Hoteller i Alicante

Hoteller i Alicante, Spania

Finn tilbud på 184 hoteller i Alicante, Spania

Alicante, Valencia, Spania
5. mar. — 6. mar.2
tor. 29.2.
man. 4.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Alicante

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Alicante
Pris
kr452
kr2001
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Alicante


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Alicante

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alicante
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
31 %forventet prisnedgang
23 %forventet prisøkning

Pris

924 kr–1 733 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 307 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 454 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alicante på er: 1-2 stjerne, 42 dag før. 3 stjerne, 87 dag før. 4-5 stjerne, 71 dag før.

1-2 stjerne

411 kr–1 021 kr

3 stjerne

527 kr–1 401 kr

4-5 stjerne

484 kr–1 969 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Alicante

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Alicante

Laveste hotellpris

180 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Eurostars Pórtico Alicante

Hoteller i nærheten av flyplassen

5811

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Alicante funnet siste 7 dager er 180 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostal Numero Trece, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Eurostars Pórtico Alicante, det mest populære 5-stjerners hotellet i Alicante(8,9/10 rating - basert på 660 anmeldelser).
Det er er 5 811 hoteller i Alicante i nærheten av Alicante. Apartamento CasaTuris cerca del aeropuerto de El Altet AT101 med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Alicante. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Alicante siste uken er 7 324 kr.

Alicante reisetips

Hvordan bor man billig i Alicante?

De rimeligste hotellene i Alicante får du for omtrent 200 kr. per natt. Du finner hoteller som både er sentrale og billige i den solfylte byen. Vil du bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra 500 kr. per natt, og 4- og 5-stjerners hoteller finner du fra rundt 700 kr per natt. Bo for eksempel ved NH Hotel Alicante, så har du tilgang på svømmebasseng og du bor i nærheten av vannet. Du finner en rekke hoteller i høyere prisklasser dersom du ønsker å bo i luksus under oppholdet ditt.

Hvordan kommer man seg rundt i Alicante?

I Alicante kan du ta tog, buss eller taxi. Hovedbusstasjonen finner du i sentrum ved havnen, og herfra kan du ta buss til områder i og rundt Alicante. Du kan også enkelt ta buss fra Alicante flyplass, som tar deg direkte inn til bysenteret. Vil du reise videre i Spania med tog, kan du ta toget fra hovedstasjonen, kalt RENFE station. Her går det daglig ruter til flere storbyer. Togbilletter kan du kjøpe på nett eller på stasjonen. Tar du buss, kan du kjøpe billett hos sjåføren, da betaler du kontant. Det er også enkelt å få tak i taxi dersom du skulle trenge det. Det er gåavstand mellom en rekke attraksjoner i Alicante, du kan for eksempel gå fra gamlebyen El Barrio til stranden Playa del Postiguet.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Alicante?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Alicante, men du bør sjekke i tilfelle noen har 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Alicante?

Noen hoteller krever at man betaler for hele oppholdet når man bestiller hotell i Alicante på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Alicante?

Det er trygt å være på reise i Alicante, men du bør passe ekstra på tingene dine på folksomme steder slik som togstasjoner eller attraksjoner i byen. Pass også godt på tingene dine når du er på stranden. Om kvelds- og nattestid bør man utvise normal forsiktighet.

Behøver man en adapter i Alicante?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Alicante, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Alicante?

I Alicante er det vanlig å gi omtrent 10 prosent i tips dersom man har fått god service på restaurant. Det er vanlig å legge igjen mynter etter man betaler regningen. Du kan også legge igjen mynter på hotellrommet etter oppholdet som tips, dersom du har hatt et fint opphold.


Hvor mye koster et hotell i Alicante per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alicante med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 514 kr

Gjennomsnittlig 1 770 kr

Dyrest 2 165 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Alicante

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alicante

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alicante

Disse hotellene i Alicante har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alicante

Alicante er en av Spanias mest populære turistbyer, og kan friste med hvite sandstrender, vinproduksjon, deilig mat og sene utekvelder. Leter du etter hotell i Alicante bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du de beste prisene. Alicante har noe for alle og enhver, enten om du ønsker en rolig ferie med fokus på kultur, mat og drikke, om du reiser med små barn eller om du er på reise med vennegjengen og leter etter en god fest.

Gamlebyen El Barrio er full av historie, og bor du på hotell i Alicante og vil være nær små sjarmerende butikker, tapasbarer, og føle på byens historie bør du bo her. Her finner du restauranter som tilbyr nydelig sjømat, tradisjonell mat fra byen og herlig paella. Denne bydelen passer også for de som vil ut og danse, for her er det masse utesteder å besøke. Ta turen til La Piazza, Coscorrón eller La Havana som ligger i nærheten hvis du bor på hotell i gamlebyen.

Overfor El Barrio gamleby finner du den sjarmerende bydelen Santa Cruz, med gågaten Calle Mayor full av restauranter du bør prøve. Her kan du nyte deilige måltider på takterrasser, spise tapas og nyte ferien.

Det er perfekt å bestille hotell i Alicante ved stranda dersom du helst vil slappe av i solen med en bok, bade og sole deg mens du er her. Det er mange kilometer med sandstrand her, et populært reisemål for turister. Her kan du reise med barnefamilien, for du finner langgrunne strender og 320 soldager i året. Er du interessert i surfing kan du dra til San Juan-stranden i Costa Blanca. Vil du bo ved en mer sentral strand, kan du bestille hotell i Alicante ved Playa del Postiguet. Her er det strandbarer, solsenger og restauranter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alicante

Hva er byens særpreg?

Alicante er en fantastisk sommerby med sine nydelige strender, myldrende uteliv og sjarmerende tapasbarer. Rett ovenfor gamlebyen El Barrio ligger bydelen Santa Cruz som anbefales å besøke om du liker å rusle rundt i koselige smågater. Et absolutt must på turen til Alicante er utsikten fra Castillo de Santa Barbara, et landemerke som dateres tilbake til 800-tallet. Her får du et fantastisk overblikk over byen og Middelhavet. Det er flere muligheter for å komme seg hit, enten via heis eller ved å leie bil, er du sprek kan du også velge å spasere oppover til toppen av muren.

Hva har Alicante å tilby?

Bor du på hotell i Alicante og vil prøve ut strendene, bør du sjekke ut to av Alicantes mest populære badestrender San Juan i Costa Blanca og Playa del Postiguet. Alicante har en lang kystlinje og her finner du stranden som passer for deg, langgrunt og familievennlig eller skjulte perler og surfestrender. Havnepromenaden i Alicante er perfekt om du ønsker å kjøpe noen fine suvenirer, kunst eller klær og selve promenaden er dekket av over 6,6 millioner svarte, røde og kremfargede steinfliser. En kort reise fra Alicante finner du også den koselige byen Torrevieja og populære Benidorm om du ønsker å besøke flere steder under oppholdet.

Hvor grønn er byen?

Alicante ligger perfekt til ved Middelhavet og byr på lekre sandstrender. Det er mange muligheter for å tilbringe ferien utendørs og på havet. Vil du på dagstur, kan du dra til den vakre dalen Guadalest. Nederst i dalen finner du en smaragdgrønn innsjø, og du kan gå tur opp i fjellet.


Informasjon om opphold i Alicante

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Alicante

Hvor mange dager tilbringer folk i Alicante?

De fleste foretrekker å tilbringe 6 netter når de besøker Alicante.

Hvor mye koster et hotell i Alicante?

1 343 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Alicante. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Alicante?

Hotell i Alicante er billigst i November. Romprisen kan være hele 31 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Alicante?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Alicante. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Alicante?

Du må ut med ca. 1 613 kr for et luksushotellrom i Alicante. Dette er en økning på 18% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Alicante, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 343 kr per natt.

Hvor mye koster et hostell i Alicante?

Hosteller i Alicante koster vanligvis en plass omkring 337 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 991 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Alicante.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Alicante?

Med forventninger om generelt lite regn (26 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Alicante tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Har Alicante ferieboliger?

Alicante by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 4 259 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Sweet dreams for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iAlicante. Søk etter tilbud på ferieboliger i Alicante.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alicante fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 2 636 tilbydere å velge mellom fra Alicante hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alicante fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Alicante ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Alicante

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Alicante

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Alicante gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Alicante med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Alicante hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Alicante?

Du kan finne et flott sted å bo i Alicante ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Alicante på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Alicante
tor. 29.2.
man. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post