Hoteller i Milano, Italia

Finn tilbud på 1 516 hoteller i Milano, Italia

Milano, Milano, Italia
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Milano

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Milano
Pris
kr326
kr1642
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Milano

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Milano

Pris

1 219 kr–12 030 kr

BILLIGSTE BYDEL I MILANOZona Buenos Aires51 % billigereHoteller i Zona Buenos Aires er de billigste i Milano med en gjennomsnittspris på kun 1 219 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MILANOBrera79 % dyrereBrera har de dyreste hotellene i Milano med rom med en gjennomsnittspris på 12 030 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MILANOCentrale79 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centrale enn noen andre land i Milano

Ting å gjøre i Milano


Hoteller i populære bydeler i Milano

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Milano, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Milano

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Milano
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
51 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

610 kr–1 925 kr

Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
9 457 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
908 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Milano på er: 3 stjerne, 13 dag før. 4-5 stjerne, 25 dag før.

1-2 stjerne

695 kr–758 kr

3 stjerne

873 kr–916 kr

4-5 stjerne

1 263 kr–1 442 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Milano

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Milano

Laveste hotellpris

410 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Melia Milano

Hoteller i nærheten av flyplassen

166

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Milano funnet siste 7 dager er 410 kr/natten. Denne prisen fås hos Ostello Bello Grande, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Melia Milano, det mest populære 5-stjerners hotellet i Milano(8,3/10 rating - basert på 1 688 anmeldelser).
Det er er 166 hoteller i Milano i nærheten av Milano Malpensa. Zzzleepandgo Mxp med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Milano. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Milano siste uken er 4 174 kr.

Milano reisetips

Hvordan bor man billig i Milano?

Hvis du vil finne et billig hotell i Milano kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 13 (ca 130 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 36 (ca 350 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller i sentrum av Milano, finner du fra ca EUR 62 (ca 600 NOK) per natt. Om du ønsker et hotell i Milano med svømmebasseng, koster dette fra rundt EUR 77 (ca 750 NOK) per natt.

Milano på budsjett

Milano er en by der du finner eksklusiv mote og luksus, men du kan også ha et opphold på stramt budsjett og kose deg like mye. En anbefaling er å dra innom Parco Sempione, som er en stor grønn park i sentrum av Milano. En annen rimelig aktivitet er å dra innom Duomo-katedralen. Det er helt gratis å se den fra utsiden og det koster kun rundt EUR 3 (ca 29 NOK) for å se fra innsiden. Pass på å få med deg de koselige gatene i Brera. Dette området føles nesten ut som en helt egen by. Om kvelden bør du gå til kanal-distriktet for å se solnedgangen.

Hvordan kommer man seg rundt i Milano?

Sentrum av Milano er relativt kompakt og det er enkelt å komme seg rundt i til fots. Her er det gåavstand mellom de fleste og mest populære severdighetene. Dersom du skal litt lenger, kan det lønne seg å ta metro eller buss. Du kan kjøpe en enkeltbillett som koster rundt EUR 1,5 (ca 14 NOK), disse billettene kan brukes så mange ganger du ønsker i løpet av 90 minutter, på all transport. Du kan også kjøpe en 24-timers billett dersom du vil reise mer i løpet av dagen. Denne koster rundt EUR 4,50 (ca 44 NOK).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Milano?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Milano, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Milano?

Det er ikke vanlig å betale depositum, men heller vanlig å betale for oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Milano?

Milano er en storby som er ansett som trygg å reise til, men du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er ute i store folkemengder, og ta forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Milano?

Det er stor variasjon av stikkontakter i Italia, så det er lurt å ha med adapter, eller kjøpe en der. Disse kalles doppia spina, som betyr dobbelstøpsel.

Hvor mye bør man gi i tips i Milano?

Tips er som regel regnet med allerede, så du trenger ikke legge igjen mye ekstra. Du kan legge igjen noen mynter dersom du har fått god service.


Hvor mye koster et hotell i Milano per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Milano med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 632 kr

Gjennomsnittlig 1 493 kr

Dyrest 6 188 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Milano

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Milano
Finn hosteller i Milano

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Milano

Disse hotellene i Milano har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Milano

Milano ligger i Nord-Italia og er et populært reisemål for de som ønsker å oppleve vakker arkitektur, spennende motebutikker og, selvfølgelig, italiensk mat. Dersom du reiser med kjæresten, eller kanskje en liten vennegjeng, er det perfekt å velge et hotell i Milano sentrum. Her ligger blant annet den store gotiske Duomo-katedralen, og den store plassen Piazza del Duomo. Shoppingglade vennegjenger på weekend-tur kan fylle kofferten med skatter fra kjøpesenteret Galleria Vittorio Emanuele II eller dra på designershopping i Via Montenapoleone. Kjærestepar kan ta en romantisk kveld i operaen La Scala.

For eldre par som har et litt romsligere budsjett og er glade i kunst, kan hotelloppholdet legges til nabolagene Brera eller Montenapoleone. Brera-distriktet er kjent for sine eksklusive butikker, kunstgallerier og lekre barer. Dessuten er dette et nabolag der man kan vandre rundt i timevis, og se blant annet Pinacoteca Nazionale di Brera der det er verdenskjente kunstverker på utstilling.

Yngre reisende som gjerne vil ha litt ekstra liv om kvelden, kan legge turen til Navigli. Sørvest for bysentrum. Bor du på hotell i Navigli er du blant smågater med fantastisk atmosfære, like ved kanaldistriktet Ticinese. Her ligger det barer som er åpent til langt på natt, spennende og annerledes kunstgallerier og utendørs loppemarkeder på dagtid, slik som Fiera di Senigallia.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Milano

Milano er en stor og spennende by i Italia som byr på eksklusiv og fantastisk klesmote, kunst og kultur. Dette er Europas sentrum for kreativitet og skaperlyst. Gå nedover de populære handlegatene og få med deg alle de nye motetrendene i for eksempel området Montenapoleone. Sjekk ut stilig kunst i byens mange gallerier, eller storartede kunstverker fra kjente kunstnere på Pinacoteca Nazionale di Brera. Dessuten er det virkelig verdt å finne gode, lokale restauranter. Her kan du spise byspesialiteter slik som risotto, minestronesuppe og cannoncino. Milano har en spesiell atmosfære, og hver bydel byr på egne opplevelser, fra overdådig arkitektur til koselige smågater eller eksklusivitet og luksus.

I Milano finner du både store og små parker, der du kan ta en velfortjent pause i skyggen. Den mest kjente, og største, er Sempione park som ligger sentralt i byen. Men du finner grønne lunger flere steder, noe som gjør byen enda mer fargerik og flott. Om du ønsker litt ekstra pusterom kan du gå langs kanalene i Navigli. Her er det perfekt å sette seg ute og se solnedgangen etter en dag fylt med sightseeing og shopping.

Gjør deg klar for en fantastisk bytur til Milano, med shopping, sightseeing, kunst og opplevelser på agendaen.


Informasjon om opphold i Milano

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Milano

Folk som besøker Milano tilbringer typisk 3 netter der.

Prisen på et hotell i Milano avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 587 kr per natt.

juli er den billigste måneden å bestille hotell i Milano. Prisene kan være hele 52 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

For øyeblikket er det onsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Milano, og tirsdag som er den dyreste.

Hosteller og hoteller i Milano med 2 stjerner eller færre koster omkring 704 kr for en seng per person. Dette blir omkring 882 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Milano.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Navigli, Brera, Centrale og Porta Venezia når de skal besøke Milano.

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (107 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Milano.

Det er nå 200 ferieboliger tilgjengelige i Milano. De fleste av våre brukere velger å bo på Allegroitalia San Pietro All'Orto 6, som er den mest populære i Milano. Sammenlign ferieboliger i Milano.

Det flere 164 vandrehjem i Milano hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Hostel California er det mest populære vandrehjemmet i Milano for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Milano.


momondos favoritthoteller i Milano

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Milano
Hotel Sanpi Milano

Hotel Sanpi Milano

Via Lazzaro Palazzi, 18, Milan, Milano, Italy

8,0
968 kr
Amedia Hotel Milano

Amedia Hotel Milano

Via Bisceglie 96, Milan, Milano, Italy

8,4
810 kr
Starhotels Tourist

Starhotels Tourist

Viale Fulvio Testi 300, Milan, Milano, Italy

8,3
979 kr
The Square Milano Duomo

The Square Milano Duomo

Via Alberico Albricci, 2-4, Milan, Milano, Italy

8,6
2 147 kr
Starhotels Echo

Starhotels Echo

Viale Doria Andrea 4, Milan, Milano, Italy

8,6
1 515 kr
Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel

Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel

Via Guglielmo Silva 12, Milan, Milano, Italy

8,3
863 kr
Italianway-Bergonzoli Place

Italianway-Bergonzoli Place

Milano, Milano, Italia

7,9
989 kr
Crowne Plaza Milan City

Crowne Plaza Milan City

Via Melchiorre Gioia 73, Milan, Milano, Italy

8,4
1 684 kr
Grand Visconti Palace

Grand Visconti Palace

Viale Isonzo 14, Milan, Milano, Italy

8,5