Hoteller i Amsterdam, Nederland

Finn tilbud på 729 hoteller i Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Nederland
30. nov. — 1. des.2
fr. 1.12.
ti. 5.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Amsterdam

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Amsterdam
Pris
kr265
kr2267
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Amsterdam

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Amsterdam

Pris

1 062 kr–2 489 kr

BILLIGSTE BYDEL I AMSTERDAMAmsterdam-Oost42 % billigereHoteller i Amsterdam-Oost er de billigste i Amsterdam med en gjennomsnittspris på kun 1 062 kr per natt
DYRESTE BYDEL I AMSTERDAMAmsterdam-Noord26 % dyrereAmsterdam-Noord har de dyreste hotellene i Amsterdam med rom med en gjennomsnittspris på 2 489 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I AMSTERDAMCentrum79 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centrum enn noen andre land i Amsterdam

Ting å gjøre i Amsterdam


Hoteller i populære bydeler i Amsterdam

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Amsterdam, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Amsterdam

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Amsterdam
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
49 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

1 000 kr–2 939 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 649 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 405 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Amsterdam på er: 4-5 stjerne, 62 dag før.

1-2 stjerne

947 kr–1 617 kr

3 stjerne

1 160 kr–2 000 kr

4-5 stjerne

1 128 kr–2 319 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Amsterdam

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Amsterdam

Laveste hotellpris

266 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Hoteller i nærheten av flyplassen

4829

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Amsterdam funnet siste 7 dager er 266 kr/natten. Denne prisen fås hos Via Amsterdam, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Hotel Amrâth Amsterdam, det mest populære 5-stjerners hotellet i Amsterdam(7,7/10 rating - basert på 2 577 anmeldelser).
Det er er 4 829 hoteller i Amsterdam i nærheten av Amsterdam Schiphol. YOTELAIR Amsterdam Airport Schiphol med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Amsterdam. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Amsterdam siste uken er 5 787 kr.

Amsterdam reisetips

Hvordan bor man billig i Amsterdam?

I Amsterdam er det utrolig mange muligheter, og du finner alt fra luksus-hotell med svømmebasseng, som Sofitel Legend the Grand til litt over 3000 kr. per natt, til vandrerhjem fra kr. 290 per natt. Vil du ha noe mer midt i mellom kan du bo på 4-stjerners hotell fra rundt 700 kr. per natt. Det lønner seg å bestille i god tid, og ikke finne sted å bo i siste liten dersom du leter etter hotell i Amsterdam.

Hvordan kommer man seg rundt i Amsterdam?

I Amsterdam er det sykkel som gjelder. Du bør være obs på at de lokale er rutinerte syklister og du vil møte en sykkeltrafikk vi ikke kjenner til her hjemme. Men det kan uansett være moro å leie seg en sykkel, så får du sett byen fra nytt perspektiv. Husk bare på å signalisere dit du skal, holde vikeplikt og holde høyreregelen. Ellers finnes det masse taxier på kveldstid, og trikken tar deg rund dit du skal. Du kan kjøpe times, dags- eller flerdagerskort som gjelder på trikk, bane og buss. Undergrunnsbanen i Amsterdam er ny, og oversiktlig og går raskere enn buss og trikk. Du kjøper billett til undergrunnsbanen på stasjonene, som du bruker for å sjekke inn og ut. Du kan kjøpe billetter ombord i buss og trikk, men bare med kontanter. Skal du ta mye kollektiv transport kan det lønne seg å kjøpe et OV-chipkaart som du fyller opp med reisepenger. Da koster reisene mindre og du sparer litt penger. Kortet kan brukes på tog, buss, trikk og metro.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Amsterdam?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Amsterdam, men det kan være lurt å sjekke i tilfelle noen hoteller har 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Amsterdam?

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk. Dette varierer fra hotell til hotell.

Hvor trygt er det i Amsterdam?

Amsterdam er en trygg by å reise til. Du bør som vanlig passe på eiendelene dine spesielt i folksomme strøk, og ferdes med vanlig forsiktighet på kvelds- og nattestid. I tillegg er det lurt å holde øynene åpne for syklister. Pass på å gå på fortauet og se alltid opp for syklister når du krysser en vei.

Behøver man en adapter i Amsterdam?

Du behøver ikke adapter i Amsterdam, og kan bruke elektronikken din som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Amsterdam?

I Amsterdam er det vanlig å runde opp regningen når du er ute og spiser, eller gi rundt 5% tips dersom du har fått god service. Det er ikke nødvendig å tipse når du tar taxi, men du kan runde opp til nærmeste euro.


Hvor mye koster et hotell i Amsterdam per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Amsterdam med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 887 kr

Gjennomsnittlig 2 022 kr

Dyrest 4 073 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Amsterdam

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Amsterdam
Finn hosteller i Amsterdam

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Amsterdam

Disse hotellene i Amsterdam har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Amsterdam

Amsterdam er en sjarmerende by, kjent for sine tulipaner, kanaler og syklister. Vil du bo på hotell i Amsterdam bør du sammenligne hotelltilbud på momondo, for her er det mye å velge i. Byen er delt inn i ulike nabolag, så du kan velge hvilken bydel som passer turen din aller best.

Er du i Amsterdam for å besøke de mest berømte severdighetene slik som Red Light District, blomstermarkedet, Anne Franks hus og shoppinggaten Kalverstraat, bør du finne et hotell i nærheten av sentrum, i området Rokin, Jordaan, eller Nieuwmarkt. Her har du gåavstand til en rekke severdigheter, og du trenger ikke gå langt for å kunne rusle langst de koselige kanalene som omringer byen.

Er du ute etter å bo litt utenfor bysenteret, kan du bo i områdene West, Oud West, De Pijp eller Oost. Bor du i De Pijp har du gåavstand til noen av Amsterdams kuleste restauranter og barer. Her finner du for eksempel hemmelige barer bak burgersjapper, små cocktailbarer og klassiske gamle Amsterdam-puber. Her finner du også det berømte Albert Cuyp-markedet, hvor du får kjøpt alt fra sykler til grillet kylling. De Pijp er svært populært blant unge, og her er det et myldrende liv om kvelden rundt de mange små barene.

Ønsker du en litt roligere tur i vakre omgivelser, kan du sjekke inn på Hotel Arena i Amsterdam Oost. Hotellet ligger i nærheten av nylig renoverte Oosterpark, og rundt parken finner du populære barer og restauranter, som for eksempel De Biertuin. Ikke langt unna ligger dyreparken. Her kan du sitte i hagen utenfor og se på flamingoer mens du nyter en kopp kaffe. Eller kanskje du heller vil spise en lekker middag på De Plantage. Her er det store vinduer, god mat og høyt under taket.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Amsterdam

Hva er byens særpreg?

Amsterdam er en avslappet og herlig by å være på besøk i. Her møter du vennlige mennesker, og det er utallige muligheter for å nyte den vakre byen. Bor du på hotell i Amsterdam rundt sentrum er du nære kanalene, og på kanalene kan du se de typiske kanalhusene. Langs gatene ved kanalene står det alltid gamle sykler parkert, og husene ligger tett i tett, gamle og skjeve med store vinduer. Vil du ta en tur i parken bør du besøke Westerpark, Vondelpark eller Oosterpark. Det er masse shoppingmuligheter her, alt fra kjedebutikker i Kalverstraat til unike butikker i De Pijp. I De 9 Straatjes finner du koselige merkebutikker, og i P.C. Hooftstraat finner du de mest eksklusive shoppingmulighetene.

Hva har Amsterdam å tilby?

Amsterdam kan by på fantastisk kultur og kunst. Besøk for eksempel Van Gogh Museet eller Rijksmuseum, eller titt på moderne kunst på Stedelijk Museum. Alle ligger i gåavstand fra hverandre. Ved de innerste kanalene nær bysenteret finner du hippe utesteder og koselige barer. Byen har også et flott operahus der du kan se fantastiske forestillinger. I Amsterdam finnes det noe for alle og enhver, barnefamilier kan gå i parken, i dyrepark og ta kanalbåt. Er du her med vennegjengen for en god fest er det alltid godt uteliv. Bo for eksempel på Easy Hotel i De Pijp, rett ved barene og de beste brunsjstedene i byen. Vil du bo sentralt kan du sjekke inn på en rekke hoteller som Rokin Hotel, en liten gåtur fra shopping i Kalverstraat.

Hvor grønn er byen?

Bor du på hotell i Amsterdam, har du tilgang til en rekke store parker, og kanalene gir en nærhet til vannet som gjør gir en ro og et flott estetisk uttrykk. Ta en båttur på kanalen, eller let etter papegøyene som bor i Vondelpark. Her bor nemlig en papegøyefamilie året rundt.


Informasjon om opphold i Amsterdam

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Amsterdam

Hvor mange dager tilbringer folk i Amsterdam?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Amsterdam.

Hvor mye koster et hotell i Amsterdam?

Prisen på et hotellrom i Amsterdam vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 2 458 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Amsterdam?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Amsterdam. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 50 %.

Hvilken dag er den billigste i Amsterdam?

For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Amsterdam, og torsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Amsterdam?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Amsterdam 3 361 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 41% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Amsterdam (2 458 kr per person, per natt).

Hvor i Amsterdam bør jeg bo?

Områder som Amsterdam-Oost, Centrum, Amsterdam-Noord og Amsterdam-Zuid har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Amsterdam.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Amsterdam?

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 70 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Amsterdam.

Har Amsterdam ferieboliger?

Ja, Amsterdam har ferieboliger. Av 4 369 ferieboliger i Amsterdam, er Amsterdam Prince Island By Yays den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Amsterdam.

Har Amsterdam vandrehjem?

Amsterdam har 23 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Amsterdam Hostel Annemarie er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Amsterdam.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Amsterdam fra hoteller?

Det er 2 547 tilbydere fra Amsterdam hoteller fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Amsterdam fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Amsterdam ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Amsterdam

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Amsterdam

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Amsterdam gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Amsterdam og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Amsterdam?

momondo finner et flott sted å bo i Amsterdam ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Amsterdam på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.