Hoteller i Danmark

Finn tilbud på 1 216 hoteller i Danmark

Danmark
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

De beste hotellene i Danmark

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Danmark
Pris
kr223
kr2198
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Danmark

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Danmark

Pris

861 kr–1 756 kr

BILLIGSTE BY I DANMARKRibe26 % billigereHoteller i Ribe er de billigste i Danmark med en gjennomsnittspris på kun 861 kr per natt
DYRESTE BY I DANMARKOdense34 % dyrereOdense har de dyreste hotellene i Danmark med rom med en gjennomsnittspris på 1 756 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I DANMARKKøbenhavn83 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i København enn noen annen by i Danmark

Ting å gjøre i Danmark


Hoteller i populære byer i Danmark

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Danmark, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Danmark

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Danmark
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
13 %forventet prisnedgang
12 %forventet prisøkning

Pris

1 418 kr–1 849 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 573 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 739 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Danmark

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Danmark

Laveste hotellpris

213 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Villa Copenhagen

Hoteller i nærheten av flyplassen

1850

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Danmark funnet siste 7 dager er 213 kr/natten. Denne prisen fås hos Generator Copenhagen, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Villa Copenhagen, det mest populære 5-stjerners hotellet i Danmark(8,5/10 rating - basert på 1 282 anmeldelser).
Det er er 1 850 hoteller i Danmark i nærheten av København Kastrup Copenhagen. Clarion Hotel Copenhagen Airport med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Danmark. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Danmark siste uken er 6 591 kr.

Informasjon om opphold i Danmark

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Danmark

Hvilke byer i Danmark bør du bo i?

Danmark er et land med mange fine byer å by på. Blant de mest populære er København, hovedstaden, hvor du enkelt kan bevege deg gjennom byen ved hjelp av kollektivtransport som buss, tog og metro. For en mer personlig og egendefinert opplevelse kan du også for eksempel leie sykkel og enkelt utforske byen på to hjul. En annen populær by i Danmark er Aarhus. Her er buss det kanskje mest utbredte alternativet for kollektivtransport. Er du på utkikk etter billige hoteller i Danmark og finner gode alternativer i Billund, kan du også benytte deg av buss her. Reiser du til Odense kan du bevege deg rundt i byen ved hjelp av buss og tog. Her finner du også et gratis minibussalternativ som sirkulerer i sentrum og havneområdet i byen.

Hva er noen populære attraksjoner i Danmark?

De to attraksjonene Danmark er kanskje mest kjent for er Tivoli i København og Legoland i Billund. Er du på utkikk etter hotell i Danmark for en familietur, så kan det være gøy å bo i nærheten av en av disse attraksjonene. Men det er ikke bare fornøyelsesparker Danmark har å by på. Du finner mange museer, som for eksempel ARoS Aarhus Kunstmuseum, et av Nordeuropas største kunstmuseer, og Louisiana Museum of Moderen Art ved kysten på Nordsjælland, ikke så alt for langt fra København. Er du glad i natur og planteliv kan du besøke Botanisk Have i København, som også har flere kafeer å by på. Den Gamle By i Aarhus er en tidsreise for hele familien, hvor du kan gå rundt i forskjellige tidsaldre, og møte folk fra siste delen av 1800-tallet. Finner du hotell i Danmark, så kan du vite at landet har aktiviteter og attraksjoner å by på for de aller fleste, så du kan nyte turen solo eller med hele familien.

Hvilke byer i Danmark har best uteliv?

Skal du besøke et av Danmarks hoteller og er på utkikk etter uteliv på turen, så er hovedstaden København et godt alternativ. Når mørket faller forvandles denne sjarmerende byen til et pulserende sted som har masser av nattklubber og diskoteker å by på. Aarhus krever også en plass ved bordet når det kommer til Danmarks uteliv, og har mange nattklubber og utesteder å by på. Er du lysten på uteliv kan du finne billige hoteller i Danmark i disse områdene og bestille gjennom momondo for en minneverdig tur.

Hvilke byer i Danmark har mest historie og kunst?

En av de eldste byene i Danmark er Aalborg, så om du er på utkikk etter historie kan dette være en by som er verdt å besøke. Byen er full av gamle, skeive bygninger, som byr på masser av historisk sjarm. København har også masser av historie og kunst å komme med, og byen byr på mange forskjellige typer museer og har noe for enhver smak. Du kan for eksempel besøke Københavns Museum, som trekker tråder mellom fortid og fremtid, for samtidskunst kan du besøke Nikolaj Kunsthal, og for en massiv samling av kunst og kunsthistorie kan du besøke Statens Museum for Kunst. Bestill hotell i Danmark gjennom momondo, og opplev dette spennende landets kunst og historie på nært hold.

Når er det billigst å besøke Danmark?

Når du reiser til Danmark, er det best å legge reisen til Januar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i juni – kun 1 270 kr per natt.

Hvor i Danmark velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Danmark, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke København oftere enn andre byer.

Hvilken by i Danmark har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Danmark, kommer det ikke som noen overraskelse at København har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 768 kr per natt – 33 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Danmark har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel København har de laveste prisene per natt i landet til kun 603 kr. København tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 40% lavere enn gjennomsnittet for byer i Danmark.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Danmark fra hoteller?

Antall tilbydere fraDanmark hoteller er 38 791 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Danmark fra hoteller sist?

Priser for Danmark fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Danmark

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Danmark

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Danmark gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Danmark, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Danmark?

Når alle alternativene for overnatting i Danmark er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Danmark på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.