Hoteller i Dublin, Irland

Finn tilbud på 354 hoteller i Dublin, Irland

Dublin, Irland
12. aug. — 13. aug.2
lø. 13.8.
on. 17.8.

De beste hotellene i Dublin

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dublin
Pris
kr221
kr2982
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Dublin

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Dublin

Pris

1 264 kr–1 860 kr

BILLIGSTE BYDEL I DUBLINPalmerstown - Chapelizod18 % billigereHoteller i Palmerstown - Chapelizod er de billigste i Dublin med en gjennomsnittspris på kun 1 264 kr per natt
DYRESTE BYDEL I DUBLINTemple Bar - St. Stephen's Green17 % dyrereTemple Bar - St. Stephen's Green har de dyreste hotellene i Dublin med rom med en gjennomsnittspris på 1 860 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I DUBLINTemple Bar - St. Stephen's Green82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Temple Bar - St. Stephen's Green enn noen andre land i Dublin

Ting å gjøre i Dublin


Hoteller i populære bydeler i Dublin

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Dublin, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dublin

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dublin
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
72 %forventet prisnedgang
84 %forventet prisøkning

Pris

971 kr–22 040 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
22 474 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
12 604 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Dublin på er: 3 stjerne, 88 dag før.

1-2 stjerne

712 kr–866 kr

3 stjerne

1 241 kr–1 385 kr

4-5 stjerne

1 731 kr–1 846 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Dublin

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dublin

Laveste hotellpris

289 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin

Hoteller i nærheten av flyplassen

126

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Dublin funnet siste 7 dager er 289 kr/natten. Denne prisen fås hos Red Cow Moran Hotel, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dublin(8/10 rating - basert på 2 690 anmeldelser).
Det er er 126 hoteller i Dublin i nærheten av Dublin. Maldron Hotel Dublin Airport med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Dublin. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Dublin siste uken er 2 235 kr.

Dublin reisetips

Vil du finne et billig sted å bo i Dublin, er det aller rimeligst på vandrerhjem. Bo for eksempel på Avalon House, veldig sentralt fra litt over 250 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell kan du bo på blant annet Gardiner Lodge, fra rundt 300 kr. per natt. Sentrale 4-stjerners hoteller finner du fra litt over 1000 kr. per natt. Ønsker du litt mer luksus kan du sjekke inn på Radisson Blu St Helen’s Hotel Dublin eller andre lekre 5-stjerners hoteller fra omtrent 1700 kr. natten.

Dublin er den perfekte byen å gå rundt i med et lite bysenter og shopping, restauranter og barer i nærheten av hverandre. Du kan også benytte deg av busser, trikker og taxi når du bor på hotell i Dublin. Trikkeservicen er kalt LUAS og knytter Dublins sentrum til forstedene rundt. Bussene kjører hyppig både i sentrum av Dublin og områdene rundt. Det kan lønne seg å kjøpe et Leap Visitor Card. Med dette kortet har du ubegrensede reiser med trikk og buss, i 1, 3 eller 7 dager. Kortet får du kjøpt på Dublin flyplass, eller i bysentrum ved Dublin Bus 59 Upper O’Connell St., Discover Island Centre i 14 Upper O’Connell St. eller på Visit Dublin Centre i 25 Suffolk St. Når du har kjøpt et Leap Visitor Card kan du også fylle på hvis du trenger å bruke det i flere dager enn planlagt. Du finner en rekke billettautomater der du kan fylle opp kortet på såkalte Leap Outlets omkring i byen.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Dublin, men det kan være 18-årsgrense eller annet enkelte steder.

Noen krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Dublin på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Dublin er en trygg by å reise til som turist. Du bør uansett ta ekstra vare på tingene dine på folksomme steder, og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Systemet i Dublin følger det britiske med tre-pin-kontakter, så du bør ha med deg adapter for å bruke elektrisk utstyr slik som mobillader.

I Dublin tipses det omtrent som i Norge, så det er vanlig å gi litt tips dersom man er fornøyd med servicen på restaurant. Avhengig av servicen gir man som regel rundt 10%.


Hvor mye koster et hotell i Dublin per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dublin med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 620 kr

Gjennomsnittlig 1 688 kr

Dyrest 1 756 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dublin

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dublin

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dublin

Disse hotellene i Dublin har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dublin

Leter du etter hotell i Dublin bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene og tilbudene. Det finnes mange ulike nabolag du kan velge å bo i når du bor på hotell i Dublin, enten du vil bo i et rolig strøk, eller midt i travleste bysentrum så finner du det på momondo.

Dublin sentrum er kjent for å være byens party central, så hvis du reiser med vennegjengen og vil bo nære barer og nattklubber kan det anbefales å finne et hotell der. Her finner du også shoppinggatene. Det er populært å bo i nærheten av St. Stephen’s Green, en park som ligger midt i byen. Her finner du mange ulike prisklasser i sentrum, fra billige vandrerhjem til lekre 5-stjerners hoteller med svømmebasseng, som på The Shelbourne Dublin A Renaissance Hotel.

Vest i Dublin finner du Phoenix Park, og her kan du komme deg vekk fra folkemengdene og de andre turistene og oppleve en av de største byparkene i verden. Her finner du også Guinness Factory, perfekt for deg som er interessert i ølbrygging. Her finner du en rekke rimelige hoteller.

Sør i Dublin er det mer rolig, og også litt dyrere. Her er du nær bysenteret, men litt unna folkemengdene. Du har gåavstand til Landsdowne Road DART, stasjonen som tar deg til bysentrum på 5-10 minutter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dublin

Når du bor på hotell i Dublin er det en rekke attraksjoner og severdigheter som kan anbefales. Er du interessert i arkitektur, bør du ta turen til det gamle universitetet Trinity College, som er rangert som den sjette vakreste bygningen i verden av Forbes. Gå heller ikke glipp av St. Patrick’s Cathedral, bygget rundt 1191 og en av de få middelalderske bygningene i Dublin. Reiser du med barn kan det være moro å ta turen til Dublin Zoo, midt i hjertet av byen med masse spennende dyr som elefanter, pandaer og andre eksotiske dyr. Dra innom Guinnes Factory som produserer den berømte ølen og ta en pause i Gravity Bar for fantastisk utsikt over byen.

Her finner du noe som passer for alle og enhver, enten du bor på hotell i Dublin i utkanten av sentrum, eller midt i de travleste gatene. Her kan du shop till you drop i Henry Street, Jervis Shopping Center, Castle Market, eller Cow’s Lane Designer Market ved Temple Bar. Du finner et bredt utvalg av restauranter som tilbyr mat fra alle verdens kanter. Vil du ut og feste kan du dra til populære Temple Bar-distriktet. Her finner du en rekke puber, barer og nattklubber. Vil du heller ta en rolig øl med de lokale, kan du gå til områdene rundt St. Stephen’s Green og Grafton Street.

Bor du på hotell i Dublin har du tilgang til en av verdens største byparker. Det finnes også en rekke andre parker, slik som National Botanic Gardens som gir et fredelig avbrekk fra byens travle gater.


Informasjon om opphold i Dublin

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dublin

Folk som besøker Dublin tilbringer typisk 1 natt der.

Hoteller i Dublin har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 584 kr per natt.

Hotell i Dublin er billigst i Januar. Romprisen kan være hele 72 % billigere enn de travleste månedene.

Hotellrom i Dublin er generelt billigere på mandag, og dyrere på torsdag.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Dublin kan koste deg 1 341 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 243 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Dublin.

De fleste bestiller hotell i Churchtown - Dundrum, North Inner City, Finglas - Glasnevin og Rathmines - Templeogue - Terenure når de skal reise til Dublin.

Med forventninger om generelt lite regn (73 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Dublin tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Ja, det flere 171 ferieboliger i Dublin. For øyeblikket er Staycity Serviced Apartments Millennium Walk den mest populære Dublin ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Dublin.


momondos favoritthoteller i Dublin

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dublin
Mespil Hotel

Mespil Hotel

50-60 Mespil Road, Dublin, Ireland

8,9
1 654 kr
The Westbury Hotel

The Westbury Hotel

Grafton Street, Dublin, Ireland

8,7
3 491 kr
Wren Urban Nest

Wren Urban Nest

9 St Andrew's Ln, Dublin, Ireland

8,9
1 471 kr
Iveagh Garden Hotel

Iveagh Garden Hotel

72/74 Harcourt Street, Dublin, Ireland

8,8
1 548 kr
Broc House Suites

Broc House Suites

Dublin, Irland

8,7
1 068 kr
Gardiner House Hostel

Gardiner House Hostel

76 Upper Gardiner Street, Dublin, Ireland

8,0
356 kr
Fitzpatrick Castle Hotel

Fitzpatrick Castle Hotel

Killiney, Dublin, Ireland

8,1
1 337 kr
Staycity Chancery Lane Dublin

Staycity Chancery Lane Dublin

Dublin, Irland

8,9
1 558 kr
Charleville Lodge Hotel

Charleville Lodge Hotel

268-272 North Circular Road, Dublin, Ireland

7,7
1 096 kr
Ashfield Hostel

Ashfield Hostel

19/20 D'Olier Street, Dublin, Ireland

7,7
269 kr
Citywest Aparthotel

Citywest Aparthotel

Saggart Garters Lane, Dublin, Ireland

7,5
798 kr
The Hendrick Smithfield

The Hendrick Smithfield

6 11 Hendrick Street, Dublin, Ireland

8,3
1 404 kr

Start planleggingen av reisen til Dublin


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Dublin med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Dublin hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Dublin.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.