Hotelltilbud Afrika

Hoteller i Afrika

Finn de beste hotelltilbudene i Afrika

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Populære land når man skal bestille hotell i Afrika

Har du lyst til å reise til Afrika, men er ikke helt sikker på hvor du skal dra? Finn ut hvilke land som har de beste tilbudene
Pris
784 kr - 1 539 kr
DET MEST POPULÆRE LANDET I AFRIKA Marokko 57 % flere brukere besøkte Det er flere momondo-brukere som søker etter hoteller i Marokko enn noe annet land i Afrika.
BILLIG LAND I AFRIKA Marokko 25 % billigere Hoteller i Marokko er billigere enn andre populære destinasjoner i Afrika, med gjennomsnittspriser fra kun 784 kr per natt.
DYRT LAND I AFRIKA Egypt 33 % dyrere Hotellene i Egypt er dyrene enn på andre populære destinasjoner i Afrika, med rom som koster fra i gjennomsnitt 1 539 kr per natt.

Reiseinformasjon for Afrika

Hvilken destinasjon er mest populær blant brukere som ser etter et hotell i Afrika?

De mest populære destinasjnene i Afrika, er Marrakech (76 % flere besøk av momondo-brukere), Sharm El Sheikh (51 % flere besøk av momondo-brukere), and Port Louis (34 % flere besøk av momondo-brukere). Disse byene er gode alternativer når du planlegger å reise til Afrika.

Hvilke er de billigste destinasjonene for å bestille hotell i Afrika?

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Afrika, er Marrakech, som er 25 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Afrika. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Marrakech, ligger på 784 kr. De som er ute etter alternativer til Marrakech, kan også vurdere å ta turen til Nairobi eller Oran.

Prisene per natt i Nairobi ligger normalt på bare 897 kr, noe som er 14 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Afrika.

Hvis du er mer interessert i Oran, kan du få et hotell der for ca. 931 kr per natt, noe som er 10 % billigere enn gjennomsnittet for Afrika.

Hva regnes for å være en billig pris for et hotell i Afrika?

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Afrika, ligger på 1 035 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Afrika som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Marokko (i gjennomsnitt 784 kr/natt), Kenya (i gjennomsnitt 897 kr/natt), og Algerie (i gjennomsnitt 931 kr/natt). Dette er landene i Afrika med de billigste hotellprisene.


Populære ruter til Afrika

Mest søkte flyvninger til Afrika sammen med de billigste prisene og korteste reisetidene
Fly Oslo til Nador
Raskeste flytid
48t 15m
Billigste pris
1 525 kr
Fly Bergen til Marrakesh
Raskeste flytid
24t 45m
Billigste pris
1 648 kr
Fly Stavanger til Rabat
Raskeste flytid
17t 55m
Billigste pris
3 126 kr
Fly Kristiansand til Cape Town
Raskeste flytid
26t 05m
Billigste pris
6 270 kr
Fly Trondheim til Nairobi
Raskeste flytid
19t 10m
Billigste pris
6 486 kr
Fly Haugesund til Johannesburg
Raskeste flytid
42t 45m
Billigste pris
7 173 kr
Fly Tromsø til Nairobi
Raskeste flytid
22t 45m
Billigste pris
8 689 kr
Vis flere
Hotelltilbud Afrika