Hoteller i Palma de Mallorca

Hoteller i Palma de Mallorca, Spania

Finn tilbud på 288 hoteller i Palma de Mallorca, Spania

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Palma de Mallorca

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Palma de Mallorca
Pris
kr660
kr2609
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Palma de Mallorca


Hoteller i populære bydeler i Palma de Mallorca

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Palma de Mallorca, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Palma de Mallorca

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Palma de Mallorca
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

1 083 kr–3 932 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 564 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 804 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Palma de Mallorca på er: 1-2 stjerne, 16 dag før. 3 stjerne, 9 dag før. 4-5 stjerne, 22 dag før.

1-2 stjerne

545 kr–1 111 kr

3 stjerne

912 kr–1 729 kr

4-5 stjerne

1 320 kr–4 296 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Palma de Mallorca

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Palma de Mallorca

Laveste hotellpris

545 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hipotels Playa De Palma Palace

Hoteller i nærheten av flyplassen

4590
Den rimeligste prisen for et rom i Palma de Mallorca funnet siste 7 dager er 545 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Cassandra, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hipotels Playa De Palma Palace, det mest populære 5-stjerners hotellet i Palma de Mallorca(9,2/10 rating - basert på 2 019 anmeldelser).
Det er er 4 590 hoteller i Palma de Mallorca i nærheten av Palma de Mallorca Son Sant Joan. Caravana de lujo med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Palma de Mallorca reisetips

Hvordan bor man billig i Palma de Mallorca?

Hvis du vil finne et billig overnattingssted, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Da finner du de rimeligste alternativene, som for eksempel hosteller . Du kan bo på hostell fra omtrent EUR 26 (ca 250 NOK) per natt, like ved sjøen. Vil du bo på 3-stjerners hotell, koster dette fra ca EUR 88 (ca 850 NOK) per natt. For hotell med svømmebasseng, koster det fra omtrent EUR 93 (ca 900 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Palma de Mallorca?

Bor du på hotell i Palma de Mallorca senturm, har du gåavstand til det meste av severdigheter og restauranter. Men dersom du vil reise til en spesiell strand, eller litt utenfor byen, kan du ta buss. Du kan kjøpe bussbilletter med kontanter når du går på bussen, og disse koster fra ca EUR 1,50 (ca 14 NOK). Dette er en enkeltbillett, og du kan ikke bruke den for å bytte buss. Fra flyplassen koster det fra ca EUR 5 (ca 48 NOK). Men det er også mange hoteller i Palma de Mallorca som tilbyr shuttle-buss til hotellet sitt. Dette bør du sjekke med ditt spesifikke hotell.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Palma de Mallorca?

Det er en del hoteller i Palma de Mallorca som har aldersgrense, ofte på 18 år eller mer. Disse har ofte spesifisert dette tydelig, men det kan uansett være lurt å sjekke med ditt spesifikke hotell på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Palma de Mallorca?

Når du skal besstille hotell i Palma de Mallorca på nett, er det vanlig å betale for oppholdet under bestillingen, og ikke betale depositum.

Hvor trygt er det i Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca er en hyggelig ferieby der det er trygt å reise. Du bør uansett passe godt på verdisakene på folksomme steder, og ta vanlige forhåndsregler når du er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Palma de Mallorca?

Du trenger ikke ta med adapter når du skal bo på hotell i Palma de Mallorca, for de har samme stikkontakter som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Palma de Mallorca?

Tips er som regel regnet med allerede, så du trenger ikke legge igjen noe særlig ekstra. Du kan legge igjen noen ekstra mynter dersom du har fått god service.


Hvor mye koster et hotell i Palma de Mallorca per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Palma de Mallorca med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 460 kr

Gjennomsnittlig 3 084 kr

Dyrest 6 611 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Palma de Mallorca

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Palma de Mallorca
Finn hosteller i Palma de Mallorca

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Palma de Mallorca

Disse hotellene i Palma de Mallorca har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Palma de Mallorca

Mallorca er alltid populært, og spesielt Palma er et sted mange ønsker å tilbringe ferien sin. Palma de Mallorca er hovedstaden på Mallorca, som er en øy utenfor Spania. Det fine været gjør Mallorca svært populært, og her er det alt fra lekre ferieboliger, til små boutique-hoteller i byen og hoteller med havutsikt langs kysten.

For eldre som gjerne vil unnslippe vinterværet her i Norge, er et opphold på hotell i Palma de Mallorca perfekt. Mange reiser hit for lengre opphold, og om du ønsker å gjøre det samme, er det smart å velge en ferieleilighet. Da har du litt bedre plass, og mulighet til å for eksempel lage middag selv. Da kan det være lurt å velge et sted ved kysten så du kan nyte vakre solnedganger fra balkongen.

Vil du ha både by- og strandliv, kan du velge et hotell i sentrum av Palma. Dette er perfekt for par, eller yngre vennegrupper som vil ha en ferie der man kan utforske bylivet om kvelden, og litt shopping, kombinert med dager på stranden. Da har du gåavstand til restauranter og severdigheter i byen. Velg et hotell med svømmebasseng dersom du vil ha muligheten til å ta en dukkert etter sightseeing i byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er en yndet destinasjon, der massevis av turister kommer for å oppleve sol og varme og en behagelig tilværelse. Øyas beliggenhet er perfekt med tanke på klima og byr på deilig vær året rundt. Det er sjeldent kuldegrader, et faktum som gjør dette til en elsket feriedestinasjon. Fra juni og til og med august er det mange besøkende og temperaturer på rundt 30 grader. Det er likevel utrolig deilig å reise utenfor høysesongen, fordi da er det også varmt og det er bedre plass på stranden. Vil du oppleve bylivet, kan du dra innom Catedral O la Sea, som ligger like ved Parc de la Mar, en stor park like ved kysten. Hvis du vil finne hyggelige uterestauranter og spise tapas, bør du ta turen til Passeig des Born. Her kan du kjenne på byens herlige atmosfære.

Rundt Palma de Mallorca finner du mange flotte steder å gå fotturer. Her er det virkelig vakker natur, og du kan gå mange flotte turer langs med småbyer og i fjellet. Når du går turer her kan du gå opp på fjelltopper som har helt fantastisk utsikt over havet. Så det er lurt å pakke med seg turskoene om du ønsker fine naturopplevelser under ferien.

Pakk kofferten og opplev det behagelige livet i Palma de Mallorca, som passer for både strandløver, shopping entusiaster og naturelskere.


Informasjon om opphold i Palma de Mallorca

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Palma de Mallorca

Hvor mye koster et hotell i Palma de Mallorca?

Et hotellrom i Palma de Mallorca vil normalt koste deg 2 731 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Palma de Mallorca?

Prisene på hotellrom i Palma de Mallorca kan være hele 43 % lavere i februar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Palma de Mallorca?

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Palma de Mallorca. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvor mye koster et luksushotell i Palma de Mallorca?

3 072 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Palma de Mallorca. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Palma de Mallorca er 2 731 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 39% % for å bo på et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Palma de Mallorca?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Palma de Mallorca kan koste deg 388 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 1 485 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Palma de Mallorca.

Hvor i Palma de Mallorca bør jeg bo?

Centre, Ponent, Nord og Llevant i Palma de Mallorca er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Palma de Mallorca?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og forventet nedbørsmengde på 30 mm gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Palma de Mallorca.

Har Palma de Mallorca ferieboliger?

Ja, Palma de Mallorca har 2 269 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Palma de Mallorca, er Holiday apartment Mallorca, pets are allowed det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Palma de Mallorca.

Har Palma de Mallorca vandrehjem?

Ja, Palma de Mallorca vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Hostal Catalina Vera er det mest populære ut av 19 vandrehjem i Palma de Mallorca. Søk etter tilbud på vandrehjem i Palma de Mallorca.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Palma de Mallorca fra hoteller?

Det er 979 tilbydere fra Palma de Mallorca hoteller fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Palma de Mallorca fra hoteller sist?

Pris for Palma de Mallorca fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Palma de Mallorca

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Palma de Mallorca

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Palma de Mallorca gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Palma de Mallorca med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Palma de Mallorca hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Palma de Mallorca?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Palma de Mallorca.


En enklere måte å administrere reisen til Palma de Mallorca på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Palma de Mallorca

Finn billig overnatting i Palma de Mallorcas populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Palma de Mallorca
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post