Hoteller i Milano, Italia

Finn tilbud på 1 528 hoteller i Milano, Italia

Milano, Milano, Italia
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Milano

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Milano
Pris
kr319
kr3051
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Milano

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Milano

Pris

1 320 kr–2 575 kr

BILLIGSTE BYDEL I MILANOCentrale36 % billigereHoteller i Centrale er de billigste i Milano med en gjennomsnittspris på kun 1 320 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MILANOCentro Direzionale20 % dyrereCentro Direzionale har de dyreste hotellene i Milano med rom med en gjennomsnittspris på 2 575 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MILANOCentrale53 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centrale enn noen andre land i Milano

Ting å gjøre i Milano


Hoteller i populære bydeler i Milano

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Milano, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Milano

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Milano
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
52 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

1 019 kr–3 500 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 435 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 079 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Milano på er: 1-2 stjerne, 89 dag før. 4-5 stjerne, 66 dag før.

1-2 stjerne

725 kr–1 109 kr

3 stjerne

864 kr–1 760 kr

4-5 stjerne

1 195 kr–2 154 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Milano

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Milano

Laveste hotellpris

336 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

NH Collection Milano President

Hoteller i nærheten av flyplassen

1932

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Milano funnet siste 7 dager er 336 kr/natten. Denne prisen fås hos Hi! Ostello Milano, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos NH Collection Milano President, det mest populære 5-stjerners hotellet i Milano(8,1/10 rating - basert på 3 993 anmeldelser).
Det er er 1 932 hoteller i Milano i nærheten av Milano Malpensa. Resting Pods - -Zzzleepandgo Mxp Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Milano. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Milano siste uken er 7 019 kr.

Milano reisetips

Hvordan bor man billig i Milano?

Hvis du vil finne et billig hotell i Milano kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 13 (ca 130 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 36 (ca 350 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller i sentrum av Milano, finner du fra ca EUR 62 (ca 600 NOK) per natt. Om du ønsker et hotell i Milano med svømmebasseng, koster dette fra rundt EUR 77 (ca 750 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Milano?

Sentrum av Milano er relativt kompakt og det er enkelt å komme seg rundt i til fots. Her er det gåavstand mellom de fleste og mest populære severdighetene. Dersom du skal litt lenger, kan det lønne seg å ta metro eller buss. Du kan kjøpe en enkeltbillett som koster rundt EUR 1,5 (ca 14 NOK), disse billettene kan brukes så mange ganger du ønsker i løpet av 90 minutter, på all transport. Du kan også kjøpe en 24-timers billett dersom du vil reise mer i løpet av dagen. Denne koster rundt EUR 4,50 (ca 44 NOK).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Milano?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Milano, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Milano?

Det er ikke vanlig å betale depositum, men heller vanlig å betale for oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Milano?

Milano er en storby som er ansett som trygg å reise til, men du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er ute i store folkemengder, og ta forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Milano?

Det er stor variasjon av stikkontakter i Italia, så det er lurt å ha med adapter, eller kjøpe en der. Disse kalles doppia spina, som betyr dobbelstøpsel.

Hvor mye bør man gi i tips i Milano?

Tips er som regel regnet med allerede, så du trenger ikke legge igjen mye ekstra. Du kan legge igjen noen mynter dersom du har fått god service.


Hvor mye koster et hotell i Milano per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Milano med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 1 stjerne

Billigst 435 kr

Gjennomsnittlig 613 kr

Dyrest 613 kr

Finn hoteller med 1 stjerne
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Milano

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Milano
Finn hosteller i Milano

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Milano

Disse hotellene i Milano har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Milano

Milano ligger i Nord-Italia og er et populært reisemål for de som ønsker å oppleve vakker arkitektur, spennende motebutikker og, selvfølgelig, italiensk mat. Dersom du reiser med kjæresten, eller kanskje en liten vennegjeng, er det perfekt å velge et hotell i Milano sentrum. Her ligger blant annet den store gotiske Duomo-katedralen, og den store plassen Piazza del Duomo. Shoppingglade vennegjenger på weekend-tur kan fylle kofferten med skatter fra kjøpesenteret Galleria Vittorio Emanuele II eller dra på designershopping i Via Montenapoleone. Kjærestepar kan ta en romantisk kveld i operaen La Scala.

For eldre par som har et litt romsligere budsjett og er glade i kunst, kan hotelloppholdet legges til nabolagene Brera eller Montenapoleone. Brera-distriktet er kjent for sine eksklusive butikker, kunstgallerier og lekre barer. Dessuten er dette et nabolag der man kan vandre rundt i timevis, og se blant annet Pinacoteca Nazionale di Brera der det er verdenskjente kunstverker på utstilling.

Yngre reisende som gjerne vil ha litt ekstra liv om kvelden, kan legge turen til Navigli. Sørvest for bysentrum. Bor du på hotell i Navigli er du blant smågater med fantastisk atmosfære, like ved kanaldistriktet Ticinese. Her ligger det barer som er åpent til langt på natt, spennende og annerledes kunstgallerier og utendørs loppemarkeder på dagtid, slik som Fiera di Senigallia.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Milano

Milano er en stor og spennende by i Italia som byr på eksklusiv og fantastisk klesmote, kunst og kultur. Dette er Europas sentrum for kreativitet og skaperlyst. Gå nedover de populære handlegatene og få med deg alle de nye motetrendene i for eksempel området Montenapoleone. Sjekk ut stilig kunst i byens mange gallerier, eller storartede kunstverker fra kjente kunstnere på Pinacoteca Nazionale di Brera. Dessuten er det virkelig verdt å finne gode, lokale restauranter. Her kan du spise byspesialiteter slik som risotto, minestronesuppe og cannoncino. Milano har en spesiell atmosfære, og hver bydel byr på egne opplevelser, fra overdådig arkitektur til koselige smågater eller eksklusivitet og luksus.

I Milano finner du både store og små parker, der du kan ta en velfortjent pause i skyggen. Den mest kjente, og største, er Sempione park som ligger sentralt i byen. Men du finner grønne lunger flere steder, noe som gjør byen enda mer fargerik og flott. Om du ønsker litt ekstra pusterom kan du gå langs kanalene i Navigli. Her er det perfekt å sette seg ute og se solnedgangen etter en dag fylt med sightseeing og shopping.

Gjør deg klar for en fantastisk bytur til Milano, med shopping, sightseeing, kunst og opplevelser på agendaen.


Informasjon om opphold i Milano

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Milano

Hvor mange dager tilbringer folk i Milano?

Folk som besøker Milano tilbringer typisk 4 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Milano?

Prisen på et hotell i Milano avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 2 766 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Milano?

februar er den billigste måneden å bestille hotell i Milano. Prisene kan være hele 52 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Milano?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Milano, og fredag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Milano?

Luksushoteller i Milano ligger på ca. 4 898 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 57% % av prisen for et vanlig hotell i Milano, som ligger på 2 766 kr per natt for hver person.

Hvor i Milano bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Navigli, Brera, Centrale og Porta Venezia når de skal besøke Milano.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Milano?

En gjennomsnittstemperatur på 2 °C og forventet nedbørsmengde på 55 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Milano.

Har Milano ferieboliger?

Det er nå 8 532 ferieboliger tilgjengelige i Milano. De fleste av våre brukere velger å bo på Romeo2, som er den mest populære i Milano. Sammenlign ferieboliger i Milano.

Har Milano vandrehjem?

Det flere 29 vandrehjem i Milano hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. B&B Best Hostel Milano er det mest populære vandrehjemmet i Milano for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Milano.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Milano fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 11 373 tilbydere å velge mellom fra Milano hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Milano fra hoteller sist?

Priser for Milano fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Milano

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Milano

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Milano gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Milano som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Milano?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Milano med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Milano på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.