Hoteller i Island

Finn tilbud på 537 hoteller i Island

Island
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Island

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Island
Pris
kr718
kr4293
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Island

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Island

Pris

1 537 kr–2 459 kr

BILLIGSTE BY I ISLANDBorgarnes22 % billigereHoteller i Borgarnes er de billigste i Island med en gjennomsnittspris på kun 1 537 kr per natt
DYRESTE BY I ISLANDHof20 % dyrereHof har de dyreste hotellene i Island med rom med en gjennomsnittspris på 2 459 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ISLANDReykjavík90 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Reykjavík enn noen annen by i Island

Hoteller i populære byer i Island

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Island, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Island

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Island
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
33 %forventet prisnedgang
28 %forventet prisøkning

Pris

1 578 kr–3 299 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
2 069 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 226 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Island

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Island

Laveste hotellpris

300 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Reykjavik Edition

Hoteller i nærheten av flyplassen

167

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Island funnet siste 7 dager er 300 kr/natten. Denne prisen fås hos Kex Hostel Reykjavík, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Reykjavik Edition, det mest populære 5-stjerners hotellet i Island(9,1/10 rating - basert på 365 anmeldelser).
Det er er 167 hoteller i Island i nærheten av Reykjavík Keflavik Intl. Bank Guesthouse By Kef Airport med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Island. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Island siste uken er 4 596 kr.

Informasjon om opphold i Island

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Island

Hvilke byer i Island bør du bo?

Reykjavik er ofte start, slutt, og utgangspunkt for de aller fleste turer på Island. Naturlig nok da hovedstaden har godt med tilbud og er øyas ankomststed, i tillegg til å være et knutepunkt for å oppdage resten av denne spennende øya. Hotell på Island er lette å finne frem til via momondo, og vi ser at når folk søker etter billige hotell på Island er det oftest i, eller nær, Reykjavik. To populære hotell er: Hotel Odinsve, og Alda Hoel Reykjavik. Islands hovedstad er kanskje ikke så stor, men har alt du kan ønske deg av utesteder, sjarm og opplevelser, og det er lett å få tak i en leiebil, slik at en kan se mer av denne fantastiske øya.

Hvilke populære attraksjoner finner du på Island?

Island er så klart selveste hovedattraksjonen. Med vulkanske strender, grønne åser, og en foss hvor enn man snur seg er sagaøya klar til å ta deg med storm, med sin fascinerende natur og historie. Rett utenfor Reykjavik ligger "Den blå lagune", et populært geotermisk spa som tiltrekker seg både turister og fastboende. En kjempepopulær dagstur går til Gullfoss, og inn i Þingvellir National Park, også lett å organisere med hjelp fra hotellet ditt på Island. Det anbefales å reise på guidet tur gjennom nasjonalparker og til geoterimiske områder, fordi det er tryggere og gir den beste opplevelsen. Ikke minst kan guidene gi deg interessant innsikt i Islands helt spesielle geologi.

Hvilke byer på Island har det beste nattelivet?

Reykjavik er mer enn bare en spennende by historisk, og et godt utgangspunkt for å oppleve Island. Denne byen har også et yrende natteliv, og når du har funnet billige hoteller på Island i nærheten av Reykjavik sentrum kan du svinge deg fra det ene tilbudet til det andre utover natten. Fra rolige puber, til livlige diskotek: Denne byen har alt. Centerhotel Plaza som du finner via momondo for eksempel, ligger mer eller mindre midt i Reykjavik og i gangavstand til det meste. Hovedruten går langs Laugavegur, men vær ikke redd for å spre deg utover. Det er mange ulike serveringssteder, barer og puber i Reykjavik som alle har sitt eget særpreg.

Hvilke byer på Island har mest kultur og historie?

Reykjavik er igjen stikkordet. Det er mange små byer og landsbyer omkring på øya med sine særpreg, men ettersom øya er liten så er de største museer og attraksjoner enten i selve Reykjavik eller i nærliggende områder. Reykjavik maritime museum, Islands nasjonalmuseum og det lettere sagnomsuste "Icelandic Phallologicial Museum" er bare noen av mange skatter for den som liker å innta historie og kultur. Reykjavik har også et godt museum for kunst, og mere til. Det er rett og slett bare å booke et hotell på Island, som du forstår gjerne i Reykjavik, så er du klar for å oppleve saga-øya fra alle kanter. Kunst og kultur, historisk med sagasus, alt samlet i en fantastisk natur og med et natteliv verdt å oppleve. Trenger du å slappe av etter så mange inntrykk kan kanskje Hotel Island - Spa & Wellness Hotel være et godt tips. Du finner hotel på Island via momondo, for enhver ferietur.

Når er det billigst å besøke Island?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Island er November. I gjennomsnitt koster det kun 1 587 kr per natt i November. Den dyreste måneden for overnattinger i Island er august.

Hvor i Island velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Reykjavík enn noen andre byer når de reiser til Island.

Hvilken by i Island har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 2 405 kr per natt er Vik den dyreste byen for hotellovernattinger i Island. Gjennomsnittsprisen på 2 405 kr er ca. 42 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Island har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Reykjahlid har de laveste prisene per natt i landet til kun 519 kr. Reykjahlid tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 54% lavere enn gjennomsnittet for byer i Island.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Island fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 3 583 tilbydere å velge mellom fra Island hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Island fra hoteller sist?

Priser for Island fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Island gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Island hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Island?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Island. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Island på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.