Hoteller i Italia

Finn tilbud på 58 666 hoteller i Italia

Italia
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

De beste hotellene i Italia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Italia
Pris
kr341
kr2486
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Italia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Italia

Pris

536 kr–2 159 kr

BILLIGSTE BY I ITALIANapoli56 % billigereHoteller i Napoli er de billigste i Italia med en gjennomsnittspris på kun 536 kr per natt
DYRESTE BY I ITALIAPortofino44 % dyrerePortofino har de dyreste hotellene i Italia med rom med en gjennomsnittspris på 2 159 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ITALIARoma71 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Roma enn noen annen by i Italia

Ting å gjøre i Italia


Hoteller i populære byer i Italia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Italia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Italia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Italia
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
18 %forventet prisøkning

Pris

1 345 kr–2 845 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 902 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 510 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Italia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Italia

Laveste hotellpris

256 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Excelsior Palace Portofino Coast

Hoteller i nærheten av flyplassen

22600

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Italia funnet siste 7 dager er 256 kr/natten. Denne prisen fås hos Seven Hills Village.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Excelsior Palace Portofino Coast, det mest populære 5-stjerners hotellet i Italia(8,9/10 rating - basert på 1 344 anmeldelser).
Det er er 22 600 hoteller i Italia i nærheten av Roma Fiumicino. Air Rooms Rome Airport by HelloSky med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Italia. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Italia siste uken er 11 944 kr.

Informasjon om opphold i Italia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Italia

Hvilke byer i Italia bør du overnatte?

Italia flommer over av flotte byer og heldigvis finnes det gode hoteller over alt i Italia. Bestill hotell i alt fra Roma, der du lett kan gå fra attraksjon til attraksjon til fots, til vakre Venezia, til populære Pisa, kunstneriske Firenze, operettebyen Verona og Napoli som nyter fruktene av å nylig ha blitt kjent gjennom forfatteren Elena Ferrante. I Roma kan du bo på det sjarmerende boutiquehotellet The Fifteen Keys Hotel, der du kan nyte frokosten på en koselig terrasse. Byene er oversiktlige og lette å orientere seg i nettopp fordi de er så godt planlagt. Her er det enkelt å komme seg frem både i leiebil, på sykkel eller til fots. Byene er ikke så store, men det går buss dersom du ønsker det. Det letteste er nok å praie en drosje. Er du heldig kan du finne billige hotell i Italia og kanskje få mer tid til å utforske dette spennende landet. Finner du billige hoteller i Italia, kan du til og med bli lenger om du vil. Det er lett å sammenligne prisene og kvaliteten på sidene våre.

Hvilke attraksjoner er populære i Italia?

Attraksjonene i Italia er viden kjent i verdenshistorien. Her finner du Colosseum, Vatikanet, Spansketrappen, det skjeve tårnet i Pisa og den utrolig vakre katedralen i Firenze. Et hotell i gamle byen av Firenze med utsikt og gåavstand til alle viktige attraksjoner er Hotel Palazzo Guadagni. Ta med deg kjæresten på en gondol i Venezia eller drikk kaffe på torget nedenfor spansketrappen i Roma. Henrik Ibsen bodde nettopp her i Via Capo le Case 55 fra 1884 til 1868 og du kan nyte kaffe på den samme kaféen som ham. Italia er proppfull av sjarmerende hoteller og populære attraksjoner, og det aller siste er å følge i fotsporene til Elena Greco som er den skjønnlitterære heltinnen til forfatterinnen Elena Ferrante.

Hvilke byer i Italia har det beste nattelivet?

Nattelivet i Italia er preget av sene middager og hyggelige danseklubber, og det finnes alltid et hotell i nærheten av der det skjer. Italia er en motemetropol og italienerne er glade i å være sosiale. Nesten alle byene har et yrende natteliv for deg som trives med en cocktail eller å svinge deg på dansegulvet. Spesielt Milano, Roma og Firenze er kjent for et livlig natteliv med stil og eleganse som er en moteløve verdig. Vil du ta den helt ut kan du overnatte på luksushotellet Armani Hotel i sentrum av Milano. Er du mer opptatt av musikk, så er det mange festivaler i Italia i løpet av året, og Umbria Jazzfestival er en virkelig perle å oppleve på toppen av Perugia i juli hver sommer.

Hvilke byer i Italia har mest historie og kunst?

Nesten i hvert eneste kvartal i Romas gater kan du støte på en historisk bygning, gamle ruiner, en kjent fontene eller kunst du ellers bare ser i historiebøkene. Her kan du gå fra Colosseum til Pantheon og til St. Peters Basilika på mindre enn en dag. Italia store bidrag til verdenshistorien kan ses over alt. Ta bare maleriet av Michelangelo der Guds finger møter Adams finger i taket i det sixtinske kapellet. Maleriet er viden kjent og her kan du faktisk oppleve det selv. Likevel er det Firenze som er tyngst på kunst. Her kan du oppleve verdenskjent kunst på museer og gallerier. Og går du inn i katedralen her, kan du bruke flere dager på å studere alle detaljene. Ta også turen til Uffizigalleriet der du kan oppleve fantastiske mesterverker fra renessansen. Finn et hotell som passer dine planer på momomdo.

Når er det billigst å besøke Italia?

Når du reiser til Italia, er det best å legge reisen til februar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i oktober – kun 1 231 kr per natt.

Hvor i Italia velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Roma enn noen andre byer når de reiser til Italia.

Hvilken by i Italia har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Italia, kommer det ikke som noen overraskelse at Positano har de dyreste hotellrommene med en pris på 2 796 kr per natt – 106 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Italia har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Italia, bør du vurdere å bo i Napoli. Ifølge dataene våre er Napoli den billigste byen å overnatte i ved reiser til Italia, med en gjennomsnittspris på 221 kr per natt, som er 75 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Italia fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 471 856 tilbydere å velge mellom fra Italia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Italia fra hoteller sist?

Priser for Italia fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Italia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Italia

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Italia gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Italia. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Italia?

Du kan finne et flott sted å bo i Italia ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Italia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.