Hoteller i Norge

Finn tilbud på 1 574 hoteller i Norge

Norge
3. des. — 4. des.2
sø. 4.12.
to. 8.12.

De beste hotellene i Norge

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Norge
Pris
kr410
kr1448
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Norge

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Norge

Pris

1 250 kr–2 637 kr

BILLIGSTE BY I NORGEGardermoen28 % billigereHoteller i Gardermoen er de billigste i Norge med en gjennomsnittspris på kun 1 250 kr per natt
DYRESTE BY I NORGELongyearbyen34 % dyrereLongyearbyen har de dyreste hotellene i Norge med rom med en gjennomsnittspris på 2 637 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NORGEOslo85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Oslo enn noen annen by i Norge

Ting å gjøre i Norge


Hoteller i populære byer i Norge

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Norge, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Norge

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Norge
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
9 %forventet prisnedgang
17 %forventet prisøkning

Pris

1 386 kr–1 832 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 520 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 350 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Norge

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Norge

Laveste hotellpris

411 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Charlotte

Hoteller i nærheten av flyplassen

47

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Norge funnet siste 7 dager er 411 kr/natten. Denne prisen fås hos Saga Hotel Oslo Central, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Charlotte, det mest populære 5-stjerners hotellet i Norge.
Det er er 47 hoteller i Norge i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Norge. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Norge siste uken er 4 503 kr.

Informasjon om opphold i Norge

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Norge

Det er mange byer i Norge verdt å besøke, og de aller fleste – særlig de større byene – har gode kollektivtilbud som lar deg enkelt bevege deg rundt i byen under besøket ditt. I Oslo finner du både buss, trikk, T-bane og tog, og her er Citybox Oslo et godt hotellalternativ. I Trondheim er buss og trikk gode alternativer for å komme seg fra A til B, og Bergen kan by på buss, bybane, båt og tog. I de fleste byene i Norge er det enkelt og greit å benytte seg av kollektivtransport, så du trenger sjelden å leie bil, med mindre du har tenkt deg ut til distriktene der kollektivtilbud av og til er lite tilgjengelig. Finner du billige hoteller i Norge i nord, har for eksempel Tromsø og Bodø også gode kollektivmuligheter som gjør et besøk i byen litt mer lettvint.

Norge er kjent for sin unike natur, og fjell og fjorder har lenge tiltrukket både turister og det norske folk, men landet har også aktiviteter for de som liker seg best innendørs. I Oslo har du mange ulike attraksjoner å velge mellom. For eksempel finner du mange forskjellige museer på Bygdøy, og Nasjonalgalleriet og Slottet som du kan få omvisning i inne i byen. Det er også mange turløyper rundt byen, og i Vigelandsparken finner du mange kjente skulpturer som for eksempel Sinnataggen. I Trondheim finner du Nidarosdomen og Munkholmen, og du kan for eksempel bo på Radisson Blu Royal Garden. Lofoten er en annen populær destinasjon, og er en attraksjon i seg selv. I vest finner du naturfenomener som Prekestolen og Kjeragbolten. I Flatanger kan du dra på ørnesafari, og på Nordkapp kan du oppleve den nordligste enden av landet. Uansett om du liker deg innen- eller utendørs, ved kysten eller til fjells, så har Norge noe å by på. Bestill hoteller i Norge og belag deg på nye opplevelser.

Du finner uteliv i de fleste byer i Norge. Byer som Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen, Lillehammer og Tromsø har alle en del å by på når det kommer til uteliv, og du har nok av alternativer å velge mellom om du har tenkt deg ut på byen. Det er for øvrig ikke bare de største byene som har uteliv å by på om du skal bo på hoteller i Norge. Du kan også finne godt uteliv på mindre steder, men da har du kanskje færre alternativer å velge mellom, men det betyr ikke at kvaliteten nødvendigvis er lavere. De fleste byene der du finner uteliv finner du også gode alternativer for nattmat, som for eksempel i Oslo og Trondheim. Maten du finner her henter inspirasjon fra alle slags kulturer og land, og du kan finne mange forskjellige gastronomiske opplevelser, alt etter hva du er i humør for når du bor på hoteller i Norge.

Norge er et land med mye historie i hver krik og krok, og de fleste steder har glimt av nettopp dette. For de kanskje største historieopplevelsene kan du finne hoteller i Norge i Oslo og Trondheim, som lar deg utforske riktig så gammel historie. I Oslo finner du museene på Bygdøy der du kan oppleve blant annet Vikingskiphuset, Norsk Folkemuseum, Kon-Tiki Museet og Frammuseet. Trondheim kan by på Nidarosdomen og litt lenger nord finner du Stiklestad der slaget ved samme navn som felte Olav den hellige skal ha funnet sted. På Avaldsnes på Karmøy finner du Nordvegen Historiesenter som gir innsikt om høvdinger og konger fra vikingtiden.

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Norge er september. I gjennomsnitt koster det kun 1 181 kr per natt i september. Den dyreste måneden for overnattinger i Norge er august.

Av alle turistdestinasjonene i Norge, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Oslo oftere enn andre byer.

Røros er den dyreste byen for hotellovernattinger i Norge. Prisen per natt ligger på 1 634 kr og er 31 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Norge.

Bøstad tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Norge, med en prislapp på kun 333 kr – en pris som er 65 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Norge.


momondos favoritthoteller i Norge

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Norge
Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Henrik Ibsensvei (Building B), Gardermoen, Akershus, Norway

7,8
1 046 kr
Clarion Hotel Energy

Clarion Hotel Energy

Ishockeyveien 2, Stavanger, Rogaland, Norway

8,3
1 203 kr
Scandic Lerkendal

Scandic Lerkendal

Klaebuveien 127, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

7,7
1 134 kr
Scandic Oslo City

Scandic Oslo City

Nr. 1 Europarådets Plass, Oslo, Oslo, Norway

7,7
1 252 kr
Comfort Hotel Square

Comfort Hotel Square

Løkkeveien 41, Stavanger, Rogaland, Norway

7,7
1 174 kr

Start planleggingen av reisen til Norge


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Norge og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Norge ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.