De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Nice

Hoteller i Nice, Frankrike

Finn tilbud på 737 hoteller i Nice, Frankrike

Nice, Frankrike
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Nice

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Nice
Pris
kr382
kr5890
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Nice

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Nice

Pris

1 280 kr–2 050 kr

BILLIGSTE BYDEL I NICELes Baumettes17 % billigereHoteller i Les Baumettes er de billigste i Nice med en gjennomsnittspris på kun 1 280 kr per natt
DYRESTE BYDEL I NICEVieux-Nice25 % dyrereVieux-Nice har de dyreste hotellene i Nice med rom med en gjennomsnittspris på 2 050 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I NICELes Baumettes41 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Les Baumettes enn noen andre land i Nice

Ting å gjøre i Nice


Hoteller i populære bydeler i Nice

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Nice, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Nice

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Nice
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
57 %forventet prisnedgang
44 %forventet prisøkning

Pris

794 kr–3 268 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 775 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 654 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Nice på er: 1-2 stjerne, 82 dag før. 3 stjerne, 61 dag før. 4-5 stjerne, 82 dag før.

1-2 stjerne

790 kr–1 310 kr

3 stjerne

801 kr–1 852 kr

4-5 stjerne

953 kr–2 902 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Nice

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Nice

Laveste hotellpris

808 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee

Hoteller i nærheten av flyplassen

24402

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Nice funnet siste 7 dager er 808 kr/natten. Denne prisen fås hos B&B HOTEL Nice Aéroport Arenas, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, det mest populære 5-stjerners hotellet i Nice(8,5/10 rating - basert på 1 532 anmeldelser).
Det er er 24 402 hoteller i Nice i nærheten av Nice Côte d'Azur. A charming corner on the Promenade des Anglais med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Nice. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Nice siste uken er 8 182 kr.

Nice reisetips

Hvordan bor man billig i Nice?

Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne overnattingssted. De billigste hotellene i Nice finner du nærme togstasjonen, et lite stykke unna stranden. Disse har gåavstand til sentrum. Den laveste prisen betaler du for hostell, som koster fra ca EUR 23 (ca 220 NOK) per natt. Langs promenaden finner du 2-stjerners hotell fra omtrent EUR 75 (ca 720 NOK) per natt. I gamlebyen finner du ferieboliger fra omtrent EUR 88 (ca 845 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Nice?

Nice er relativt lite, og det er enkelt å komme seg rundt til fots. I gamlebyen er det best å gå til fots, siden det er flere steder biler ikke kan kjøre. Dessuten er det fantastisk å gå langs med strandpromenaden. Dersom du vil dra litt lenger, kan du ta buss eller trikk. Du kan ta trikk nummer 1 som kjører gjennom byen, og denne kjører helt til halv to om natten. En enkeltbillett koster fra ca EUR 1,50 (ca 14 NOK). Du kan kjøpe billett når du går ombord på buss eller trikk. Bussen kjører også fra sentrum av byen og inn til flyplassen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Nice?

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Nice, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Sjekk med det hotellet du vil bestille hos dersom du har spørsmål om aldersgrenser.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Nice?

Det er normalt å betale for hele oppholdet under bestillingen hvis du bestiller hotell i Nice på nett. Dette er vanligere enn å betale depositum. Avbestilling varierer fra hotell til hotell.

Hvor trygt er det i Nice?

Nice er en trygg by som mange besøker hvert år. Det er uansett lurt å passe litt ekstra på verdisakene sine når man er i store folkemengder, og ta vanlige forhåndsregler dersom man er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Nice?

I Nice har de samme type stikkontakter som i Norge, så du trenger ikke adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Nice?

Mange steder er 15% tips inkludert i regningen. Uansett er det høflig å legge igjen noen ekstra mynter etter du har betalt. Dersom du tar taxi kan du runde opp regningen.


Hvor mye koster et hotell i Nice per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Nice med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 752 kr

Gjennomsnittlig 1 975 kr

Dyrest 5 400 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Nice

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Nice
Finn hosteller i Nice

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Nice

Disse hotellene i Nice har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Nice

Nice er en by som ligger på den franske riviera, som på fransk heter Côte d’Azur. Her er det et behagelig, mildt klima og byen ligger langs med blått, vakkert hav. Det første du ser når du kommer til Nice, er den lange strandpromenaden som heter Promenade des Anglais. Denne strekker seg hele veien fra flyplassen og til andre siden av byen, med hoteller på rekke og rad. For eldre par, og de som reiser med et litt høyere budsjett, kan det være en god idé å velge et hotell langs med promenaden. Da bor du luksuriøst og har kort vei til både restauranter og stranden.

For yngre reisende og vennegjenger, er det perfekt å bo på enten hotell eller hostell i gamlebyen. Her er det smale og vakre gater, en rekke gode restauranter og livlige barer. Dessuten er det ikke lange veien ned til promenaden og stranden. Om dagen kan man gå ned til stranden, og ta en drink på en av de flotte strandbarene, og om kvelden kan man smake på fantastisk, tradisjonell fransk mat på de små, men gode restaurantene i gamlebyen. Avslutt kvelden med en drink på en av barene rundt Cathédrale Sainte-Réparate.

Er du på den franske rivieraen for å shoppe, har du kommet til rett sted. I Nice finner du alt du trenger av motebutikker i gaten Jean Médecin. Bor du nærme denne gaten, har du gode muligheter for å fylle kofferten med fransk mote. Om du trenger en pause fra handlingen, er stranden kun ti minutter unna. Et perfekt sted å bo på hotell i Nice når du skal på helgetur med venninnene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Nice

Nice er en vakker by på den franske riviera og er et yndet ferieparadis for mange. Her får du alt fra deilig, fransk mat til solskinn og strandopplevelser. Dette er nemlig en av de franske byene der du enkelt kan kombinere både kultur og strandliv. Gamlebyen er sjarmerende med massevis av fantastiske restauranter og spennende barer. Noen av restaurantene finnes til og med i Michelinguiden. Her er det også marked, i området nærmere stranden. Om sommeren er den lange stranden som strekker seg langs med byen et favorittsted for både turister og lokale. Her er det rullesteinstrand, og langs med stranden finner du flere flotte strandbarer som serverer både lunsj og bobler. Her kan du lene deg tilbake i solstolen og nyte ferien din.

Nice har noen grønne parker der du kan slappe av, og stranden er også et utmerket sted å kjenne på naturens krefter. Om sommeren gløder solen, og på våren kan du se på de store bølgene slå inn mot stranden. Vil du gå turer, er det mange flotte utsiktspunkter som du kan gå til ved utkanten av Nice.

Reis til den vakre, franske riviera og lev et behagelig liv med fantastisk mat, kulturopplevelser og lange dager på stranden.


Informasjon om opphold i Nice

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Nice

Hvor mange dager tilbringer folk i Nice?

De som besøker Nice bestiller i gjennomsnitt overnatting for 4 netter.

Hvor mye koster et hotell i Nice?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 255 kr per natt ved bestilling av hotell i Nice. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Nice?

November er den billigste måneden å bestille hotell i Nice. Prisene kan være hele 57 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Nice?

Prisene på hotellrom i Nice vil være på sitt laveste på torsdag, og på sitt høyeste på lørdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Nice?

Du må ut med ca. 3 500 kr for et luksushotellrom i Nice. Dette er en økning på 48% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Nice, som vanligvis vil ha en prislapp på 2 255 kr per natt.

Hvor i Nice bør jeg bo?

Områder som Vieux-Nice, Promenade des Anglais, Les Baumettes og Plaines et Côteaux har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Nice.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Nice?

Med forventninger om generelt lite regn (69 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Nice tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Har Nice ferieboliger?

Ja, Nice har 10 869 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Nice, er Vence...ses vieilles pierres det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Nice.

Har Nice vandrehjem?

Det flere 19 vandrehjem i Nice hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. The People - Marseille er det mest populære vandrehjemmet i Nice for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Nice.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nice fra hoteller?

Antall tilbydere fraNice hoteller er 5 725 fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nice fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Nice ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Nice

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Nice

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Nice gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Nice med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Nice hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Nice?

momondo finner et flott sted å bo i Nice ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Nice på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Nice

Finn billig overnatting i Nices populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 13.4.
Wed 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post