Hoteller i Rhodos

Hoteller i Rhodos, Hellas

Finn tilbud på 246 hoteller i Rhodos, Hellas

Rhodos, Rhodos, Hellas
5. mar. — 6. mar.2
to. 29.2.
ma. 4.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Rhodos

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Rhodos
Pris
kr210
kr1930
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Rhodos


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Rhodos

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Rhodos
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
63 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

470 kr–2 966 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
957 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 413 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Rhodos på er: 1-2 stjerne, 87 dag før. 3 stjerne, 74 dag før. 4-5 stjerne, 88 dag før.

1-2 stjerne

274 kr–916 kr

3 stjerne

369 kr–1 432 kr

4-5 stjerne

484 kr–2 475 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Rhodos

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Rhodos

Laveste hotellpris

253 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mitsis Grand Hotel Beach Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

3444
Den rimeligste prisen for et rom i Rhodos funnet siste 7 dager er 253 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Parthenon Rodos city, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Rhodos(8,6/10 rating - basert på 1 244 anmeldelser).
Det er er 3 444 hoteller i Rhodos i nærheten av Rhodos Diagoras. Casa terrazzo med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Rhodos reisetips

Hvordan bor man billig i Rhodos?

Leter du etter billig hotell i Rhodos kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell og dette koster fra omtrent EUR 13 (ca 130 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt EUR 25 (ca 250 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Rhodos med svømmebasseng så koster dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Rhodos?

Befinner du deg i Rhodos sentrum er det relativt enkelt å komme seg rundt til fots. For eksempel er gamlebyen perfekt å utforske uten andre transportmidler. Dersom du vil besøke andre deler av øya, kan du benytte deg enten av taxi eller av busstilbudet. Du finner to bussterminaler i Rhodos by og herfra går det regelmessige ruter over øya. Prisene for en bussbillett starter på omtrent EUR 2,50 (ca 25 NOK) per person. Du kjøper bussbillett om bord med kontanter.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Rhodos?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Rhodos, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Rhodos?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Rhodos på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Rhodos?

Rhodos er en trygg by der det er mange besøkende hvert år. Uansett bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder, og på stranden.

Behøver man en adapter i Rhodos?

Du trenger ikke adapter når du reiser til Rhodos, fordi de har samme stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Rhodos?

Det er vanlig å tipse omtrent 5 til 10 prosent etter du har spist på restaurant, og tips gis i kontanter. I taxi kan du runde opp beløpet.


Hvor mye koster et hotell i Rhodos per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Rhodos med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 800 kr

Gjennomsnittlig 847 kr

Dyrest 1 208 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Rhodos

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Rhodos

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Rhodos

Disse hotellene i Rhodos har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Rhodos

Rhodos er en av de største øyene i Hellas, og byen Rhodos ligger helt nord på øya. I sentrum finner du blant annet en gamleby som stammer helt tilbake fra middelalderen. Gamlebyen i Rhodos ligger faktisk på UNESCOs verdensarvliste, så dette er det perfekte stedet å bo i nærheten av for deg som liker historie. I gamlebyen finnes det også en rekke museer og monumenter, så dersom du vil bruke tid på sightseeing under ferien din, er et hotell i Rhodos gamleby noe for deg.

For vennegjenger som er i Rhodos både for sol og shopping så finnes det mange steder der du kan finne spennende skatter du kan ta med deg hjem. Dra for eksempel til markedet som ligger ved sjøen. Her er det både flotte klær og tilbehør fra internasjonale merker, og en rekke restauranter og kaféer der dere kan ta en pause og nyte dagen. Du kan også velge et hotell i Rhodos’ trendy distrikt som ligger på vestsiden av Mandraki. Da er det gåavstand til Ellis strandpromenade.

For unge reisende som er ute etter å oppleve nattelivet i Rhodos, kan du velge et hotell eller hostell nære Bar Street. Dette er gaten som er full av barer og utesteder. Denne gaten heter egentlig Orfinadou og ligger på vestsiden av byen, nære havet. Her i den livlige gaten samles mange festglade turister, spesielt om sommeren.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Rhodos

Rhodos er en by full av spennende historie, arkitektur og samtidig fantastisk strandliv. Øya er svært populær for turister som ønsker en ferie fylt av solskinn, avslapning og mange timer på stranden. Bor du på hotell i Rhodos by får du dette i kombinasjon med spennende byliv. Da kan du tilbringe dagene dine på interessante museer, gå rundt i gamlebyen og kikke på de vakre bygningene fra middelalderen, og ta deg en shoppingtur i de moderne butikkene, eller på markedet. Elli strand er populær og ligger rett ved byen. Her finner du massevis av solsenger og parasoller. Ta deg en tur langs med promenaden for å finne koselige steder for å ta en lunsjpause. Her er det også perfekt å tilbringe ettermiddagen når solen går ned. Ønsker du også å oppleve livlig uteliv under ferien er det gode muligheter for dette. Gå for eksempel til den såkalte bar street, eller Orfinadou street, så kan du velge og vrake blant en rekke utesteder, barer og diskotek.

Tre kilometer fra Rhodos by ligger Rodini-parken, som er verdens eldste park. Her er det tett med grønn natur, og mange ulike plantearter. Her er det koselig å tilbringe en dag blant vakre dammer med vannliljer, og det finnes mange vakre stier du kan rusle på. Dessuten bor det fargerike påfugler her også.

Opplev både byliv og herlig solskinn på stranden i Rhodos. Her er det aktiviteter og opplevelser for enhver smak.


Informasjon om opphold i Rhodos

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Rhodos

Hvor mye koster et hotell i Rhodos?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 762 kr per natt ved bestilling av hotell i Rhodos. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Rhodos?

Prisene på hotellrom i Rhodos kan være hele 63 % lavere i November. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Rhodos?

Prisene på hotellrom i Rhodos vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på søndag.

Hvor mye koster et luksushotell i Rhodos?

2 064 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Rhodos. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Rhodos er 2 762 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 44% % for å bo på et luksushotell.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Rhodos?

Med gode temperaturer på ca. 14 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Rhodos vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Rhodos.

Har Rhodos ferieboliger?

Ja, Rhodos har ferieboliger. Av 1 103 ferieboliger i Rhodos, er Muses-Old Town den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Rhodos.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Rhodos fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 1 275 tilbydere å velge mellom fra Rhodos hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Rhodos fra hoteller sist?

Priser for Rhodos fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Rhodos gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Rhodos med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Rhodos hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Rhodos?

momondo finner et flott sted å bo i Rhodos ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Rhodos på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Rhodos
to. 29.2.
ma. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post