Om oss Om oss

Om oss

momondo er en metasøk side for reiser som finner og sammenligner de beste tilbudene på fly, hoteller, leiebiler og pakkereiser. Vi er gratis å bruke, derfor legger vi ikke til gebyrer. Vi bruker heller ikke informasjonskapsler for å blåse opp prisene

Dette jobber vi med

momondo er en global reisesøkeside der du kan sammenligne priser på fly, hoteller og tilbud på leiebiler.
Vi selger ikke flybilletter, hotellrom eller tilbud på leiebiler – vi gir deg en oversikt over de tilgjengelige reisealternativene og de mest oppdaterte prisene, og vi gir deg muligheten til å velge det tilbudet du foretrekker. Med bare ett klikk omdirigerer vi deg til den valgte siden der du kan fullføre bestillingen.
I dag inspirerer vi reisende i mer enn 30 internasjonale markeder, og vi har fått internasjonal anerkjennelse for det unike produktet vårt og tjenestene vi tilbyr. Vi er anbefalt av store mediehus som The Daily Telegraph, Forbes, Time og AOL, og vi har vunnet bransjeutmerkelser for Beste metasøk-nettside og Beste søkeside for flyreiser.

Visjonen vår

Vi mener at alle burde ha muligheten til å reise ut i verden. Visjonen vår er en verden der forskjellene våre er en kilde til inspirasjon og utvikling – ikke intoleranse og fordommer. Målet vårt er å oppmuntre hver og en av oss til å være nysgjerrige og åpne, slik at vi alle kan dra nytte av en bedre og mer mangfoldig verden.

La oss åpne opp verdenen vår

Vi ble grunnlagt i 2006, og har kontor i København i Danmark. momondo administreres av KAYAK, som er en del av Booking Holdings Inc. Vi alle brenner for jobben vår, og vi er stolte over å kunne bidra til å åpne verden sammen med alle våre reisende.

Hvis du vil lese mer om målet vårt, kan du gå til momondo.no/letsopenourworld


Litt info om momondo

Hvordan fungerer momondo og hvorfor er det gratis

Finn de beste tilbudene

Vi finner og sammenligner priser på flybilletter, hoteller og leiebiler i sanntid slik at du får billig, gode tilbud og raske reisetilbud

100% prisåpenhet

Priserne vi viser blir aldri påvirket av dine søk, uansett hvor mange søk du gjør. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å justere eller øke priser.

Pålitelig og gratis

momondos reisesøk er helt gratis å bruke - ingen skjulte kostnader eller avgifter - og vi er anbefalt av Frommer, CNN og The New York Times