Hoteller i Amsterdam, Nederland

Finn tilbud på 876 hoteller i Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Nederland
5. aug. — 6. aug.2
Amsterdam, Nederland
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i Amsterdam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Amsterdam
Pris
kr379
kr2783
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Amsterdam

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Amsterdam

Pris

926 kr–1 719 kr

BILLIGSTE BYDEL I AMSTERDAMAmsterdam Nieuw-West25 % billigereHoteller i Amsterdam Nieuw-West er de billigste i Amsterdam med en gjennomsnittspris på kun 926 kr per natt
DYRESTE BYDEL I AMSTERDAMCentrum29 % dyrereCentrum har de dyreste hotellene i Amsterdam med rom med en gjennomsnittspris på 1 719 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I AMSTERDAMCentrum77 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centrum enn noen andre land i Amsterdam

Ting å gjøre i Amsterdam


Hoteller i populære bydeler i Amsterdam

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Amsterdam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Amsterdam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Amsterdam
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
81 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

236 kr–2 049 kr

Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
16 529 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
9 430 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Amsterdam på er: 4-5 stjerne, 81 dag før.

1-2 stjerne

788 kr–924 kr

3 stjerne

1 138 kr–1 304 kr

4-5 stjerne

1 566 kr–1 693 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Amsterdam

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Amsterdam

Laveste hotellpris

311 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Hoteller i nærheten av flyplassen

127

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Amsterdam funnet siste 7 dager er 311 kr/natten. Denne prisen fås hos Via Amsterdam, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, det mest populære 5-stjerners hotellet i Amsterdam(8,8/10 rating - basert på 5 437 anmeldelser).
Det er er 127 hoteller i Amsterdam i nærheten av Amsterdam Schiphol. Amsterdam Apartments - North Area med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Amsterdam. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Amsterdam siste uken er 4 835 kr.

Amsterdam reisetips

I Amsterdam er det utrolig mange muligheter, og du finner alt fra luksus-hotell med svømmebasseng, som Sofitel Legend the Grand til litt over 3000 kr. per natt, til vandrerhjem fra kr. 290 per natt. Vil du ha noe mer midt i mellom kan du bo på 4-stjerners hotell fra rundt 700 kr. per natt. Det lønner seg å bestille i god tid, og ikke finne sted å bo i siste liten dersom du leter etter hotell i Amsterdam.

I Amsterdam er det sykkel som gjelder. Du bør være obs på at de lokale er rutinerte syklister og du vil møte en sykkeltrafikk vi ikke kjenner til her hjemme. Men det kan uansett være moro å leie seg en sykkel, så får du sett byen fra nytt perspektiv. Husk bare på å signalisere dit du skal, holde vikeplikt og holde høyreregelen. Ellers finnes det masse taxier på kveldstid, og trikken tar deg rund dit du skal. Du kan kjøpe times, dags- eller flerdagerskort som gjelder på trikk, bane og buss. Undergrunnsbanen i Amsterdam er ny, og oversiktlig og går raskere enn buss og trikk. Du kjøper billett til undergrunnsbanen på stasjonene, som du bruker for å sjekke inn og ut. Du kan kjøpe billetter ombord i buss og trikk, men bare med kontanter. Skal du ta mye kollektiv transport kan det lønne seg å kjøpe et OV-chipkaart som du fyller opp med reisepenger. Da koster reisene mindre og du sparer litt penger. Kortet kan brukes på tog, buss, trikk og metro.

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Amsterdam, men det kan være lurt å sjekke i tilfelle noen hoteller har 18-årsgrense.

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk. Dette varierer fra hotell til hotell.

Amsterdam er en trygg by å reise til. Du bør som vanlig passe på eiendelene dine spesielt i folksomme strøk, og ferdes med vanlig forsiktighet på kvelds- og nattestid. I tillegg er det lurt å holde øynene åpne for syklister. Pass på å gå på fortauet og se alltid opp for syklister når du krysser en vei.

Du behøver ikke adapter i Amsterdam, og kan bruke elektronikken din som vanlig.

I Amsterdam er det vanlig å runde opp regningen når du er ute og spiser, eller gi rundt 5% tips dersom du har fått god service. Det er ikke nødvendig å tipse når du tar taxi, men du kan runde opp til nærmeste euro.


Hvor mye koster et hotell i Amsterdam per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Amsterdam med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 697 kr

Gjennomsnittlig 1 530 kr

Dyrest 3 128 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Amsterdam

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Amsterdam
Finn hosteller i Amsterdam

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Amsterdam

Disse hotellene i Amsterdam har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Amsterdam

Amsterdam er en sjarmerende by, kjent for sine tulipaner, kanaler og syklister. Vil du bo på hotell i Amsterdam bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, for her er det mye å velge i. Byen er delt inn i ulike nabolag, så du kan velge hvilken bydel som passer turen din aller best.

Er du i Amsterdam for å besøke de mest berømte severdighetene slik som Red Light District, blomstermarkedet, Anne Franks hus og shoppinggaten Kalverstraat, bør du finne et hotell i nærheten av sentrum, i området Rokin, Jordaan, eller Nieuwmarkt. Her har du gåavstand til en rekke severdigheter, og du trenger ikke gå langt for å kunne rusle langst de koselige kanalene som omringer byen.

Er du ute etter å bo litt utenfor bysenteret, kan du bo i områdene West, Oud West, De Pijp eller Oost. Bor du i De Pijp har du gåavstand til noen av Amsterdams kuleste restauranter og barer. Her finner du for eksempel hemmelige barer bak burgersjapper, små cocktailbarer og klassiske gamle Amsterdam-puber. Her finner du også det berømte Albert Cuyp-markedet, hvor du får kjøpt alt fra sykler til grillet kylling. De Pijp er svært populært blant unge, og her er det et myldrende liv om kvelden rundt de mange små barene.

Ønsker du en litt roligere tur i vakre omgivelser, kan du sjekke inn på Hotel Arena i Amsterdam Oost. Hotellet ligger i nærheten av nylig renoverte Oosterpark, og rundt parken finner du populære barer og restauranter, som for eksempel De Biertuin. Ikke langt unna ligger dyreparken. Her kan du sitte i hagen utenfor og se på flamingoer mens du nyter en kopp kaffe. Eller kanskje du heller vil spise en lekker middag på De Plantage. Her er det store vinduer, god mat og høyt under taket.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Amsterdam

Amsterdam er en avslappet og herlig by å være på besøk i. Her møter du vennlige mennesker, og det er utallige muligheter for å nyte den vakre byen. Bor du på hotell i Amsterdam rundt sentrum er du nære kanalene, og på kanalene kan du se de typiske kanalhusene. Langs gatene ved kanalene står det alltid gamle sykler parkert, og husene ligger tett i tett, gamle og skjeve med store vinduer. Vil du ta en tur i parken bør du besøke Westerpark, Vondelpark eller Oosterpark. Det er masse shoppingmuligheter her, alt fra kjedebutikker i Kalverstraat til unike butikker i De Pijp. I De 9 Straatjes finner du koselige merkebutikker, og i P.C. Hooftstraat finner du de mest eksklusive shoppingmulighetene.

Amsterdam kan by på fantastisk kultur og kunst. Besøk for eksempel Van Gogh Museet eller Rijksmuseum, eller titt på moderne kunst på Stedelijk Museum. Alle ligger i gåavstand fra hverandre. Ved de innerste kanalene nær bysenteret finner du hippe utesteder og koselige barer. Byen har også et flott operahus der du kan se fantastiske forestillinger. I Amsterdam finnes det noe for alle og enhver, barnefamilier kan gå i parken, i dyrepark og ta kanalbåt. Er du her med vennegjengen for en god fest er det alltid godt uteliv. Bo for eksempel på Easy Hotel i De Pijp, rett ved barene og de beste brunsjstedene i byen. Vil du bo sentralt kan du sjekke inn på en rekke hoteller som Rokin Hotel, en liten gåtur fra shopping i Kalverstraat.

Bor du på hotell i Amsterdam, har du tilgang til en rekke store parker, og kanalene gir en nærhet til vannet som gjør gir en ro og et flott estetisk uttrykk. Ta en båttur på kanalen, eller let etter papegøyene som bor i Vondelpark. Her bor nemlig en papegøyefamilie året rundt.


Informasjon om opphold i Amsterdam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Amsterdam

De fleste foretrekker å tilbringe 4 netter når de besøker Amsterdam.

Prisen på et hotellrom i Amsterdam vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 703 kr per natt.

I mars er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Amsterdam. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 81 %.

For øyeblikket er det tirsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Amsterdam, og lørdag som er den dyreste.

Et hostell i Amsterdam (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 988 kr. Denne prisen er 715 kr billigere enn et standard hotell i Amsterdam.

Områder som Centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Noord og Amsterdam-Zuid har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Amsterdam.

Med forventninger om generelt lite regn (60 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Amsterdam tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Ja, Amsterdam har ferieboliger. Av 200 ferieboliger i Amsterdam, er Yays Amsterdam Maritime den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Amsterdam.

Amsterdam har 200 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Via Amsterdam er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Amsterdam.


momondos favoritthoteller i Amsterdam

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Amsterdam
Westcord Fashion Hotel Amsterdam

Westcord Fashion Hotel Amsterdam

Hendrikje Stoffelsstraat 1, Amsterdam, North Holland, Netherlands

8,3
1 158 kr
Travel Hotel Amsterdam

Travel Hotel Amsterdam

Beursstraat 23, Amsterdam, North Holland, Netherlands

6,8
992 kr
Bunk Hotel Amsterdam

Bunk Hotel Amsterdam

Hagedoornplein 2, Amsterdam, North Holland, Netherlands

8,4
720 kr
Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Tommaso Albinonistraat 200, Amsterdam, North Holland, Netherlands

8,7
1 615 kr
Cityden Bolo District

Cityden Bolo District

Bos en Lommerplantsoen 45a, Amsterdam, North Holland, Netherlands

8,5
1 469 kr
Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Voc Kade 600, Amsterdam, North Holland, Netherlands

8,3
1 488 kr

Start planleggingen av reisen til Amsterdam


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Amsterdam og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Amsterdam ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.