Hotell Bodø: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 28 hoteller i Bodø, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Bodø

Det er mange flotte hoteller i Bodø, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Bodø

Norsk Luftfartsmuseum
Bodin kirke
Kjerringøy handelssted

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Norsk Luftfartsmuseum?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Bodø som ligger nærmest Norsk Luftfartsmuseum, kan du forvente deg å måtte betale 1 097 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 097 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Norsk Luftfartsmuseum. Hoteller i nærheten av Norsk Luftfartsmuseum er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bodø som koster 1 082 kr.

Hoteller i nærheten av Norsk Luftfartsmuseum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Bodin kirke?

Hoteller i nærheten av Bodin kirke er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bodø som koster 1 082 kr.

Hoteller i nærheten av Bodin kirke

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Kjerringøy handelssted?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Kjerringøy handelssted, er 2 020 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 2 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Kjerringøy handelssted er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Kjerringøy handelssted er vanligvis 46 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bodø som koster 1 082 kr.

Hoteller i nærheten av Kjerringøy handelssted

Når bør du bestille hotell i Bodø

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bodø
Lavsesong
Desember
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

36 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

23 %

forventet prisøkning

Pris
607 kr - 1 226 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 144 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

835 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bodø på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
560 kr - 794 kr
3 stjerne
944 kr - 1 144 kr
4-5 stjerne
919 kr - 1 069 kr

Bodø reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bodø

Hvordan bor man billig i Bodø?

Både camping og gjestehus er bra om du reiser på budsjett. Ettersom de fleste hotell i Ålesund er plassert ved bykjernen, bor du uansett ganske sentralt. Siden hotellstandarden i Norge er ganske bra, kan du finne greie overnattingssteder til en rimelig pris om du vurderer både én eller to stjerner. Pris per natt begynner fra en 400-500 kr., mens trestjerners koster fra ca. 700 kr. Til sammenligning, finner du fire- og femstjerners hotell i Bodø for ca. 1300 kr. og opp. På momondo finner du gode hotelltilbud, og du kan gjøre et godt kjøp ved å bestille rabatterte hotellrom.

Bodø på budsjett

På sommerstid finner du kritthvite strender og deilige svaberg i retning Kjerringøy, eller nordsia som det sies på folkemunne. Finnvalli Naturpark er også et nydelig sted å tilbringe solskinnsdager, hvor du kan låne båt, grille eller til og med overnatte i lavvo. Inngangsbilletten fås til en rimelig pris, og her kan du fylle opp en hel dag ute i deilig, frisk luft og skjønne omgivelser. Dessuten koster det deg ikke en krone å nyte det vakre nordlyset og spektakulære solnedganger. Ettersom Bodø ikke er omringet av fjell, er det ingenting som stenger lyset ute. Bodø er også kjent for sitt livlige natteliv og vennlige mennesker. En tur på byen kan bli akkurat så billig eller dyrt som du ønsker, og du kan fint besøke utestedene og nyte den gode stemningen uten å bruke for mye penger.

Hvordan kommer man seg rundt i Bodø?

Du trenger ikke stort annet enn gode sko for å dra på sightseeing i Bodø. Den kompakte byen er ikke større enn at du kan utforske den ved å ta beina fatt, og skulle du bli sliten kan du hoppe på en av lokalbussene. Ønsker du å utforske området rundt byen, kan du kjøpe reisekort og reise ubegrenset med buss og hurtigbåt i Nordland en gitt periode. Travel Card Nordland kan du kjøpe ombord på båtene og bussene. Foretrekker du full frihet når du skal ut og utforske, kan du leie deg en bil under oppholdet.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Bodø?

Enkelte hotell har aldersgrense, andre ikke. Det anbefales at du kontakter overnattingsstedet før du bestiller, dersom du er under 18 år.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Bodø?

Enkelte overnattingssteder lar deg betale ved utsjekking, mens andre hotell i Bodø krever betaling når du bestiller.

Parkering i Bodø

Det er praktisk og enkelt å kjøre bil i Bodø, og du finner parkering både i parkeringshus og langs gaten.


Hvor mye koster et hotell i Bodø per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bodø med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Bodø

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bodø
Elvegård Camping

Elvegård Camping

7,0

585 kr

Vis hotelltilbud
Radisson Blu Hotel, Bodo

Radisson Blu Hotel, Bodo

8,5

835 kr

Vis hotelltilbud
Bodø Vandrerhjem

Bodø Vandrerhjem

8,3

677 kr

Vis hotelltilbud
Skagen Hotel

Skagen Hotel

8,6

852 kr

Vis hotelltilbud
Bodø Hotell

Bodø Hotell

8,2

777 kr

Vis hotelltilbud
Zefyr Hotel

Zefyr Hotel

7,8

927 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bodø

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Radisson Blu Hotel, Bodo

Radisson Blu Hotel, Bodo

8,5

835 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Grand Bodo

Clarion Collection Hotel Grand Bodo

8,6

1 011 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Havet

Scandic Havet

8,4

986 kr

Vis hotelltilbud
Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys

8,6

986 kr

Vis hotelltilbud
Bodø Vandrerhjem

Bodø Vandrerhjem

8,3

677 kr

Vis hotelltilbud
Bodø Hotell

Bodø Hotell

8,2

777 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Bodø

Som i de fleste småbyer i Norge, sentreres hotellene rundt sentrum. Derfor får du hotell i Bodø, i alle prisklasser, med gåavstand til Bodø Domkirke og andre attraksjoner. Du kan til og med spasere til flyplassen på knappe 15 minutter fra sentrum! Foretrekker du å bo i naturskjønne omgivelser og heller bare ta dagsturer inn til byen, kan du se nærmere på campingplasser i distriktet. Hvilket område du velger, avhenger hovedsakelig av hva du ønsker å få ut av oppholdet ditt, ettersom de fleste stedene tilbyr overnatting i ulike prisklasser. Geitvågen for eksempel, ligger rett ved strand og skog. Her finner du billig og bra camping, og passer godt for barnefamilier som vil ha mye boltreplass.

Fordelen ved å finne hotell utenfor byen, i nærheten av Saltstraumen, er at du har verdens sterkeste tidevannsstrøm ved dørstokken din. Fra snorkling til havørnsafari, museum til sjøfiske, dette området er et eldorado for friluftsentusiaster. Ved Saltstraumen kan du finne hotell med gåavstand til Magic Salstraumen, et fascinerende bygg som gir deg et innblikk i historien til Salstraumen. Det anbefales å sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne et overnattingssted som samsvarer med dine behøv og ønsker. Systemet vårt lar deg enkelt tilpasse søket etter prisklasse og beliggenhet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bodø

Hva er byens særpreg?

Bodø er en sjarmerende småby omgitt av spektakulær natur, og tilsynelatende urørt villmark i nærheten med isbreer og fjell. Her varmer midnattssolen deg om sommeren, og du kan gå deg døgnvill i det livlige bylivet i sentrum. Fra vandring i naturen og elleville sjøeventyr i Saltstraumen på dagtid, til kulinariske opplevelser på byens restauranter om kvelden – Bodø er en fascinerende by som har fanget hjertet til mange, eventyrlystne sjeler. Her kan du nyte både ekstremsport og kunst, mens nordlyset danser i bakgrunnen.

Hva har Bodø å tilby?

I Bodø finner du noe for enhver smak, enten du ønsker å besøke det gamle handlesenteret på idylliske Kjerringøy for å oppleve historie og kystkultur, dykke i Saltstraumen eller shoppe ved bykjernen. Last gjerne ned Bodø Official City App for å få oppdatert informasjon om alt fra begivenheter til overnatting, direkte inn på telefonen din.

Hvor grønn er byen?

Selv om livlige Bodø omtrent lar deg spasere rett fra sentrum og ut i villmarken, har de nok av frodige parker og morsomme parker sentralt i byen. I Rensåsen finner du skatepark og akebakker, og her holdes kulturarrangementer som den populære, årlige Parkenfestivalen. Solparken er et populært samlingssted med vakre statuer og idyllisk fontene.


Reiseinformasjon for Bodø

Hvor mange dager tilbringer folk i Bodø?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Bodø.

Hvor mye koster et hotell i Bodø?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 895 kr per natt ved bestilling av hotell i Bodø. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bodø?

Hoteller i Bodø er vanligvis billigst i Desember. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 309 kr % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Bodø?

Prisene på hotellrom i Bodø vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på mandag.

Hvor mye koster et hostell i Bodø?

Hosteller i Bodø koster vanligvis en plass omkring 676 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 219 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Bodø.