Hoteller i Italia

Finn de beste tilbudene på 389 520 hotels i Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Italia

Leter du etter en by å besøke i Italia? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
568 kr - 1 393 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I ITALIA Catania 32 % billigere Hoteller i Catania er de billigste i Italia med en gjennomsnittspris på kun 567 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I ITALIA Positano 68 % dyrere Positano har de dyreste hotellene i Italia med rom som har en gjennomsnittspris på 1 392 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ITALIA Roma 81 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Roma enn noen annen by i Italia

Populære byer i Italia

Bestill et av de beste tilbudene Italia som tilbys på disse populære stedene

Italia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Italia

Når er det billigst å besøke Italia?

Når du reiser til Italia, er det best å legge reisen til Januar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i juni – kun 719 kr per natt.

Hvor i Italia velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Roma enn noen andre byer når de reiser til Italia.

Hvilken by i Italia har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Italia, kommer det ikke som noen overraskelse at Selva di Val Gardena har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 515 kr per natt – 74 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Italia har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Italia, bør du vurdere å bo i Roma. Ifølge dataene våre er Roma den billigste byen å overnatte i ved reiser til Italia, med en gjennomsnittspris på 446 kr per natt, som er 70 % lavere enn gjennomsnittet for landet.