Hoteller i Berlin

Hoteller i Berlin, Tyskland

Finn tilbud på 947 hoteller i Berlin, Tyskland

Berlin, Tyskland
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Berlin

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Berlin
Pris
kr157
kr1572
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Berlin

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Berlin

Pris

919 kr–1 466 kr

BILLIGSTE BYDEL I BERLINNeukölln17 % billigereHoteller i Neukölln er de billigste i Berlin med en gjennomsnittspris på kun 919 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BERLINPrenzlauer Berg24 % dyrerePrenzlauer Berg har de dyreste hotellene i Berlin med rom med en gjennomsnittspris på 1 466 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BERLINSchöneberg56 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Schöneberg enn noen andre land i Berlin

Ting å gjøre i Berlin


Hoteller i populære bydeler i Berlin

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Berlin, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Berlin

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Berlin
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

1 105 kr–1 980 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 200 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 669 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Berlin på er: 3 stjerne, 71 dag før. 4-5 stjerne, 89 dag før.

1-2 stjerne

629 kr–817 kr

3 stjerne

849 kr–1 247 kr

4-5 stjerne

995 kr–1 865 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Berlin

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Berlin

Laveste hotellpris

157 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Dorint Kurfürstendamm Berlin

Hoteller i nærheten av flyplassen

3898

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Berlin funnet siste 7 dager er 157 kr/natten. Denne prisen fås hos A&O Berlin Kolumbus, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Dorint Kurfürstendamm Berlin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Berlin(8,3/10 rating - basert på 3 198 anmeldelser).
Det er er 3 898 hoteller i Berlin i nærheten av Berlin Brandenburg. Steigenberger Airport Hotel Berlin med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Berlin. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Berlin siste uken er 9 534 kr.

Berlin reisetips

Hvordan bor man billig i Berlin?

Vil du bo billig på hotell i Berlin, finner du 3-stjerners hotell fra omtrent 300 kr. per natt. Du finner også vandrerhjem for en rimelig penge, fra 150 kr. natten. Vil du finne de rimeligste tilbudene på momondo, bør du ikke bestille i siste liten. I tillegg kan du se etter hotell i Berlin som ligger litt utenfor sentrum.

Hvordan kommer man seg rundt i Berlin?

I Berlin er det mange muligheter for kollektiv transport. Busser, S-bahn og U-bahn, undergrunnsbanen, tar deg dit du vil. Du får tak i Berlin WelcomeCard med ubegrensede reisemuligheter og opptil 50% rabatt på masse turistattraksjoner. Berlin WelcomeCard kan du bestille på nett, eller du kan kjøpe det på turistinformasjonskontorer rundt i byen. Du får også tak i det på flyplasser, en rekke hoteller, kiosker og billettmaskiner på undergrunnsstasjoner. Kjøper du heller enkeltbilletter kan du gjøre dette på billettmaskiner på stasjoner for S-bahn og U-bahn. For trikk og buss betaler du ombord med kontanter. Du kan også reise med trikk og taxi. En morsom måte å komme seg rundt i Berlin og også se mye er å leie sykler. Mange hoteller har sykkelutleie. Du kan også enkelt gå rundt i sentrum av Berlin, i Mitte finner du koselige gater og nær bysenteret finner du lange shoppinggater du kan gå i timevis.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Berlin?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Berlin, men det kan være lurt å sjekke på forhånd i tilfelle de har 18-årsgrense eller annet.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Berlin?

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell på nett, mens andre tar heller betalingen når du sjekker ut.

Hvor trygt er det i Berlin?

Berlin er en trygg by å feriere i. Men som i alle andre storbyer er det lurt å passe ekstra på eiendelene sine på folksomme steder, og vise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Berlin?

Du behøver ikke adapter i Berlin, og kan bruke elektronisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Berlin?

I Berlin bør du gi mellom 10 og 20 prosent i tips, avhengig av hvor fornøyd du er. Det er vanlig å gi minst 10 prosent, og hvis du virkelig er fornøyd kan du runde opp enda litt mer. Du kan også tipse omtrent 5 prosent når du tar taxi.


Hvor mye koster et hotell i Berlin per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Berlin med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 492 kr

Gjennomsnittlig 1 186 kr

Dyrest 1 926 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Berlin

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Berlin
Finn hosteller i Berlin

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Berlin

Disse hotellene i Berlin har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Berlin

Berlin er en by med stor variasjon, full av kultur og historie. Her kan du velge mellom mange ulike nabolag. Vil du bestille hotell i Berlin bør du sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne best pris og et hotell som passer deg.

Vil du bo i sentrum av Berlin, er Mitte nabolaget for deg. Mitte er et vakkert nabolag med små bakgater, Michelin-restauranter, grasiøse teatre, berømte Brandenburger Tor og Potsdamer Platz. Her finner du også Berlins zoologiske hage og en rekke museer.

Er du i Berlin for fest og moro med vennegjengen, kan Kreuzberg være det rette nabolaget. Bestiller du hotell i Berlin i dette området, er du blant unge og fasjonable mennesker, med klubber der du kan danse natten lang. Her finner du nattklubber, barer, og avslappede kaféer. På dagtid kan du besøke tyrkiske marked, og sjekke ut East Side Gallery, den lengste gjenværende delen av Berlinmuren der kunstnere har malt flotte malerier.

Er du interessert i fantastiske shoppingmuligheter, kan du finne hotell i Berlin i bydelen Schöneberg. Da er du nære det populære, eksklusive kjøpesenteret Ka De We. Bor du på Scandic Berlin Kurfürstendamm har du gåavstand til Ka De We, zoologisk hage, tilgang til badstue og sykkelutleie.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Berlin

Hva er byens særpreg?

Berlin er Tysklands største by og full av historiske monumenter, museer, flotte restauranter, kaféer og nattklubber. Er du på utkikk etter en rolig ferie kan du rusle rundt i koselige gater i Mitte, eller kanskje vil du heller gå i de travle handlegatene? Leter du etter hotell i Berlin har du massevis av muligheter, her finner du fasilitetene du ønsker i det nabolaget du helst vil bo i. På populære Radisson Blu Hotel Berlin har du tilgang til svømmebasseng og bor i nærheten av sentrum. Lenger ut finner du andre anbefalte hoteller som Wyndham Berlin Excelsior med 4 stjerner.

Hva har Berlin å tilby?

Bor du på hotell i Berlin er det utallige severdigheter og steder å besøke. Ta turen til den kjente triumfbuen Brandenburger Tor ved Pariser Platz, sjekk ut Schloss Charlottenburg, et slott med majestetiste hager i barokkstil. Reiser du med barn kan du ta turen til dyreparken, en av Europas største. Berlins fineste museum heter Pergamon-Museum og ligger øst i Berlin. Det er også verdt å få med seg monumenter som markerer da muren separerte Vest- og Øst-Berlin. Checkpoint Charlie er verdt å få med seg. Her var det grenseovergang mellom den amerikanske sektoren Vest-Berlin og sovjetiske sektoren Øst-Berlin. Dette er et av minnesmerkene som står etter muren falt.

Hvor grønn er byen?

Berlin har mange grønne parker du kan besøke under oppholdet. Ta turen til Treptower Park, Mauerpark, Botanisk hage eller den store dyreparken.


Informasjon om opphold i Berlin

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Berlin

Hvor mange dager tilbringer folk i Berlin?

De som besøker Berlin bestiller i gjennomsnitt overnatting for 6 netter.

Hvor mye koster et hotell i Berlin?

Et hotellrom i Berlin vil normalt koste deg 1 561 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Berlin?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Berlin. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 25 %.

Hvilken dag er den billigste i Berlin?

mandag er den billigste dagen for hotellrom i Berlin. tirsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Berlin?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Berlin 2 174 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 32% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Berlin (1 561 kr per person, per natt).

Hvor mye koster et hostell i Berlin?

Hosteller i Berlin koster vanligvis en plass omkring 650 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 822 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Berlin.

Hvor i Berlin bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Kreuzberg, Neukölln, Friedrichshain og Prenzlauer Berg når de skal besøke Berlin.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Berlin?

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 36 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Berlin.

Har Berlin ferieboliger?

Det er 5 094 ferieboliger i Berlin, hvor Locke at East Side Gallery er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Berlin.

Har Berlin vandrehjem?

Ja, byen Berlin har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 154 Berlin vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Space Night Capsule Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Berlin.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Berlin fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 3 620 tilbydere å velge mellom fra Berlin hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Berlin fra hoteller sist?

Pris for Berlin fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Berlin

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Berlin

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Berlin gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Berlin. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Berlin?

Du kan finne et flott sted å bo i Berlin ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Berlin på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Berlin

Finn billig overnatting i Berlins populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Berlin
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post