Hoteller i Polen

Finn tilbud på 7 276 hoteller i Polen

Polen
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Polen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Polen
Pris
kr483
kr3399
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Polen

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Polen

Pris

552 kr–986 kr

BILLIGSTE BY I POLENLublin25 % billigereHoteller i Lublin er de billigste i Polen med en gjennomsnittspris på kun 552 kr per natt
DYRESTE BY I POLENZakopane25 % dyrereZakopane har de dyreste hotellene i Polen med rom med en gjennomsnittspris på 986 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I POLENWarszawa65 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Warszawa enn noen annen by i Polen

Ting å gjøre i Polen


Hoteller i populære byer i Polen

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Polen, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Polen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Polen
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
21 %forventet prisnedgang
22 %forventet prisøkning

Pris

876 kr–1 413 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 030 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 283 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Polen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Polen

Laveste hotellpris

419 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Hotel, Gdansk

Hoteller i nærheten av flyplassen

7688

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Polen funnet siste 7 dager er 419 kr/natten. Denne prisen fås hos Elite Apartments Spa Zone.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Hotel, Gdansk, det mest populære 5-stjerners hotellet i Polen(8,7/10 rating - basert på 4 453 anmeldelser).
Det er er 7 688 hoteller i Polen i nærheten av Warszawa Chopin. Courtyard by Marriott Warsaw Airport med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Polen. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Polen siste uken er 5 446 kr.

Informasjon om opphold i Polen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Polen

Hvilke byer i Polen burde jeg overnatte i?

Polen har en rekke spennende og interessante byer som er verdt et besøk. Enten man reiser på en kort tur til Polen eller er på en lengre gjennomreise er det en rekke flotte steder å sjekke ut på grunn av Polen sin rike historiske og imponerende kulturarv med arkitektur og sjarm i massevis. Polen har flere populære turistmål i form av byer som Krakow, Gdansk, Warszawa og Wroclaw for eksempel. Her finnes det en rekke billige hotell tilpasset ulike ønsker. Hvis man starter reisen i hovedstaden Warszawa finnes det her et godt kollektivtilbud med busser og undergrunn som effektivt vil ta deg rundt i byen for en billig penge. Warszawa kan by på kjente hoteller som Warsaw Marriott Hotel, som tilbyr suveren komfort og moderne rom sentralt plassert i hjertet av hovedstaden. Et annet trygt valg for reisende til Warszawa er Metropol Hotel som tilbyr ekstremt god valuta for pengene og er et svært populært hotell for reisende. Her finner man moderne og stilrene fasiliteter med kule designmøbler. Det finnes også en rekke andre billige hoteller tilgjengelig på momondo sine nettsider.

Hvilke attraksjoner er mest populære i Polen?

Det finnes mange forskjellige attraksjoner i Polen som er populære blant lokalbefolkningen og turister. Sommerdestinasjoner som Sopot helt nord i landet er et yndet feriested for mange utenlandske og polske ferierende. Her finner man lekre og klassiske spa-hoteller som er en attraksjon i seg selv. Krakow med sin gamleby er en annen viktig attraksjon hvor man kan benytte seg av guidede turer og vandre rundt for å få et bedre innblikk i historien bak. Krakow kan by på en rekke billige hoteller, og det er enkelt å bestille hoteller i Polen gjennom momondo. Et sentralt og fint valg for reisende til Krakow er Lwowska 1 hotellet som er et svært populært hotell i hjertet av Krakow. Her finner man moderne og funksjonelle rom.  En annen viktig attraksjon er hovedstaden Warszawa med sin rike arkitektur og historie. Her kan man få god innsikt i Polens dramatiske historie, og få bedre innsikt i hvordan livet var for innbyggerne under Soviet-tiden.

Hvilke byer i Polen har det beste utelivet?

Byer som Wroclaw og Krakow kan begge lokke med et stort antall utesteder. Her finner man spennende ølbarer og koselige polske kafeer perfekte for reisende på budsjett. Krakow kan også by på flere eksklusive barer med elegante drinker og stilrent design. For det beste utelivet totalt sett er nok Warszawa førstevalget med sin enorme variasjon og bredde. Her vil man finne populære barer som Kraken Rum bar, som er perfekt for alle som er glad i rom. Klar Cocktail Bar er et annet attraktivt valg med sine elegante cocktails og gode stemning. Veles Bar like i nærheten må også trekkes frem og er flittig besøkt av mange lokale bargåere. Mercure Warszawa er et fint og billig hotell for en tur på byen.

Hvilke byer i Polen  har mest historie og kunst?

Når det gjelder antall museum finner man det største antallet i hovedstaden med kjente museer som Nasjonalmuseet og Frederic Chopin museum for eksempel. Warszawa har også flere flotte museer som POLIN-museet for historie, samt Warsaza-museet som er et bymuseum med fokus på byens historie. For den som er interessert i andre verdenskrig kan et besøk til noen av Gdansk sine museer som deres museum for andre verdenskrig være et spennende valg. I Gdansk kan man finne en rekke fine og billige hoteller, som sjarmerende Dwor Oliwski City Hotel.

Når er det billigst å besøke Polen?

Januar er den billigste måneden for overnattinger i Polen, med en gjennomsnittspris på 791 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i juli, som er den dyreste måneden.

Hvor i Polen velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Gdansk oftere enn noen annen by når de reiser til Polen.

Hvilken by i Polen har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Polen, kommer det ikke som noen overraskelse at Sopot har de dyreste hotellrommene med en pris på 693 kr per natt – 17 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Polen har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Polen på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Krakow som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 75 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Krakow normalt på 117 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Polen fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 92 366 tilbydere å velge mellom fra Polen hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Polen fra hoteller sist?

Priser for Polen fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Polen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Polen

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Polen gjennom momondo?