Hoteller i Palma de Mallorca, Spania

Finn tilbud på 302 hoteller i Palma de Mallorca, Spania

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Palma de Mallorca

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Palma de Mallorca
Pris
kr178
kr1253
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Palma de Mallorca

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Palma de Mallorca

Pris

1 095 kr–2 488 kr

BILLIGSTE BYDEL I PALMA DE MALLORCANord34 % billigereHoteller i Nord er de billigste i Palma de Mallorca med en gjennomsnittspris på kun 1 095 kr per natt
DYRESTE BYDEL I PALMA DE MALLORCACentre33 % dyrereCentre har de dyreste hotellene i Palma de Mallorca med rom med en gjennomsnittspris på 2 488 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I PALMA DE MALLORCAPonent56 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Ponent enn noen andre land i Palma de Mallorca

Ting å gjøre i Palma de Mallorca


Hoteller i populære bydeler i Palma de Mallorca

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Palma de Mallorca, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Palma de Mallorca

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Palma de Mallorca
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
61 %forventet prisøkning

Pris

837 kr–3 654 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
1 825 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
807 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Palma de Mallorca

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Palma de Mallorca

Laveste hotellpris

326 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Iberostar Selection Llaut Palma

Hoteller i nærheten av flyplassen

288
Den rimeligste prisen for et rom i Palma de Mallorca funnet siste 7 dager er 326 kr/natten. Denne prisen fås hos Pure Salt Residences.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Iberostar Selection Llaut Palma, det mest populære 5-stjerners hotellet i Palma de Mallorca(8,9/10 rating - basert på 727 anmeldelser).
Det er er 288 hoteller i Palma de Mallorca i nærheten av Palma de Mallorca Son Sant Joan. Caravana de lujo med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Palma de Mallorca reisetips

Hvordan bor man billig i Palma de Mallorca?

Hvis du vil finne et billig overnattingssted, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Da finner du de rimeligste alternativene, som for eksempel hosteller . Du kan bo på hostell fra omtrent EUR 26 (ca 250 NOK) per natt, like ved sjøen. Vil du bo på 3-stjerners hotell, koster dette fra ca EUR 88 (ca 850 NOK) per natt. For hotell med svømmebasseng, koster det fra omtrent EUR 93 (ca 900 NOK) per natt.

Palma de Mallorca på budsjett

Opplev det aller beste med Palma de Mallorca helt gratis, nemlig stranden. Uansett hva budsjettet ditt er, kan du pakke med deg badetøy og tilbringe ferien din komfortabelt på en av strendene i Palma. Når du skal finne rimelige steder å spise, enten det er lunsj eller middag, bør du lete etter de litt mer avsidesliggende restaurantene. Da finner du varierte menyer, og mye god, spansk mat. I tillegg er det lurt å bestille turen din i god tid, og ikke i siste liten, dersom du er opptatt av å holde reisebudsjettet.

Hvordan kommer man seg rundt i Palma de Mallorca?

Bor du på hotell i Palma de Mallorca senturm, har du gåavstand til det meste av severdigheter og restauranter. Men dersom du vil reise til en spesiell strand, eller litt utenfor byen, kan du ta buss. Du kan kjøpe bussbilletter med kontanter når du går på bussen, og disse koster fra ca EUR 1,50 (ca 14 NOK). Dette er en enkeltbillett, og du kan ikke bruke den for å bytte buss. Fra flyplassen koster det fra ca EUR 5 (ca 48 NOK). Men det er også mange hoteller i Palma de Mallorca som tilbyr shuttle-buss til hotellet sitt. Dette bør du sjekke med ditt spesifikke hotell.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Palma de Mallorca?

Det er en del hoteller i Palma de Mallorca som har aldersgrense, ofte på 18 år eller mer. Disse har ofte spesifisert dette tydelig, men det kan uansett være lurt å sjekke med ditt spesifikke hotell på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Palma de Mallorca?

Når du skal besstille hotell i Palma de Mallorca på nett, er det vanlig å betale for oppholdet under bestillingen, og ikke betale depositum.

Hvor trygt er det i Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca er en hyggelig ferieby der det er trygt å reise. Du bør uansett passe godt på verdisakene på folksomme steder, og ta vanlige forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Palma de Mallorca?

Du trenger ikke ta med adapter når du skal bo på hotell i Palma de Mallorca, for de har samme stikkontakter som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Palma de Mallorca?

Tips er som regel regnet med allerede, så du trenger ikke legge igjen noe særlig ekstra. Du kan legge igjen noen ekstra mynter dersom du har fått god service.


Hvor mye koster et hotell i Palma de Mallorca per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Palma de Mallorca med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 623 kr

Gjennomsnittlig 1 543 kr

Dyrest 5 825 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Palma de Mallorca

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Palma de Mallorca

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Palma de Mallorca

Disse hotellene i Palma de Mallorca har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Palma de Mallorca

Mallorca er alltid populært, og spesielt Palma er et sted mange ønsker å tilbringe ferien sin. Palma de Mallorca er hovedstaden på Mallorca, som er en øy utenfor Spania. Det fine været gjør Mallorca svært populært, og her er det alt fra lekre ferieboliger, til små boutique-hoteller i byen og hoteller med havutsikt langs kysten.

For eldre som gjerne vil unnslippe vinterværet her i Norge, er et opphold på hotell i Palma de Mallorca perfekt. Mange reiser hit for lengre opphold, og om du ønsker å gjøre det samme, er det smart å velge en ferieleilighet. Da har du litt bedre plass, og mulighet til å for eksempel lage middag selv. Da kan det være lurt å velge et sted ved kysten så du kan nyte vakre solnedganger fra balkongen.

Vil du ha både by- og strandliv, kan du velge et hotell i sentrum av Palma. Dette er perfekt for par, eller yngre vennegrupper som vil ha en ferie der man kan utforske bylivet om kvelden, og litt shopping, kombinert med dager på stranden. Da har du gåavstand til restauranter og severdigheter i byen. Velg et hotell med svømmebasseng dersom du vil ha muligheten til å ta en dukkert etter sightseeing i byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er en yndet destinasjon, der massevis av turister kommer for å oppleve sol og varme og en behagelig tilværelse. Øyas beliggenhet er perfekt med tanke på klima og byr på deilig vær året rundt. Det er sjeldent kuldegrader, et faktum som gjør dette til en elsket feriedestinasjon. Fra juni og til og med august er det mange besøkende og temperaturer på rundt 30 grader. Det er likevel utrolig deilig å reise utenfor høysesongen, fordi da er det også varmt og det er bedre plass på stranden. Vil du oppleve bylivet, kan du dra innom Catedral O la Sea, som ligger like ved Parc de la Mar, en stor park like ved kysten. Hvis du vil finne hyggelige uterestauranter og spise tapas, bør du ta turen til Passeig des Born. Her kan du kjenne på byens herlige atmosfære.

Rundt Palma de Mallorca finner du mange flotte steder å gå fotturer. Her er det virkelig vakker natur, og du kan gå mange flotte turer langs med småbyer og i fjellet. Når du går turer her kan du gå opp på fjelltopper som har helt fantastisk utsikt over havet. Så det er lurt å pakke med seg turskoene om du ønsker fine naturopplevelser under ferien.

Pakk kofferten og opplev det behagelige livet i Palma de Mallorca, som passer for både strandløver, shopping entusiaster og naturelskere.


Informasjon om opphold i Palma de Mallorca

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Palma de Mallorca

Et hotellrom i Palma de Mallorca vil normalt koste deg 1 155 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Prisene på hotellrom i Palma de Mallorca kan være hele 41 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Palma de Mallorca. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Centre, Ponent, Nord og Llevant i Palma de Mallorca er blant de mest populære områdene å bo i.

Med forventninger om generelt lite regn (70 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Palma de Mallorca tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Ja, Palma de Mallorca har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Palma de Mallorca, er Pierre & Vacances Mallorca Portofino det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Palma de Mallorca.


momondos favoritthoteller i Palma de Mallorca

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Palma de Mallorca
Hotel Metropolitan Playa

Hotel Metropolitan Playa

Mar Aral 6, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,7
516 kr
Hotel Luxor

Hotel Luxor

Avenida Son Rigo, 21, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

8,3
779 kr

New Art Hostel - Albergue Juvenil

c/ Jeroni Pou Num 70 Bajos, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

7,0
337 kr
Hotel Eden

Hotel Eden

Es Traves, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

8,0
1 410 kr
Hm Dunas Blancas

Hm Dunas Blancas

Calle Trasimeno 12, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

8,0
905 kr
Hotel Can Alomar - Adults only

Hotel Can Alomar - Adults only

Calle Sant Feliu, 1, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain

9,2
2 357 kr

Start planleggingen av reisen til Palma de Mallorca


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Palma de Mallorca med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Palma de Mallorca hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Palma de Mallorca.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.