Hoteller i Istanbul, Tyrkia

Finn tilbud på 3 944 hoteller i Istanbul, Tyrkia

Istanbul, Tyrkia
9. aug. — 10. aug.2
Istanbul, Tyrkia
ti. 9.8.
on. 10.8.

De beste hotellene i Istanbul

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Istanbul
Pris
kr274
kr5423
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Istanbul

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Istanbul

Pris

303 kr–1 905 kr

BILLIGSTE BYDEL I ISTANBULAvcilar62 % billigereHoteller i Avcilar er de billigste i Istanbul med en gjennomsnittspris på kun 303 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ISTANBULNişantaşı58 % dyrereNişantaşı har de dyreste hotellene i Istanbul med rom med en gjennomsnittspris på 1 905 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ISTANBULFatih81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Fatih enn noen andre land i Istanbul

Ting å gjøre i Istanbul


Hoteller i populære bydeler i Istanbul

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Istanbul, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Istanbul

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Istanbul
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
79 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

114 kr–1 261 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
17 242 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 546 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Istanbul

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Istanbul

Laveste hotellpris

69 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Hotel Spa Istanbul Tuzla

Hoteller i nærheten av flyplassen

65

Gjennomsnitt antall netter på opphold

9 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Istanbul funnet siste 7 dager er 69 kr/natten. Denne prisen fås hos Paxx Istanbul Hotel & Hostel - Adults Only, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Hotel Spa Istanbul Tuzla, det mest populære 5-stjerners hotellet i Istanbul(8,6/10 rating - basert på 1 672 anmeldelser).
Det er er 65 hoteller i Istanbul i nærheten av Istanbul. Ambassador Spa & Beauty Airport Lounge med kortest avstand på 1,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 9 dager når e bor på i Istanbul. Gjennomsnittprisen for 9 dager i Istanbul siste uken er 5 447 kr.

Istanbul reisetips

Leter du etter billig hotell i Istanbul kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell, og dette koster fra omtrent TRY 30 (ca 60 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt TRY 70 (ca 140 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt TRY 95 (ca 190 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på hotell i Istanbul med svømmebasseng, koster dette fra omtrent TRY 150 (ca 300 NOK) per natt.

I de sentrale områdene er det som regel mulig å komme seg til severdigheter og restauranter til fots, men det kan også være praktisk å ta taxi. Det er lurt å spørre hotellet om å bestille taxi for deg, slik at du kan forhøre deg om pris og få bestilt taxien til riktig sted. Når du tar taxi bør du sjekke at sjåføren setter på taksameter. Spør gjerne om en omtrentlig pris før turen starter. Du kan også ta offentlig transport. Da kan du velge mellom buss, trikk og t-bane. Ved t-bane kjøper du billett på stasjonen før ombordstigning, og på buss og trikk kjøper du billett om bord. Billetter for trikk, bane og buss koster fra omtrent TRY 2 (ca 4 NOK).

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Istanbul, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Istanbul på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

I Istanbul bør du passe godt på verdisakene dine, og ta ekstra hensyn dersom du er ute om kvelden. Det er erklært unntakstilstand i landet og strengere grensekontroll i visse deler av Tyrkia. Istanbul ligger dog på andre siden av landet enn der det frarådes å reise.

Du trenger ikke adapter når du reiser til Istanbul.

Det er vanlig å tipse omtrent 5 til 10% etter du har spist på restaurant, i kontanter. I taxi kan du runde opp beløpet.


Hvor mye koster et hotell i Istanbul per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Istanbul med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 204 kr

Gjennomsnittlig 654 kr

Dyrest 1 856 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Istanbul

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Istanbul
Finn hosteller i Istanbul

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Istanbul

Disse hotellene i Istanbul har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Istanbul

De mest populære stedene å bo på hotell i Istanbul er uten tvil Taksim-området i New City og Sultanahmet på vestsiden av byen. Sultanahmet er bra for sightseeing, mens du i New City finner det beste av Istanbuls natteliv. Golden Horn er også et godt valg dersom man vil bo midt i mellom områdene, og ønsker å få med seg begge deler. En generell regel er at jo nærmere hotellet ditt er kysten, jo bedre.

Taksim er et område som passer godt for unge reisende som ønsker kort vei til byens natteliv. Taksim er en moderne bydel, der du finner lekre hoteller og du er i gåavstand til livlige barer og trendy nattklubber. Bor du på hotell her, har du gåavstand både til barene, og til shopping og restauranter. Dessuten er dette området også svært populært blant de lokale.

Det anbefales også å velge et hotell i Istanbuls populære området Sultanahmet, dette området passer godt for par som vil utforske byens severdigheter. Her ligger de største og mest populære severdighetene, som den blå Sultan Ahmed-moskeen og Hagia Sofia, tidligere moské og nå museum. Det gylne horn er også et godt alternativ for vennegjenger som vil bo i nærheten av både severdigheter og uteliv. Her er det blant annet fine parker, og her er det noe færre turister så du kan få et mer autentisk inntrykk av byen dersom du bor på hotell i denne delen av Istanbul. Likevel er du midt mellom både uteliv og sightseeingmuligheter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Istanbul

En bytur til Istanbul innebærer blant annet å utforske palasser og spennende markeder, en drink om kvelden på takbarer med utsikt over byen, og innsikt i byens lange og interessante historie. I gamlebyen Sultanahmet, finner du den vakre Hagia Sofia, ansett som det mest imponerende monumentet i Istanbul. I dag er det et museum som er åpent for besøkende hver dag. Ved det Gylne Horn kan du ta turen til Galata tårnet som ble bygget i det 14. århundre. Byen byr også på kunst, blant annet ved Istanbuls moderne museum, som ligger i Karaköy, der du kan se malerier fra landets beste kunstnere. Om du vil oppleve spennende inntrykk og muligheten til å ta med seg noen suvenirer hjem, er Grand Bazaar svært populært. Dette er en stor basar med flere tusen boder og butikker. Det er også en opplevelse å spise ute, og du må passe på å få med deg byens spesialiteter, som blant annet røkt aubergine, fersk fisk og gözleme. Sistnevnte er en lokal raritet, nemlig en fylt pannekake.

Istanbul er en by der det er gode muligheter for å ta seg en pause i grønne parker, eller ved havet. Yildiz Park er svært populær. Parken ligger sentralt i byen, og her er det koselige stier, andedammer, blomster og trær som gir deg skygge når du trenger det. Byen ligger dessuten ved kysten, så dersom du ønsker litt frisk havbris, kan du gå tur på kaien eller dra på båttur.

Reis til spennende Istanbul der du kan oppleve både livlig natteliv, fantastisk lokal mat, og spennende arkitektur og historie.


Informasjon om opphold i Istanbul

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Istanbul

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 9 netter i Istanbul.

Et hotellrom i Istanbul vil normalt koste deg 1 013 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Prisene på hotellrom i Istanbul kan være hele 79 % lavere i November. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Istanbul. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hosteller i Istanbul (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 301 kr per person, per natt. Dette er 712 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Istanbul.

Fatih, Nişantaşı, Esenyurt og Sisli i Istanbul er blant de mest populære områdene å bo i.

Temperaturene i Istanbul ligger vanligvis på ca. 23 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Det er 200 ferieboliger i Istanbul, hvor Cirrus Tomtom er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Istanbul.

Ja, Istanbul vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Beyazithan Suites er det mest populære ut av 174 vandrehjem i Istanbul. Søk etter tilbud på vandrehjem i Istanbul.


momondos favoritthoteller i Istanbul

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Istanbul
Hilton Istanbul Maslak

Hilton Istanbul Maslak

Buyukdere Cd. No: 233, Istanbul, Turkey

8,5
1 419 kr
Safran Suites Apart

Safran Suites Apart

Istanbul, Tyrkia

7,3
411 kr
Ajwa Sultanahmet

Ajwa Sultanahmet

Emin Sinan Mah Piyerloti Cad No: 30, Istanbul, Turkey

9,4
2 584 kr
Istanbul Royal Hotel

Istanbul Royal Hotel

Mesih Pasa Mh, Laleli Cd No:16, Istanbul, Turkey

6,6
460 kr
W Istanbul

W Istanbul

Suleyman Seba Cad No 22, Akaretler, Istanbul, Turkey

8,3
1 840 kr
Pera Orient Suites

Pera Orient Suites

Bulbul Mah Duvarci Adem Sok. No: 35, Istanbul, Turkey

8,2
333 kr
La bella hotel

La bella hotel

Shahet Muhtar Mahalasi, Istanbul, Turkey

8,0
127 kr
Neorion Hotel

Neorion Hotel

Orhaniye Street, No: 14, Istanbul, Turkey

9,2
1 263 kr
Antique Hostel & Guesthouse

Antique Hostel & Guesthouse

Kutlugun Sokak No:51 Sultanahmet, Istanbul, Turkey

8,5
147 kr
Ramada by Wyndham Istanbul Old City

Ramada by Wyndham Istanbul Old City

Turgut Özal Millet Caddesi No: 82, Istanbul, Turkey

8,9
636 kr
Opera Hotel Bosphorus

Opera Hotel Bosphorus

Gumussuyu Inonu Cad. No:26, Istanbul, Turkey

8,1
1 008 kr
Vespia Hotel

Vespia Hotel

Haramidere Caddesi Yakuplu Mahallesi Haramidere Caddesi No 6/8, Istanbul, Turkey

8,8
460 kr

Start planleggingen av reisen til Istanbul


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Istanbul som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Istanbul.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.