Hoteller i Danmark

Finn tilbud på 22 402 hoteller i Danmark

Danmark
12. aug. — 13. aug.2
lø. 13.8.
on. 17.8.

De beste hotellene i Danmark

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Danmark
Pris
kr240
kr3145
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Danmark

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Danmark

Pris

1 006 kr–1 544 kr

BILLIGSTE BY I DANMARKRibe19 % billigereHoteller i Ribe er de billigste i Danmark med en gjennomsnittspris på kun 1 006 kr per natt
DYRESTE BY I DANMARKSkagen19 % dyrereSkagen har de dyreste hotellene i Danmark med rom med en gjennomsnittspris på 1 544 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I DANMARKKøbenhavn88 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i København enn noen annen by i Danmark

Ting å gjøre i Danmark


Hoteller i populære byer i Danmark

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Danmark, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Danmark

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Danmark
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
30 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

970 kr–2 049 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
14 335 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
11 412 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Danmark

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Danmark

Laveste hotellpris

250 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Socialist, a Tribute Portfolio Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

91

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Danmark funnet siste 7 dager er 250 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o Copenhagen Norrebro, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Socialist, a Tribute Portfolio Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Danmark.
Det er er 91 hoteller i Danmark i nærheten av København Kastrup Copenhagen. Clarion Hotel Copenhagen Airport med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Danmark. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Danmark siste uken er 8 773 kr.

Informasjon om opphold i Danmark

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Danmark

Danmark er et land med mange fine byer å by på. Blant de mest populære er København, hovedstaden, hvor du enkelt kan bevege deg gjennom byen ved hjelp av kollektivtransport som buss, tog og metro. For en mer personlig og egendefinert opplevelse kan du også for eksempel leie sykkel og enkelt utforske byen på to hjul. En annen populær by i Danmark er Aarhus. Her er buss det kanskje mest utbredte alternativet for kollektivtransport. Er du på utkikk etter billige hoteller i Danmark og finner gode alternativer i Billund, kan du også benytte deg av buss her. Reiser du til Odense kan du bevege deg rundt i byen ved hjelp av buss og tog. Her finner du også et gratis minibussalternativ som sirkulerer i sentrum og havneområdet i byen.

De to attraksjonene Danmark er kanskje mest kjent for er Tivoli i København og Legoland i Billund. Er du på utkikk etter hotell i Danmark for en familietur, så kan det være gøy å bo i nærheten av en av disse attraksjonene. Men det er ikke bare fornøyelsesparker Danmark har å by på. Du finner mange museer, som for eksempel ARoS Aarhus Kunstmuseum, et av Nordeuropas største kunstmuseer, og Louisiana Museum of Moderen Art ved kysten på Nordsjælland, ikke så alt for langt fra København. Er du glad i natur og planteliv kan du besøke Botanisk Have i København, som også har flere kafeer å by på. Den Gamle By i Aarhus er en tidsreise for hele familien, hvor du kan gå rundt i forskjellige tidsaldre, og møte folk fra siste delen av 1800-tallet. Finner du hotell i Danmark, så kan du vite at landet har aktiviteter og attraksjoner å by på for de aller fleste, så du kan nyte turen solo eller med hele familien.

Skal du besøke et av Danmarks hoteller og er på utkikk etter uteliv på turen, så er hovedstaden København et godt alternativ. Når mørket faller forvandles denne sjarmerende byen til et pulserende sted som har masser av nattklubber og diskoteker å by på. Aarhus krever også en plass ved bordet når det kommer til Danmarks uteliv, og har mange nattklubber og utesteder å by på. Er du lysten på uteliv kan du finne billige hoteller i Danmark i disse områdene og bestille gjennom momondo for en minneverdig tur.

En av de eldste byene i Danmark er Aalborg, så om du er på utkikk etter historie kan dette være en by som er verdt å besøke. Byen er full av gamle, skeive bygninger, som byr på masser av historisk sjarm. København har også masser av historie og kunst å komme med, og byen byr på mange forskjellige typer museer og har noe for enhver smak. Du kan for eksempel besøke Københavns Museum, som trekker tråder mellom fortid og fremtid, for samtidskunst kan du besøke Nikolaj Kunsthal, og for en massiv samling av kunst og kunsthistorie kan du besøke Statens Museum for Kunst. Bestill hotell i Danmark gjennom momondo, og opplev dette spennende landets kunst og historie på nært hold.

Når du reiser til Danmark, er det best å legge reisen til februar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i mai – kun 467 kr per natt.

Av alle turistdestinasjonene i Danmark, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke København oftere enn andre byer.

Som en populær turistdestinasjon i Danmark, kommer det ikke som noen overraskelse at Skagen har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 384 kr per natt – 21 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Våre brukere synes som regel Roslev har de laveste prisene per natt i landet til kun 498 kr. Roslev tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 40% lavere enn gjennomsnittet for byer i Danmark.


momondos favoritthoteller i Danmark

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Danmark
Urban Camper Hostel

Urban Camper Hostel

2C Lygten, Copenhagen, Capital Region, Denmark

8,3
231 kr
Living Suites

Living Suites

København, Capital Region, Danmark

8,6
1 144 kr
Scandic Falkoner

Scandic Falkoner

Falkoner Alle 9, Copenhagen, Capital Region, Denmark

8,3
1 346 kr
Hotel Sonderborg Strand, Sure Hotel Collection by BW

Hotel Sonderborg Strand, Sure Hotel Collection by BW

Strandvej 1, Sønderborg, South Denmark, Denmark

7,8
1 048 kr
Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26, Vejle, South Denmark, Denmark

7,9
2 020 kr
Comwell Middelfart

Comwell Middelfart

Karensmindevej 3, Middelfart, South Denmark, Denmark

7,8
1 173 kr
Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

124 Ørestads Boulevard, Copenhagen, Capital Region, Denmark

7,9
962 kr
Comwell Roskilde

Comwell Roskilde

Vestre Kirkevej 12, Roskilde, Zealand, Denmark

8,1
1 029 kr
Zleep Hotel Ballerup

Zleep Hotel Ballerup

Marbaekvej 6, Ballerup, Capital Region, Denmark

7,6
875 kr
CABINN Esbjerg

CABINN Esbjerg

Skolegade 14, Esbjerg, South Denmark, Denmark

6,5
760 kr

Start planleggingen av reisen til Danmark


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Danmark, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Når alle alternativene for overnatting i Danmark er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.