Hotell Rhodos: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 994 hoteller i Rhodos, Hellas

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Rhodos

Det er mange flotte hoteller i Rhodos, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Rhodos

Diagoras Stadium
Rodini Park
Governor's Palace

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Diagoras Stadium?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Rhodos som ligger nærmest Diagoras Stadium, kan du forvente deg å måtte betale 931 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 931 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Diagoras Stadium. Hoteller i nærheten av Diagoras Stadium er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Rhodos som koster 414 kr.

Hoteller i nærheten av Diagoras Stadium

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Rodini Park?

Hoteller i nærheten av Rodini Park er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Rhodos som koster 414 kr.

Hoteller i nærheten av Rodini Park

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Governor's Palace?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Rhodos som ligger nærmest Governor's Palace. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Governor's Palace ligger på 931 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Governor's Palace er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Rhodos som koster 414 kr.

Hoteller i nærheten av Governor's Palace

Når bør du bestille hotell i Rhodos

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Rhodos
Lavsesong
februar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

62 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

43 %

forventet prisøkning

Pris
351 kr - 1 567 kr
Dyreste ukedag
mandag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 163 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 071 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Rhodos på er: 1-2 stjerne, 81 dag før. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 81 dag før.
1-2 stjerne
385 kr - 444 kr
3 stjerne
494 kr - 619 kr
4-5 stjerne
1 205 kr - 1 380 kr

Rhodos reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Rhodos

Hvordan bor man billig i Rhodos?

Leter du etter billig hotell i Rhodos kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell og dette koster fra omtrent EUR 13 (ca 130 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt EUR 25 (ca 250 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Rhodos med svømmebasseng så koster dette fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt.

Rhodos på budsjett

Det finnes mange ting å finne på i Rhodos som er rimelige, og et godt alternativ for deg som vil lære mer om kulturen og historien er å dra på museum. Du kan kjøpe et multi-museum kort som gir deg inngang til de fleste museene i gamlebyen for omtrent EUR 6 (ca 60 NOK). Med varme temperaturer hele sommeren er det med mange som velger å bruke hele dagen under en parasoll med en god bok på stranden. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 02-05-18)

Hvordan kommer man seg rundt i Rhodos?

Befinner du deg i Rhodos sentrum er det relativt enkelt å komme seg rundt til fots. For eksempel er gamlebyen perfekt å utforske uten andre transportmidler. Dersom du vil besøke andre deler av øya, kan du benytte deg enten av taxi eller av busstilbudet. Du finner to bussterminaler i Rhodos by og herfra går det regelmessige ruter over øya. Prisene for en bussbillett starter på omtrent EUR 2,50 (ca 25 NOK) per person. Du kjøper bussbillett om bord med kontanter.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Rhodos?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Rhodos, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Rhodos?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Rhodos på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Rhodos?

Rhodos er en trygg by der det er mange besøkende hvert år. Uansett bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder, og på stranden.

Behøver man en adapter i Rhodos?

Du trenger ikke adapter når du reiser til Rhodos, fordi de har samme stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Rhodos?

Det er vanlig å tipse omtrent 5 til 10 prosent etter du har spist på restaurant, og tips gis i kontanter. I taxi kan du runde opp beløpet.


Hvor mye koster et hotell i Rhodos per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Rhodos med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Rhodos

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Rhodos
Stay - Hostel, Apartments, Lounge

Stay - Hostel, Apartments, Lounge

9,0

134 kr

Vis hotelltilbud
Lito Hotel

Lito Hotel

8,1

201 kr

Vis hotelltilbud
Amaryllis Hotel

Amaryllis Hotel

7,3

176 kr

Vis hotelltilbud
Knights of the Old Town

Knights of the Old Town

7,8

201 kr

Vis hotelltilbud
Rose Hotel Faliraki

Rose Hotel Faliraki

6,5

176 kr

Vis hotelltilbud
Sylvia Hotel

Sylvia Hotel

8,0

226 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Rhodos

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Stay - Hostel, Apartments, Lounge

Stay - Hostel, Apartments, Lounge

9,0

134 kr

Vis hotelltilbud
Sylvia Hotel

Sylvia Hotel

8,0

226 kr

Vis hotelltilbud
Dionysos Hotel

Dionysos Hotel

8,6

285 kr

Vis hotelltilbud
Carina Hotel

Carina Hotel

8,3

243 kr

Vis hotelltilbud
Athineon Hotel

Athineon Hotel

8,7

352 kr

Vis hotelltilbud
Esperia City Hotel

Esperia City Hotel

8,2

276 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Rhodos

Rhodos er en av de største øyene i Hellas, og byen Rhodos ligger helt nord på øya. I sentrum finner du blant annet en gamleby som stammer helt tilbake fra middelalderen. Gamlebyen i Rhodos ligger faktisk på UNESCOs verdensarvliste, så dette er det perfekte stedet å bo i nærheten av for deg som liker historie. I gamlebyen finnes det også en rekke museer og monumenter, så dersom du vil bruke tid på sightseeing under ferien din, er et hotell i Rhodos gamleby noe for deg.

For vennegjenger som er i Rhodos både for sol og shopping så finnes det mange steder der du kan finne spennende skatter du kan ta med deg hjem. Dra for eksempel til markedet som ligger ved sjøen. Her er det både flotte klær og tilbehør fra internasjonale merker, og en rekke restauranter og kaféer der dere kan ta en pause og nyte dagen. Du kan også velge et hotell i Rhodos’ trendy distrikt som ligger på vestsiden av Mandraki. Da er det gåavstand til Ellis strandpromenade.

For unge reisende som er ute etter å oppleve nattelivet i Rhodos, kan du velge et hotell eller hostell nære Bar Street. Dette er gaten som er full av barer og utesteder. Denne gaten heter egentlig Orfinadou og ligger på vestsiden av byen, nære havet. Her i den livlige gaten samles mange festglade turister, spesielt om sommeren.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Rhodos

Rhodos er en by full av spennende historie, arkitektur og samtidig fantastisk strandliv. Øya er svært populær for turister som ønsker en ferie fylt av solskinn, avslapning og mange timer på stranden. Bor du på hotell i Rhodos by får du dette i kombinasjon med spennende byliv. Da kan du tilbringe dagene dine på interessante museer, gå rundt i gamlebyen og kikke på de vakre bygningene fra middelalderen, og ta deg en shoppingtur i de moderne butikkene, eller på markedet. Elli strand er populær og ligger rett ved byen. Her finner du massevis av solsenger og parasoller. Ta deg en tur langs med promenaden for å finne koselige steder for å ta en lunsjpause. Her er det også perfekt å tilbringe ettermiddagen når solen går ned. Ønsker du også å oppleve livlig uteliv under ferien er det gode muligheter for dette. Gå for eksempel til den såkalte bar street, eller Orfinadou street, så kan du velge og vrake blant en rekke utesteder, barer og diskotek.

Tre kilometer fra Rhodos by ligger Rodini-parken, som er verdens eldste park. Her er det tett med grønn natur, og mange ulike plantearter. Her er det koselig å tilbringe en dag blant vakre dammer med vannliljer, og det finnes mange vakre stier du kan rusle på. Dessuten bor det fargerike påfugler her også.

Opplev både byliv og herlig solskinn på stranden i Rhodos. Her er det aktiviteter og opplevelser for enhver smak.


Reiseinformasjon for Rhodos

Hvor mange dager tilbringer folk i Rhodos?

Folk som besøker Rhodos tilbringer typisk 7 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Rhodos?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 570 kr per natt ved bestilling av hotell i Rhodos. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Rhodos?

Prisene på hotellrom i Rhodos kan være hele 519 kr % lavere i februar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Rhodos?

Prisene på hotellrom i Rhodos vil være på sitt laveste på torsdag, og på sitt høyeste på søndag.

Hvor mye koster et hostell i Rhodos?

I gjennomsnitt vil et hotell i Rhodos ha en prislapp på omkring 301 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 269 kr billigere enn et typisk hotell i Rhodos.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Rhodos?

Temperaturene i Rhodos ligger vanligvis på ca. 21 °C i løpet av oktober, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør oktober til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.