Hoteller i Litauen

Hoteller i Litauen

Finn tilbud på 965 hoteller i Litauen

Litauen
2. mar. — 3. mar.2
ma. 26.2.
fr. 1.3.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Litauen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Litauen
Pris
kr378
kr2263
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Litauen

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Litauen

Pris

562 kr–715 kr

BILLIGSTE BY I LITAUENVilnius15 % billigereHoteller i Vilnius er de billigste i Litauen med en gjennomsnittspris på kun 562 kr per natt
DYRESTE BY I LITAUENPalanga7 % dyrerePalanga har de dyreste hotellene i Litauen med rom med en gjennomsnittspris på 715 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I LITAUENVilnius49 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Vilnius enn noen annen by i Litauen

Ting å gjøre i Litauen


Hoteller i populære byer i Litauen

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Litauen, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Litauen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Litauen
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
33 %forventet prisnedgang
21 %forventet prisøkning

Pris

651 kr–1 235 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
948 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 144 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Litauen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Litauen

Laveste hotellpris

116 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Hoteller i nærheten av flyplassen

1496

Gjennomsnitt antall netter på opphold

10 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Litauen funnet siste 7 dager er 116 kr/natten. Denne prisen fås hos Downtown Forest Hostel & Camping, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius, det mest populære 5-stjerners hotellet i Litauen(9,2/10 rating - basert på 807 anmeldelser).
Det er er 1 496 hoteller i Litauen i nærheten av Vilnius. Air Apartment 103 med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 10 dager når e bor på i Litauen. Gjennomsnittprisen for 10 dager i Litauen siste uken er 10 052 kr.

Informasjon om opphold i Litauen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Litauen

Hvilke byer i Litauen burde jeg reise til?

Hvis du bor i Vilnius, Kaunas eller Klaipeda kan du enkelt reise fra by til by med tog. Hvis du derimot bor i Klaipeda og vil reise til Kaunas, vil buss være et bedre alternativ både pris- og rutemessig. Du kan enkelt bestille billetter for rundtur fra Vilnius til Kaunas eller Klaipeda på nettet til rimelige priser- det samme gjelder om du heller vil reise med buss. Reiser du fra Vilnius til Klaipeda kan du ta buss nummer 6, som går daglig og bruker omkring tre timer. På momondo kan du finne hoteller i Litauen i det området du helst vil bo i. Hvis du skal booke hotell i Vilnius og vil bo nær Gamlebyen, kan vi anbefale Alexa Old Town, eller Artis Centrum Hotels.

Hvilke populære attraksjoner finnes i Litauen?

Litauen er et populært reisested for kunst- og kulturinteresserte mennesker. Det finnes flere guidede turer både i grønne områder og i byene; Litauen byr på vakre naturopplevelser så vel som historiske attraksjoner. Om du bor i områder nær Vilnius, kan du ta en dagstur til Trakai Slottsøy fra 1300-tallet, samt dra på en rekke kunstmuséer, og bor du i Klaipeda, kan du ta ferge over til Smityne og besøke sanddynene på Den Kuriske Landtunge; et perfekt sted å få med seg solnedgangen. I Kaunas kan du dra på utendørs loppemarked (Urmas), du kan oppleve autentisk litauisk mat på Vilnius Open Kitchen, som er et matmarked, du kan gå deg vill i labyrintparken i Anyksciai eller ta med deg barna til fornøyelsesparken Zalvario Parkas i Moletai. Om du ser etter rimelige og sentrumsnære hoteller i Kaunas kan momondo anbefale Best western Santakos Hotel. Ta en titt på Spa Vilnius Anyksciai hvis du vil bo i Anyksciai og bo som en dronning.

Hvilke byer i Litauen har best uteliv?

Litauen er et relativt lite land, og når det kommer til uteliv og fest, er det de tre største byene som skiller seg ut: I Vilnius kan du dra på Bambalyne, som blir antatt å være byens travleste og mest populære nattklubb, hvis spesialitet er øl - her må du prøve en litauisk pils. Er du mer interessert i champagne, kan du besøke champagneriet The Bubbles. Her finnes over hundre typer bobler, fra Prosecco til Cremant. Er du i Kaunas, må du besøke Bardakas eller Shamrock, og i Klaipeda og liker du å danse til klubbmusikk, må du ta turen til Bluez. På momondo sine sider kan du finne flere rimelige hoteller i Litauen i beleilig beliggenhet i forhold til natteliv, for eksempel Amberthon Cathedral Square Hotel Vilnius.

Hvilke byer i Litauen har mest historie og kunst?

Vilnius et av de bedre stedene å besøke hvis du er opptatt av historie og kunst. Her kan du besøke gamlebyen, og se på antikke kirker omgitt av trange brosteinsbelagte gater. Du kan også besøke selve symbolet for Vilnius, den gotiske kirken St. Anne helt gratis, men de tar gjerne imot donasjoner.  I tillegg byr Vilnius på flest gallerier for moderne kunst av alle byene i Litauen. Her kan du regne med å betale inngangspenger. Kaunas tilbyr flere historiske attraksjoner, og har også sin egen gamleby. Her kan du besøke det middelalderske slottet, Kaunas Castle til en rimelig pris. Hos momondo kan du finne hoteller i Litauen nær kunstneriske attraksjoner, for eksempel ligger Urbihop Hotel i Vilnius i nærheten av det nasjonale kunstgalleriet.

Når er det billigst å besøke Litauen?

Med en prislapp på kun 685 kr per natt i gjennomsnitt, er april den billigste måneden for hotellovernattinger i Litauen. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Litauen er November.

Hvor i Litauen velger de fleste å overnatte?

Litauen er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Vilnius.

Hvilken by i Litauen har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Litauen, kommer det ikke som noen overraskelse at Druskininkai har de dyreste hotellrommene med en pris på 659 kr per natt – 18 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Litauen har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Kaunas har de laveste prisene per natt i landet til kun 145 kr. Kaunas tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 65% lavere enn gjennomsnittet for byer i Litauen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Litauen fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 8 348 tilbydere å velge mellom fra Litauen hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Litauen fra hoteller sist?

Priser for Litauen fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Litauen gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Litauen. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Litauen?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Litauen.


En enklere måte å administrere reisen til Litauen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Litauen

Populære byer i Litauen
Viser hoteller i byer i samme land


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Litauen
ma. 26.2.
fr. 1.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post