Hoteller i Malta

Finn tilbud på 523 hoteller i Malta

Malta
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

De beste hotellene i Malta

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malta
Pris
kr276
kr4043
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Malta


Hoteller i populære byer i Malta

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Malta, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malta

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malta
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
68 %forventet prisnedgang
53 %forventet prisøkning

Pris

476 kr–3 220 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 396 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 785 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Malta

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Malta

Laveste hotellpris

170 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Hotel Excelsior

Hoteller i nærheten av flyplassen

4470
Den rimeligste prisen for et rom i Malta funnet siste 7 dager er 170 kr/natten. Denne prisen fås hos Vallettastay Dormitory shared hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Hotel Excelsior, det mest populære 5-stjerners hotellet i Malta(8,3/10 rating - basert på 3 081 anmeldelser).
Det er er 4 470 hoteller i Malta i nærheten av Luqa Malta Intl. Airport Stay 1 in Malta med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Malta

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malta

Hvilke byer på Malta bør du bo i?

Er du på utkikk etter billige hoteller på Malta og lurer på hvilke steder på øya du bør besøke, kan du for eksempel vurdere Valetta. Her finner du god kollektivtransport, som lar deg enkelt komme deg fra A til B, og du kan for eksempel bestille et opphold på The Phoenicia Malta eller Grand Hotel Excelsior. En annen populær destinasjon på øya er St. Julian’s, hvor du enkelt kan bevege deg gjennom byen til fots. Her kan du for eksempel bo på Golden Tulip Vivaldi Hotel eller Be.Hotel. Skal du besøke Sliema kan du komme deg rundt i byen ved hjelp av for eksempel buss, og her kan du bo på The Palace eller 1926 Hotel & Spa.

Hvilke byer på Malta har best uteliv?

En av de mest populære stedene på Malta for uteliv er St. Julian’s, hvor du finner mange barer og klubber. Du er også et levende uteliv i Bugibba, hvor klubbene ofte ligger like ved hverandre så du slipper å tenke på transport. I dette området kan du for eksempel bo på Relax Inn Hotel eller Apartment 14 Primrose Court. Ønsker du en litt roligere kveld kan du besøke en av Valettas vinbarer, og føler du at du har vinnerlykken med deg kan du ta turen til et av øyas kasinoer, for eksempel et av flere på St. Julian’s. Uansett hvilken type uteliv du er på utkikk etter, så bør du finne alternativer på Malta som faller i smak.

Hvilke byer på Malta har mest historie og kunst?

Malta har masser av historie fra tusener av år tilbake i tid, fra fønikere til korsfarere og dramatisk, nyere krigshistorie på grunn av sin strategiske beliggenhet i Middelhavet. Det er fullt av hoteller på Malta i nærheten av historiske steder. Du kan for eksempel besøke Vittoriosa Waterfront i Birgu-området og bo på The Santa Maria Hotel, eller Fort Manoel på Manoel Island i Gzira og bo på Azur Hotel By St Hotels. I Rabat på Malta finner du St. Paul’s Catacombs som er et arkeologisk museum. Uansett hvor du vil bestille hotell på Malta, så er du i nærheten av mye historie. Maltas hoteller er mange, og det samme gjelder historiske steder du bør oppleve på øya. Se hvilke gode tilbud du finner gjennom momondo, og bestill din neste Malta-tur og ditt hotell gjennom oss.

Når er det billigst å besøke Malta?

Med en prislapp på kun 403 kr per natt i gjennomsnitt, er mars den billigste måneden for hotellovernattinger i Malta. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Malta er august.

Hvor i Malta velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Malta, men størstedelen av de som reiser til Malta tilbringer mest tid i Valletta.

Hvor mye koster et luksushotell i Malta?

Prisene på luksushotellrom varierer avhengig av beliggenhet og hotellkjede, men i Malta kan du forvente en pris på ca. 757 kr per natt, noe som er 69 % høyere enn gjennomsnittsprisen for et standard hotellrom som ligger på 455 kr per natt.

Hvilken by i Malta har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Malta, kommer det ikke som noen overraskelse at Mellieha har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 360 kr per natt – 26 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Malta har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Malta er Sliema. Med en gjennomsnittspris på 164 kr per natt, er Sliema ca. 64 % billigere enn andre byer i Malta.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Malta fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 6 049 tilbydere å velge mellom fra Malta hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Malta fra hoteller sist?

Priser for Malta fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Malta

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malta

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Malta gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Malta hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Malta?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Malta. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Malta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.