Hoteller i Krakow, Polen

Finn tilbud på 460 hoteller i Krakow, Polen

Krakow, Polen
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Krakow

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Krakow
Pris
kr126
kr1411
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Krakow

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Krakow

Pris

569 kr–782 kr

BILLIGSTE BYDEL I KRAKOWKrowodrza17 % billigereHoteller i Krowodrza er de billigste i Krakow med en gjennomsnittspris på kun 569 kr per natt
DYRESTE BYDEL I KRAKOWPrądnik Czerwony13 % dyrerePrądnik Czerwony har de dyreste hotellene i Krakow med rom med en gjennomsnittspris på 782 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I KRAKOWGamlebyen79 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Gamlebyen enn noen andre land i Krakow

Ting å gjøre i Krakow


Hoteller i populære bydeler i Krakow

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Krakow, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Krakow

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Krakow
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
73 %forventet prisnedgang
36 %forventet prisøkning

Pris

194 kr–1 140 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
927 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
543 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Krakow på er: 3 stjerne, 14 dag før.

1-2 stjerne

337 kr–368 kr

3 stjerne

589 kr–652 kr

4-5 stjerne

779 kr–926 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Krakow

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Krakow

Laveste hotellpris

358 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

38

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Krakow funnet siste 7 dager er 358 kr/natten. Denne prisen fås hos Kosmopolita Rooms, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Krakow(8,1/10 rating - basert på 200 anmeldelser).
Det er er 38 hoteller i Krakow i nærheten av Krakow J. Paul II Balice. Hilton Garden Inn Krakow Airport med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Krakow. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Krakow siste uken er 4 872 kr.

Krakow reisetips

Hvordan bor man billig i Krakow?

I Krakow kan du virkelig finne billig overnattingssted. For vandrerhjem begynner prisene på omtrent 100 kr. per natt. Vil du bo virkelig fint, kan du bo sentralt i Krakows gamleby for omtrent 1000 kr. per natt. Da bor du på 5-stjerners hotell på for eksempel Bonerowski Palace eller Grand Hotel Krakow. Vil du ha noe litt rimeligere, finner du 4-stjerners hoteller midt i byen som begynner fra kun 400 kr. per natt.

Krakow på budsjett

Det er lett å holde budsjettet når du ferierer i Krakow. Her får du fantastisk god mat på flotte restauranter til mye rimeligere priser enn i Norge. Her kan du virkelig kose deg til frokost, lunsj og middag uten å tømme lommeboken helt. Det anbefales å bruke dagene på å rusle rundt i den vakre byen, smake på tradisjonell polsk mat og besøke museer når du er her. Det koster ikke mye for inngangsbillett på de mest populære museene, slik som Nasjonalmuseet, Podziena Rynku Glownego og Galicia jødiske museum.

Hvordan kommer man seg rundt i Krakow?

I Krakows sentrum kommer du deg enkelt rundt til fots. Krakow er regnet som en av de vakreste byene i Europa, så her kan du gå rundt i timevis og titte på de gamle bygningene. Attraksjonene i nærheten av sentrum og gamlebyen ligger tett med gåavstand fra hverandre. Transportalternativene i Krakow er enkle og oversiktlige for de besøkende. Du kan ta trikk og buss rundt omkring i byen, og billettprisene er svært lave. Billettene kan du enten kjøpe på automat på holdeplassene, eller på automater som finnes inne på trikk og buss ved føreren. Etter du har betalt, stempler du billetten i stemplingsmaskinen for å gjøre den gyldig. Det er også enkelt å få taxi i byen, og disse er også rimelige.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Krakow?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Krakow, men det kan være 18-årsgrense noen steder. Det er lurt å sjekke dette på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Krakow?

Noen hoteller krever at du betaler for oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, andre vil heller at du betaler ved utsjekking.

Hvor trygt er det i Krakow?

Krakow er en trygg by å ferdes i. Det kan være lurt å passe ekstra godt på eiendelene sine på folksomme steder, og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid. Det er i tillegg lurt å følge med på at taksameteret i taxier blir startet slik at man får riktig pris.

Behøver man en adapter i Krakow?

Du trenger ikke adapter for å bruke elektrisk utstyr som telefonlader eller hårføner i Krakow.

Hvor mye bør man gi i tips i Krakow?

Dersom du får god service på restaurant i Krakow er det vanlig å legge igjen mellom 10 og 15 prosent i tips. Tar du taxi er det vanlig å runde opp regningen. Dette kan du også gjerne gjøre dersom du har fått spabehandling som for eksempel en manikyr.


Hvor mye koster et hotell i Krakow per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Krakow med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 556 kr

Gjennomsnittlig 1 116 kr

Dyrest 5 291 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Krakow

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Krakow

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Krakow

Disse hotellene i Krakow har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Krakow

Planlegger du å bo på hotell i Krakow bør du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din. Her finner du masse alternativer og kan dermed være sikker på å ende opp med det beste tilbudet. Krakows hotellmuligheter er like variert som byens kulturtilbud, her kan du bo i historiske og gamle luksushoteller, eller bo billig på vandrerhjem.

Vil du ha en historisk opplevelse, kan du bestille hotell i Krakow i den vakre gamlebyen. Dette er hjertet av byen, og bor du her er du midt i sentrum. I gamlebyen er du i gåavstand til vakre historiske monumenter.

Det Jødiske Kvartalet i Krakow er populært for dem som interesserer seg for kunst og musikk. Her finner du mange flotte hoteller, og er et hipt område perfekt for unge reisende. Denne bydelen er verdt et besøk og er svært populært blant turister.

Vil du bo utenfor bysenteret kan du bo i området Zwierzyniec, her finner du mange grøntområder, og kan besøke dyrehager og ta lange turer utenfor byens yrende liv. Her kan du bo dersom du vil ha litt mer luksus, og perfekt for par som vil ha et romantisk opphold i Krakow. Ønsker du opphold på et flott hotell i Krakow med svømmebasseng, lekker innredning og treningsstudio, kan du bestille opphold på Novotel Krakow Centrum.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Krakow

Hva er byens særpreg?

I Krakow finner du restauranter som tilbyr all slags mat, fra mange deler av Europa og resten av verden. Bor du på hotell i Krakow nære det Jødiske Kvartalet, kan du prøve mat fra Midtøsten. Har du bestilt hotell i Krakow i området Zwierzyniec kan du besøke restauranter med fantastisk utsikt, som tilbyr internasjonale retter. I Krakow kan du også stikke innom gallerier, dra på MOCAK museum for moderne kunst, og fotoutstilling på Bal som ligger ved siden av.

Hva har Krakow å tilby?

Krakows gamleby er på UNESCOs verdensarvliste, en av de første stedene å bli satt på listen. Bor du på hotell i Krakow anbefales det å besøke noen populære attraksjoner, slik som Wawel Slott, som ligger i gamlebyen. I Wolski Forest finner du Krakow Zoo med over 280 dyrearter. Hit er det perfekt å ta med barna for å lære om dyreliv. Tyniec er en liten historisk landsby som lar deg se Krakow fra et annet perspektiv. Hit kan du sykle for det er ganske flatt terreng. Uansett hvor du bor på hotell i Krakow, er det masse å se og oppleve.

Hvor grønn er byen?

I Krakow finner du en rekke parker i nærheten av bysenteret der du kan puste inn litt frisk luft under ferieoppholdet. Dra for eksempel til dyreparken, eller i botanisk hage. Du kan også dra på elvecruise hvis du vil se byen fra vannet.


Informasjon om opphold i Krakow

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Krakow

De fleste foretrekker å tilbringe 7 netter når de besøker Krakow.

692 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Krakow. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Prisene på hotellrom i Krakow kan være hele 74 % lavere i juli. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Prisen på hotellrom i Krakow vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og torsdag minst gunstige.

Hosteller og hoteller i Krakow med 2 stjerner eller færre koster omkring 337 kr for en seng per person. Dette blir omkring 355 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Krakow.

Områder som Gamlebyen, Prądnik Czerwony, Krowodrza og Grzegórzki har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Krakow.

En gjennomsnittstemperatur på 8 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Krakow.

Ja, Krakow har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Krakow, er Exclusive Aparthotel Kraków det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Krakow.


momondos favoritthoteller i Krakow

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Krakow
Vienna House Andel's Cracow

Vienna House Andel's Cracow

Ul. Pawia 3, Krakow, Malopolskie, Poland

9,1
663 kr
Lorf Hostel&Coffee

Lorf Hostel&Coffee

31 Krowoderska, Krakow, Malopolskie, Poland

7,5
95 kr
Premier Krakow Hotel

Premier Krakow Hotel

14 A Opolska Street, 14A, Krakow, Malopolskie, Poland

7,9
537 kr
Hotel M29

Hotel M29

ul. Miodowa 29, Krakow, Malopolskie, Poland

9,1
579 kr
B&B Hotel Krakow Centrum

B&B Hotel Krakow Centrum

ul. Monte Cassino 1, Krakow, Malopolskie, Poland

8,5
368 kr
Hotel Daisy Budget

Hotel Daisy Budget

Ul. Morelowa 26a, Krakow, Malopolskie, Poland

6,3
263 kr
Premium Hostel

Premium Hostel

Pomorska 2, Krakow, Malopolskie, Poland

8,3
84 kr
Flamingo Hostel

Flamingo Hostel

Ul Szewska 4, Krakow, Malopolskie, Poland

8,0
284 kr
Hotel Grand Felix

Hotel Grand Felix

Osiedle Złotej Jesieni 12, Krakow, Malopolskie, Poland

8,1
284 kr

Start planleggingen av reisen til Krakow


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Krakow. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Krakow.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.