Hoteller i Krakow, Polen

Finn tilbud på 467 hoteller i Krakow, Polen

Krakow, Polen
11. des. — 12. des.2
ti. 12.12.
lø. 16.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Krakow

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Krakow
Pris
kr337
kr1809
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Krakow


Hoteller i populære bydeler i Krakow

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Krakow, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Krakow

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Krakow
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
28 %forventet prisøkning

Pris

616 kr–1 633 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
932 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 470 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Krakow på er: 1-2 stjerne, 78 dag før. 3 stjerne, 53 dag før.

1-2 stjerne

294 kr–621 kr

3 stjerne

305 kr–763 kr

4-5 stjerne

294 kr–1 732 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Krakow

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Krakow

Laveste hotellpris

338 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Aparthotel Best Views

Hoteller i nærheten av flyplassen

5462

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Krakow funnet siste 7 dager er 338 kr/natten. Denne prisen fås hos Amen Aparthotel Curie 8, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Aparthotel Best Views, det mest populære 5-stjerners hotellet i Krakow(8,9/10 rating - basert på 1 136 anmeldelser).
Det er er 5 462 hoteller i Krakow i nærheten av Krakow J. Paul II Balice. Hilton Garden Inn Krakow Airport med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Krakow. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Krakow siste uken er 7 173 kr.

Krakow reisetips

Hvordan bor man billig i Krakow?

I Krakow kan du virkelig finne billig overnattingssted. For vandrerhjem begynner prisene på omtrent 100 kr. per natt. Vil du bo virkelig fint, kan du bo sentralt i Krakows gamleby for omtrent 1000 kr. per natt. Da bor du på 5-stjerners hotell på for eksempel Bonerowski Palace eller Grand Hotel Krakow. Vil du ha noe litt rimeligere, finner du 4-stjerners hoteller midt i byen som begynner fra kun 400 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Krakow?

I Krakows sentrum kommer du deg enkelt rundt til fots. Krakow er regnet som en av de vakreste byene i Europa, så her kan du gå rundt i timevis og titte på de gamle bygningene. Attraksjonene i nærheten av sentrum og gamlebyen ligger tett med gåavstand fra hverandre. Transportalternativene i Krakow er enkle og oversiktlige for de besøkende. Du kan ta trikk og buss rundt omkring i byen, og billettprisene er svært lave. Billettene kan du enten kjøpe på automat på holdeplassene, eller på automater som finnes inne på trikk og buss ved føreren. Etter du har betalt, stempler du billetten i stemplingsmaskinen for å gjøre den gyldig. Det er også enkelt å få taxi i byen, og disse er også rimelige.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Krakow?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Krakow, men det kan være 18-årsgrense noen steder. Det er lurt å sjekke dette på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Krakow?

Noen hoteller krever at du betaler for oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, andre vil heller at du betaler ved utsjekking.

Hvor trygt er det i Krakow?

Krakow er en trygg by å ferdes i. Det kan være lurt å passe ekstra godt på eiendelene sine på folksomme steder, og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid. Det er i tillegg lurt å følge med på at taksameteret i taxier blir startet slik at man får riktig pris.

Behøver man en adapter i Krakow?

Du trenger ikke adapter for å bruke elektrisk utstyr som telefonlader eller hårføner i Krakow.

Hvor mye bør man gi i tips i Krakow?

Dersom du får god service på restaurant i Krakow er det vanlig å legge igjen mellom 10 og 15 prosent i tips. Tar du taxi er det vanlig å runde opp regningen. Dette kan du også gjerne gjøre dersom du har fått spabehandling som for eksempel en manikyr.


Hvor mye koster et hotell i Krakow per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Krakow med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 552 kr

Gjennomsnittlig 978 kr

Dyrest 1 889 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Krakow

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Krakow
Finn hosteller i Krakow

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Krakow

Disse hotellene i Krakow har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Krakow

Planlegger du å bo på hotell i Krakow bør du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din. Her finner du masse alternativer og kan dermed være sikker på å ende opp med det beste tilbudet. Krakows hotellmuligheter er like variert som byens kulturtilbud, her kan du bo i historiske og gamle luksushoteller, eller bo billig på vandrerhjem.

Vil du ha en historisk opplevelse, kan du bestille hotell i Krakow i den vakre gamlebyen. Dette er hjertet av byen, og bor du her er du midt i sentrum. I gamlebyen er du i gåavstand til vakre historiske monumenter.

Det Jødiske Kvartalet i Krakow er populært for dem som interesserer seg for kunst og musikk. Her finner du mange flotte hoteller, og er et hipt område perfekt for unge reisende. Denne bydelen er verdt et besøk og er svært populært blant turister.

Vil du bo utenfor bysenteret kan du bo i området Zwierzyniec, her finner du mange grøntområder, og kan besøke dyrehager og ta lange turer utenfor byens yrende liv. Her kan du bo dersom du vil ha litt mer luksus, og perfekt for par som vil ha et romantisk opphold i Krakow. Ønsker du opphold på et flott hotell i Krakow med svømmebasseng, lekker innredning og treningsstudio, kan du bestille opphold på Novotel Krakow Centrum.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Krakow

Hva er byens særpreg?

I Krakow finner du restauranter som tilbyr all slags mat, fra mange deler av Europa og resten av verden. Bor du på hotell i Krakow nære det Jødiske Kvartalet, kan du prøve mat fra Midtøsten. Har du bestilt hotell i Krakow i området Zwierzyniec kan du besøke restauranter med fantastisk utsikt, som tilbyr internasjonale retter. I Krakow kan du også stikke innom gallerier, dra på MOCAK museum for moderne kunst, og fotoutstilling på Bal som ligger ved siden av.

Hva har Krakow å tilby?

Krakows gamleby er på UNESCOs verdensarvliste, en av de første stedene å bli satt på listen. Bor du på hotell i Krakow anbefales det å besøke noen populære attraksjoner, slik som Wawel Slott, som ligger i gamlebyen. I Wolski Forest finner du Krakow Zoo med over 280 dyrearter. Hit er det perfekt å ta med barna for å lære om dyreliv. Tyniec er en liten historisk landsby som lar deg se Krakow fra et annet perspektiv. Hit kan du sykle for det er ganske flatt terreng. Uansett hvor du bor på hotell i Krakow, er det masse å se og oppleve.

Hvor grønn er byen?

I Krakow finner du en rekke parker i nærheten av bysenteret der du kan puste inn litt frisk luft under ferieoppholdet. Dra for eksempel til dyreparken, eller i botanisk hage. Du kan også dra på elvecruise hvis du vil se byen fra vannet.


Informasjon om opphold i Krakow

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Krakow

Hvor mange dager tilbringer folk i Krakow?

De fleste foretrekker å tilbringe 6 netter når de besøker Krakow.

Hvor mye koster et hotell i Krakow?

1 262 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Krakow. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Krakow?

Prisene på hotellrom i Krakow kan være hele 48 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Krakow?

Prisen på hotellrom i Krakow vil variere fra dag til dag, men generelt er fredag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Krakow?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Krakow 1 281 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 5% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Krakow (1 262 kr per person, per natt).

Hvor i Krakow bør jeg bo?

Områder som Gamlebyen, Krowodrza, Kazimierz og Prądnik Czerwony har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Krakow.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Krakow?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Krakow i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 0 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 40 mm.

Har Krakow ferieboliger?

Ja, Krakow har 4 501 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Krakow, er Leo Apartments Old Town det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Krakow.

Har Krakow vandrehjem?

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Krakow. Det er for øyeblikket flere 188 vandrehjem i dette området og Mohito Hostel er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Krakow.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Krakow fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 5 086 tilbydere å velge mellom fra Krakow hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Krakow fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Krakow ble sst oppdatert i dag.