Hoteller i Nice, Frankrike

Finn tilbud på 759 hoteller i Nice, Frankrike

Nice, Frankrike
6. aug. — 7. aug.2
Nice, Frankrike
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Nice

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Nice
Pris
kr281
kr2110
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Nice

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Nice

Pris

726 kr–2 013 kr

BILLIGSTE BYDEL I NICELes Baumettes38 % billigereHoteller i Les Baumettes er de billigste i Nice med en gjennomsnittspris på kun 726 kr per natt
DYRESTE BYDEL I NICEPromenade des Anglais42 % dyrerePromenade des Anglais har de dyreste hotellene i Nice med rom med en gjennomsnittspris på 2 013 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I NICEPromenade des Anglais73 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Promenade des Anglais enn noen andre land i Nice

Ting å gjøre i Nice


Hoteller i populære bydeler i Nice

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Nice, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Nice

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Nice
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
41 %forventet prisnedgang
47 %forventet prisøkning

Pris

768 kr–2 443 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
17 639 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
14 182 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Nice på er: 4-5 stjerne, 76 dag før.

1-2 stjerne

729 kr–836 kr

3 stjerne

1 089 kr–1 196 kr

4-5 stjerne

1 730 kr–1 895 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Nice

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Nice

Laveste hotellpris

117 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Boscolo Exedra Nice & Spa, Autograph Collection

Hoteller i nærheten av flyplassen

2455
Den rimeligste prisen for et rom i Nice funnet siste 7 dager er 117 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Ambassador, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Boscolo Exedra Nice & Spa, Autograph Collection, det mest populære 5-stjerners hotellet i Nice.
Det er er 2 455 hoteller i Nice i nærheten av Nice Côte d'Azur. A charming corner on the Promenade des Anglais med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Nice reisetips

Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne overnattingssted. De billigste hotellene i Nice finner du nærme togstasjonen, et lite stykke unna stranden. Disse har gåavstand til sentrum. Den laveste prisen betaler du for hostell, som koster fra ca EUR 23 (ca 220 NOK) per natt. Langs promenaden finner du 2-stjerners hotell fra omtrent EUR 75 (ca 720 NOK) per natt. I gamlebyen finner du ferieboliger fra omtrent EUR 88 (ca 845 NOK) per natt.

Nice er relativt lite, og det er enkelt å komme seg rundt til fots. I gamlebyen er det best å gå til fots, siden det er flere steder biler ikke kan kjøre. Dessuten er det fantastisk å gå langs med strandpromenaden. Dersom du vil dra litt lenger, kan du ta buss eller trikk. Du kan ta trikk nummer 1 som kjører gjennom byen, og denne kjører helt til halv to om natten. En enkeltbillett koster fra ca EUR 1,50 (ca 14 NOK). Du kan kjøpe billett når du går ombord på buss eller trikk. Bussen kjører også fra sentrum av byen og inn til flyplassen.

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Nice, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Sjekk med det hotellet du vil bestille hos dersom du har spørsmål om aldersgrenser.

Det er normalt å betale for hele oppholdet under bestillingen hvis du bestiller hotell i Nice på nett. Dette er vanligere enn å betale depositum. Avbestilling varierer fra hotell til hotell.

Nice er en trygg by som mange besøker hvert år. Det er uansett lurt å passe litt ekstra på verdisakene sine når man er i store folkemengder, og ta vanlige forhåndsregler dersom man er ute sent om kvelden.

I Nice har de samme type stikkontakter som i Norge, så du trenger ikke adapter.

Mange steder er 15% tips inkludert i regningen. Uansett er det høflig å legge igjen noen ekstra mynter etter du har betalt. Dersom du tar taxi kan du runde opp regningen.


Hvor mye koster et hotell i Nice per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Nice med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 176 kr

Gjennomsnittlig 1 865 kr

Dyrest 4 350 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Nice

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Nice

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Nice

Disse hotellene i Nice har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Nice

Nice er en by som ligger på den franske riviera, som på fransk heter Côte d’Azur. Her er det et behagelig, mildt klima og byen ligger langs med blått, vakkert hav. Det første du ser når du kommer til Nice, er den lange strandpromenaden som heter Promenade des Anglais. Denne strekker seg hele veien fra flyplassen og til andre siden av byen, med hoteller på rekke og rad. For eldre par, og de som reiser med et litt høyere budsjett, kan det være en god idé å velge et hotell langs med promenaden. Da bor du luksuriøst og har kort vei til både restauranter og stranden.

For yngre reisende og vennegjenger, er det perfekt å bo på enten hotell eller hostell i gamlebyen. Her er det smale og vakre gater, en rekke gode restauranter og livlige barer. Dessuten er det ikke lange veien ned til promenaden og stranden. Om dagen kan man gå ned til stranden, og ta en drink på en av de flotte strandbarene, og om kvelden kan man smake på fantastisk, tradisjonell fransk mat på de små, men gode restaurantene i gamlebyen. Avslutt kvelden med en drink på en av barene rundt Cathédrale Sainte-Réparate.

Er du på den franske rivieraen for å shoppe, har du kommet til rett sted. I Nice finner du alt du trenger av motebutikker i gaten Jean Médecin. Bor du nærme denne gaten, har du gode muligheter for å fylle kofferten med fransk mote. Om du trenger en pause fra handlingen, er stranden kun ti minutter unna. Et perfekt sted å bo på hotell i Nice når du skal på helgetur med venninnene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Nice

Nice er en vakker by på den franske riviera og er et yndet ferieparadis for mange. Her får du alt fra deilig, fransk mat til solskinn og strandopplevelser. Dette er nemlig en av de franske byene der du enkelt kan kombinere både kultur og strandliv. Gamlebyen er sjarmerende med massevis av fantastiske restauranter og spennende barer. Noen av restaurantene finnes til og med i Michelinguiden. Her er det også marked, i området nærmere stranden. Om sommeren er den lange stranden som strekker seg langs med byen et favorittsted for både turister og lokale. Her er det rullesteinstrand, og langs med stranden finner du flere flotte strandbarer som serverer både lunsj og bobler. Her kan du lene deg tilbake i solstolen og nyte ferien din.

Nice har noen grønne parker der du kan slappe av, og stranden er også et utmerket sted å kjenne på naturens krefter. Om sommeren gløder solen, og på våren kan du se på de store bølgene slå inn mot stranden. Vil du gå turer, er det mange flotte utsiktspunkter som du kan gå til ved utkanten av Nice.

Reis til den vakre, franske riviera og lev et behagelig liv med fantastisk mat, kulturopplevelser og lange dager på stranden.


Informasjon om opphold i Nice

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Nice

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 070 kr per natt ved bestilling av hotell i Nice. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

mai er den billigste måneden å bestille hotell i Nice. Prisene kan være hele 42 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Prisene på hotellrom i Nice vil være på sitt laveste på onsdag, og på sitt høyeste på mandag.

Hosteller og hoteller i Nice med 2 stjerner eller færre koster omkring 813 kr for en seng per person. Dette blir omkring 257 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Nice.

Områder som Vieux-Nice, Promenade des Anglais, Les Baumettes og Plaines et Côteaux har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Nice.

Temperaturene i Nice ligger vanligvis på ca. 24 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Ja, Nice har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Nice, er Appart'City Antibes det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Nice.


momondos favoritthoteller i Nice

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Nice
ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais

ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais

359 Promenade Des Anglais, Nice, France

7,5
710 kr
Crowne Plaza - Nice - Grand Arenas, An IHG Hotel

Crowne Plaza - Nice - Grand Arenas, An IHG Hotel

2 Rue Costes et Bellonte, Nice, France

8,4
1 380 kr
Aparthotel Adagio access Nice Acropolis

Aparthotel Adagio access Nice Acropolis

42 boulevard Risso, Nice, France

7,5
573 kr
Hôtel Vendôme

Hôtel Vendôme

26 Rue Pastorelli, Nice, France

8,3
719 kr
Holiday Inn Express - Nice - Grand Arenas, An IHG Hotel

Holiday Inn Express - Nice - Grand Arenas, An IHG Hotel

165 Boulevard René Cassin, Nice, France

8,5
991 kr
Kyriad Nice - Stade

Kyriad Nice - Stade

27 Avenue Auguste Verola, Nice, France

7,1
651 kr
Hôtel Esprit d'Azur

Hôtel Esprit d'Azur

4 Rue Barberis, Nice, France

8,5
972 kr
Hotel Le Saint Paul

Hotel Le Saint Paul

29 Boulevard Franck Pilatte, Nice, France

8,6
1 011 kr
Little Palace

Little Palace

9 avenue Baquis, Nice, France

7,4
1 118 kr

Start planleggingen av reisen til Nice


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Nice med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Nice hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo finner et flott sted å bo i Nice ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.