Hoteller i Alicante, Spania

Finn tilbud på 146 hoteller i Alicante, Spania

Alicante, Valencia, Spania
25. nov. — 26. nov.2
lø. 26.11.
on. 30.11.

De beste hotellene i Alicante

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Alicante
Pris
kr180
kr1706
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Alicante


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Alicante

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alicante
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
64 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

350 kr–1 486 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 299 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
717 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alicante på er: 3 stjerne, 22 dag før. 4-5 stjerne, 28 dag før.

1-2 stjerne

542 kr–632 kr

3 stjerne

742 kr–863 kr

4-5 stjerne

1 294 kr–1 475 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Alicante

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Alicante

Laveste hotellpris

171 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Alicante Beach Apartment

Hoteller i nærheten av flyplassen

3363

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Alicante funnet siste 7 dager er 171 kr/natten. Denne prisen fås hos Olé Backpackers Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Alicante Beach Apartment, det mest populære 5-stjerners hotellet i Alicante.
Det er er 3 363 hoteller i Alicante i nærheten av Valencia. Port Azafata Valencia med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Alicante. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Alicante siste uken er 1 024 kr.

Alicante reisetips

De rimeligste hotellene i Alicante får du for omtrent 200 kr. per natt. Du finner hoteller som både er sentrale og billige i den solfylte byen. Vil du bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra 500 kr. per natt, og 4- og 5-stjerners hoteller finner du fra rundt 700 kr per natt. Bo for eksempel ved NH Hotel Alicante, så har du tilgang på svømmebasseng og du bor i nærheten av vannet. Du finner en rekke hoteller i høyere prisklasser dersom du ønsker å bo i luksus under oppholdet ditt.

I Alicante kan du ta tog, buss eller taxi. Hovedbusstasjonen finner du i sentrum ved havnen, og herfra kan du ta buss til områder i og rundt Alicante. Du kan også enkelt ta buss fra Alicante flyplass, som tar deg direkte inn til bysenteret. Vil du reise videre i Spania med tog, kan du ta toget fra hovedstasjonen, kalt RENFE station. Her går det daglig ruter til flere storbyer. Togbilletter kan du kjøpe på nett eller på stasjonen. Tar du buss, kan du kjøpe billett hos sjåføren, da betaler du kontant. Det er også enkelt å få tak i taxi dersom du skulle trenge det. Det er gåavstand mellom en rekke attraksjoner i Alicante, du kan for eksempel gå fra gamlebyen El Barrio til stranden Playa del Postiguet.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Alicante, men du bør sjekke i tilfelle noen har 18-årsgrense.

Noen hoteller krever at man betaler for hele oppholdet når man bestiller hotell i Alicante på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det er trygt å være på reise i Alicante, men du bør passe ekstra på tingene dine på folksomme steder slik som togstasjoner eller attraksjoner i byen. Pass også godt på tingene dine når du er på stranden. Om kvelds- og nattestid bør man utvise normal forsiktighet.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Alicante, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

I Alicante er det vanlig å gi omtrent 10 prosent i tips dersom man har fått god service på restaurant. Det er vanlig å legge igjen mynter etter man betaler regningen. Du kan også legge igjen mynter på hotellrommet etter oppholdet som tips, dersom du har hatt et fint opphold.


Hvor mye koster et hotell i Alicante per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alicante med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 411 kr

Gjennomsnittlig 801 kr

Dyrest 1 636 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Alicante

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alicante

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alicante

Disse hotellene i Alicante har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alicante

Alicante er en av Spanias mest populære turistbyer, og kan friste med hvite sandstrender, vinproduksjon, deilig mat og sene utekvelder. Leter du etter hotell i Alicante bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene. Alicante har noe for alle og enhver, enten om du ønsker en rolig ferie med fokus på kultur, mat og drikke, om du reiser med små barn eller om du er på reise med vennegjengen og leter etter en god fest.

Gamlebyen El Barrio er full av historie, og bor du på hotell i Alicante og vil være nær små sjarmerende butikker, tapasbarer, og føle på byens historie bør du bo her. Her finner du restauranter som tilbyr nydelig sjømat, tradisjonell mat fra byen og herlig paella. Denne bydelen passer også for de som vil ut og danse, for her er det masse utesteder å besøke. Ta turen til La Piazza, Coscorrón eller La Havana som ligger i nærheten hvis du bor på hotell i gamlebyen.

Overfor El Barrio gamleby finner du den sjarmerende bydelen Santa Cruz, med gågaten Calle Mayor full av restauranter du bør prøve. Her kan du nyte deilige måltider på takterrasser, spise tapas og nyte ferien.

Det er perfekt å bestille hotell i Alicante ved stranda dersom du helst vil slappe av i solen med en bok, bade og sole deg mens du er her. Det er mange kilometer med sandstrand her, et populært reisemål for turister. Her kan du reise med barnefamilien, for du finner langgrunne strender og 320 soldager i året. Er du interessert i surfing kan du dra til San Juan-stranden i Costa Blanca. Vil du bo ved en mer sentral strand, kan du bestille hotell i Alicante ved Playa del Postiguet. Her er det strandbarer, solsenger og restauranter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alicante

Alicante er en fantastisk sommerby med sine nydelige strender, myldrende uteliv og sjarmerende tapasbarer. Rett ovenfor gamlebyen El Barrio ligger bydelen Santa Cruz som anbefales å besøke om du liker å rusle rundt i koselige smågater. Et absolutt must på turen til Alicante er utsikten fra Castillo de Santa Barbara, et landemerke som dateres tilbake til 800-tallet. Her får du et fantastisk overblikk over byen og Middelhavet. Det er flere muligheter for å komme seg hit, enten via heis eller ved å leie bil, er du sprek kan du også velge å spasere oppover til toppen av muren.

Bor du på hotell i Alicante og vil prøve ut strendene, bør du sjekke ut to av Alicantes mest populære badestrender San Juan i Costa Blanca og Playa del Postiguet. Alicante har en lang kystlinje og her finner du stranden som passer for deg, langgrunt og familievennlig eller skjulte perler og surfestrender. Havnepromenaden i Alicante er perfekt om du ønsker å kjøpe noen fine suvenirer, kunst eller klær og selve promenaden er dekket av over 6,6 millioner svarte, røde og kremfargede steinfliser. En kort reise fra Alicante finner du også den koselige byen Torrevieja og populære Benidorm om du ønsker å besøke flere steder under oppholdet.

Alicante ligger perfekt til ved Middelhavet og byr på lekre sandstrender. Det er mange muligheter for å tilbringe ferien utendørs og på havet. Vil du på dagstur, kan du dra til den vakre dalen Guadalest. Nederst i dalen finner du en smaragdgrønn innsjø, og du kan gå tur opp i fjellet.


Informasjon om opphold i Alicante

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Alicante

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Alicante.

796 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Alicante. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hotell i Alicante er billigst i mars. Romprisen kan være hele 65 % billigere enn de travleste månedene.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Alicante. fredag er den dyreste dagen.

Du må ut med ca. 1 103 kr for et luksushotellrom i Alicante. Dette er en økning på 281 kr % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Alicante, som vanligvis vil ha en prislapp på 796 kr per natt.

Hosteller i Alicante koster vanligvis en plass omkring 665 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 131 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Alicante.

Med forventninger om generelt lite regn (42 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Alicante tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Alicante by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Apartamentos Pueblo Acantilado Suites for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iAlicante. Søk etter tilbud på ferieboliger i Alicante.


momondos favoritthoteller i Alicante

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Alicante
Bed & Breakfast La Milagrosa

Bed & Breakfast La Milagrosa

Calle Villavieja, 8, Alicante, Valencia, Spain

8,3
532 kr
Hotel Maritimo

Hotel Maritimo

Valdés, 13, Alicante, Valencia, Spain

7,6
401 kr

Rooms In The Heart Of Alicante!

Calle Rafael Altamira 24, è/d, Alicante, Valencia, Spain

6,5
281 kr
Urban Rooms Alicante

Urban Rooms Alicante

Calle Manuel Anton,6 Entresuelo, Alicante, Valencia, Spain

7,5
311 kr
Pensión Ayuntamiento

Pensión Ayuntamiento

Plaza Del Ayuntamiento, 3, Alicante, Valencia, Spain

5,3
421 kr
Olé Backpackers Hostel

Olé Backpackers Hostel

Calle Poeta Quintana 26, Alicante, Valencia, Spain

7,8
171 kr

Rooms By The Sea!

Calle Rafael Altamira 24 è/i, Alicante, Valencia, Spain

6,7
271 kr
Hotel La City Mercado

Hotel La City Mercado

Avenida Alfonso X el Sabio 26, Alicante, Valencia, Spain

8,4
692 kr
Hotel Serawa Alicante

Hotel Serawa Alicante

Calle San Fernando 16, Alicante, Valencia, Spain

8,7
1 154 kr

Mercado Central

Alicante, Valencia, Spania

8,2
211 kr
Hostal Numero Trece

Hostal Numero Trece

Calle Maestro Caballero 13, Alicante, Valencia, Spain

8,8
171 kr
Old Center Inn Alicante

Old Center Inn Alicante

Plaza Del Ayuntamiento, 3 - Primer Piso, Alicante, Valencia, Spain

6,5
271 kr
Palacio Salvetti Suites

Palacio Salvetti Suites

Carrer Castanos, 7, Alicante, Valencia, Spain

9,5
1 103 kr
The Market Hostel

The Market Hostel

Calle Díaz Moreu 20, Alicante, Valencia, Spain

8,7
201 kr
Dormirdcine Alicante

Dormirdcine Alicante

Calle Gravina, 5, Alicante, Valencia, Spain

8,7
833 kr

Les Monges Palace Boutique

San Agustin, 4, Alicante, Valencia, Spain

8,2
752 kr
Apartamentos Concorde

Apartamentos Concorde

Alicante, Valencia, Spania

7,4
351 kr

Accommodation Alicante Renfe

Alicante, Valencia, Spania

1 304 kr

Start planleggingen av reisen til Alicante


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Alicante med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Alicante hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Alicante ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.