Hotell Krakow: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 3 690 hoteller i Krakow, Polen

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Krakow

Finn et billig hotell i Krakow som imøtekommer reisebehovene dine.


Ting å gjøre i Krakow

Park Krakowski
Barbakan
Kościół Mariacki

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Park Krakowski?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Park Krakowski, er 499 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Park Krakowski er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Park Krakowski er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Krakow som koster 465 kr.

Hoteller i nærheten av Park Krakowski

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Barbakan?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Krakow som ligger nærmest Barbakan, kan du forvente deg å måtte betale 513 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 513 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Barbakan. Hoteller i nærheten av Barbakan er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Krakow som koster 465 kr.

Hoteller i nærheten av Barbakan

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kościół Mariacki?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Kościół Mariacki. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 462 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Kościół Mariacki har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Krakow som ligger på 465 kr.

Hoteller i nærheten av Kościół Mariacki

Finn billig overnatting i Krakows populære bydeler

Søk hoteller i Krakows nabolag

Hoteller i Gamlebyen
Søk hoteller i Gamlebyen
Hoteller i Podgórze
Søk hoteller i Podgórze

Når bør du bestille hotell i Krakow

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Krakow
Lavsesong
juli
Høysesong
mai

billigste måned å overnatte

25 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

26 %

forventet prisøkning

Pris
469 kr - 842 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

455 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

489 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Krakow på er: 1-2 stjerne, 19 dag før. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 15 dag før.
1-2 stjerne
270 kr - 287 kr
3 stjerne
490 kr - 549 kr
4-5 stjerne
751 kr - 793 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Krakow

Hvordan bor man billig i Krakow?

I Krakow kan du virkelig finne billig overnattingssted. For vandrerhjem begynner prisene på omtrent 100 kr. per natt. Vil du bo virkelig fint, kan du bo sentralt i Krakows gamleby for omtrent 1000 kr. per natt. Da bor du på 5-stjerners hotell på for eksempel Bonerowski Palace eller Grand Hotel Krakow. Vil du ha noe litt rimeligere, finner du 4-stjerners hoteller midt i byen som begynner fra kun 400 kr. per natt.

Krakow på budsjett

Det er lett å holde budsjettet når du ferierer i Krakow. Her får du fantastisk god mat på flotte restauranter til mye rimeligere priser enn i Norge. Her kan du virkelig kose deg til frokost, lunsj og middag uten å tømme lommeboken helt. Det anbefales å bruke dagene på å rusle rundt i den vakre byen, smake på tradisjonell polsk mat og besøke museer når du er her. Det koster ikke mye for inngangsbillett på de mest populære museene, slik som Nasjonalmuseet, Podziena Rynku Glownego og Galicia jødiske museum.

Hvordan kommer man seg rundt i Krakow?

I Krakows sentrum kommer du deg enkelt rundt til fots. Krakow er regnet som en av de vakreste byene i Europa, så her kan du gå rundt i timevis og titte på de gamle bygningene. Attraksjonene i nærheten av sentrum og gamlebyen ligger tett med gåavstand fra hverandre. Transportalternativene i Krakow er enkle og oversiktlige for de besøkende. Du kan ta trikk og buss rundt omkring i byen, og billettprisene er svært lave. Billettene kan du enten kjøpe på automat på holdeplassene, eller på automater som finnes inne på trikk og buss ved føreren. Etter du har betalt, stempler du billetten i stemplingsmaskinen for å gjøre den gyldig. Det er også enkelt å få taxi i byen, og disse er også rimelige.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Krakow?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for innsjekking på hotell i Krakow, men det kan være 18-årsgrense noen steder. Det er lurt å sjekke dette på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Krakow?

Noen hoteller krever at du betaler for oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, andre vil heller at du betaler ved utsjekking.

Hvor trygt er det i Krakow?

Krakow er en trygg by å ferdes i. Det kan være lurt å passe ekstra godt på eiendelene sine på folksomme steder, og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid. Det er i tillegg lurt å følge med på at taksameteret i taxier blir startet slik at man får riktig pris.

Behøver man en adapter i Krakow?

Du trenger ikke adapter for å bruke elektrisk utstyr som telefonlader eller hårføner i Krakow.

Hvor mye bør man gi i tips i Krakow?

Dersom du får god service på restaurant i Krakow er det vanlig å legge igjen mellom 10 og 15 prosent i tips. Tar du taxi er det vanlig å runde opp regningen. Dette kan du også gjerne gjøre dersom du har fått spabehandling som for eksempel en manikyr.


Hvor mye koster et hotell i Krakow per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Krakow med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
Beste verdi

Ibis Budget Krakow Bronowice

7,9

211 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
1# Mest populære

ibis budget Krakow Stare Miasto

7,8

245 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Wyspianski Hotel

8,3

278 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
1# Mest populære

Puro Kraków Kazimierz

9,4

422 kr

Vis hotelltilbud
2# Mest populære

Hotel Unicus Palace

9,3

987 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Vanilla Aparthotel

9,1

278 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Krakow

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Krakow

Art Hostel

7,3

60 kr

Vis hotelltilbud

P&J Apartments

8,5

194 kr

Vis hotelltilbud

Hostel Deco

8,5

85 kr

Vis hotelltilbud

Kosmopolita Rooms

8,7

203 kr

Vis hotelltilbud

NH Hostel

110 kr

Vis hotelltilbud

Ibis Budget Krakow Bronowice

7,9

211 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Krakow

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Radisson Blu Hotel, Krakow

8,8

490 kr

Vis hotelltilbud

Niebieski Art Hotel & Spa

8,5

321 kr

Vis hotelltilbud

Mercure Krakow Stare Miasto (Old Town)

9,3

321 kr

Vis hotelltilbud

Novotel Krakow City West

8,6

287 kr

Vis hotelltilbud

Holiday Inn Krakow City Centre

8,9

397 kr

Vis hotelltilbud

Kosmopolita Rooms

8,7

203 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Krakow er det best å bo?

Planlegger du å bo på hotell i Krakow bør du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din. Her finner du masse alternativer og kan dermed være sikker på å ende opp med det beste tilbudet. Krakows hotellmuligheter er like variert som byens kulturtilbud, her kan du bo i historiske og gamle luksushoteller, eller bo billig på vandrerhjem.

Vil du ha en historisk opplevelse, kan du bestille hotell i Krakow i den vakre gamlebyen. Dette er hjertet av byen, og bor du her er du midt i sentrum. I gamlebyen er du i gåavstand til vakre historiske monumenter.

Det Jødiske Kvartalet i Krakow er populært for dem som interesserer seg for kunst og musikk. Her finner du mange flotte hoteller, og er et hipt område perfekt for unge reisende. Denne bydelen er verdt et besøk og er svært populært blant turister.

Vil du bo utenfor bysenteret kan du bo i området Zwierzyniec, her finner du mange grøntområder, og kan besøke dyrehager og ta lange turer utenfor byens yrende liv. Her kan du bo dersom du vil ha litt mer luksus, og perfekt for par som vil ha et romantisk opphold i Krakow. Ønsker du opphold på et flott hotell i Krakow med svømmebasseng, lekker innredning og treningsstudio, kan du bestille opphold på Novotel Krakow Centrum.


Om Krakow

Hva er byens særpreg?

I Krakow finner du restauranter som tilbyr all slags mat, fra mange deler av Europa og resten av verden. Bor du på hotell i Krakow nære det Jødiske Kvartalet, kan du prøve mat fra Midtøsten. Har du bestilt hotell i Krakow i området Zwierzyniec kan du besøke restauranter med fantastisk utsikt, som tilbyr internasjonale retter. I Krakow kan du også stikke innom gallerier, dra på MOCAK museum for moderne kunst, og fotoutstilling på Bal som ligger ved siden av.

Hva har Krakow å tilby?

Krakows gamleby er på UNESCOs verdensarvliste, en av de første stedene å bli satt på listen. Bor du på hotell i Krakow anbefales det å besøke noen populære attraksjoner, slik som Wawel Slott, som ligger i gamlebyen. I Wolski Forest finner du Krakow Zoo med over 280 dyrearter. Hit er det perfekt å ta med barna for å lære om dyreliv. Tyniec er en liten historisk landsby som lar deg se Krakow fra et annet perspektiv. Hit kan du sykle for det er ganske flatt terreng. Uansett hvor du bor på hotell i Krakow, er det masse å se og oppleve.

Hvor grønn er byen?

I Krakow finner du en rekke parker i nærheten av bysenteret der du kan puste inn litt frisk luft under ferieoppholdet. Dra for eksempel til dyreparken, eller i botanisk hage. Du kan også dra på elvecruise hvis du vil se byen fra vannet.


Reiseinformasjon for Krakow

Hvor mange dager tilbringer folk i Krakow?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Krakow.

Hvor mye koster et hotell i Krakow?

478 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Krakow. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Krakow?

Prisene på hotellrom i Krakow kan være hele 25 % lavere i juli. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Krakow?

Prisen på hotellrom i Krakow vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og torsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et hostell i Krakow?

Hosteller og hoteller i Krakow med 2 stjerner eller færre koster omkring 148 kr for en seng per person. Dette blir omkring 330 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Krakow.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Krakow?

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 30 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Krakow.