Hotelltilbud Nord-Amerika

Hoteller i Nord-Amerika

Finn de beste hotelltilbudene i Nord-Amerika

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Populære land når man skal bestille hotell i Nord-Amerika

Har du lyst til å reise til Nord-Amerika, men er ikke helt sikker på hvor du skal dra? Finn ut hvilke land som har de beste tilbudene
Pris
1 640 kr - 1 761 kr
DET MEST POPULÆRE LANDET I NORD-AMERIKA USA 49 % flere brukere besøkte Det er flere momondo-brukere som søker etter hoteller i USA enn noe annet land i Nord-Amerika.
BILLIG LAND I NORD-AMERIKA Canada 4 % billigere Hoteller i Canada er billigere enn andre populære destinasjoner i Nord-Amerika, med gjennomsnittspriser fra kun 1 639 kr per natt.
DYRT LAND I NORD-AMERIKA USA 4 % dyrere Hotellene i USA er dyrene enn på andre populære destinasjoner i Nord-Amerika, med rom som koster fra i gjennomsnitt 1 760 kr per natt.

Reiseinformasjon for Nord-Amerika

Hvilken destinasjon er mest populær blant brukere som ser etter et hotell i Nord-Amerika?

De mest populære destinasjnene i Nord-Amerika, er New York (86 % flere besøk av momondo-brukere), Miami Beach (48 % flere besøk av momondo-brukere), and Los Angeles (46 % flere besøk av momondo-brukere). Disse byene er gode alternativer når du planlegger å reise til Nord-Amerika.

Hvilke er de billigste destinasjonene for å bestille hotell i Nord-Amerika?

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Nord-Amerika, er Fort Lauderdale, som er 63 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Nord-Amerika. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Fort Lauderdale, ligger på 642 kr. De som er ute etter alternativer til Fort Lauderdale, kan også vurdere å ta turen til Norway, MI eller Austin.

Prisene per natt i Norway, MI ligger normalt på bare 850 kr, noe som er 50 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Nord-Amerika.

Hvis du er mer interessert i Austin, kan du få et hotell der for ca. 1 010 kr per natt, noe som er 41 % billigere enn gjennomsnittet for Nord-Amerika.

Hvilken severdighet i Nord-Amerika er mest populær?

De mest populære severdighetene i Nord-Amerika er Times Square, Venice Beach og Universal Studios Florida. Disse severdighetene er vanligivis ofte besøk at turister.

Times Square ligger i New York, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 2 864 kr/natt.

Venice Beach ligger i Los Angeles, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 1 990 kr/natt.

Universal Studios Florida ligger i Orlando, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 1 336 kr/natt.

Hva regnes for å være en billig pris for et hotell i Nord-Amerika?

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Nord-Amerika, ligger på 1 700 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Nord-Amerika som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Canada (i gjennomsnitt 1 639 kr/natt), {4} (i gjennomsnitt {5}/natt), og {6} (i gjennomsnitt {7}/natt). Dette er landene i Nord-Amerika med de billigste hotellprisene.


Finn den rette prisen for ethvert opphold i Nord-Amerika

Er du ikke sikker på hvor i Nord-Amerika du skal bestille hotell? Sjekk ut disse vakre landene og finn det perfekte alternativet for deg og reisen din

Oppdag verden

Har du allerede bestilt reisen din til Nord-Amerika? Vurder å legge den neste turen til et av disse vakre stedene
Hotelltilbud Nord-Amerika