Hoteller i Bodø, Norge

Finn tilbud på 16 hoteller i Bodø, Norge

Bodø, Norge
3. des. — 4. des.2
sø. 4.12.
to. 8.12.

De beste hotellene i Bodø

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bodø
Pris
kr342
kr1927
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bodø

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bodø
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
44 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

597 kr–1 781 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 308 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
771 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bodø på er: 4-5 stjerne, 28 dag før.

1-2 stjerne

861 kr–1 203 kr

3 stjerne

1 056 kr–1 330 kr

4-5 stjerne

1 125 kr–1 281 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bodø

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bodø

Laveste hotellpris

342 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

47
Den rimeligste prisen for et rom i Bodø funnet siste 7 dager er 342 kr/natten. Denne prisen fås hos Bodø Vandrerhjem, a 2-stjerners hotell.
Det er er 47 hoteller i Bodø i nærheten av Bodo. Modern, Luxury And A Spectacular Apartment On The First Line Facing The Sea med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Bodø reisetips

Både camping og gjestehus er bra om du reiser på budsjett. Ettersom de fleste hotell i Ålesund er plassert ved bykjernen, bor du uansett ganske sentralt. Siden hotellstandarden i Norge er ganske bra, kan du finne greie overnattingssteder til en rimelig pris om du vurderer både én eller to stjerner. Pris per natt begynner fra en 400-500 kr., mens trestjerners koster fra ca. 700 kr. Til sammenligning, finner du fire- og femstjerners hotell i Bodø for ca. 1300 kr. og opp. På momondo finner du gode hotelltilbud, og du kan gjøre et godt kjøp ved å bestille rabatterte hotellrom.

Du trenger ikke stort annet enn gode sko for å dra på sightseeing i Bodø. Den kompakte byen er ikke større enn at du kan utforske den ved å ta beina fatt, og skulle du bli sliten kan du hoppe på en av lokalbussene. Ønsker du å utforske området rundt byen, kan du kjøpe reisekort og reise ubegrenset med buss og hurtigbåt i Nordland en gitt periode. Travel Card Nordland kan du kjøpe ombord på båtene og bussene. Foretrekker du full frihet når du skal ut og utforske, kan du leie deg en bil under oppholdet.

Enkelte hotell har aldersgrense, andre ikke. Det anbefales at du kontakter overnattingsstedet før du bestiller, dersom du er under 18 år.

Enkelte overnattingssteder lar deg betale ved utsjekking, mens andre hotell i Bodø krever betaling når du bestiller.


Hvor mye koster et hotell i Bodø per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bodø med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 335 kr

Gjennomsnittlig 345 kr

Dyrest 741 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bodø

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bodø

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bodø

Disse hotellene i Bodø har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bodø

Som i de fleste småbyer i Norge, sentreres hotellene rundt sentrum. Derfor får du hotell i Bodø, i alle prisklasser, med gåavstand til Bodø Domkirke og andre attraksjoner. Du kan til og med spasere til flyplassen på knappe 15 minutter fra sentrum! Foretrekker du å bo i naturskjønne omgivelser og heller bare ta dagsturer inn til byen, kan du se nærmere på campingplasser i distriktet. Hvilket område du velger, avhenger hovedsakelig av hva du ønsker å få ut av oppholdet ditt, ettersom de fleste stedene tilbyr overnatting i ulike prisklasser. Geitvågen for eksempel, ligger rett ved strand og skog. Her finner du billig og bra camping, og passer godt for barnefamilier som vil ha mye boltreplass.

Fordelen ved å finne hotell utenfor byen, i nærheten av Saltstraumen, er at du har verdens sterkeste tidevannsstrøm ved dørstokken din. Fra snorkling til havørnsafari, museum til sjøfiske, dette området er et eldorado for friluftsentusiaster. Ved Saltstraumen kan du finne hotell med gåavstand til Magic Salstraumen, et fascinerende bygg som gir deg et innblikk i historien til Salstraumen. Det anbefales å sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne et overnattingssted som samsvarer med dine behøv og ønsker. Systemet vårt lar deg enkelt tilpasse søket etter prisklasse og beliggenhet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bodø

Bodø er en sjarmerende småby omgitt av spektakulær natur, og tilsynelatende urørt villmark i nærheten med isbreer og fjell. Her varmer midnattssolen deg om sommeren, og du kan gå deg døgnvill i det livlige bylivet i sentrum. Fra vandring i naturen og elleville sjøeventyr i Saltstraumen på dagtid, til kulinariske opplevelser på byens restauranter om kvelden – Bodø er en fascinerende by som har fanget hjertet til mange, eventyrlystne sjeler. Her kan du nyte både ekstremsport og kunst, mens nordlyset danser i bakgrunnen.

I Bodø finner du noe for enhver smak, enten du ønsker å besøke det gamle handlesenteret på idylliske Kjerringøy for å oppleve historie og kystkultur, dykke i Saltstraumen eller shoppe ved bykjernen. Last gjerne ned Bodø Official City App for å få oppdatert informasjon om alt fra begivenheter til overnatting, direkte inn på telefonen din.

Selv om livlige Bodø omtrent lar deg spasere rett fra sentrum og ut i villmarken, har de nok av frodige parker og morsomme parker sentralt i byen. I Rensåsen finner du skatepark og akebakker, og her holdes kulturarrangementer som den populære, årlige Parkenfestivalen. Solparken er et populært samlingssted med vakre statuer og idyllisk fontene.


Informasjon om opphold i Bodø

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bodø

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 199 kr per natt ved bestilling av hotell i Bodø. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Bodø er vanligvis billigst i mai. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 44 % i denne perioden.

Prisene på hotellrom i Bodø vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på mandag.

Hosteller i Bodø koster vanligvis en plass omkring 582 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 617 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Bodø.


momondos favoritthoteller i Bodø

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bodø

Modern, Luxury And A Spectacular Apartment On The First Line Facing The Sea

Bodø, Nordland, Norge

4 294 kr

Idyllisk sjøhus på Naurstad

Bodø, Nordland, Norge

9,0
1 222 kr

Hytte på Kjerringøy

Bodø, Nordland, Norge

10,0
1 596 kr

2 bedroom accommodation in Bodø

Bodø, Nordland, Norge

3 472 kr

Start planleggingen av reisen til Bodø


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Bodø som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Når alle alternativene for overnatting i Bodø er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.