Hoteller i Dublin, Irland

Finn tilbud på 403 hoteller i Dublin, Irland

Dublin, Irland
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Dublin

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dublin
Pris
kr362
kr2582
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Dublin

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Dublin

Pris

2 328 kr–2 576 kr

BILLIGSTE BYDEL I DUBLINBallsbridge4 % billigereHoteller i Ballsbridge er de billigste i Dublin med en gjennomsnittspris på kun 2 328 kr per natt
DYRESTE BYDEL I DUBLINThe Liberties, Inchicore and Phoenix Park6 % dyrereThe Liberties, Inchicore and Phoenix Park har de dyreste hotellene i Dublin med rom med en gjennomsnittspris på 2 576 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I DUBLINTemple Bar - St. Stephen's Green71 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Temple Bar - St. Stephen's Green enn noen andre land i Dublin

Ting å gjøre i Dublin


Hoteller i populære bydeler i Dublin

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Dublin, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dublin

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dublin
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
31 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

1 560 kr–3 442 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 759 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 821 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Dublin på er: 1-2 stjerne, 9 dag før. 3 stjerne, 4 dag før. 4-5 stjerne, 4 dag før.

1-2 stjerne

1 024 kr–1 280 kr

3 stjerne

1 248 kr–2 026 kr

4-5 stjerne

1 674 kr–2 826 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Dublin

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dublin

Laveste hotellpris

363 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin

Hoteller i nærheten av flyplassen

2172

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Dublin funnet siste 7 dager er 363 kr/natten. Denne prisen fås hos Jacobs Inn - Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dublin(8,1/10 rating - basert på 2 613 anmeldelser).
Det er er 2 172 hoteller i Dublin i nærheten av Dublin. Maldron Hotel Dublin Airport med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Dublin. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Dublin siste uken er 2 234 kr.

Dublin reisetips

Hvordan bor man billig i Dublin?

Vil du finne et billig sted å bo i Dublin, er det aller rimeligst på vandrerhjem. Bo for eksempel på Avalon House, veldig sentralt fra litt over 250 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell kan du bo på blant annet Gardiner Lodge, fra rundt 300 kr. per natt. Sentrale 4-stjerners hoteller finner du fra litt over 1000 kr. per natt. Ønsker du litt mer luksus kan du sjekke inn på Radisson Blu St Helen’s Hotel Dublin eller andre lekre 5-stjerners hoteller fra omtrent 1700 kr. natten.

Hvordan kommer man seg rundt i Dublin?

Dublin er den perfekte byen å gå rundt i med et lite bysenter og shopping, restauranter og barer i nærheten av hverandre. Du kan også benytte deg av busser, trikker og taxi når du bor på hotell i Dublin. Trikkeservicen er kalt LUAS og knytter Dublins sentrum til forstedene rundt. Bussene kjører hyppig både i sentrum av Dublin og områdene rundt. Det kan lønne seg å kjøpe et Leap Visitor Card. Med dette kortet har du ubegrensede reiser med trikk og buss, i 1, 3 eller 7 dager. Kortet får du kjøpt på Dublin flyplass, eller i bysentrum ved Dublin Bus 59 Upper O’Connell St., Discover Island Centre i 14 Upper O’Connell St. eller på Visit Dublin Centre i 25 Suffolk St. Når du har kjøpt et Leap Visitor Card kan du også fylle på hvis du trenger å bruke det i flere dager enn planlagt. Du finner en rekke billettautomater der du kan fylle opp kortet på såkalte Leap Outlets omkring i byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Dublin?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Dublin, men det kan være 18-årsgrense eller annet enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Dublin?

Noen krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Dublin på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Dublin?

Dublin er en trygg by å reise til som turist. Du bør uansett ta ekstra vare på tingene dine på folksomme steder, og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Dublin?

Systemet i Dublin følger det britiske med tre-pin-kontakter, så du bør ha med deg adapter for å bruke elektrisk utstyr slik som mobillader.

Hvor mye bør man gi i tips i Dublin?

I Dublin tipses det omtrent som i Norge, så det er vanlig å gi litt tips dersom man er fornøyd med servicen på restaurant. Avhengig av servicen gir man som regel rundt 10%.


Hvor mye koster et hotell i Dublin per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dublin med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 2 370 kr

Gjennomsnittlig 4 118 kr

Dyrest 7 796 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dublin

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dublin
Finn hosteller i Dublin

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dublin

Disse hotellene i Dublin har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dublin

Leter du etter hotell i Dublin bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene og tilbudene. Det finnes mange ulike nabolag du kan velge å bo i når du bor på hotell i Dublin, enten du vil bo i et rolig strøk, eller midt i travleste bysentrum så finner du det på momondo.

Dublin sentrum er kjent for å være byens party central, så hvis du reiser med vennegjengen og vil bo nære barer og nattklubber kan det anbefales å finne et hotell der. Her finner du også shoppinggatene. Det er populært å bo i nærheten av St. Stephen’s Green, en park som ligger midt i byen. Her finner du mange ulike prisklasser i sentrum, fra billige vandrerhjem til lekre 5-stjerners hoteller med svømmebasseng, som på The Shelbourne Dublin A Renaissance Hotel.

Vest i Dublin finner du Phoenix Park, og her kan du komme deg vekk fra folkemengdene og de andre turistene og oppleve en av de største byparkene i verden. Her finner du også Guinness Factory, perfekt for deg som er interessert i ølbrygging. Her finner du en rekke rimelige hoteller.

Sør i Dublin er det mer rolig, og også litt dyrere. Her er du nær bysenteret, men litt unna folkemengdene. Du har gåavstand til Landsdowne Road DART, stasjonen som tar deg til bysentrum på 5-10 minutter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dublin

Hva er byens særpreg?

Når du bor på hotell i Dublin er det en rekke attraksjoner og severdigheter som kan anbefales. Er du interessert i arkitektur, bør du ta turen til det gamle universitetet Trinity College, som er rangert som den sjette vakreste bygningen i verden av Forbes. Gå heller ikke glipp av St. Patrick’s Cathedral, bygget rundt 1191 og en av de få middelalderske bygningene i Dublin. Reiser du med barn kan det være moro å ta turen til Dublin Zoo, midt i hjertet av byen med masse spennende dyr som elefanter, pandaer og andre eksotiske dyr. Dra innom Guinnes Factory som produserer den berømte ølen og ta en pause i Gravity Bar for fantastisk utsikt over byen.

Hva har Dublin å tilby?

Her finner du noe som passer for alle og enhver, enten du bor på hotell i Dublin i utkanten av sentrum, eller midt i de travleste gatene. Her kan du shop till you drop i Henry Street, Jervis Shopping Center, Castle Market, eller Cow’s Lane Designer Market ved Temple Bar. Du finner et bredt utvalg av restauranter som tilbyr mat fra alle verdens kanter. Vil du ut og feste kan du dra til populære Temple Bar-distriktet. Her finner du en rekke puber, barer og nattklubber. Vil du heller ta en rolig øl med de lokale, kan du gå til områdene rundt St. Stephen’s Green og Grafton Street.

Hvor grønn er byen?

Bor du på hotell i Dublin har du tilgang til en av verdens største byparker. Det finnes også en rekke andre parker, slik som National Botanic Gardens som gir et fredelig avbrekk fra byens travle gater.


Informasjon om opphold i Dublin

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dublin

Hvor mange dager tilbringer folk i Dublin?

Folk som besøker Dublin tilbringer typisk 1 natt der.

Hvor mye koster et hotell i Dublin?

Hoteller i Dublin har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 2 707 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Dublin?

Hotell i Dublin er billigst i November. Romprisen kan være hele 32 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Dublin?

Hotellrom i Dublin er generelt billigere på lørdag, og dyrere på tirsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Dublin?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Dublin 3 015 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 25% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Dublin (2 707 kr per person, per natt).

Hvor i Dublin bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Carrickmines - Sandyford, Rathmines - Templeogue - Terenure, North Inner City og Finglas - Glasnevin når de skal reise til Dublin.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Dublin?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 73 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Dublin.

Har Dublin ferieboliger?

Ja, det flere 2 380 ferieboliger i Dublin. For øyeblikket er Staycity Serviced Apartments - Saint Augustine St den mest populære Dublin ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Dublin.

Har Dublin vandrehjem?

Det flere 41 vandrehjem i Dublin hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Garden Lane Backpackers er det mest populære vandrehjemmet i Dublin for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Dublin.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dublin fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 1 915 tilbydere å velge mellom fra Dublin hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dublin fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Dublin ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Dublin

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dublin

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Dublin gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Dublin med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Dublin hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Dublin?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Dublin.


En enklere måte å administrere reisen til Dublin på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.