De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i København

Hoteller i København, Danmark

Finn tilbud på 176 hoteller i København, Danmark

København, Danmark
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i København

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i København
Pris
kr322
kr3123
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i København

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i København

Pris

979 kr–2 451 kr

BILLIGSTE BYDEL I KØBENHAVNVesterbro40 % billigereHoteller i Vesterbro er de billigste i København med en gjennomsnittspris på kun 979 kr per natt
DYRESTE BYDEL I KØBENHAVNChristianshavn33 % dyrereChristianshavn har de dyreste hotellene i København med rom med en gjennomsnittspris på 2 451 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I KØBENHAVNSentrum68 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Sentrum enn noen andre land i København

Ting å gjøre i København


Hoteller i populære bydeler i København

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i København, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i København

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i København
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
20 %forventet prisnedgang
20 %forventet prisøkning

Pris

1 665 kr–2 606 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 752 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 275 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i København på er: 3 stjerne, 55 dag før. 4-5 stjerne, 65 dag før.

1-2 stjerne

758 kr–1 180 kr

3 stjerne

1 386 kr–2 523 kr

4-5 stjerne

1 548 kr–6 107 kr


Nyttig informasjon om hoteller i København

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i København

Laveste hotellpris

266 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Skt. Petri

Hoteller i nærheten av flyplassen

1936

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i København funnet siste 7 dager er 266 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o Copenhagen Norrebro, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Skt. Petri, det mest populære 5-stjerners hotellet i København(8,4/10 rating - basert på 2 017 anmeldelser).
Det er er 1 936 hoteller i København i nærheten av København Kastrup Copenhagen. Clarion Hotel Copenhagen Airport med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i København. Gjennomsnittprisen for 2 dager i København siste uken er 4 283 kr.

København reisetips

Hvordan bor man billigt i København?

I København er det deilig å være på ferie. Her trenger du ikke overgå budsjettet. Byen byr på mange vandrerhjem, der du kan bo for ca. 300 kr natten. Det finnes også rimelige hoteller med god kvalitet nær bysenteret fra omtrent 800 kr. natten. Ønsker du å bo på 4. Eller 5. stjerners hotell begynner prisene på rundt tusenlappen per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i København?

København er kjent som sykkelby, og er en perfekt by for å leie sykler. Du kan leie en bysykkel ved å enten opprette konto på bycyklen.dk, eller gjøre det direkte på sykkelen. Det finnes over 100 stativer med bysykler spredt rundt i byen, og du returnerer sykkelen på et av disse stativene. Det er timebetaling, som trekkes per time du har sykkelen. På bycyklen.dk finner du hvor disse stativene er, og du kan kjenne igjen disse ved de hvite syklene som er satt på rad og rekke. Mange hoteller har også sykkelutleie der du kan bruke sykkelen for en dag. Du kan også ta buss og metro rundt i byen, begge alternativene er godt utviklet og effektive. HT-bussene kjører ofte og stopper innom de sentrale stoppene i København. S-bussene kjører raske direkteruter, mellom jernbanestasjonene og andre sentrale trafikknutepunkter. Metroen er det raskeste fremkomstmiddelet i byen, og kjører fra fem om morgenen til midnatt. Du kan for eksempel kjøre fra Nørreport til Kongens Nytorv på to minutter. Hvis du vil slippe å kjøpe enkeltbilletter kan du kjøpe et CPHCARD og få fri entré til en rekke museer og severdigheter, og gratis reise med buss, tog og metro. Dette kortet kan kjøpes på turistbyråer, turistinformasjonen ved Tivoli, på flyplassen, en rekke hoteller og togstasjoner.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i København?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekk på hotell i København, så det lønner seg å kontakte hotellet i København for å undersøke før reisen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i København?

Noen hoteller krever at du betaler på forhånd når du bestiller online, mens andre hoteller lar deg betale ved utsjekk.

Hvor trygt er det i København?

København er ansett som en trygg by som godt kan sammenlignes med byer i Norge, ifølge regjeringens reiseinformasjon. På folksomme områder slik som tog- og metrostasjoner og andre steder bør man ta forholdsregler for å unngå lommetyver. Man bør også utvise vanlig forsiktighet når man er ute om kvelden og på nattestid.

Behøver man en adapter i København?

Man trenger ikke adapter i København. De har stikkontakter med 2 og 3 hull, men vanlige støpsler for kontakter med 2 hull kan brukes uansett.

Hvor mye bør man gi i tips i København?

I København er det som regel normalt å runde opp beløpet når man spiser på restaurant, dersom man har fått god service. I tillegg kan man legge igjen noen danske kroner etter å ha betalt.


Hvor mye koster et hotell i København per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i København med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 379 kr

Gjennomsnittlig 2 064 kr

Dyrest 4 242 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i København

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i København
Finn hosteller i København

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i København

Disse hotellene i København har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i København

København er en trendy by med mye å oppleve. Skal du finne hotell i København er det lurt å tenke over hvilke typer arrangementer og opplevelser du helst vil få med deg. Den danske hovedstaden er vakker, med utallige restauranter og shoppingmuligheter. Bydelene representerer ulike livsstiler og mennesker, fra multikulturelle Nørrebro til familievennlige Østerbro. København er en storby, og tilbyr overnattingssteder i alle prisklasser. Kanskje du ønsker å bo nære den populære handlegaten Strøget, eller helst vil en tur på Tivoli? Eller frister det mer med noe godt å drikke langs vannet eller en god matbit på Papirøen? I København finner du billige vandrerhjem og luksushoteller med svømmebasseng for eksempel på Tivoli Hotel Copenhagen. Du kan alltid sammenligne hotelltilbud på momondo for å skreddersy reisen din.

For unge reisende kan det være spennende å oppholde seg der hipsterne henger i København. Både Vesterbro og Nørrebro er populære bydeler. Nørrebro har blitt et hot område, med påvirkning fra mange ulike kulturer. Her er det mange trendy steder å besøke for deg som søker det kuleste nye. Det er kort vei mellom barer, restauranter og fasjonable butikker. Ønsker du deg inn til sentrum av København, er det kort vei til Strøget. Her finner du rimelige vandrerhjem samt hoteller med høy kvalitet.

Leter du etter hotell i København og helst vil bo i nærheten av sentrum og shopping, kan Vesterbro være noe for deg. Her bor du nære grønne parker, og samtidig er det kort vei til København indre by.

Reiser du med barn er Østerbro det perfekte nabolaget for en hyggelig ferietur. Her finner du brede gater, designbutikker, grønne oaser og den berømte statuen Den lille havfrue. Østerbro er et attraktivt boligområde, både jordnært og lukrativt. Her finner du Danmarks største park med lekeplasser, og du befinner deg nære bademuligheter. Tivoli er kun en kort kjøretur unna.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i København

Hva er byens særpreg?

København er hovedstaden som nærmer seg Europa, en avslappet og stilig by der det er deilig å være på reise. Byen skiller seg ut med sine ulike nabolag, noe som gjør at du kan finne hotell i København som passer deg perfekt. Vil du helst shoppe i de mange butikkene i Strøget og være nær bykjernen finnes det mange hoteller midt i smørøyet. Vil du heller føle deg som hjemme i et spesifikt område, finner du hoteller av god kvalitet i de fleste områder, slik at du kan rusle ut døren og nyte tilværelsen i ditt nye nabolag. Det er mange vandrerhjem i København, perfekt for unge reisende som vil holde budsjettet og ha et sosialt opphold.

Hva har København å tilby?

København er en by med stor variasjon, der du kan nyte noe av verdens beste mat og bo luksuriøst på lekre hoteller. Flere restauranter i København har Michelin-stjerner for den som søker utsøkte retter. På den andre siden finner du hippe strøk som Nørrebro, der du kan henge på små, lokale puber og oppleve den urbane atmosfæren. I København dukker det stadig opp nye, kreative butikker, restauranter, barer og hoteller, så det lønner seg å finne ut hvilke steder man helst vil besøke før man reiser. Viktigst av alt er kanskje den avslappede og hyggelige atmosfæren i København. Det er vanskelig å ikke kose seg!

Hvor grønn er byen?

København har en rekke grønne parker, bystrender og områder ved vannet der man kan sitte ute og nyte frisk luft. I Nørrebro finner du Fælledparken, ved Rosenborg Slot kan du besøke Botanisk Have, og i området Fredriksberg finner du Søndermarken. Litt utenfor byen, nær Kastrupfort, finner du Amager Strandpark, en 2 km lang kunstig øy perfekt for bading for barn og voksne.


Informasjon om opphold i København

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i København

Hvor mange dager tilbringer folk i København?

De som besøker København bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i København?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 112 kr per natt ved bestilling av hotell i København. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i København?

Hoteller i København er vanligvis billigst i November. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 20 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i København?

Prisene på hotellrom i København vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på fredag.

Hvor mye koster et luksushotell i København?

2 572 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i København. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i København er 2 112 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 19% % for å bo på et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i København?

Hosteller i København (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 512 kr per person, per natt. Dette er 1 568 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i København.

Hvor i København bør jeg bo?

Sentrum, Vesterbro, Nørrebro og Christianshavn i København er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i København?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring København.

Har København ferieboliger?

Det er 2 972 ferieboliger i København, hvor Living Suites er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i København.

Har København vandrehjem?

Ja, 12 vandrehjem er tilgjengelige i København om du er på utkikk etter denne type overnattingssted på reisen din. Basert på vår brukerdata er The Old Factory det mest populære vandrehjemmet i byen. Finn vandrehjem i København.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for København fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 1 507 tilbydere å velge mellom fra København hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for København fra hoteller sist?

Priser for København fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i København

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i København

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i København gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i København. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i København?

Du kan finne et flott sted å bo i København ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til København på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i København

Finn billig overnatting i Københavns populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 13.4.