Hoteller i Sveits

Finn tilbud på 5 809 hoteller i Sveits

Sveits
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Sveits

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sveits
Pris
kr483
kr2399
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Sveits

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Sveits

Pris

1 586 kr–2 974 kr

BILLIGSTE BY I SVEITSBasel25 % billigereHoteller i Basel er de billigste i Sveits med en gjennomsnittspris på kun 1 586 kr per natt
DYRESTE BY I SVEITSSt Moritz29 % dyrereSt Moritz har de dyreste hotellene i Sveits med rom med en gjennomsnittspris på 2 974 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SVEITSZürich72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Zürich enn noen annen by i Sveits

Ting å gjøre i Sveits


Hoteller i populære byer i Sveits

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Sveits, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sveits

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sveits
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

1 709 kr–3 829 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 969 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 202 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Sveits

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sveits

Laveste hotellpris

484 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Five Zurich - Luxury City Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

1052

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Sveits funnet siste 7 dager er 484 kr/natten. Denne prisen fås hos Geneva Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Five Zurich - Luxury City Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sveits(8,9/10 rating - basert på 1 853 anmeldelser).
Det er er 1 052 hoteller i Sveits i nærheten av Zurich. Radisson Blu Hotel, Zurich Airport med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Sveits. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Sveits siste uken er 4 937 kr.

Informasjon om opphold i Sveits

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sveits

Hvilke byer i Sveits bør du bo i?

Uansett om du velger Genève, Bern eller Zürich vil du uansett få en uslåelig kombinasjon av sjarm, kultur og fritidstilbud. Alt med god offentlig transport i byen, og til andre nærliggende byer og attraksjoner, samt flyplass. Sveits har et svært godt togtilbud mellom de ulike landsbyene og større byene, og velger du å leie eller kjøre egen bil kommer du deg også lett rundt. Alt i alt er landet såpass godt koblet sammen at det er lett å ta seg fra det ene høydepunktet til det andre. Det er mange sjarmerende hoteller i Sveits, og det er heller ikke vanskelig å foreta bestillinger. Fra eksklusive Hotel Schweizerhof Luzern, til innbydende Hotel Edelweiss. Du finner et hotel i Sveits som passer deg via momondo.

Hvilke populære attraksjoner finnes i Sveits?

Sveits er kjent for sin vakre natur og sine majestetiske fjell. Samtidig har dette alpelandet en særegen kultur og historie å vise frem. Gamlebyen i Bern er kjent for sin vakre middelalderarkitektur, og for deg som liker å tøye grensene og er glad i fjell, er Matterhorn det aller mest kjente fjellet i Alpene. I dette landet får du de bratteste fjellene og de mest pittoreske landsbyene man kan oppdrive. Ikke minst er Sveits et land med høy standard og god service. De største byene ligger i det flatere landskapet rundt de større innsjøene, med gode kommunikasjonstilbud til landsbyene i de majestetiske alpene. Alt kan nås i løpet av en dag med egen bil, eller lett med et tog. Dermed blir det enkelt å finne billige hotell i Sveits som passer deg og dine behov. Hva med å velge Romantik Hotel Europe i Zürich, som virkelig lever opp til navnet sitt?

Hvilke byer i Sveits har det beste nattelivet?

Zürich har et fantastisk natteliv å by på, og er også den byen flest søker på hos momondo når det kommer til hotell i Sveits. Noen veldig populære hotell er Crowne Placa Zurich og Homestay Zurich center. Begge i nærheten av der nattelivet virkelig svinger! Prøv nattklubben Kaufleuten, eller legendariske Alice Choo for å oppleve Zürich sitt natteliv på sitt beste.

Hvilke byer i Sveits har det beste tilbudet av kunst, kultur og historie?

Genève, Lucerne med flere. Det er mange velkjente byer i Sveits for den som liker kultur og histore. Kanskje særlig verdt å fremheve er Bern. Ikke bare er det hovedstaden i Sveits, sentralt plassert, med populære hotell som Hotel Waldhorn og Bern Backpackers Hotel Glocke, men Bern sin gamleby er kanskje et av de mest imponerende eksemplene på middelalderarkitektur i Europa, og har vært på UNESCO sin verdensarvliste siden 1983. Bern er også kjent som «byen av fontener» med over 100 fontener som er spredt utover gater og torg, hvorav elleve av dem er særlig imponerende og har stått i sentrum siden 1500-tallet. Sjekk inn på Hotel D Geneva. Som navnet antyder ligger hotellet sentralt i Genève, en by kjent for sitt yrende kunstliv og med en vibrerende undergrunnsscene som støttes av byens kulturmidler. Faktisk er budsjettet for kultur i Genève blant Europas aller høyeste.

Når er det billigst å besøke Sveits?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Sveits er april. I gjennomsnitt koster det kun 1 341 kr per natt i april. Den dyreste måneden for overnattinger i Sveits er september.

Hvor i Sveits velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Zürich enn noen andre byer når de reiser til Sveits.

Hvilken by i Sveits har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Zermatt i gjennomsnitt er ca. 37 % dyrere enn hotellrom i resten av Sveits, med en pris på 2 333 kr per natt.

Hvilken by i Sveits har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Interlaken har de laveste prisene per natt i landet til kun 408 kr. Interlaken tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 72% lavere enn gjennomsnittet for byer i Sveits.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sveits fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 31 348 tilbydere å velge mellom fra Sveits hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sveits fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Sveits ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Sveits

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sveits

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Sveits gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Sveits. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Sveits?

Du kan finne et flott sted å bo i Sveits ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Sveits på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.