De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Finland

Hoteller i Finland

Finn tilbud på 1 447 hoteller i Finland

Finland
23. mai — 24. mai2
lø. 18.5.
on. 22.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Finland

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Finland
Pris
kr235
kr3184
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Finland

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Finland, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Finland

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Finland

Nyttig informasjon om hoteller i Finland

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Finland

Laveste hotellpris

235 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Go Happy Home Apartments

Hoteller i nærheten av flyplassen

1981

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Finland funnet siste 7 dager er 235 kr/natten. Denne prisen fås hos Arkadia Hotel & Hostel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Go Happy Home Apartments, det mest populære 5-stjerners hotellet i Finland(8/10 rating - basert på 669 anmeldelser).
Det er er 1 981 hoteller i Finland i nærheten av Helsinki Helsingfors Vantaa. Hilton Helsinki Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Finland. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Finland siste uken er 3 351 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Finland

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Finland
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
33 %forventet prisnedgang
28 %forventet prisøkning

Pris

1 098 kr–2 291 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 319 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 884 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Finland

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Finland

Pris

465 kr–2 714 kr

BILLIGSTE BY I FINLANDRovaniemi57 % billigereHoteller i Rovaniemi er de billigste i Finland med en gjennomsnittspris på kun 465 kr per natt
DYRESTE BY I FINLANDSaariselka60 % dyrereSaariselka har de dyreste hotellene i Finland med rom med en gjennomsnittspris på 2 714 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FINLANDHelsinki78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Helsinki enn noen annen by i Finland

Informasjon om opphold i Finland

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Finland

Hvilke byer i Finland er det best å bo i?

Mens Finland har mange attraktive byer å besøke, er Helsinki den mest populære byen av dem alle. Clarion Hotel Helsinki er et av de beste hotellene i Finland når du besøker landet. Hotellet tilbyr taxitjeneste, gratis frokost, gratis høyhastighets internett og et kontorsenter med internettilgang. Det er også et ideelt sted fordi byens sentrum, butikker og t-banestasjonene er i gangavstand. Alternativt kan du gå om bord i en trikk rett ved siden av hotellet. Byen har et bredt spekter av kollektivtransportalternativer for deg på ethvert budsjett. Bytrikker er pålitelige og omfattende og forbinder ulike deler av byen. Offentlig transport i denne byen omfatter også busser, Helsinki metro, sykler, togbaner og ferger. Videre er Helsinki en relativt liten by, noe som gjør det enkelt å vandre rundt. Å komme seg rundt i byen er enkelt og hyggelig.

Hva er noen populære attraksjoner i Finland?

Finland har mange vakre innsjøer, øyer og en unik kultur. Du kan også finne pålitelige hoteller i Finland i nærheten av disse attraksjonene, slik at du kan ha en flott opplevelse og skape uforglemmelige minner. Helsinki-Olympic Stadium er et av de mange landstedene du må besøke. Det er en av de vakreste stadioner i verden og arrangerer nasjonale og internasjonale konserter og sportsarrangementer. Du kan besøke Sports Museum of Finland på stadion for å lære om landets idrettshistorie og nyte flotte utstillinger. Santa Claus Village i Lappland er også en interessant fornøyelsespark som du bør besøke. Det tilbyr flotte attraksjoner, inkludert julenissens postkontor, viser flere juleelementer, polarsirkelen går gjennom landsbyen, og julenissens kontor ligger i bygningen. Du kan ta bilder fra dette stedet og møte julenissen i hans arbeidstid. Uansett årsak til å besøke Santa Claus Village, er Snowman World Igloo Hotel det perfekte stedet for et spennende avbrekk. Hotellet ligger nært fornøyelsesparken, og tilbyr gratis frokost og rask Wi-Fi. Turku slott i Turku er et annet sted du bør få med deg når du besøker Finland. Slottet har blitt brukt som et kornmagasin, fengsel og festningsverk. Det er den største intakte middelalderbygningen i Finland.

Hvilke byer i Finland har det beste utelivet?

Finnene elsker å feste og nyte livet, så du kan forvente at nattelivet er helt unikt. Med mange billige hoteller i Finland kan du ha de beste øyeblikkene selv når du er på et stramt budsjett. Hvis du liker å utforske ulike steder, er Helsinki, Tampere og Turku stedene å være. Byene har mange barer, restauranter og kafeer i gangavstand fra hverandre. Kuudes Linja i Helsinki tilbyr deg en herlig atmosfære mens du koser deg med bra musikk. Byens restauranter selger også et bredt spekter av matvarer, inkludert russiske blinis og syrisk kebab. Turku er Finlands mathovedstad og huser noen av de eldste og beste restaurantene i landet. Pikku-Torre gir en ideell atmosfære for å nyte en kveld ute. Tampere vil også skjemme deg bort med restaurantalternativer. Du kan nyte en lokal favoritt, svarte pølser, fra kioskene. Bare sikre at du finner billige hoteller i Finland som passer til ditt budsjett.

Hvilke byer i Finland har mest historie og kunst?

Turku er Finlands hovedstad for historie og kunst. Dette er fordi byen har vært åsted for mange viktige hendelser og har påvirket finsk historie betydelig. Det er også en av de eldste byene som fortsatt har en sterk kunstnerisk arv. Byen har en samling av ulike kunstverk, og de eldste er middelalderske treskulpturer. Kunstsamlingen gjør offentlige rom i byen mer attraktive og lar deg utforske kultur og historie. Helsinki er også et flott reisemål hvis du elsker historie og ulike typer arkitektur og design. Byen er hjem til ulike museer, inkludert nasjonalmuseet i Finland. Museet er åpent for publikum og tilbyr gratis inngang på fredager til visse tider. Hvis du ønsker et gratis besøk på museet, bør du bestille hotell i Finland på International Museum Day og Helsinki Day. Du kan bo på Holiday Inn Helsinki City Centre for å bo i nærheten av museet.

Når er det billigst å besøke Finland?

oktober er den billigste måneden for overnattinger i Finland, med en gjennomsnittspris på 1 047 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i februar, som er den dyreste måneden.

Hvor i Finland velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Helsinki som er den mest populære byen i Finland.

Hvilken by i Finland har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 1 659 kr per natt er Sirkka den dyreste byen for hotellovernattinger i Finland. Gjennomsnittsprisen på 1 659 kr er ca. 46 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Finland har de billigste hotellrommene?

Rovaniemi tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Finland, med en prislapp på kun 255 kr – en pris som er 71 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Finland.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Finland fra hoteller?

Antall tilbydere fraFinland hoteller er 14 233 fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Finland fra hoteller sist?

Priser for Finland fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Finland gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Finland som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Finland?

Når alle alternativene for overnatting i Finland er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Finland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 18.5.
on. 22.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Finland

Populære byer i Finland
Viser hoteller i byer i samme land