Hoteller i Ungarn

Finn tilbud på 3 307 hoteller i Ungarn

Ungarn
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

De beste hotellene i Ungarn

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ungarn
Pris
kr341
kr2368
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Ungarn


Hoteller i populære byer i Ungarn

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Ungarn, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ungarn

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ungarn
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
43 %forventet prisnedgang
53 %forventet prisøkning

Pris

955 kr–3 515 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 049 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 200 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Ungarn

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ungarn

Laveste hotellpris

149 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

7546

Gjennomsnitt antall netter på opphold

8 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Ungarn funnet siste 7 dager er 149 kr/natten. Denne prisen fås hos Maverick Urban Lodge, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Intercontinental Budapest, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Ungarn(8,6/10 rating - basert på 4 295 anmeldelser).
Det er er 7 546 hoteller i Ungarn i nærheten av Budapest Liszt Ferenc internasjonale. ibis Styles Budapest Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 8 dager når e bor på i Ungarn. Gjennomsnittprisen for 8 dager i Ungarn siste uken er 12 104 kr.

Informasjon om opphold i Ungarn

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ungarn

Hvilke byer i Ungarn bør du besøke?

Helt klart Budapest. Hotellene i Budapest er gjestfrie, har egenart og selvfølgelig stil. Budapest er en fascinerende by med preg av historisk sus, pomp og prakt, noe du lett ser på den imponerende arkitekturen som preger byen.  Se bare på Continental Hotel Budapest, Kempinski eller Collection. Her er det kort vei til populære Széchenyi spa eller et kveldscruise på Donau. Men også hoteller i Szeged scorer høyt blant hotellgjestene, slike som Okszi Vendégház og Novotel Szeged. Her blir du godt tatt vare på, mens lekre Palatinus Grand Hotell i Pécs er et av de litt rimeligere hotellene i Ungarn som gir deg en herlig luksus på ferien. I Siófok finner du det lekre Janus Boutique Hotellet eller det stilige, billige Mullers Inn.

Hvilke attraksjoner er populære i Ungarn?

Ungarn er kjent for tyrkiske bad og en gammel kultur for flotte spa, så det er et fint land å reise på en avslappende ferie til. Ellers så er Budapest en fantastisk flott by å se med sitt vakre Parlament, Halaszbastya, Buda slott og fantastiske St. Stephens basilikaen (Szent Istvan Bazilika). Det mangler ikke arkitektur fra Ungarns storhetstid som stormakt i middelalderen da landet var tre ganger så stort som i dag, eller fra da Budapest var en viktig del av det habsburgske riket. Gjennom byen går den vakre Donau, som deler byen i to og som vi kan takke for byens mange arkitektoniske, vakre perler; broene. Med øya Margit-sziget midt i elva, der du kan oppleve en vakker musikkfontene. Du kan leie en sykkel eller en elsykkel og sykle rundt på øya og i byen. Å ta en liten pause på en av de sjarmerende kaféene, som det er så mange av, er en del av opplevelsen.

Hvilke byer i Ungarn har det beste nattelivet?

Enten du velger cocktailbarer eller du har lyst til å prøve en ruinpub i Budapest, så kan nattelivet vare til 3-5-tiden om natten. Det er mange utesteder i byen, men det er lurt å velge med omhu og ikke bli med ukjente inn på steder som gir et litt dårlig inntrykk. Budapest har et bredt tilbud av konserter med musikk i alle sjangre, og du kan finne de kuleste klubber i smug og kjellere, med alt for profesjonelle jazzmusikere til kule DJ. I Ungarn er det mange teaterkunstnere, sirkusartister og musikere av høy rang, så det er lett å få kulturelle opplevelser for enhver smak.

Hvilke byer i Ungarn har mest historie og kunst?

Budapest har historie i hver murstein og i hver brostein fra en lang tid som stormakt. Først i 1867 ble Østerrike til dobbeltmonarkiet Østerrike-Ungarn som ga Ungarn et indre selvstyre, men etter første verdenskrig måtte Ungarn avstå fra to tredjedeler av landet fordi de stod på den tapende part sin side. Dette skapte et sår i Ungarn som henger igjen i politikken den dag i dag. Senere havnet Ungarn under Sovjetunionens herredømme og først på 1980-tallet kom forhandlingene som førte til markedsøkonomi og demokrati. Kunsten i Ungarn er sterkt preget av storhetstiden og av tiden som kommuniststat, men flere og flere moderne kunstnere er tydelige stemmer for en ny tid. Aller best kjent er nok komponistene og emigrantene som tok del i den store utviklingen av filmindustrien i Hollywood, og grunnla blant annet Paramount Pictures.

Når er det billigst å besøke Ungarn?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Ungarn er Desember. I gjennomsnitt koster det kun 965 kr per natt i Desember. Den dyreste måneden for overnattinger i Ungarn er februar.

Hvor i Ungarn velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Budapest oftere enn noen annen by når de reiser til Ungarn.

Hvilken by i Ungarn har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 951 kr per natt er Nyíregyháza den dyreste byen for hotellovernattinger i Ungarn. Gjennomsnittsprisen på 951 kr er ca. 41 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Ungarn har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 127 kr per natt, er prisene på hotellrom i Budapest 78 % lavere enn i andre byer i Ungarn.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ungarn fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 26 679 tilbydere å velge mellom fra Ungarn hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ungarn fra hoteller sist?

Priser for Ungarn fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Ungarn gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Ungarn og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Ungarn?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Ungarn.


En enklere måte å administrere reisen til Ungarn på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.