Hoteller i Norge

Hoteller i Norge

Finn tilbud på 1 624 hoteller i Norge

Norge
5. mar. — 6. mar.2
to. 29.2.
ma. 4.3.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Norge

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Norge
Pris
kr410
kr2654
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Norge

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Norge

Pris

873 kr–1 761 kr

BILLIGSTE BY I NORGEBodø30 % billigereHoteller i Bodø er de billigste i Norge med en gjennomsnittspris på kun 873 kr per natt
DYRESTE BY I NORGEOdda29 % dyrereOdda har de dyreste hotellene i Norge med rom med en gjennomsnittspris på 1 761 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NORGEOslo82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Oslo enn noen annen by i Norge

Ting å gjøre i Norge


Hoteller i populære byer i Norge

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Norge, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Norge

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Norge
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
7 %forventet prisnedgang
9 %forventet prisøkning

Pris

1 481 kr–1 750 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 489 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 633 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Norge

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Norge

Laveste hotellpris

411 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Britannia Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

78

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Norge funnet siste 7 dager er 411 kr/natten. Denne prisen fås hos Anker Hostel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Britannia Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Norge(9,3/10 rating - basert på 1 365 anmeldelser).
Det er er 78 hoteller i Norge i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Norge. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Norge siste uken er 4 870 kr.

Informasjon om opphold i Norge

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Norge

Hvilke byer i Norge bør du besøke?

Det er mange byer i Norge verdt å besøke, og de aller fleste – særlig de større byene – har gode kollektivtilbud som lar deg enkelt bevege deg rundt i byen under besøket ditt. I Oslo finner du både buss, trikk, T-bane og tog, og her er Citybox Oslo et godt hotellalternativ. I Trondheim er buss og trikk gode alternativer for å komme seg fra A til B, og Bergen kan by på buss, bybane, båt og tog. I de fleste byene i Norge er det enkelt og greit å benytte seg av kollektivtransport, så du trenger sjelden å leie bil, med mindre du har tenkt deg ut til distriktene der kollektivtilbud av og til er lite tilgjengelig. Finner du billige hoteller i Norge i nord, har for eksempel Tromsø og Bodø også gode kollektivmuligheter som gjør et besøk i byen litt mer lettvint.

Hva er noen populære attraksjoner i Norge?

Norge er kjent for sin unike natur, og fjell og fjorder har lenge tiltrukket både turister og det norske folk, men landet har også aktiviteter for de som liker seg best innendørs. I Oslo har du mange ulike attraksjoner å velge mellom. For eksempel finner du mange forskjellige museer på Bygdøy, og Nasjonalgalleriet og Slottet som du kan få omvisning i inne i byen. Det er også mange turløyper rundt byen, og i Vigelandsparken finner du mange kjente skulpturer som for eksempel Sinnataggen. I Trondheim finner du Nidarosdomen og Munkholmen, og du kan for eksempel bo på Radisson Blu Royal Garden. Lofoten er en annen populær destinasjon, og er en attraksjon i seg selv. I vest finner du naturfenomener som Prekestolen og Kjeragbolten. I Flatanger kan du dra på ørnesafari, og på Nordkapp kan du oppleve den nordligste enden av landet. Uansett om du liker deg innen- eller utendørs, ved kysten eller til fjells, så har Norge noe å by på. Bestill hoteller i Norge og belag deg på nye opplevelser.

Hvilke byer i Norge har det beste utelivet?

Du finner uteliv i de fleste byer i Norge. Byer som Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen, Lillehammer og Tromsø har alle en del å by på når det kommer til uteliv, og du har nok av alternativer å velge mellom om du har tenkt deg ut på byen. Det er for øvrig ikke bare de største byene som har uteliv å by på om du skal bo på hoteller i Norge. Du kan også finne godt uteliv på mindre steder, men da har du kanskje færre alternativer å velge mellom, men det betyr ikke at kvaliteten nødvendigvis er lavere. De fleste byene der du finner uteliv finner du også gode alternativer for nattmat, som for eksempel i Oslo og Trondheim. Maten du finner her henter inspirasjon fra alle slags kulturer og land, og du kan finne mange forskjellige gastronomiske opplevelser, alt etter hva du er i humør for når du bor på hoteller i Norge.

Hvilke byer i Norge har mest historie og kunst?

Norge er et land med mye historie i hver krik og krok, og de fleste steder har glimt av nettopp dette. For de kanskje største historieopplevelsene kan du finne hoteller i Norge i Oslo og Trondheim, som lar deg utforske riktig så gammel historie. I Oslo finner du museene på Bygdøy der du kan oppleve blant annet Vikingskiphuset, Norsk Folkemuseum, Kon-Tiki Museet og Frammuseet. Trondheim kan by på Nidarosdomen og litt lenger nord finner du Stiklestad der slaget ved samme navn som felte Olav den hellige skal ha funnet sted. På Avaldsnes på Karmøy finner du Nordvegen Historiesenter som gir innsikt om høvdinger og konger fra vikingtiden.

Når er det billigst å besøke Norge?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Norge er februar. I gjennomsnitt koster det kun 1 633 kr per natt i februar. Den dyreste måneden for overnattinger i Norge er juni.

Hvor i Norge velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Norge, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Oslo oftere enn andre byer.

Hvilken by i Norge har de dyreste hotellrommene?

Tromsø er den dyreste byen for hotellovernattinger i Norge. Prisen per natt ligger på 1 523 kr og er 28 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Norge.

Hvilken by i Norge har de billigste hotellrommene?

Tromsø tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Norge, med en prislapp på kun 349 kr – en pris som er 66 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Norge.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Norge fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 12 161 tilbydere å velge mellom fra Norge hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Norge fra hoteller sist?

Priser for Norge fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Norge

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Norge

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Norge gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Norge og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Norge?

momondo finner et flott sted å bo i Norge ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Norge på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Norge

Populære byer i Norge
Viser hoteller i byer i samme land


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Norge
to. 29.2.
ma. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post