flere rimelige hoteller i Litauen i beleilig beliggenhet i forhold til natteliv, for eksempel Amberthon Cathedral Square Hotel Vilnius.

Vilnius et av de bedre stedene å besøke hvis du er opptatt av historie og kunst. Her kan du besøke gamlebyen, og se på antikke kirker omgitt av trange brosteinsbelagte gater. Du kan også besøke selve symbolet for Vilnius, den gotiske kirken St. Anne helt gratis, men de tar gjerne imot donasjoner.  I tillegg byr Vilnius på flest gallerier for moderne kunst av alle byene i Litauen. Her kan du regne med å betale inngangspenger. Kaunas tilbyr flere historiske attraksjoner, og har også sin egen gamleby. Her kan du besøke det middelalderske slottet, Kaunas Castle til en rimelig pris. Hos momondo kan du finne hoteller i Litauen nær kunstneriske attraksjoner, for eksempel ligger Urbihop Hotel i Vilnius i nærheten av det nasjonale kunstgalleriet.

Med en prislapp på kun 384 kr per natt i gjennomsnitt, er Januar den billigste måneden for hotellovernattinger i Litauen. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Litauen er oktober.

Litauen er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Vilnius.

Som en populær turistdestinasjon i Litauen, kommer det ikke som noen overraskelse at Palanga har de dyreste hotellrommene med en pris på 825 kr per natt – 32 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Våre brukere synes som regel Kaunas har de laveste prisene per natt i landet til kun 128 kr. Kaunas tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 60% lavere enn gjennomsnittet for byer i Litauen.


momondos favoritthoteller i Litauen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Litauen
Hotel Vilnia

Hotel Vilnia

1 Maironio G., Vilnius, Lithuania

9,3
710 kr

Seven Fridays

Pranciskonu g. 3, Vilnius, Lithuania

247 kr
Old Town Trio

Old Town Trio

Raugyklos Str. 15A, Vilnius, Lithuania

8,6
355 kr
Green Vilnius Hotel

Green Vilnius Hotel

Pilaites pr. 20, Vilnius, Lithuania

7,6
513 kr
Downtown Forest Hostel & Camping

Downtown Forest Hostel & Camping

Paupio 31A, Vilnius, Lithuania

8,6
118 kr
Piano Apartments

Piano Apartments

Kaunas, Lithuania

8,8
602 kr
Park Inn by Radisson Vilnius Airport

Park Inn by Radisson Vilnius Airport

Oreiviu Street 32, Vilnius, Lithuania

9,2
572 kr
Daugirdas Old City Hotel

Daugirdas Old City Hotel

T. Daugirdo Str. 4, Kaunas, Lithuania

8,7
562 kr

The house black

Vilnius, Litauen

6,9
217 kr

Start planleggingen av reisen til Litauen


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Litauen. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Litauen.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.