Hoteller i Roma, Italia

Finn tilbud på 4 268 hoteller i Roma, Italia

Roma, Italia
8. des. — 9. des.2
lø. 9.12.
on. 13.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Roma

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Roma
Pris
kr404
kr3666
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Roma

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Roma

Pris

1 625 kr–5 506 kr

BILLIGSTE BYDEL I ROMAAurelio39 % billigereHoteller i Aurelio er de billigste i Roma med en gjennomsnittspris på kun 1 625 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ROMAMonte Mario52 % dyrereMonte Mario har de dyreste hotellene i Roma med rom med en gjennomsnittspris på 5 506 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ROMAHistorisk senter62 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Historisk senter enn noen andre land i Roma

Ting å gjøre i Roma


Hoteller i populære bydeler i Roma

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Roma, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Roma

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Roma
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
61 %forventet prisnedgang
36 %forventet prisøkning

Pris

1 084 kr–4 389 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 390 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 517 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Roma på er: 1-2 stjerne, 89 dag før. 3 stjerne, 87 dag før. 4-5 stjerne, 3 dag før.

1-2 stjerne

864 kr–1 269 kr

3 stjerne

1 039 kr–1 433 kr

4-5 stjerne

1 389 kr–2 330 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Roma

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Roma

Laveste hotellpris

263 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Gasometer Urban Suites

Hoteller i nærheten av flyplassen

21827

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Roma funnet siste 7 dager er 263 kr/natten. Denne prisen fås hos Seven Hills Village, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Gasometer Urban Suites, det mest populære 5-stjerners hotellet i Roma(9,1/10 rating - basert på 939 anmeldelser).
Det er er 21 827 hoteller i Roma i nærheten av Roma Fiumicino. Air Rooms Rome Airport by HelloSky med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Roma. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Roma siste uken er 14 407 kr.

Roma reisetips

Hvordan bor man billig i Roma?

Velger du å bo litt utenfor sentrum av Roma, finner du hoteller fra litt over 100 kr. per natt. Da sparer du penger ved å bo litt unna de mest populære attraksjonene. Vil du bo rimelig i nærheten av sentrum, finner du blant annet koselige bed & breakfasts fra omtrent 400 kr. per natt. Ønsker du å bo på et populært hotell med 4 stjerner betaler du fra rundt 1500 kr. per natt sentralt i Roma. Vil du bo billig i Roma, lønner det seg å velge enten et hotell som ligger litt utenfor sentrum, eller et hotell med færre stjerner dersom du vil bo i sentrum.

Hvordan kommer man seg rundt i Roma?

Kollektivtransporten i Roma er et godt fremkomstmiddel når du er i byen. Det beste alternativet er metroen, som tar deg dit du ønsker. Metroen har to linjer, og en enkeltbillett kan brukes i 100 minutter. Du kan også bruke bybane, buss eller trikk. Å kjøre trikk er det perfekte fremkomstmiddelet dersom du skal komme deg fra A til B og samtidig vil se byen. Prisene for kollektiv transport er rimelig, og du kan kjøpe enkeltbillett, dagskort, tredagerskort eller ukeskort. Disse kjøper du på billettautomater på metroen, i barer, kiosker, tobakkforretninger eller busstasjoner. Du kan også enkelt finne taxi i Roma og du kjenner dem igjen ved å se etter hvite biler med taxiskilt og kommunemerke på dørene. Dersom du bor midt i sentrum av Roma, er også mange av attraksjonene i gåavstand fra hverandre.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Roma?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Roma, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Roma?

Noen hoteller i Roma krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre vil heller ta betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Roma?

Det er som regel helt trygt å reise på ferie til Roma, men man bør uansett passe godt på verdisakene sine, spesielt på folksomme steder. Det er også lurt å vise normal forsiktighet når man er ute på kvelds- og nattestid. Det er mange turister i Roma, så gjør research på forhånd så går du ikke i turistfeller ved for eksempel å betale for mye i taxi, eller for guidede turer.

Behøver man en adapter i Roma?

Det er lurt å ta med seg adapter til Roma, disse kalles doppia spina om du kjøper det når du kommer frem. Det kan være lurt å kjøpe adapter før du reiser, så er du sikker på at du får ladet mobilen.

Hvor mye bør man gi i tips i Roma?

I Roma er det normalt å gi omtrent 5-10% i tips når du spiser på restaurant. Når du tar taxi kan du runde opp til nærmeste euro, og til roomservice på hotellet kan du legge igjen omtrent 1 euro per døgn.


Hvor mye koster et hotell i Roma per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Roma med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 558 kr

Gjennomsnittlig 1 474 kr

Dyrest 3 707 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Roma

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Roma
Finn hosteller i Roma

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Roma

Disse hotellene i Roma har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Roma

Enten du leter etter historiske severdigheter, shopping-opplevelser, fest og moro eller den beste maten Roma har å by på, finner du hotell i Roma som passer deg på momondo. Ta en titt på tilbudene og finn alt fra vandrerhjem til luksushoteller i ulike nabolag i den vakre italienske byen. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo som passer deg og reisefølget ditt.

Vil du bo sentralt og i gåavstand til berømte attraksjoner som kirker, museer og palasser, kaféer og markeder kan du bo på hotell i Roma i områdene Navona og Trevi. Her, øst for elven Tiber, finner du Romas historiske sentrum perfekt for deg som er interessert i fantastisk renessansearkitektur og vakre fontener. Bor du på hotell i Roma i dette nabolaget er du i nærheten av Piazza Navona-plassen og i gåavstand fra elven finner du markedsplassen Campo de’ Fiori. Her er det masse hoteller å velge mellom.

Vil du bo i elegante omgivelser, bør du finne et hotell i Roma som ligger i Via Veneto. Denne gaten er symbolet på Romas gode liv, eller dolce vita, med eksklusive hoteller og de beste restaurantene. Her bor du sentralt med kort vei til topp designerbutikker som Prada, Gucci og andre motebutikker. For den som vil shoppe, er dette stedet å besøke når du vil bo på hotell i Roma.

Du kan selvfølgelig ikke dra til Roma uten å besøka Colosseum, og her kan du også finne gode hoteller. I dette området finner du monumenter og falne templer, perfekt for den historieinteresserte og den som vil føle på det gamle Roma. Her kan du blant annet bo på lekre Mercure Roma Centro Colloseo som holder 4 stjerner og har svømmebasseng og lekker solterrasse.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Roma

Hva er byens særpreg?

Bor du på hotell i Roma og er ute etter noe å gjøre er det mye å velge mellom. Start kvelden med en aperitiff ute i det varme været, gjerne på en koselig fortausrestaurant eller bar. Etter dette kan du gå i operaen hvis du er så heldig å ha billetter dit. Befinner du deg i et av de trendy områdene som Trastevere, Romas historiske sentrum eller Testaccio kan du dra på en av de populære nattklubbene eller barene. Vil du ha en avslappet kveld med de lokale, kan du finne en liten bar og hvis du vil ut på dansegulvet finnes det en rekke steder med DJs og gode drinker.

Hva har Roma å tilby?

Når du bor på hotell i Roma er det noen attraksjoner det anbefales å besøke. Blant annet bør du gå langs Tiber-elven, rusle rundt i Romas historiske sentrum som er på UNESCOs verdensarvliste, ønske deg noe ved Trevi-fontenen og se Colosseum og ruinene ved Palatinerhøyden. Du bør også besøke Palazzo Doria Panphilj og Museo Nazionale di Castel Sant’Angelo.

Hvor grønn er byen?

Det er mange flotte parker i Roma der du kan oppleve litt natur midt i storbyen. Borgheseparken er svært kjent og har en zoologisk hage og akvarium. I tillegg finner du grøntområder rundt Circus Maximus, i Garibaldiparken og du kan se byen fra vannet på båttur på Tiber.


Informasjon om opphold i Roma

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Roma

Hvor mange dager tilbringer folk i Roma?

De fleste foretrekker å tilbringe 5 netter når de besøker Roma.

Hvor mye koster et hotell i Roma?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 3 420 kr per natt ved bestilling av hotell i Roma. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Roma?

Hotell i Roma er billigst i februar. Romprisen kan være hele 62 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Roma?

mandag er den billigste dagen for hotellrom i Roma. torsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Roma?

3 634 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Roma. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Roma er 3 420 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 23% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Roma bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Ostia, Historisk senter, Tiburtina og EUR når de skal reise til Roma.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Roma?

En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (90 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Roma. Et fint sted å ta turen til i nærheten av Roma i Desember, er Monte Testaccio.

Har Roma ferieboliger?

Det er 17 688 ferieboliger i Roma, hvor Camping Village Roma Capitol er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Roma.

Har Roma vandrehjem?

Roma har 83 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Palladini Hostel Rome er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Roma.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Roma fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 23 427 tilbydere å velge mellom fra Roma hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Roma fra hoteller sist?

Priser for Roma fra hoteller oppdateres hver dag.