Hoteller i Lillehammer, Norge

Finn tilbud på 12 hoteller i Lillehammer, Norge

Lillehammer, Norge
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Lillehammer

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Lillehammer
Pris
kr410
kr1284
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Lillehammer

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Lillehammer
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
27 %forventet prisnedgang
19 %forventet prisøkning

Pris

1 030 kr–1 746 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
1 602 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
901 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Lillehammer på er: 4-5 stjerne, 71 dag før.

3 stjerne

1 252 kr–1 526 kr

4-5 stjerne

1 505 kr–1 778 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Lillehammer

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Lillehammer

Laveste hotellpris

410 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Stunning home in Lillehammer w/ 3 Bedrooms

Hoteller i nærheten av flyplassen

20

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Lillehammer funnet siste 7 dager er 410 kr/natten. Denne prisen fås hos Lillehammer Vandrerhjem Hostel.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Stunning home in Lillehammer w/ 3 Bedrooms, det mest populære 5-stjerners hotellet i Lillehammer.
Det er er 20 hoteller i Lillehammer i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Lillehammer. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Lillehammer siste uken er 2 960 kr.

Lillehammer reisetips

Hvordan bor man billig i Lillehammer?

Lillehammer vet å legge til rette for alt fra småbarnsfamilier til eventyrlystne friluftsmennesker, og derfor finner du overnattingssteder i alle prisklasser. Selv om du vil bo nær bykjernen, kan du finne vandrerhjem fra ca. 400 kr. og opp. Du får trestjerners hotell i Lillehammer for rundt en tusenlapp, mens firestjerners begynner på ca. 1200 kr. Ettersom Lillehammer har så mange attraksjoner for de små, avhenger etterspørselen på hotellene ofte av skoleferiene. Dersom du reiser i siste liten, er derfor vår anbefaling at du sammenligner hotelltilbud på momondo for å finne frem til best mulig pris.

Lillehammer på budsjett

Du kan fint nyte et opphold i Lillehammer på budsjett. Pakk med deg niste og besøk Maihaugen, et fantastisk friluftsmuseum med mange opplevelser som hesteridning og vandreteater. Du kan betale deg inn for en rimelig penge, og familier får rabatt. Deretter kan du nyte attraksjonene der inne uten ekstra kostnader, enten du vil på rebusløp, fiske eller utforske utstillingene. Ønsker dere litt action, så er sykkelstiene i Sjusjøen Mount Bike Park gratis, men du må betale for å leie sykkel og utstyr. Naturattraksjonene koster det ingenting å nyte, og Nord-Europas største jettegryter i Helvete Naturpark er en uforglemmelig opplevelse.

Hvordan kommer man seg rundt i Lillehammer?

Lillehammer er en by som nytes til fots, og det er enkelt å finne rimelige hotell med gåavstand til Lillehammer Olympiapark og andre severdigheter. Skulle du likevel bli lei av å gå, eller du vil komme deg rundt i distriktet, kan du hoppe på en av bussene som dekker byen. Det går hyppige busser til de fleste attraksjoner, og billetter kjøper du enten på nett, på bussen eller på salgskontoret. Velg mellom enkeltbilletter eller fyll ønsket beløp på et reisekort. Laster du ned appen Mobillett på forhånd, får du dessuten rabatt på enkeltbillettene.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Lillehammer?

Vår anbefaling er at du undersøker aldersgrenser hos aktuelt hotell i Lillehammer før du bestiller, ettersom enkelte overnattingssteder har 18-års aldersgrense. Det finnes midlertid ikke formelle aldersgrenser for å sjekke inn på hotell, dette er opp til hvert enkelt overnattingssted.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Lillehammer?

Noen hotell lar deg gjøre opp ved utsjekking, mens andre krever at du betaler samtidig som du bestiller.

Parkering i Lillehammer

Du kan parkere i mange, ulike parkeringshus eller ute på gata. Ettersom det er praktisk med bil hvis du skal reise rundt på severdighetene i distriktet, er gode parkeringsmuligheter et stort pluss.


Hvor mye koster et hotell i Lillehammer per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Lillehammer med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 778 kr

Gjennomsnittlig 951 kr

Dyrest 2 743 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Lillehammer

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Lillehammer

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Lillehammer

Disse hotellene i Lillehammer har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Lillehammer

Lillehammer er et eldorado for barnefamilier og friluftselskere, med fornøyelsesparker og naturopplevelser i fleng. Hvilket område du bør bestille overnatting i, avhenger av hva du skal. Fordelen ved å booke hotell i Lillehammer nær bykjernen, er at du bor rett i nærheten av Lillehammer kunstmuseum og andre attraksjoner. Du kan utforske byen og gå på sightseeing bare ved å ta beina fatt. Ettersom Lillehammer er en koselig, liten by, er stort sett alle hotell og overnattingssteder i byen nær severdighetene. Du finner sentrale overnattingssteder i alle prisklasser, enten du ønsker litt ekstra luksus eller ser etter et billig og praktisk sted å sove.

Dersom du er på jakt etter vakker natur og foretrekker å heller ta dagsturer til sentrum, kan du med fordel trekke utenfor byen. De nærliggende områdene kan nemlig friste med alt fra fotturer til ekstremsport, alpinanlegg til fornøyelsesparker. Rundt Jorekstad og Hunderfossen finner du ferieleiligheter og hotell til lave priser, samtidig som du bor i nærheten av Hunderfossen Familiepark. Ønsker du action som ridning og padling om sommeren eller ski på vinterstid, kan du sette kursen mot Nordseter. Her finner du trivelige fjellstuer og hytter. Du kan med fordel sammenligne hotelltilbud på momondo for å være sikker på at du finner et hotell i Lillehammer til passende pris og med riktig beliggenhet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Lillehammer

Hva er byens særpreg?

Til å være en småby, er Lillehammer fylt til randen av kunst, naturattraksjoner, familieaktiviteter og museer. Dette er stedet for sommerferier i fornøyelsesparker, ekstremsport og ellevill boltring i naturen samt utsøkte måltider på en av byens mange utesteder. Med de fleste severdigheter i gåavstand til sentrum, samt fjell og skoger ved dørstokken, ligger alt til rette for en byferie utenom det vanlige.

Hva har Lillehammer å tilby?

Lillehammer er en sjarmerende småby som likevel har opplevelser nok til å skape minner for livet. Barnefamilier kan storkose seg på fornøyelsesparker, badeland og besøksgårder, mens rafting, riding og riverboard bør sørge for at adrenalinkvoten blir oppfylt. Om vinteren kan du besøke en av alpinanleggene, mens sommeren frister med vandring i nasjonalparker som Rondane. Selve byen har også mye spennende å tilby, fra olympiske anlegg til Bjerkebæk, Sigrid Undsets hjem. Uansett hva som lokker deg til byen, kan du finne et egnet overnattingssted ved å sammenligne hotelltilbud på momondo.

Hvor grønn er byen?

Ikke bare er Lillehammer omringet av natur, du finner også frodige og avslappende byparker nær bykjernen. Søndre Park er verneverdig og har historisk betydning, og her kan du rusle langs store trær og spennende skulpturer. Her holdes deg også mange arrangementer i løpet av året. Utsiktsbakken lever opp til navnet sitt, og den tradisjonelle byparken gir deg et fint utkikkspunkt når du kommer deg opp på høyden.


Informasjon om opphold i Lillehammer

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Lillehammer

De som besøker Lillehammer bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Prisen på et hotell i Lillehammer avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 287 kr per natt.

Hotell i Lillehammer er billigst i mai. Romprisen kan være hele 28 % billigere enn de travleste månedene.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Lillehammer. mandag er den dyreste dagen.

I gjennomsnitt vil et hotell i Lillehammer ha en prislapp på omkring 937 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 350 kr billigere enn et typisk hotell i Lillehammer.

Ja, Lillehammer har 33 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Lillehammer, er Lillehammer Fjellstue det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Lillehammer.


momondos favoritthoteller i Lillehammer

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Lillehammer

Studio Apartment in Lillehammer

Lillehammer, Oppland, Norway

9,0
670 kr

1 Bedroom Accommodation In Lillehammer

Lillehammer, Oppland, Norway

935 kr

Large Cottage 2 Baths Sauna Jacuzzi in Sjusjøen

Lillehammer, Oppland, Norway

7,8
1 952 kr
3 Bedroom Accommodation In Lillehammer

3 Bedroom Accommodation In Lillehammer

Lillehammer, Oppland, Norway

1 642 kr
5 Bedroom Accommodation In Lillehammer

5 Bedroom Accommodation In Lillehammer

Lillehammer, Oppland, Norway

3 199 kr
Four-Bedroom Holiday Home in Lillehammer

Four-Bedroom Holiday Home in Lillehammer

Lillehammer, Oppland, Norway

8,0
1 235 kr

Stunning home in Lillehammer with Sauna, WiFi and 4 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

1 942 kr
3 bedroom accommodation in Nord-Torpa

3 bedroom accommodation in Nord-Torpa

Lillehammer, Oppland, Norway

1 174 kr

Fantastic and high standard apartment in Nordseter

Lillehammer, Oppland, Norway

9,4
1 121 kr
Awesome home in Lillehammer with 3 Bedrooms

Awesome home in Lillehammer with 3 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

4,0
1 168 kr

Charming Lakeside House

Lillehammer, Oppland, Norway

9,2
1 888 kr

Bynær hytte med utsikt og uteplass

Lillehammer, Oppland, Norway

1 158 kr

Lys og sentral leilighet med terrasse og hage

Lillehammer, Oppland, Norway

9,1
1 259 kr
4 bedroom accommodation in Lillehammer

4 bedroom accommodation in Lillehammer

Lillehammer, Oppland, Norway

1 932 kr
Stunning home in Lillehammer with Sauna and 5 Bedrooms

Stunning home in Lillehammer with Sauna and 5 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

2 543 kr

Stunning home in Lillehammer with 4 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

1 629 kr
Amazing home in Lillehammer with Sauna and 3 Bedrooms

Amazing home in Lillehammer with Sauna and 3 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

1 455 kr
Beautiful home in Lillehammer with Sauna, WiFi and 5 Bedrooms

Beautiful home in Lillehammer with Sauna, WiFi and 5 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

1 786 kr
Awesome home in Lillehammer with WiFi and 3 Bedrooms

Awesome home in Lillehammer with WiFi and 3 Bedrooms

Lillehammer, Oppland, Norway

1 473 kr

Start planleggingen av reisen til Lillehammer


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Lillehammer hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Du kan finne et flott sted å bo i Lillehammer ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.