De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Frankrike

Hoteller i Frankrike

Finn tilbud på 34 612 hoteller i Frankrike

Frankrike
29. mai — 30. mai2
fr. 24.5.
ti. 28.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Frankrike

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Frankrike
Pris
kr433
kr6445
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Frankrike

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Frankrike, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Frankrike

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Frankrike

Nyttig informasjon om hoteller i Frankrike

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Frankrike

Laveste hotellpris

459 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Disneyland Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

22947

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Frankrike funnet siste 7 dager er 459 kr/natten. Denne prisen fås hos Premiere Classe Roissy Cdg - Paris Nord 2 - Parc Des Expositions, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Disneyland Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Frankrike(8,2/10 rating - basert på 102 anmeldelser).
Det er er 22 947 hoteller i Frankrike i nærheten av Paris Charles de Gaulle. Courtyard by Marriott Paris Charles de Gaulle Central Airport med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Frankrike. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Frankrike siste uken er 7 189 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Frankrike

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Frankrike
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
44 %forventet prisnedgang
21 %forventet prisøkning

Pris

1 296 kr–2 930 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 107 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 808 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Frankrike

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Frankrike

Pris

581 kr–1 789 kr

BILLIGSTE BY I FRANKRIKEToulouse40 % billigereHoteller i Toulouse er de billigste i Frankrike med en gjennomsnittspris på kun 581 kr per natt
DYRESTE BY I FRANKRIKESaint-Tropez46 % dyrereSaint-Tropez har de dyreste hotellene i Frankrike med rom med en gjennomsnittspris på 1 789 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FRANKRIKEParis88 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Paris enn noen annen by i Frankrike

Informasjon om opphold i Frankrike

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Frankrike

Hvilke byer i Frankrike bør du overnatte i?

Frankrike har et stort utvalg av spennende og imponerende byer for enhver reisende. Et godt utgangspunkt for en tur til Frankrike er å starte i landets hovedstad Paris som har et velutviklet kollektivtilbud med busser og metro som dekker hele byen, samt et stort utvalg av hoteller i ulike prisklasser. Det finnes 16 forskjellige metrolinjer som går på kryss og tvers av byen, og det er billig og enkelt å kjøpe en dagsbillett som gir ubegrenset tilgang. Det er også gode muligheter til å benytte seg av lokaltog, slik at du enkelt kan dra til kjente severdigheter og slott i utkanten av Paris. Fra Paris kan et godt alternativ være å reise til Lyon. Dette er en by som har både metro, trikker og bussruter som gjør det enkelt å oppdage byen, og det er mange gode og billige hoteller. I Paris kan hotel Gustave være et godt valg med sin elegante dekor og sentrale beliggenhet. For den som vil oppleve en dose Middelhavsklima kan en tur til Frankrikes andre største by være et godt valg. I Marseille finner du to metrolinjer, tre trikkelinjer og mer enn 80 forskjellige bussruter slik at det er enkelt å se hele byen samt booke et hotell.

Hva er noen av de mest populære attraksjonene i Frankrike?

Det er vanskelig å ikke nevne verdenskjente severdigheter som Eiffel-tårnet i Paris. Dette tårnet som rager høyt over sentrale Paris gir en fantastisk utsikt over hele byen og er vel verdt å se for nye og gamle besøkende til Paris. Billetter kan bestilles på nettet eller ved en av de mange kioskene som ligger ved foten av tårnet. En annen severdighet som man burde få med seg er Versailles-slottet som ligger rett vest for Paris i en vakker forstad. Dette slottet kan by på storslagne ballrom, herskapelige hager og imponerende kunst. Det finnes en rekke guidede turer og billetter som besøkende kan kjøpe ved ankomst til slottet. Cadet Residence er det perfekte hotellet for å kunne utforske byen og områdene rundt.

Hvilke byer i Frankrike har det beste utelivet?

Det er vanskelig å komme utenom Paris sin posisjon som utelivshovedstad med sitt store utvalg av tradisjonelle kafeer, barer og klassiske bistroer som serverer fransk mat og vin av ypperse klasse. Byen har også et stort utvalg av mange gode, billige hoteller. Paris og Frankrike er kjent for klassiske retter som indrefilet med bernaise og stekte poteter servert med en rødvin. Videre kan Paris som et mekka for matelskere by på et stort utvalg av andre lokale retter, som andeconfit, duebryst eller foie gras blant annet. Lengre sør i landet som rundt Marseille vil en finne flere retter basert på sjømat eller klassiske grønnsaksretter som ratatouille eller bouillabasse. Her kan man bo bra og sentralt på NH Collection Marseille.

Hvilke byer i Frankrike har størst utvalg av kunst og historie?

Det finnes et stort utvalg av byer i Frankrike som er kjent for sin kunst eller som kan by på en rik historie. Et godt valg når man skal bo på hotell i Frankrike er Paris som har flere verdenskjente kunstmuseer. Et av de beste stedene å starte er Louvre-museet i Paris, som huser noen av de mest kjente malerne i verden og dekker alt fra klassisk til mer moderne kunst. Her må man kjøpe billett og det er greit å beregne god tid hvis man besøker museet i sommersesongen. Et annet verdenskjent museum er Pompidou-senteret med en bygning som er en attraksjon i seg selv. Prøv gjerne Hotel Trinite Haussmann med sitt stilige design og fantastiske beliggenhet. Her finnes det et stort utvalg av moderne kunst. Billetter må kjøpes og det kan til tider være lange køer i høysesongen, så beregn god tid.

Når er det billigst å besøke Frankrike?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Frankrike, bør du vurdere å besøke landet i November som er den billigste måneden med priser helt nede i 1 706 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i mars hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Frankrike velger de fleste å overnatte?

Frankrike er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Paris.

Hvilken by i Frankrike har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Chamonix vil koste deg mer enn i andre byer i Frankrike. Du kan forvente deg å betale 1 610 kr per natt – en pris som er ca. 38 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Frankrike har de billigste hotellrommene?

Toulouse tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Frankrike, med en prislapp på kun 344 kr – en pris som er 73 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Frankrike.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Frankrike fra hoteller?

Antall tilbydere fraFrankrike hoteller er 498 015 fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Frankrike fra hoteller sist?

Priser for Frankrike fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Frankrike gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Frankrike, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Frankrike?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Frankrike.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Frankrike på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 24.5.
ti. 28.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Frankrike

Populære byer i Frankrike
Viser hoteller i byer i samme land