Hoteller i Stockholm, Sverige

Finn tilbud på 219 hoteller i Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige
30. mar. — 31. mar.2
fr. 31.3.
ti. 4.4.

De beste hotellene i Stockholm

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Stockholm
Pris
kr499
kr1259
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Stockholm

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Stockholm

Pris

522 kr–1 601 kr

BILLIGSTE BYDEL I STOCKHOLMSkarpnäck53 % billigereHoteller i Skarpnäck er de billigste i Stockholm med en gjennomsnittspris på kun 522 kr per natt
DYRESTE BYDEL I STOCKHOLMÖstermalm31 % dyrereÖstermalm har de dyreste hotellene i Stockholm med rom med en gjennomsnittspris på 1 601 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I STOCKHOLMNorrmalm83 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Norrmalm enn noen andre land i Stockholm

Ting å gjøre i Stockholm


Hoteller i populære bydeler i Stockholm

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Stockholm, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Stockholm

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Stockholm
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
18 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

1 217 kr–2 124 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 721 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 191 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Stockholm

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Stockholm

Laveste hotellpris

146 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Lydmar Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

146

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Stockholm funnet siste 7 dager er 146 kr/natten. Denne prisen fås hos Acco Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Lydmar Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Stockholm(9,2/10 rating - basert på 688 anmeldelser).
Det er er 146 hoteller i Stockholm i nærheten av Stockholm Arlanda. Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Stockholm. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Stockholm siste uken er 10 296 kr.

Stockholm reisetips

Vil du bo billig på hotell i Stockholm er det mange gode tilbud på momondo. Bor du litt utenfor sentrum finner du 2-stjerners hotell til litt over 300 kr. per natt. Dette finner du blant annet på Södermalm og i Vasastan. Ønsker du å bo mer sentralt finner du 4-stjerners hotell og leiligheter til litt over 1000 kr. natten. Det kan være lurt å være på utkikk etter tilbud i god tid før avreise, så finner du gode priser på momondo.

Stockholm er en fantastisk by å spasere rundt i. I tillegg er det enkelt å få tak i taxi når man trenger det, men man bør bruke kjente selskaper som Taxi Stockholm og Taxi Kurir for å ikke oppleve høye og svært varierende priser. Kollektiv transport er godt utviklet og tilbudet består av buss, undergrunnsbane, ferge, flytog og utleie av sykler. Det er lurt å kjøpe Stockholmskortet når du er i byen, for da får du gratis reise med buss, T-bane og andre kollektivtransportmidler. Du kan også kjøpe enkeltbilletter, dagskort og mer. Kortet kan du kjøpe på Stockholm Tourist Center, som ligger ved sentralbanestasjonen. Kjøper du enkeltbilletter til t-bane og buss, kan du gjøre dette på SL-Access-automater på tog- og t-banestasjoner. Du kan også kjøpe billetter i kiosker eller ombord, men da må du betale kontant. Kollektivtransporten i Stockholm fungerer godt, og du kan for eksempel ta t-bane fra Vasastaden til Östermalm. På SL sine nettsider finner du avgangstider i sanntid, samt informasjon om reisevei og bytter. Når du først har kommet til området du ønsker å utforske, er det gåavstand mellom populære attraksjoner. I Gamla Stan ligger for eksempel Storkyrkan, Nobelmuseet og Stortorget rett ved siden av hverandre.


Hvor mye koster et hotell i Stockholm per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Stockholm med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 638 kr

Gjennomsnittlig 1 799 kr

Dyrest 2 465 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Stockholm

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Stockholm
Finn hosteller i Stockholm

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Stockholm

Disse hotellene i Stockholm har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Stockholm

Stockholm er en vakker skandinavisk storby, og byr på mange opplevelser. Du har mange bydeler å velge mellom når du skal bestille hotell i Stockholm. Enten du er mest opptatt av kunst, shopping, uteliv eller natur, finner du garantert det du leter etter i den svenske hovedstaden. Her på momondo kan du sammenligne en mengde gode hotelltilbud og finne det som passer deg best.

Vil du bo i sentrum av Stockholm, er Norrmalm og Blashieholmen gode alternativer. Her finner du nattklubber, designerbutikker og flotte restauranter. Er du i festhumør og på tur med en livlig gjeng kan du enkelt komme deg til Stureplan der musikken strømmer ut fra de mange populære utestedene på kveldstid.

Ønsker du et mer rolig og luksuriøst strøk, kan du bestille hotell i området Östermalm og Djurgården. Her finner du brede gater, og nær Strandvägen som er et av Stockholms rikeste områder. Her finner du også kunstmuseer og teater, og i Östermalmshallen kan du smake på svenske delikatesser og deilig sjømat. Djurgården er kun en gåtur unna.

Gamla Stan er et historisk område med brosteinsgater og gamle bygninger. Her finner du roen ved å rusle rundt i de middelalderske gatene og du er nære det kongelige slott. I sidegatene finner du koselige barer og ut mot vannet ligger restaurantene på rekke og rad.

Bestiller du hotell i Stockholm og ønsker et mer alternativt boligområde, kan strøket Söder være noe for deg. Söder, eller egentlig Södermalm som det heter, er en øy utenfor Gamla Stan og her finner du vintage-skatter og designplagg. Hit bør du legge reisen om du er på utkikk etter virkelige unike skatter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Stockholm

Stockholm ligger fantastisk til, nære vannet og med koselige nabolag. Dessuten er kulturtilbudet svært godt. Her finner du hoteller som passer deg, enten du vil bo nær bysenteret eller om du vil bo nærmere vannet med utsikt over de mange øyene utenfor byen. Her finner du billige hoteller for deg som reiser på budsjett, barnevennlige hoteller unna byens støy for familiereiser, eller trendy overnattingsteder ute på Söder for deg som vil ha det mer unike og alternative oppholdet. Ønsker du luksus og utsikt kan du sjekke inn på Elite Hotel Marina Tower, der du har tilgang til svømmebasseng. Lekre Radisson Blu Royal Viking Hotel har fantastiske fasiliteter og ligger sentralt til i Norrmalm, i tillegg har du god utsikt over byen.

Stockholm er en vibrant og urban by, men med historisk vakre bygninger og frisk bris. Her kan du virkelig få alt for enhver smak. Natteliv, små cocktailbarer, restauranter av ypperste klasse, båtturer mellom øyene utenfor byen og muligheter for å shoppe alt du trenger. Her er det mye å velge mellom. Byen satser fullt på kultur og det er alltid noe nytt som skjer i Stockholm.


Informasjon om opphold i Stockholm

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Stockholm

De fleste foretrekker å tilbringe 7 netter når de besøker Stockholm.

Et hotellrom i Stockholm vil normalt koste deg 1 519 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.