De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Belgia

Hoteller i Belgia

Finn tilbud på 2 914 hoteller i Belgia

Belgia
18. 4月 — 19. 4月2
週六 13.4.
週三 17.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Belgia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Belgia
Pris
kr369
kr2920
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Belgia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Belgia

Pris

597 kr–1 391 kr

BILLIGSTE BY I BELGIACharleroi46 % billigereHoteller i Charleroi er de billigste i Belgia med en gjennomsnittspris på kun 597 kr per natt
DYRESTE BY I BELGIASpa21 % dyrereSpa har de dyreste hotellene i Belgia med rom med en gjennomsnittspris på 1 391 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BELGIABrussel86 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Brussel enn noen annen by i Belgia

Ting å gjøre i Belgia


Hoteller i populære byer i Belgia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Belgia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Belgia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Belgia
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
14 %forventet prisøkning

Pris

1 103 kr–1 712 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 205 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 910 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Belgia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Belgia

Laveste hotellpris

436 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Le Plaza Brussels

Hoteller i nærheten av flyplassen

2714

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Belgia funnet siste 7 dager er 436 kr/natten. Denne prisen fås hos Meininger Hotels Bruxelles City Center, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Le Plaza Brussels, det mest populære 5-stjerners hotellet i Belgia(8,1/10 rating - basert på 5 650 anmeldelser).
Det er er 2 714 hoteller i Belgia i nærheten av Brussel Bruxelles-National. Sheraton Brussels Airport Hotel med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Belgia. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Belgia siste uken er 2 870 kr.

Informasjon om opphold i Belgia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Belgia

Hvilke byer i Belgia burde jeg overnatte i?

Belgia har en rekke spennende byer med historie og kultur i bøtter og spann. Kjente byer inkluderer Antwerpen, Brussel, Ghent, Brugge og Liege hvor man kan utforske den rike historien og kose seg med god mat. Et godt startsted i Belgia er landets hovedstad Brussel med sin sjarmerende atmosfære og mange historiske bygninger. Her kan man enkelt benytte seg av buss, trikk eller metro og kjøpe billige dagskort eller kort med lengre gyldighet. Antwerpen, landets neste største by, er et annet utmerket valg lengre nordvest i landet. Her finnes det også gode transportmuligheter i form av busser. For den som vil overnatte i Brussel er Novotel Brussels City et flott valg med sine store og behagelige rom. Et billig alternativ er Bedford Hotel & Congress Centre.

Hvilke attraksjoner er mest populære i Belgia?

Kjente attraksjoner i Belgia inkluderer besøk i Brussels sentrum og kjente monumenter som Manneken Pis og de store markedene i sentrum som tilbyr masse spennende mat og drikkevarer. Belgia er kjent for sin sjokolade og man finner eksklusive versjoner av dette i Brussel. Et annet populært alternativ er et besøk til EU sine hovedkontorer i Brussel og det finnes mange billige hoteller i denne delen av Belgia slik at det er lett å bedrive sightseeing til fots. Kystbyer som Ostende og koselige Brugge med sine mange kanaler er andre viktige attraksjoner for reisende. I Brugge kan man vandre rundt i koselige gater og spise på hyggelige uterestauranter. Billige hotell i Brugge inkluderer Martins Hotell med sine koselige og lyse rom. Perfekt for en helgetur til byen.

Hvilke byer i Belgia har det beste utelivet?

Brussel har et imponerende utvalg av barer og restauranter, her kan man boltre seg med godt belgisk øl på en av de mange lokale barene eller man kan spise lokale delikatesser som moules & frites som serveres en rekke steder. En annen lokal klassiker er belgiske vafler med is eller sjokolade, en dessert som er populær hele året. I sentrum av Brussel, rundt den fascinerende Grand Place, er det tettpakket med utesteder, og et kjent eksempel er vodkabaren Delirium som har et utmerket utvalg av ulike vodka midt i byen. Det er også gode utelivsmuligheter i andre byer som Liege, Antwerpen og Brugge som alle tilbyr god lokal mat og masse belgiske barer med et stort utvalg lokalt øl. For et billig hotell i Antwerpen kan Ibis Budget Antwerpen anbefales med sine moderne rom og sentrale beliggenhet. Academie Hotel i Brugge er et annet supert valg.

Hvilke byer i Belgia har mest historie og kunst?

Belgia er fullt av museer og kunst for alle som er interessert i det. Brussel kan by på kjente museer som det Belgiske nasjonalmuseet for kunst og Naturvitenskapelig museum. Det finnes også et kjent museum som er dedikert til tegneserier, selvfølgelig spesielt til belgiske Tintin, og her kan fans av tegneserier virkelig boltre seg med en rekke spennende utstillinger. Brussel tilbyr også et eget designmuseum for de som er interessert i det. Thon Hotel EU er et godt utgangspunkt for å sjekke ut museene i byen.

Når er det billigst å besøke Belgia?

Med en prislapp på kun 1 045 kr per natt i gjennomsnitt, er september den billigste måneden for hotellovernattinger i Belgia. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Belgia er oktober.

Hvor i Belgia velger de fleste å overnatte?

Belgia er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Brussel.

Hvor mye koster et luksushotell i Belgia?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Belgia 963 kr per natt, noe som er 21 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 1 214 kr per natt.

Hvilken by i Belgia har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Spa vil koste deg mer enn i andre byer i Belgia. Du kan forvente deg å betale 1 504 kr per natt – en pris som er ca. 20 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Belgia har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Antwerpen har de laveste prisene per natt i landet til kun 295 kr. Antwerpen tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 75% lavere enn gjennomsnittet for byer i Belgia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Belgia fra hoteller?

Antall tilbydere fraBelgia hoteller er 24 503 fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Belgia fra hoteller sist?

Priser for Belgia fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Belgia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Belgia

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Belgia gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Belgia og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Belgia?

Du kan finne et flott sted å bo i Belgia ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Belgia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Belgia


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
週六 13.4.
週三 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post