De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Stockholm

Hoteller i Stockholm, Sverige

Finn tilbud på 217 hoteller i Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige
31. May — 1. Jun2
Sun 26.5.
Thu 30.5.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Stockholm

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Stockholm
Pris
kr659
kr3447
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære bydeler i Stockholm

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Stockholm, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Hvor mye koster et hotell i Stockholm per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Stockholm med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 645 kr

Gjennomsnittlig 4 339 kr

Dyrest 6 878 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Stockholm

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Stockholm
Finn hosteller i Stockholm

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Stockholm

Disse hotellene i Stockholm har de beste prisene basert på vurderingene deres

momondos favoritthoteller i Stockholm

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Stockholm

Nyttig informasjon om hoteller i Stockholm

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Stockholm

Laveste hotellpris

416 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

At Six

Hoteller i nærheten av flyplassen

204

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Stockholm funnet siste 7 dager er 416 kr/natten. Denne prisen fås hos Dialog Hotel Kungens Kurva, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos At Six, det mest populære 5-stjerners hotellet i Stockholm(8,7/10 rating - basert på 2 590 anmeldelser).
Det er er 204 hoteller i Stockholm i nærheten av Stockholm Arlanda. Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Stockholm. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Stockholm siste uken er 3 723 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Stockholm

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Stockholm
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
22 %forventet prisnedgang
17 %forventet prisøkning

Pris

1 347 kr–2 075 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 522 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 144 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Stockholm på er: 4-5 stjerne, 58 dag før.

1-2 stjerne

427 kr–865 kr

3 stjerne

811 kr–1 409 kr

4-5 stjerne

929 kr–3 020 kr


De beste bydelene å bestille hotell i Stockholm

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Stockholm

Pris

914 kr–1 325 kr

BILLIGSTE BYDEL I STOCKHOLMEnskede-Årsta-Vantör14 % billigereHoteller i Enskede-Årsta-Vantör er de billigste i Stockholm med en gjennomsnittspris på kun 914 kr per natt
DYRESTE BYDEL I STOCKHOLMÖstermalm20 % dyrereÖstermalm har de dyreste hotellene i Stockholm med rom med en gjennomsnittspris på 1 325 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I STOCKHOLMNorrmalm67 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Norrmalm enn noen andre land i Stockholm

Informasjon om opphold i Stockholm

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Stockholm

Hvor mange dager tilbringer folk i Stockholm?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Stockholm.

Hvor mye koster et hotell i Stockholm?

Et hotellrom i Stockholm vil normalt koste deg 1 904 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Stockholm?

Hoteller i Stockholm har laveste priser i Januar. Prisen du må ut med kan være 23 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Stockholm?

tirsdag er den billigste dagen for hotellrom i Stockholm. torsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Stockholm?

Et luksushotell i Stockholm kan ha en pris på 2 676 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Stockholm 1 904 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 35% % for et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Stockholm?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Stockholm kan koste deg 607 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 1 122 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Stockholm.

Hvor i Stockholm bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Södermalm, Gamla Stan, Bromma og Östermalm når de skal besøke Stockholm.

Hvilke severdigheter er populære i mai basert på været i Stockholm?

En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og forventet nedbørsmengde på 30 mm gjør mai til en flott måned å utforske området omkring Stockholm.

Har Stockholm ferieboliger?

Ja, Stockholm har 889 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Stockholm, er City Apartments Stockholm det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Stockholm.

Har Stockholm vandrehjem?

Ja, byen Stockholm har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 32 Stockholm vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Castanea Old Town Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Stockholm.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Stockholm fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 638 tilbydere å velge mellom fra Stockholm hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Stockholm fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Stockholm ble sst oppdatert i dag.

Hva koster hoteller i nærheten av Stockholm City konferansesenter?

Nedenfor ser du de 11 hotellene som anbefales av brukerne i området Stockholm som ligger nærmest Stockholm City konferansesenter. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Stockholm City konferansesenter ligger på 1 343 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hosteller i nærheten av Stockholm City konferansesenter er vanligvis 24 % dyrere enn gjennomsnittet i Stockholm som ligger på 1 017 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Stockholm sentralbanestasjon?

De som ser etter et hotell i nærheten av Stockholm sentralbanestasjon kan forvente å måtte betale 1 343 kr/natt. Nedenfor ser du de 11 beste hotellalternativene i området. Hosteller i nærheten av Stockholm sentralbanestasjon er vanligvis 24 % dyrere enn gjennomsnittet i Stockholm som ligger på 1 017 kr.

Finnes det hotell med ledige rom i nærheten av Stockholm sentrum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Stockholm sentrum, er 1 343 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondos brukere de 11 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Stockholm sentrum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hosteller i nærheten av Stockholm sentrum er vanligvis 24 % dyrere enn gjennomsnittet i Stockholm som ligger på 1 017 kr.


Hvor bør du bo i Stockholm

Stockholm er en vakker skandinavisk storby, og byr på mange opplevelser. Du har mange bydeler å velge mellom når du skal bestille hotell i Stockholm. Enten du er mest opptatt av kunst, shopping, uteliv eller natur, finner du garantert det du leter etter i den svenske hovedstaden. Her på momondo kan du sammenligne en mengde gode hotelltilbud og finne det som passer deg best.

Vil du bo i sentrum av Stockholm, er Norrmalm og Blashieholmen gode alternativer. Her finner du nattklubber, designerbutikker og flotte restauranter. Er du i festhumør og på tur med en livlig gjeng kan du enkelt komme deg til Stureplan der musikken strømmer ut fra de mange populære utestedene på kveldstid.

Ønsker du et mer rolig og luksuriøst strøk, kan du bestille hotell i området Östermalm og Djurgården. Her finner du brede gater, og nær Strandvägen som er et av Stockholms rikeste områder. Her finner du også kunstmuseer og teater, og i Östermalmshallen kan du smake på svenske delikatesser og deilig sjømat. Djurgården er kun en gåtur unna.

Gamla Stan er et historisk område med brosteinsgater og gamle bygninger. Her finner du roen ved å rusle rundt i de middelalderske gatene og du er nære det kongelige slott. I sidegatene finner du koselige barer og ut mot vannet ligger restaurantene på rekke og rad.

Bestiller du hotell i Stockholm og ønsker et mer alternativt boligområde, kan strøket Söder være noe for deg. Söder, eller egentlig Södermalm som det heter, er en øy utenfor Gamla Stan og her finner du vintage-skatter og designplagg. Hit bør du legge reisen om du er på utkikk etter virkelige unike skatter.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Stockholm gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Stockholm og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Stockholm?

Når alle alternativene for overnatting i Stockholm er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Stockholm på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Stockholm

Finn billig overnatting i Stockholms populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.