Hotell Alicante: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 980 hoteller i Alicante, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Alicante

Det er mange flotte hoteller i Alicante, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Alicante

Playa del Postiguet
Museo Arqueológico Provincial de Alicante
Pabellón Pedro Ferrándiz

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Playa del Postiguet?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Alicante som ligger nærmest Playa del Postiguet, kan du forvente deg å måtte betale 839 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 839 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Playa del Postiguet. Hoteller i nærheten av Playa del Postiguet er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alicante som koster 578 kr.

Hoteller i nærheten av Playa del Postiguet

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Museo Arqueológico Provincial de Alicante?

Hoteller i nærheten av Museo Arqueológico Provincial de Alicante er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alicante som koster 578 kr.

Hoteller i nærheten av Museo Arqueológico Provincial de Alicante

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Pabellón Pedro Ferrándiz?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Alicante som ligger nærmest Pabellón Pedro Ferrándiz, kan du forvente deg å måtte betale 597 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 597 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Pabellón Pedro Ferrándiz. Hoteller i nærheten av Pabellón Pedro Ferrándiz er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alicante som koster 578 kr.

Hoteller i nærheten av Pabellón Pedro Ferrándiz

Når bør du bestille hotell i Alicante

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alicante
Lavsesong
Januar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

30 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

37 %

forventet prisøkning

Pris
546 kr - 1 220 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

820 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

917 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alicante på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, 90 dag før. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
468 kr - 529 kr
3 stjerne
644 kr - 688 kr
4-5 stjerne
1 032 kr - 1 129 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Alicante

Hvordan bor man billig i Alicante?

De rimeligste hotellene i Alicante får du for omtrent 200 kr. per natt. Du finner hoteller som både er sentrale og billige i den solfylte byen. Vil du bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra 500 kr. per natt, og 4- og 5-stjerners hoteller finner du fra rundt 700 kr per natt. Bo for eksempel ved NH Hotel Alicante, så har du tilgang på svømmebasseng og du bor i nærheten av vannet. Du finner en rekke hoteller i høyere prisklasser dersom du ønsker å bo i luksus under oppholdet ditt.

Alicante på budsjett

Det trenger ikke være dyrt å være turist i Alicante. Let etter koselige lokale restauranter, gjerne de litt mindre og mer bortgjemte har lavere priser. Da kan du spise herlig lokal mat, uten å tømme lommeboken. Bruk en dag på å rusle rundt i gamlebyen som er en severdighet i seg selv, eller ligg på stranden med en god bok. Det er ikke nødvendig å overgå budsjettet når du kan være ute i solen hele dagen.

Hvordan kommer man seg rundt i Alicante?

I Alicante kan du ta tog, buss eller taxi. Hovedbusstasjonen finner du i sentrum ved havnen, og herfra kan du ta buss til områder i og rundt Alicante. Du kan også enkelt ta buss fra Alicante flyplass, som tar deg direkte inn til bysenteret. Vil du reise videre i Spania med tog, kan du ta toget fra hovedstasjonen, kalt RENFE station. Her går det daglig ruter til flere storbyer. Togbilletter kan du kjøpe på nett eller på stasjonen. Tar du buss, kan du kjøpe billett hos sjåføren, da betaler du kontant. Det er også enkelt å få tak i taxi dersom du skulle trenge det. Det er gåavstand mellom en rekke attraksjoner i Alicante, du kan for eksempel gå fra gamlebyen El Barrio til stranden Playa del Postiguet.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Alicante?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Alicante, men du bør sjekke i tilfelle noen har 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Alicante?

Noen hoteller krever at man betaler for hele oppholdet når man bestiller hotell i Alicante på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Alicante?

Det er trygt å være på reise i Alicante, men du bør passe ekstra på tingene dine på folksomme steder slik som togstasjoner eller attraksjoner i byen. Pass også godt på tingene dine når du er på stranden. Om kvelds- og nattestid bør man utvise normal forsiktighet.

Behøver man en adapter i Alicante?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Alicante, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Alicante?

I Alicante er det vanlig å gi omtrent 10 prosent i tips dersom man har fått god service på restaurant. Det er vanlig å legge igjen mynter etter man betaler regningen. Du kan også legge igjen mynter på hotellrommet etter oppholdet som tips, dersom du har hatt et fint opphold.


Hvor mye koster et hotell i Alicante per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alicante med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Alicante

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alicante
Hotel Goya

Hotel Goya

6,1

133 kr

Vis hotelltilbud
ibis budget Alicante

ibis budget Alicante

7,3

397 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Leuka

Hotel Leuka

6,7

327 kr

Vis hotelltilbud
Alicante Hills

Alicante Hills

7,0

406 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Eden Mar

Hotel Eden Mar

8,7

397 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Boutique Calas De Alicante

Hotel Boutique Calas De Alicante

8,4

415 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alicante

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Hotel Goya

Hotel Goya

6,1

133 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Maya

Hotel Maya

8,3

556 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Boutique Calas De Alicante

Hotel Boutique Calas De Alicante

8,4

415 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Albahia

Hotel Albahia

8,0

494 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Eden Mar

Hotel Eden Mar

8,7

397 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Daniya Alicante

Hotel Daniya Alicante

7,3

424 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Alicante er det best å bo?

Alicante er en av Spanias mest populære turistbyer, og kan friste med hvite sandstrender, vinproduksjon, deilig mat og sene utekvelder. Leter du etter hotell i Alicante bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene. Alicante har noe for alle og enhver, enten om du ønsker en rolig ferie med fokus på kultur, mat og drikke, om du reiser med små barn eller om du er på reise med vennegjengen og leter etter en god fest.

Gamlebyen El Barrio er full av historie, og bor du på hotell i Alicante og vil være nær små sjarmerende butikker, tapasbarer, og føle på byens historie bør du bo her. Her finner du restauranter som tilbyr nydelig sjømat, tradisjonell mat fra byen og herlig paella. Denne bydelen passer også for de som vil ut og danse, for her er det masse utesteder å besøke. Ta turen til La Piazza, Coscorrón eller La Havana som ligger i nærheten hvis du bor på hotell i gamlebyen.

Overfor El Barrio gamleby finner du den sjarmerende bydelen Santa Cruz, med gågaten Calle Mayor full av restauranter du bør prøve. Her kan du nyte deilige måltider på takterrasser, spise tapas og nyte ferien.

Det er perfekt å bestille hotell i Alicante ved stranda dersom du helst vil slappe av i solen med en bok, bade og sole deg mens du er her. Det er mange kilometer med sandstrand her, et populært reisemål for turister. Her kan du reise med barnefamilien, for du finner langgrunne strender og 320 soldager i året. Er du interessert i surfing kan du dra til San Juan-stranden i Costa Blanca. Vil du bo ved en mer sentral strand, kan du bestille hotell i Alicante ved Playa del Postiguet. Her er det strandbarer, solsenger og restauranter.


Om Alicante

Hva er byens særpreg?

Alicante er en fantastisk sommerby med sine nydelige strender, myldrende uteliv og sjarmerende tapasbarer. Rett ovenfor gamlebyen El Barrio ligger bydelen Santa Cruz som anbefales å besøke om du liker å rusle rundt i koselige smågater. Et absolutt must på turen til Alicante er utsikten fra Castillo de Santa Barbara, et landemerke som dateres tilbake til 800-tallet. Her får du et fantastisk overblikk over byen og Middelhavet. Det er flere muligheter for å komme seg hit, enten via heis eller ved å leie bil, er du sprek kan du også velge å spasere oppover til toppen av muren.

Hva har Alicante å tilby?

Bor du på hotell i Alicante og vil prøve ut strendene, bør du sjekke ut to av Alicantes mest populære badestrender San Juan i Costa Blanca og Playa del Postiguet. Alicante har en lang kystlinje og her finner du stranden som passer for deg, langgrunt og familievennlig eller skjulte perler og surfestrender. Havnepromenaden i Alicante er perfekt om du ønsker å kjøpe noen fine suvenirer, kunst eller klær og selve promenaden er dekket av over 6,6 millioner svarte, røde og kremfargede steinfliser. En kort reise fra Alicante finner du også den koselige byen Torrevieja og populære Benidorm om du ønsker å besøke flere steder under oppholdet.

Hvor grønn er byen?

Alicante ligger perfekt til ved Middelhavet og byr på lekre sandstrender. Det er mange muligheter for å tilbringe ferien utendørs og på havet. Vil du på dagstur, kan du dra til den vakre dalen Guadalest. Nederst i dalen finner du en smaragdgrønn innsjø, og du kan gå tur opp i fjellet.


Reiseinformasjon for Alicante

Hvor mange dager tilbringer folk i Alicante?

De fleste foretrekker å tilbringe 6 netter når de besøker Alicante.

Hvor mye koster et hotell i Alicante?

709 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Alicante. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Alicante?

Hotell i Alicante er billigst i Januar. Romprisen kan være hele 264 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Alicante?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Alicante. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Alicante?

Hosteller i Alicante koster vanligvis en plass omkring 400 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 308 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Alicante.

Hvilke severdigheter er populære i august basert på været i Alicante?

Temperaturene i Alicante ligger vanligvis på ca. 26 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Arenales Beach.