Hotelltilbud Europa Frankrike

Hoteller i Frankrike

Finn de beste tilbudene på 337 741 hotels i Frankrike

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Frankrike

Leter du etter en by å besøke i Frankrike? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
641 kr - 1 109 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I FRANKRIKE Marseille 27 % billigere Hoteller i Marseille er de billigste i Frankrike med en gjennomsnittspris på kun 641 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I FRANKRIKE Chamonix 26 % dyrere Chamonix har de dyreste hotellene i Frankrike med rom som har en gjennomsnittspris på 1 109 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FRANKRIKE Paris 84 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Paris enn noen annen by i Frankrike

Populære byer i Frankrike

Bestill et av de beste tilbudene Frankrike som tilbys på disse populære stedene

Frankrike reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Frankrike

Når er det billigst å besøke Frankrike?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Frankrike, bør du vurdere å besøke landet i februar som er den billigste måneden med priser helt nede i 1 412 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i juli hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Frankrike velger de fleste å overnatte?

Frankrike er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Paris.

Hvilken by i Frankrike har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Val-d'Isere vil koste deg mer enn i andre byer i Frankrike. Du kan forvente deg å betale 1 690 kr per natt – en pris som er ca. 90 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Frankrike har de billigste hotellrommene?

Beauvais tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Frankrike, med en prislapp på kun 355 kr – en pris som er 79 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Frankrike.

Hotelltilbud Europa Frankrike