Hoteller i Trogir, Kroatia

Finn tilbud på 113 hoteller i Trogir, Kroatia

Trogir, Kroatia
25. nov. — 26. nov.2
sø. 26.11.
to. 30.11.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Trogir

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Trogir
Pris
kr504
kr29304
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Trogir


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Trogir

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Trogir
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 026 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 277 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Trogir på er: 1-2 stjerne, 70 dag før. 3 stjerne, 68 dag før.

1-2 stjerne

204 kr–1 920 kr

3 stjerne

450 kr–2 907 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Trogir

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Trogir

Laveste hotellpris

343 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Royal

Hoteller i nærheten av flyplassen

21897
Den rimeligste prisen for et rom i Trogir funnet siste 7 dager er 343 kr/natten. Denne prisen fås hos Apartments Belas.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Royal, det mest populære 5-stjerners hotellet i Trogir(9,5/10 rating - basert på 132 anmeldelser).
Det er er 21 897 hoteller i Trogir i nærheten av Split. Luxury Holiday Villa Castello - Eos-Croatia med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Trogir reisetips

Hva koster det for hotell i Trogir?

Prisen på hotell i Trogir er svært varierende. Du kan finne billig overnatting for ca. 400 NOK, eller du kan bestille et velværehotell for opptil ca. 4000 NOK for en natt. Totalkostnaden avhenger også om du vil ha tidlig innsjekk og frokost inkludert, samt størrelsen på rommet du bestiller.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Trogir?

Den mest populære tiden for å bestille hotell i Trogir er om sommeren. Da skinner solen og temperaturene inviterer til bading, soling og late dager med mye iskrem. Det anbefales å besøke byen om våren og høsten hvis du vil nyte behagelige temperaturer, men unngå de største folkemengdene. Det holdes mange festivaler her om sommeren, og en av de mest kjente er Trogir Cultural Summer Festival. Gatene og torgene fylles med musikk og forestillinger, og dette er rett og slett en magisk tid å besøke byen.

Kan man reise til Trogir på budsjett?

Du kan reise til Trogir på budsjett ved å søke etter gode tilbud på nettsiden vår. Du kan både spise, drikke og dra på de fleste attraksjoner uten å bruke for mye penger. Det trenger derfor ikke å koste så mye å dra på ferie hit, særlig om du booker et billig hotell i Trogir som ligger nær sentrum. Da slipper du ytterligere kostnader på kollektivtransport.

Må man ha med adapter til Trogir?

Nei, det er samme type stikkontakt som norske.

Hvor mye bør man gi i tips i Trogir?

Det er vanlig å gi omtrent 10 % på restauranter.

Er det trygt å reise til Trogir?

Ja, men ta forhåndsregler som å passe godt på lommeboken.


Hvor mye koster et hotell i Trogir per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Trogir med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Trogir

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Trogir

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Trogir

Disse hotellene i Trogir har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Trogir

Den vakre og historiske havnebyen Trogir i Kroatia lokker til seg reisende med utallige attraksjoner og ting å finne på, samt varierte muligheter for overnatting, kultur og uteliv. Dersom du er på jakt etter luksus eller en romantisk langhelg med partneren, anbefales det å bo på hotell i Trogir nær gamlebyen og det store torget. Her finner du mange gode kvalitetshotell, hvorav noen tilbyr balkong på rommet og flott utsikt. Backpackere finner også noen billige, men komfortable overnattingssteder rett ved dette området. Det betyr at du kan bo bekvemt nært sentrum for lite penger.

Det finnes mange familievennlige overnattinger i Trogir for dem som reiser med barn. Du kan leie hotell i gamlebyen med store familierom. Dere kan også finne flotte hotell nær barnevennlige strander i Ciovo, og da har dere kort reisevei inn til Trogir om dere vil variere strandliv med byliv. Du finner frem til ulike alternativer her på momodo, hvor du også har mulighet til å sjekke fasiliteter som f.eks. om dyr er tillatt eller om det finnes noen gode konferansehotell i området.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Trogir

Den UNESCO-beskyttede byen Trogir er plassert på en liten øy, omgitt av murer fra middelalderen og forbundet til fastlandet med små broer. Du finner et godt utvalg av barer, restauranter og utesteder på promenaden langs vannet, og her er det mye liv om sommeren. Inne byen kan du vandre rundt i brosteinsbelagte gater som snor seg rundt i sentrum som en slags labyrint. Den fascinerende arkitekturen kan oppleves ved å spasere rundt til fots. Trogir katedral er en av de mest kjente attraksjonene, og et besøk for å beundre den fascinerende bygningen anbefales på det sterkeste.

En av fordelene med Trogir er at du får i både pose og sekk: et yrende natteliv, spennende kulturliv og vakre strender som du kan sole deg på. Du finner mange flotte badeplasser over broen fra gamlebyen i Ciovo. Du kan også bruke en dag på shopping. Trogir Market er det rette stedet for deg som elsker å utforske lokale varer, mens kjøpesentrene utenfor byen kan lokke med mange store og kjente butikker.


Informasjon om opphold i Trogir

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Trogir

Når lønner det seg å bestille hotell i Trogir?

I Desember er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Trogir. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 58 %.

Hvilken dag er den billigste i Trogir?

Hotellrom i Trogir er generelt billigere på søndag, og dyrere på fredag.

Har Trogir ferieboliger?

Ja, det flere 3 520 ferieboliger i Trogir. For øyeblikket er Villa Marina den mest populære Trogir ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Trogir.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Trogir fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 3 880 tilbydere å velge mellom fra Trogir hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Trogir fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Trogir ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Trogir gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Trogir hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Trogir?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Trogir med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Trogir på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.