Hoteller i Istanbul, Tyrkia

Finn tilbud på 4 180 hoteller i Istanbul, Tyrkia

Istanbul, Tyrkia
8. des. — 9. des.2
lø. 9.12.
on. 13.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Istanbul

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Istanbul
Pris
kr207
kr3108
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Istanbul

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Istanbul

Pris

1 186 kr–2 781 kr

BILLIGSTE BYDEL I ISTANBULAvcilar34 % billigereHoteller i Avcilar er de billigste i Istanbul med en gjennomsnittspris på kun 1 186 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ISTANBULNişantaşı35 % dyrereNişantaşı har de dyreste hotellene i Istanbul med rom med en gjennomsnittspris på 2 781 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ISTANBULFatih75 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Fatih enn noen andre land i Istanbul

Ting å gjøre i Istanbul


Hoteller i populære bydeler i Istanbul

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Istanbul, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Istanbul

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Istanbul
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
71 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

414 kr–2 392 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 117 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 601 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Istanbul på er: 1-2 stjerne, 85 dag før. 3 stjerne, 58 dag før. 4-5 stjerne, 61 dag før.

1-2 stjerne

274 kr–635 kr

3 stjerne

295 kr–777 kr

4-5 stjerne

470 kr–821 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Istanbul

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Istanbul

Laveste hotellpris

175 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Elite World Istanbul Florya Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

401

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Istanbul funnet siste 7 dager er 175 kr/natten. Denne prisen fås hos La bella hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Elite World Istanbul Florya Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Istanbul(8,6/10 rating - basert på 1 680 anmeldelser).
Det er er 401 hoteller i Istanbul i nærheten av Istanbul. havalimanına yakın konumda daire med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Istanbul. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Istanbul siste uken er 4 620 kr.

Istanbul reisetips

Hvordan bor man billig i Istanbul?

Leter du etter billig hotell i Istanbul kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell, og dette koster fra omtrent TRY 30 (ca 60 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt TRY 70 (ca 140 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt TRY 95 (ca 190 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Istanbul med svømmebasseng, koster dette fra omtrent TRY 150 (ca 300 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Istanbul?

I de sentrale områdene er det som regel mulig å komme seg til severdigheter og restauranter til fots, men det kan også være praktisk å ta taxi. Det er lurt å spørre hotellet om å bestille taxi for deg, slik at du kan forhøre deg om pris og få bestilt taxien til riktig sted. Når du tar taxi bør du sjekke at sjåføren setter på taksameter. Spør gjerne om en omtrentlig pris før turen starter. Du kan også ta offentlig transport. Da kan du velge mellom buss, trikk og t-bane. Ved t-bane kjøper du billett på stasjonen før ombordstigning, og på buss og trikk kjøper du billett om bord. Billetter for trikk, bane og buss koster fra omtrent TRY 2 (ca 4 NOK).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Istanbul?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Istanbul, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Istanbul?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Istanbul på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Istanbul?

I Istanbul bør du passe godt på verdisakene dine, og ta ekstra hensyn dersom du er ute om kvelden. Det er erklært unntakstilstand i landet og strengere grensekontroll i visse deler av Tyrkia. Istanbul ligger dog på andre siden av landet enn der det frarådes å reise.

Behøver man en adapter i Istanbul?

Du trenger ikke adapter når du reiser til Istanbul.

Hvor mye bør man gi i tips i Istanbul?

Det er vanlig å tipse omtrent 5 til 10% etter du har spist på restaurant, i kontanter. I taxi kan du runde opp beløpet.


Hvor mye koster et hotell i Istanbul per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Istanbul med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 145 kr

Gjennomsnittlig 692 kr

Dyrest 2 247 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Istanbul

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Istanbul
Finn hosteller i Istanbul

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Istanbul

Disse hotellene i Istanbul har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Istanbul

De mest populære stedene å bo på hotell i Istanbul er uten tvil Taksim-området i New City og Sultanahmet på vestsiden av byen. Sultanahmet er bra for sightseeing, mens du i New City finner det beste av Istanbuls natteliv. Golden Horn er også et godt valg dersom man vil bo midt i mellom områdene, og ønsker å få med seg begge deler. En generell regel er at jo nærmere hotellet ditt er kysten, jo bedre.

Taksim er et område som passer godt for unge reisende som ønsker kort vei til byens natteliv. Taksim er en moderne bydel, der du finner lekre hoteller og du er i gåavstand til livlige barer og trendy nattklubber. Bor du på hotell her, har du gåavstand både til barene, og til shopping og restauranter. Dessuten er dette området også svært populært blant de lokale.

Det anbefales også å velge et hotell i Istanbuls populære området Sultanahmet, dette området passer godt for par som vil utforske byens severdigheter. Her ligger de største og mest populære severdighetene, som den blå Sultan Ahmed-moskeen og Hagia Sofia, tidligere moské og nå museum. Det gylne horn er også et godt alternativ for vennegjenger som vil bo i nærheten av både severdigheter og uteliv. Her er det blant annet fine parker, og her er det noe færre turister så du kan få et mer autentisk inntrykk av byen dersom du bor på hotell i denne delen av Istanbul. Likevel er du midt mellom både uteliv og sightseeingmuligheter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Istanbul

En bytur til Istanbul innebærer blant annet å utforske palasser og spennende markeder, en drink om kvelden på takbarer med utsikt over byen, og innsikt i byens lange og interessante historie. I gamlebyen Sultanahmet, finner du den vakre Hagia Sofia, ansett som det mest imponerende monumentet i Istanbul. I dag er det et museum som er åpent for besøkende hver dag. Ved det Gylne Horn kan du ta turen til Galata tårnet som ble bygget i det 14. århundre. Byen byr også på kunst, blant annet ved Istanbuls moderne museum, som ligger i Karaköy, der du kan se malerier fra landets beste kunstnere. Om du vil oppleve spennende inntrykk og muligheten til å ta med seg noen suvenirer hjem, er Grand Bazaar svært populært. Dette er en stor basar med flere tusen boder og butikker. Det er også en opplevelse å spise ute, og du må passe på å få med deg byens spesialiteter, som blant annet røkt aubergine, fersk fisk og gözleme. Sistnevnte er en lokal raritet, nemlig en fylt pannekake.

Istanbul er en by der det er gode muligheter for å ta seg en pause i grønne parker, eller ved havet. Yildiz Park er svært populær. Parken ligger sentralt i byen, og her er det koselige stier, andedammer, blomster og trær som gir deg skygge når du trenger det. Byen ligger dessuten ved kysten, så dersom du ønsker litt frisk havbris, kan du gå tur på kaien eller dra på båttur.

Reis til spennende Istanbul der du kan oppleve både livlig natteliv, fantastisk lokal mat, og spennende arkitektur og historie.


Informasjon om opphold i Istanbul

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Istanbul

Hvor mange dager tilbringer folk i Istanbul?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 3 netter i Istanbul.

Hvor mye koster et hotell i Istanbul?

Et hotellrom i Istanbul vil normalt koste deg 2 089 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Istanbul?

Prisene på hotellrom i Istanbul kan være hele 71 % lavere i februar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Istanbul?

torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Istanbul. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvor mye koster et luksushotell i Istanbul?

2 089 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Istanbul. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Istanbul er 2 089 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 32% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Istanbul bør jeg bo?

Fatih, Sisli, Nişantaşı og Esenyurt i Istanbul er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Istanbul?

En gjennomsnittstemperatur på 7 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (100 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Istanbul.

Har Istanbul ferieboliger?

Det er 6 150 ferieboliger i Istanbul, hvor Panda Residence Deluxe Taksim er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Istanbul.

Har Istanbul vandrehjem?

Ja, Istanbul vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Taksim Green House Hostel er det mest populære ut av 146 vandrehjem i Istanbul. Søk etter tilbud på vandrehjem i Istanbul.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Istanbul fra hoteller?

Antall tilbydere fraIstanbul hoteller er 12 698 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Istanbul fra hoteller sist?

Priser for Istanbul fra hoteller oppdateres hver dag.