Hotelltilbud Afrika

Hoteller i Afrika

Finn de beste hotelltilbudene i Afrika

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Populære land når man skal bestille hotell i Afrika

Har du lyst til å reise til Afrika, men er ikke helt sikker på hvor du skal dra? Finn ut hvilke land som har de beste tilbudene
Pris
663 kr - 1 408 kr
DET MEST POPULÆRE LANDET I AFRIKA Marokko 44 % flere brukere besøkte Det er flere momondo-brukere som søker etter hoteller i Marokko enn noe annet land i Afrika.
BILLIG LAND I AFRIKA Marokko 31 % billigere Hoteller i Marokko er billigere enn andre populære destinasjoner i Afrika, med gjennomsnittspriser fra kun 663 kr per natt.
DYRT LAND I AFRIKA Egypt 33 % dyrere Hotellene i Egypt er dyrene enn på andre populære destinasjoner i Afrika, med rom som koster fra i gjennomsnitt 1 407 kr per natt.

Reiseinformasjon for Afrika

Hvilken destinasjon er mest populær blant brukere som ser etter et hotell i Afrika?

De mest populære destinasjnene i Afrika, er Marrakech (74 % flere besøk av momondo-brukere), Sharm El Sheikh (53 % flere besøk av momondo-brukere), and Zanzibar (42 % flere besøk av momondo-brukere). Disse byene er gode alternativer når du planlegger å reise til Afrika.

Hvilke er de billigste destinasjonene for å bestille hotell i Afrika?

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Afrika, er Marrakech, som er 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Afrika. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Marrakech, ligger på 663 kr. De som er ute etter alternativer til Marrakech, kan også vurdere å ta turen til Nairobi eller Hammamet.

Prisene per natt i Nairobi ligger normalt på bare 820 kr, noe som er 15 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Afrika.

Hvis du er mer interessert i Hammamet, kan du få et hotell der for ca. 935 kr per natt, noe som er 2 % billigere enn gjennomsnittet for Afrika.

Hva regnes for å være en billig pris for et hotell i Afrika?

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Afrika, ligger på 956 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Afrika som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Marokko (i gjennomsnitt 663 kr/natt), Kenya (i gjennomsnitt 820 kr/natt), og Tunisia (i gjennomsnitt 935 kr/natt). Dette er landene i Afrika med de billigste hotellprisene.


Oppdag verden

Har du allerede bestilt reisen din til Afrika? Vurder å legge den neste turen til et av disse vakre stedene
Hotelltilbud Afrika