Hoteller i Rhodos, Hellas

Finn tilbud på 226 hoteller i Rhodos, Hellas

Rhodos, Rhodos, Hellas
1. des. — 2. des.2
fr. 2.12.
ti. 6.12.

De beste hotellene i Rhodos

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Rhodos
Pris
kr259
kr7056
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Rhodos


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Rhodos

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Rhodos
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
48 %forventet prisøkning

Pris

401 kr–1 340 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 243 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
441 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Rhodos på er: 1-2 stjerne, 89 dag før. 4-5 stjerne, 65 dag før.

1-2 stjerne

479 kr–559 kr

3 stjerne

679 kr–738 kr

4-5 stjerne

1 307 kr–1 547 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Rhodos

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Rhodos

Laveste hotellpris

150 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mitsis Grand Hotel Beach Hotel
Den rimeligste prisen for et rom i Rhodos funnet siste 7 dager er 150 kr/natten. Denne prisen fås hos Stay Hostel Rhodes, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Rhodos(8,6/10 rating - basert på 973 anmeldelser).

Rhodos reisetips

Leter du etter billig hotell i Rhodos kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell og dette koster fra omtrent EUR 13 (ca 130 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt EUR 25 (ca 250 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Rhodos med svømmebasseng så koster dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt.

Befinner du deg i Rhodos sentrum er det relativt enkelt å komme seg rundt til fots. For eksempel er gamlebyen perfekt å utforske uten andre transportmidler. Dersom du vil besøke andre deler av øya, kan du benytte deg enten av taxi eller av busstilbudet. Du finner to bussterminaler i Rhodos by og herfra går det regelmessige ruter over øya. Prisene for en bussbillett starter på omtrent EUR 2,50 (ca 25 NOK) per person. Du kjøper bussbillett om bord med kontanter.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Rhodos, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Rhodos på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Rhodos er en trygg by der det er mange besøkende hvert år. Uansett bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder, og på stranden.

Du trenger ikke adapter når du reiser til Rhodos, fordi de har samme stikkontakt som i Norge.

Det er vanlig å tipse omtrent 5 til 10 prosent etter du har spist på restaurant, og tips gis i kontanter. I taxi kan du runde opp beløpet.


Hvor mye koster et hotell i Rhodos per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Rhodos med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 988 kr

Gjennomsnittlig 7 870 kr

Dyrest 20 575 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Rhodos

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Rhodos

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Rhodos

Disse hotellene i Rhodos har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Rhodos

Rhodos er en av de største øyene i Hellas, og byen Rhodos ligger helt nord på øya. I sentrum finner du blant annet en gamleby som stammer helt tilbake fra middelalderen. Gamlebyen i Rhodos ligger faktisk på UNESCOs verdensarvliste, så dette er det perfekte stedet å bo i nærheten av for deg som liker historie. I gamlebyen finnes det også en rekke museer og monumenter, så dersom du vil bruke tid på sightseeing under ferien din, er et hotell i Rhodos gamleby noe for deg.

For vennegjenger som er i Rhodos både for sol og shopping så finnes det mange steder der du kan finne spennende skatter du kan ta med deg hjem. Dra for eksempel til markedet som ligger ved sjøen. Her er det både flotte klær og tilbehør fra internasjonale merker, og en rekke restauranter og kaféer der dere kan ta en pause og nyte dagen. Du kan også velge et hotell i Rhodos’ trendy distrikt som ligger på vestsiden av Mandraki. Da er det gåavstand til Ellis strandpromenade.

For unge reisende som er ute etter å oppleve nattelivet i Rhodos, kan du velge et hotell eller hostell nære Bar Street. Dette er gaten som er full av barer og utesteder. Denne gaten heter egentlig Orfinadou og ligger på vestsiden av byen, nære havet. Her i den livlige gaten samles mange festglade turister, spesielt om sommeren.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Rhodos

Rhodos er en by full av spennende historie, arkitektur og samtidig fantastisk strandliv. Øya er svært populær for turister som ønsker en ferie fylt av solskinn, avslapning og mange timer på stranden. Bor du på hotell i Rhodos by får du dette i kombinasjon med spennende byliv. Da kan du tilbringe dagene dine på interessante museer, gå rundt i gamlebyen og kikke på de vakre bygningene fra middelalderen, og ta deg en shoppingtur i de moderne butikkene, eller på markedet. Elli strand er populær og ligger rett ved byen. Her finner du massevis av solsenger og parasoller. Ta deg en tur langs med promenaden for å finne koselige steder for å ta en lunsjpause. Her er det også perfekt å tilbringe ettermiddagen når solen går ned. Ønsker du også å oppleve livlig uteliv under ferien er det gode muligheter for dette. Gå for eksempel til den såkalte bar street, eller Orfinadou street, så kan du velge og vrake blant en rekke utesteder, barer og diskotek.

Tre kilometer fra Rhodos by ligger Rodini-parken, som er verdens eldste park. Her er det tett med grønn natur, og mange ulike plantearter. Her er det koselig å tilbringe en dag blant vakre dammer med vannliljer, og det finnes mange vakre stier du kan rusle på. Dessuten bor det fargerike påfugler her også.

Opplev både byliv og herlig solskinn på stranden i Rhodos. Her er det aktiviteter og opplevelser for enhver smak.


Informasjon om opphold i Rhodos

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Rhodos

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 791 kr per natt ved bestilling av hotell i Rhodos. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Prisene på hotellrom i Rhodos kan være hele 43 % lavere i april. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Prisene på hotellrom i Rhodos vil være på sitt laveste på torsdag, og på sitt høyeste på lørdag.

1 066 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Rhodos. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Rhodos er 791 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 259 kr % for å bo på et luksushotell.

I gjennomsnitt vil et hotell i Rhodos ha en prislapp på omkring 434 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 357 kr billigere enn et typisk hotell i Rhodos.

Med gode temperaturer på ca. 13 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Rhodos vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Rhodos.

Ja, Rhodos har ferieboliger. Av 200 ferieboliger i Rhodos, er Maria Studios and Apartments den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Rhodos.


momondos favoritthoteller i Rhodos

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Rhodos
10gr Boutique Hotel & Wine Bar

10gr Boutique Hotel & Wine Bar

16 Polidorou, Rhodes, Greece

9,4
798 kr
Grande Albergo Delle Rose

Grande Albergo Delle Rose

4 Georgiou Papanikolaou Street, Rhodes, Greece

8,9
882 kr
7 Palms Hotel Apartments

7 Palms Hotel Apartments

1b Dendrinou Street, Rhodes, Greece

9,4
451 kr
Marine Congo Hotel

Marine Congo Hotel

N&l Tiliakou 145, Rhodes, Greece

8,3
299 kr
Medieval Rose Hotel

Medieval Rose Hotel

Lysia Street 147z, Rhodes, Greece

8,8
230 kr
Maria Studios and Apartments

Maria Studios and Apartments

Rhodos, Hellas

393 kr
El Greco

El Greco

Georgioy Efstathioy 2, Rhodes, Greece

331 kr
Sunrise luxury apartments Rhodes

Sunrise luxury apartments Rhodes

Rhodos, Hellas

8,9
519 kr
Royal Apart Hotel

Royal Apart Hotel

Rhodos, Hellas

8,0
349 kr
Vassilia Hotel

Vassilia Hotel

55 Mandilara Str., Rhodes, Greece

8,4
307 kr
Fantasy Hotel

Fantasy Hotel

Moschas Str., Rhodes, Greece

529 kr
Sotirakis Hotel Studios

Sotirakis Hotel Studios

12km Rodou - Lindou 12 Faliraki, Rhodes, Greece

429 kr
Elakati Luxury Boutique Hotel - Adults Only

Elakati Luxury Boutique Hotel - Adults Only

Lochagou Fanouraki 29, Rhodes, Greece

9,7
848 kr

Start planleggingen av reisen til Rhodos


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Rhodos med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Rhodos hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo finner et flott sted å bo i Rhodos ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.