Hotell København: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 149 hoteller i København, Danmark

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i København

Det er mange flotte hoteller i København, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i København

Tivoli-hagene
Den lille havfrue
Gefionspringvannet

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Tivoli-hagene?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Tivoli-hagene. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 917 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Tivoli-hagene er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittshotellet i København som koster 1 257 kr.

Hoteller i nærheten av Tivoli-hagene

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Den lille havfrue?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Den lille havfrue, er 992 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Den lille havfrue er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Den lille havfrue er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittshotellet i København som koster 1 257 kr.

Hoteller i nærheten av Den lille havfrue

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Gefionspringvannet?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Gefionspringvannet. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 292 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Gefionspringvannet er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i København som koster 1 257 kr.

Hoteller i nærheten av Gefionspringvannet

Finn billig overnatting i Københavns populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i København
Hoteller i City Center
Søk hoteller i City Center
Hoteller i Østerbro
Søk hoteller i Østerbro
Hoteller i Nørrebro
Søk hoteller i Nørrebro
Hoteller i Vesterbro
Søk hoteller i Vesterbro

Når bør du bestille hotell i København

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i København
Lavsesong
februar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

27 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

29 %

forventet prisøkning

Pris
1 124 kr - 2 147 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 739 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 400 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i København på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
792 kr - 870 kr
3 stjerne
1 244 kr - 1 331 kr
4-5 stjerne
1 844 kr - 1 905 kr

København reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om København

Hvordan bor man billigt i København?

I København er det deilig å være på ferie. Her trenger du ikke overgå budsjettet. Byen byr på mange vandrerhjem, der du kan bo for ca. 300 kr natten. Det finnes også rimelige hoteller med god kvalitet nær bysenteret fra omtrent 800 kr. natten. Ønsker du å bo på 4. Eller 5. stjerners hotell begynner prisene på rundt tusenlappen per natt.

København på budsjett

I København er det mange offentlige grøntområder der du kan nyte late dager med piknik i parken. Inngang til Tivoli er rimelig, så en tur i fornøyelsesparken er fullt mulig selv om du vil holde budsjettet. Ønsker du god mat for en rimelig penge er det verdt å ta turen til Papirøen, der du kan kjøpe retter fra alle verdens hjørner. Utenfor kan du sitte i solstoler og nyte utsikten av elven. Papirøen ligger i gåavstand fra Christiania, fribyen som ligger midt i København.

Hvordan kommer man seg rundt i København?

København er kjent som sykkelby, og er en perfekt by for å leie sykler. Du kan leie en bysykkel ved å enten opprette konto på bycyklen.dk, eller gjøre det direkte på sykkelen. Det finnes over 100 stativer med bysykler spredt rundt i byen, og du returnerer sykkelen på et av disse stativene. Det er timebetaling, som trekkes per time du har sykkelen. På bycyklen.dk finner du hvor disse stativene er, og du kan kjenne igjen disse ved de hvite syklene som er satt på rad og rekke. Mange hoteller har også sykkelutleie der du kan bruke sykkelen for en dag. Du kan også ta buss og metro rundt i byen, begge alternativene er godt utviklet og effektive. HT-bussene kjører ofte og stopper innom de sentrale stoppene i København. S-bussene kjører raske direkteruter, mellom jernbanestasjonene og andre sentrale trafikknutepunkter. Metroen er det raskeste fremkomstmiddelet i byen, og kjører fra fem om morgenen til midnatt. Du kan for eksempel kjøre fra Nørreport til Kongens Nytorv på to minutter. Hvis du vil slippe å kjøpe enkeltbilletter kan du kjøpe et CPHCARD og få fri entré til en rekke museer og severdigheter, og gratis reise med buss, tog og metro. Dette kortet kan kjøpes på turistbyråer, turistinformasjonen ved Tivoli, på flyplassen, en rekke hoteller og togstasjoner.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i København?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekk på hotell i København, så det lønner seg å kontakte hotellet i København for å undersøke før reisen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i København?

Noen hoteller krever at du betaler på forhånd når du bestiller online, mens andre hoteller lar deg betale ved utsjekk.

Hvor trygt er det i København?

København er ansett som en trygg by som godt kan sammenlignes med byer i Norge, ifølge regjeringens reiseinformasjon. På folksomme områder slik som tog- og metrostasjoner og andre steder bør man ta forholdsregler for å unngå lommetyver. Man bør også utvise vanlig forsiktighet når man er ute om kvelden og på nattestid.

Behøver man en adapter i København?

Man trenger ikke adapter i København. De har stikkontakter med 2 og 3 hull, men vanlige støpsler for kontakter med 2 hull kan brukes uansett.

Hvor mye bør man gi i tips i København?

I København er det som regel normalt å runde opp beløpet når man spiser på restaurant, dersom man har fått god service. I tillegg kan man legge igjen noen danske kroner etter å ha betalt.


Hvor mye koster et hotell i København per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i København med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i København

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i København
Copenhagen Downtown Hostel

Copenhagen Downtown Hostel

7,7

192 kr

Vis hotelltilbud
Grand Hotel

Grand Hotel

7,3

340 kr

Vis hotelltilbud
Danhostel Copenhagen City

Danhostel Copenhagen City

8,2

201 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Jorgensen

Hotel Jorgensen

7,5

383 kr

Vis hotelltilbud
Danhostel Copenhagen Amager

Danhostel Copenhagen Amager

8,1

209 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Carmel

Hotel Carmel

7,9

401 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i København

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i København

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Danhostel Copenhagen City

Danhostel Copenhagen City

8,2

201 kr

Vis hotelltilbud
Woodah Boutique Hostel

Woodah Boutique Hostel

9,1

427 kr

Vis hotelltilbud
Danhostel Copenhagen Amager

Danhostel Copenhagen Amager

8,1

209 kr

Vis hotelltilbud
Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

8,9

1 731 kr

Vis hotelltilbud
Copenhagen Downtown Hostel

Copenhagen Downtown Hostel

7,7

192 kr

Vis hotelltilbud
Absalon Hotel

Absalon Hotel

8,8

818 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i København

København er en trendy by med mye å oppleve. Skal du finne hotell i København er det lurt å tenke over hvilke typer arrangementer og opplevelser du helst vil få med deg. Den danske hovedstaden er vakker, med utallige restauranter og shoppingmuligheter. Bydelene representerer ulike livsstiler og mennesker, fra multikulturelle Nørrebro til familievennlige Østerbro. København er en storby, og tilbyr overnattingssteder i alle prisklasser. Kanskje du ønsker å bo nære den populære handlegaten Strøget, eller helst vil en tur på Tivoli? Eller frister det mer med noe godt å drikke langs vannet eller en god matbit på Papirøen? I København finner du billige vandrerhjem og luksushoteller med svømmebasseng for eksempel på Tivoli Hotel Copenhagen. Du kan alltid sammenligne hotelltilbud på momondo for å skreddersy reisen din.

For unge reisende kan det være spennende å oppholde seg der hipsterne henger i København. Både Vesterbro og Nørrebro er populære bydeler. Nørrebro har blitt et hot område, med påvirkning fra mange ulike kulturer. Her er det mange trendy steder å besøke for deg som søker det kuleste nye. Det er kort vei mellom barer, restauranter og fasjonable butikker. Ønsker du deg inn til sentrum av København, er det kort vei til Strøget. Her finner du rimelige vandrerhjem samt hoteller med høy kvalitet.

Leter du etter hotell i København og helst vil bo i nærheten av sentrum og shopping, kan Vesterbro være noe for deg. Her bor du nære grønne parker, og samtidig er det kort vei til København indre by.

Reiser du med barn er Østerbro det perfekte nabolaget for en hyggelig ferietur. Her finner du brede gater, designbutikker, grønne oaser og den berømte statuen Den lille havfrue. Østerbro er et attraktivt boligområde, både jordnært og lukrativt. Her finner du Danmarks største park med lekeplasser, og du befinner deg nære bademuligheter. Tivoli er kun en kort kjøretur unna.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i København

Hva er byens særpreg?

København er hovedstaden som nærmer seg Europa, en avslappet og stilig by der det er deilig å være på reise. Byen skiller seg ut med sine ulike nabolag, noe som gjør at du kan finne hotell i København som passer deg perfekt. Vil du helst shoppe i de mange butikkene i Strøget og være nær bykjernen finnes det mange hoteller midt i smørøyet. Vil du heller føle deg som hjemme i et spesifikt område, finner du hoteller av god kvalitet i de fleste områder, slik at du kan rusle ut døren og nyte tilværelsen i ditt nye nabolag. Det er mange vandrerhjem i København, perfekt for unge reisende som vil holde budsjettet og ha et sosialt opphold.

Hva har København å tilby?

København er en by med stor variasjon, der du kan nyte noe av verdens beste mat og bo luksuriøst på lekre hoteller. Flere restauranter i København har Michelin-stjerner for den som søker utsøkte retter. På den andre siden finner du hippe strøk som Nørrebro, der du kan henge på små, lokale puber og oppleve den urbane atmosfæren. I København dukker det stadig opp nye, kreative butikker, restauranter, barer og hoteller, så det lønner seg å finne ut hvilke steder man helst vil besøke før man reiser. Viktigst av alt er kanskje den avslappede og hyggelige atmosfæren i København. Det er vanskelig å ikke kose seg!

Hvor grønn er byen?

København har en rekke grønne parker, bystrender og områder ved vannet der man kan sitte ute og nyte frisk luft. I Nørrebro finner du Fælledparken, ved Rosenborg Slot kan du besøke Botanisk Have, og i området Fredriksberg finner du Søndermarken. Litt utenfor byen, nær Kastrupfort, finner du Amager Strandpark, en 2 km lang kunstig øy perfekt for bading for barn og voksne.


Reiseinformasjon for København

Hvor mange dager tilbringer folk i København?

De som besøker København bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i København?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 255 kr per natt ved bestilling av hotell i København. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i København?

Hoteller i København er vanligvis billigst i februar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 235 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i København?

Prisene på hotellrom i København vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på tirsdag.

Hvor mye koster et hostell i København?

Hosteller i København (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 607 kr per person, per natt. Dette er 648 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i København.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i København?

Med forventninger om generelt lite regn (50 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i København tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.


Personer interessert i København har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for København? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene