Hoteller i Berlin, Tyskland

Finn tilbud på 952 hoteller i Berlin, Tyskland

Berlin, Tyskland
13. aug. — 14. aug.2
sø. 14.8.
to. 18.8.

De beste hotellene i Berlin

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Berlin
Pris
kr161
kr1370
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Berlin

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Berlin

Pris

624 kr–1 089 kr

BILLIGSTE BYDEL I BERLINLichtenberg31 % billigereHoteller i Lichtenberg er de billigste i Berlin med en gjennomsnittspris på kun 624 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BERLINMitte17 % dyrereMitte har de dyreste hotellene i Berlin med rom med en gjennomsnittspris på 1 089 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BERLINMitte81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Mitte enn noen andre land i Berlin

Ting å gjøre i Berlin


Hoteller i populære bydeler i Berlin

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Berlin, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Berlin

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Berlin
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
43 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

665 kr–2 530 kr

Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
12 059 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
8 797 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Berlin på er: 1-2 stjerne, 90 dag før. 3 stjerne, 53 dag før.

1-2 stjerne

504 kr–552 kr

3 stjerne

742 kr–846 kr

4-5 stjerne

1 046 kr–1 322 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Berlin

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Berlin

Laveste hotellpris

238 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Steigenberger Hotel Berlin

Hoteller i nærheten av flyplassen

117

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Berlin funnet siste 7 dager er 238 kr/natten. Denne prisen fås hos one80º Hostel Berlin, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Steigenberger Hotel Berlin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Berlin.
Det er er 117 hoteller i Berlin i nærheten av Berlin Brandenburg. Steigenberger Airport Hotel Berlin med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Berlin. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Berlin siste uken er 5 373 kr.

Berlin reisetips

Vil du bo billig på hotell i Berlin, finner du 3-stjerners hotell fra omtrent 300 kr. per natt. Du finner også vandrerhjem for en rimelig penge, fra 150 kr. natten. Vil du finne de rimeligste tilbudene på momondo, bør du ikke bestille i siste liten. I tillegg kan du se etter hotell i Berlin som ligger litt utenfor sentrum.

I Berlin er det mange muligheter for kollektiv transport. Busser, S-bahn og U-bahn, undergrunnsbanen, tar deg dit du vil. Du får tak i Berlin WelcomeCard med ubegrensede reisemuligheter og opptil 50% rabatt på masse turistattraksjoner. Berlin WelcomeCard kan du bestille på nett, eller du kan kjøpe det på turistinformasjonskontorer rundt i byen. Du får også tak i det på flyplasser, en rekke hoteller, kiosker og billettmaskiner på undergrunnsstasjoner. Kjøper du heller enkeltbilletter kan du gjøre dette på billettmaskiner på stasjoner for S-bahn og U-bahn. For trikk og buss betaler du ombord med kontanter. Du kan også reise med trikk og taxi. En morsom måte å komme seg rundt i Berlin og også se mye er å leie sykler. Mange hoteller har sykkelutleie. Du kan også enkelt gå rundt i sentrum av Berlin, i Mitte finner du koselige gater og nær bysenteret finner du lange shoppinggater du kan gå i timevis.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Berlin, men det kan være lurt å sjekke på forhånd i tilfelle de har 18-årsgrense eller annet.

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell på nett, mens andre tar heller betalingen når du sjekker ut.

Berlin er en trygg by å feriere i. Men som i alle andre storbyer er det lurt å passe ekstra på eiendelene sine på folksomme steder, og vise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du behøver ikke adapter i Berlin, og kan bruke elektronisk utstyr som vanlig.

I Berlin bør du gi mellom 10 og 20 prosent i tips, avhengig av hvor fornøyd du er. Det er vanlig å gi minst 10 prosent, og hvis du virkelig er fornøyd kan du runde opp enda litt mer. Du kan også tipse omtrent 5 prosent når du tar taxi.


Hvor mye koster et hotell i Berlin per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Berlin med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 595 kr

Gjennomsnittlig 1 144 kr

Dyrest 3 340 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Berlin

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Berlin

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Berlin

Disse hotellene i Berlin har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Berlin

Berlin er en by med stor variasjon, full av kultur og historie. Her kan du velge mellom mange ulike nabolag. Vil du bestille hotell i Berlin bør du sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne best pris og et hotell som passer deg.

Vil du bo i sentrum av Berlin, er Mitte nabolaget for deg. Mitte er et vakkert nabolag med små bakgater, Michelin-restauranter, grasiøse teatre, berømte Brandenburger Tor og Potsdamer Platz. Her finner du også Berlins zoologiske hage og en rekke museer.

Er du i Berlin for fest og moro med vennegjengen, kan Kreuzberg være det rette nabolaget. Bestiller du hotell i Berlin i dette området, er du blant unge og fasjonable mennesker, med klubber der du kan danse natten lang. Her finner du nattklubber, barer, og avslappede kaféer. På dagtid kan du besøke tyrkiske marked, og sjekke ut East Side Gallery, den lengste gjenværende delen av Berlinmuren der kunstnere har malt flotte malerier.

Er du interessert i fantastiske shoppingmuligheter, kan du finne hotell i Berlin i bydelen Schöneberg. Da er du nære det populære, eksklusive kjøpesenteret Ka De We. Bor du på Scandic Berlin Kurfürstendamm har du gåavstand til Ka De We, zoologisk hage, tilgang til badstue og sykkelutleie.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Berlin

Berlin er Tysklands største by og full av historiske monumenter, museer, flotte restauranter, kaféer og nattklubber. Er du på utkikk etter en rolig ferie kan du rusle rundt i koselige gater i Mitte, eller kanskje vil du heller gå i de travle handlegatene? Leter du etter hotell i Berlin har du massevis av muligheter, her finner du fasilitetene du ønsker i det nabolaget du helst vil bo i. På populære Radisson Blu Hotel Berlin har du tilgang til svømmebasseng og bor i nærheten av sentrum. Lenger ut finner du andre anbefalte hoteller som Wyndham Berlin Excelsior med 4 stjerner.

Bor du på hotell i Berlin er det utallige severdigheter og steder å besøke. Ta turen til den kjente triumfbuen Brandenburger Tor ved Pariser Platz, sjekk ut Schloss Charlottenburg, et slott med majestetiste hager i barokkstil. Reiser du med barn kan du ta turen til dyreparken, en av Europas største. Berlins fineste museum heter Pergamon-Museum og ligger øst i Berlin. Det er også verdt å få med seg monumenter som markerer da muren separerte Vest- og Øst-Berlin. Checkpoint Charlie er verdt å få med seg. Her var det grenseovergang mellom den amerikanske sektoren Vest-Berlin og sovjetiske sektoren Øst-Berlin. Dette er et av minnesmerkene som står etter muren falt.

Berlin har mange grønne parker du kan besøke under oppholdet. Ta turen til Treptower Park, Mauerpark, Botanisk hage eller den store dyreparken.


Informasjon om opphold i Berlin

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Berlin

De som besøker Berlin bestiller i gjennomsnitt overnatting for 5 netter.

Et hotellrom i Berlin vil normalt koste deg 1 051 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

I November er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Berlin. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 44 %.

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Berlin. søndag er den dyreste dagen.

Hosteller i Berlin koster vanligvis en plass omkring 578 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 473 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Berlin.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Kreuzberg, Neukölln, Friedrichshain og Prenzlauer Berg når de skal besøke Berlin.

Med forventninger om generelt lite regn (62 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Berlin tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Det er 189 ferieboliger i Berlin, hvor Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Berlin.


momondos favoritthoteller i Berlin

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Berlin
Upper Room Hotel Kurfurstendamm

Upper Room Hotel Kurfurstendamm

Rankestraße 3, Berlin, Germany

7,0
542 kr
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

Zimmerstrasse 88, Berlin, Germany

8,5
999 kr
Hotel Berlin Mitte by Campanile

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Invalidenstr. 98, Berlin, Germany

7,8
808 kr
Mercure Hotel Berlin City West

Mercure Hotel Berlin City West

Ohmstr. 4-6, Berlin, Germany

6,9
761 kr