Hoteller i Roma, Italia

Finn tilbud på 4 024 hoteller i Roma, Italia

Roma, Italia
6. aug. — 7. aug.2
Roma, Italia
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Roma

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Roma
Pris
kr330
kr2217
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Roma

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Roma

Pris

592 kr–1 630 kr

BILLIGSTE BYDEL I ROMARoma Delle Torri42 % billigereHoteller i Roma Delle Torri er de billigste i Roma med en gjennomsnittspris på kun 592 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ROMAOstia/Acilia38 % dyrereOstia/Acilia har de dyreste hotellene i Roma med rom med en gjennomsnittspris på 1 630 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ROMAHistorical Center89 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Historical Center enn noen andre land i Roma

Ting å gjøre i Roma


Hoteller i populære bydeler i Roma

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Roma, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Roma

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Roma
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
91 %forventet prisnedgang
89 %forventet prisøkning

Pris

487 kr–46 241 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
16 948 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
9 455 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Roma på er: 1-2 stjerne, 79 dag før. 3 stjerne, 75 dag før.

1-2 stjerne

690 kr–739 kr

3 stjerne

807 kr–855 kr

4-5 stjerne

1 322 kr–1 429 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Roma

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Roma

Laveste hotellpris

340 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson BLU es. Hotel, Rome

Hoteller i nærheten av flyplassen

1200

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Roma funnet siste 7 dager er 340 kr/natten. Denne prisen fås hos Happy Village & Camping.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson BLU es. Hotel, Rome, det mest populære 5-stjerners hotellet i Roma.
Det er er 1 200 hoteller i Roma i nærheten av Roma Fiumicino. Air Rooms Rome Airport by HelloSky med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Roma. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Roma siste uken er 3 427 kr.

Roma reisetips

Velger du å bo litt utenfor sentrum av Roma, finner du hoteller fra litt over 100 kr. per natt. Da sparer du penger ved å bo litt unna de mest populære attraksjonene. Vil du bo rimelig i nærheten av sentrum, finner du blant annet koselige bed & breakfasts fra omtrent 400 kr. per natt. Ønsker du å bo på et populært hotell med 4 stjerner betaler du fra rundt 1500 kr. per natt sentralt i Roma. Vil du bo billig i Roma, lønner det seg å velge enten et hotell som ligger litt utenfor sentrum, eller et hotell med færre stjerner dersom du vil bo i sentrum.

Kollektivtransporten i Roma er et godt fremkomstmiddel når du er i byen. Det beste alternativet er metroen, som tar deg dit du ønsker. Metroen har to linjer, og en enkeltbillett kan brukes i 100 minutter. Du kan også bruke bybane, buss eller trikk. Å kjøre trikk er det perfekte fremkomstmiddelet dersom du skal komme deg fra A til B og samtidig vil se byen. Prisene for kollektiv transport er rimelig, og du kan kjøpe enkeltbillett, dagskort, tredagerskort eller ukeskort. Disse kjøper du på billettautomater på metroen, i barer, kiosker, tobakkforretninger eller busstasjoner. Du kan også enkelt finne taxi i Roma og du kjenner dem igjen ved å se etter hvite biler med taxiskilt og kommunemerke på dørene. Dersom du bor midt i sentrum av Roma, er også mange av attraksjonene i gåavstand fra hverandre.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Roma, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Noen hoteller i Roma krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre vil heller ta betalingen ved utsjekk.

Det er som regel helt trygt å reise på ferie til Roma, men man bør uansett passe godt på verdisakene sine, spesielt på folksomme steder. Det er også lurt å vise normal forsiktighet når man er ute på kvelds- og nattestid. Det er mange turister i Roma, så gjør research på forhånd så går du ikke i turistfeller ved for eksempel å betale for mye i taxi, eller for guidede turer.

Det er lurt å ta med seg adapter til Roma, disse kalles doppia spina om du kjøper det når du kommer frem. Det kan være lurt å kjøpe adapter før du reiser, så er du sikker på at du får ladet mobilen.

I Roma er det normalt å gi omtrent 5-10% i tips når du spiser på restaurant. Når du tar taxi kan du runde opp til nærmeste euro, og til roomservice på hotellet kan du legge igjen omtrent 1 euro per døgn.


Hvor mye koster et hotell i Roma per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Roma med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 301 kr

Gjennomsnittlig 1 450 kr

Dyrest 3 457 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Roma

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Roma
Finn hosteller i Roma

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Roma

Disse hotellene i Roma har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Roma

Enten du leter etter historiske severdigheter, shopping-opplevelser, fest og moro eller den beste maten Roma har å by på, finner du hotell i Roma som passer deg på momondo. Ta en titt på tilbudene og finn alt fra vandrerhjem til luksushoteller i ulike nabolag i den vakre italienske byen. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo som passer deg og reisefølget ditt.

Vil du bo sentralt og i gåavstand til berømte attraksjoner som kirker, museer og palasser, kaféer og markeder kan du bo på hotell i Roma i områdene Navona og Trevi. Her, øst for elven Tiber, finner du Romas historiske sentrum perfekt for deg som er interessert i fantastisk renessansearkitektur og vakre fontener. Bor du på hotell i Roma i dette nabolaget er du i nærheten av Piazza Navona-plassen og i gåavstand fra elven finner du markedsplassen Campo de’ Fiori. Her er det masse hoteller å velge mellom.

Vil du bo i elegante omgivelser, bør du finne et hotell i Roma som ligger i Via Veneto. Denne gaten er symbolet på Romas gode liv, eller dolce vita, med eksklusive hoteller og de beste restaurantene. Her bor du sentralt med kort vei til topp designerbutikker som Prada, Gucci og andre motebutikker. For den som vil shoppe, er dette stedet å besøke når du vil bo på hotell i Roma.

Du kan selvfølgelig ikke dra til Roma uten å besøka Colosseum, og her kan du også finne gode hoteller. I dette området finner du monumenter og falne templer, perfekt for den historieinteresserte og den som vil føle på det gamle Roma. Her kan du blant annet bo på lekre Mercure Roma Centro Colloseo som holder 4 stjerner og har svømmebasseng og lekker solterrasse.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Roma

Bor du på hotell i Roma og er ute etter noe å gjøre er det mye å velge mellom. Start kvelden med en aperitiff ute i det varme været, gjerne på en koselig fortausrestaurant eller bar. Etter dette kan du gå i operaen hvis du er så heldig å ha billetter dit. Befinner du deg i et av de trendy områdene som Trastevere, Romas historiske sentrum eller Testaccio kan du dra på en av de populære nattklubbene eller barene. Vil du ha en avslappet kveld med de lokale, kan du finne en liten bar og hvis du vil ut på dansegulvet finnes det en rekke steder med DJs og gode drinker.

Når du bor på hotell i Roma er det noen attraksjoner det anbefales å besøke. Blant annet bør du gå langs Tiber-elven, rusle rundt i Romas historiske sentrum som er på UNESCOs verdensarvliste, ønske deg noe ved Trevi-fontenen og se Colosseum og ruinene ved Palatinerhøyden. Du bør også besøke Palazzo Doria Panphilj og Museo Nazionale di Castel Sant’Angelo.

Det er mange flotte parker i Roma der du kan oppleve litt natur midt i storbyen. Borgheseparken er svært kjent og har en zoologisk hage og akvarium. I tillegg finner du grøntområder rundt Circus Maximus, i Garibaldiparken og du kan se byen fra vannet på båttur på Tiber.


Informasjon om opphold i Roma

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Roma

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Roma.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 545 kr per natt ved bestilling av hotell i Roma. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hotell i Roma er billigst i april. Romprisen kan være hele 91 % billigere enn de travleste månedene.

tirsdag er den billigste dagen for hotellrom i Roma. mandag er den dyreste dagen.

Hosteller i Roma koster vanligvis en plass omkring 913 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 632 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Roma.

Folk bestiller ofte hotell i Ostia/Acilia, Historical Center, Tiburtina og EUR når de skal reise til Roma.

Temperaturene i Roma ligger vanligvis på ca. 24 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Det er 200 ferieboliger i Roma, hvor Fabulous Village er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Roma.

Roma har 200 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Suite Art Navona er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Roma.


momondos favoritthoteller i Roma

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Roma
Romoli Hotel

Romoli Hotel

Via Della Caffarelletta 114, Rome, Italy

8,0
710 kr
The Romehello

The Romehello

Via Torino, 45, Rome, Italy

9,4
408 kr
Aurelia Vatican Apartments

Aurelia Vatican Apartments

Roma, Italia

8,6
1 108 kr
B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini

B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini

Via dei Sabelli 177, Rome, Italy

8,8
632 kr

Hotel Center 3

Via Achille Grandi 7, Rome, Italy

5,6
564 kr
Aladino Inn

Aladino Inn

Roma, Italia

2,0
515 kr
Bettoja Hotel Massimo d'Azeglio

Bettoja Hotel Massimo d'Azeglio

Via Cavour 18, Rome, Italy

8,4
1 011 kr
Best Western Premier Hotel Royal Santina

Best Western Premier Hotel Royal Santina

Via Marsala 22, Rome, Italy

8,5
1 448 kr

D.R.Rome Spanish Luxury Suites

Via Frattina 46, Rome, Italy

9,0
1 429 kr
Warmthotel

Warmthotel

Via Giuseppe Prezzolini, 5, Rome, Italy

8,7
710 kr
Beautiful Home

Beautiful Home

Via Goito, 17, Rome, Italy

5,9
661 kr
Hotel Philia

Hotel Philia

Via Palestro 88, Rome, Italy

6,0
535 kr
Hotel San Giusto

Hotel San Giusto

Piazza Bologna 58, Rome, Italy

7,7
603 kr

Start planleggingen av reisen til Roma


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Roma. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Roma er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.