Hotell Lillehammer: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 45 hoteller i Lillehammer, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Lillehammer

Det er mange flotte hoteller i Lillehammer, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Lillehammer

Lysgardsbakken Stadion
Maihaugen Museum
Lillehammer Kunstmuseum

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Lysgardsbakken Stadion?

momondo-brukere har anbefalt 5 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Lysgardsbakken Stadion. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 084 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Lysgardsbakken Stadion er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Lillehammer som koster 1 198 kr.

Hoteller i nærheten av Lysgardsbakken Stadion

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Maihaugen Museum?

Hoteller i nærheten av Maihaugen Museum er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Lillehammer som koster 1 198 kr.

Hoteller i nærheten av Maihaugen Museum

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Lillehammer Kunstmuseum?

Hvis du ser etter et hotell i Lillehammer som ligger i nærheten av Lillehammer Kunstmuseum, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Lillehammer Kunstmuseum, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 993 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Lillehammer Kunstmuseum er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Lillehammer som koster 1 198 kr.

Hoteller i nærheten av Lillehammer Kunstmuseum

Når bør du bestille hotell i Lillehammer

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Lillehammer
Lavsesong
juli
Høysesong
februar

billigste måned å overnatte

12 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

12 %

forventet prisøkning

Pris
971 kr - 1 245 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

983 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

974 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Lillehammer på er:
3 stjerne
1 166 kr - 1 409 kr
4-5 stjerne
1 114 kr - 1 305 kr

Lillehammer reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Lillehammer

Hvordan bor man billig i Lillehammer?

Lillehammer vet å legge til rette for alt fra småbarnsfamilier til eventyrlystne friluftsmennesker, og derfor finner du overnattingssteder i alle prisklasser. Selv om du vil bo nær bykjernen, kan du finne vandrerhjem fra ca. 400 kr. og opp. Du får trestjerners hotell i Lillehammer for rundt en tusenlapp, mens firestjerners begynner på ca. 1200 kr. Ettersom Lillehammer har så mange attraksjoner for de små, avhenger etterspørselen på hotellene ofte av skoleferiene. Dersom du reiser i siste liten, er derfor vår anbefaling at du sammenligner hotelltilbud på momondo for å finne frem til best mulig pris.

Lillehammer på budsjett

Du kan fint nyte et opphold i Lillehammer på budsjett. Pakk med deg niste og besøk Maihaugen, et fantastisk friluftsmuseum med mange opplevelser som hesteridning og vandreteater. Du kan betale deg inn for en rimelig penge, og familier får rabatt. Deretter kan du nyte attraksjonene der inne uten ekstra kostnader, enten du vil på rebusløp, fiske eller utforske utstillingene. Ønsker dere litt action, så er sykkelstiene i Sjusjøen Mount Bike Park gratis, men du må betale for å leie sykkel og utstyr. Naturattraksjonene koster det ingenting å nyte, og Nord-Europas største jettegryter i Helvete Naturpark er en uforglemmelig opplevelse.

Hvordan kommer man seg rundt i Lillehammer?

Lillehammer er en by som nytes til fots, og det er enkelt å finne rimelige hotell med gåavstand til Lillehammer Olympiapark og andre severdigheter. Skulle du likevel bli lei av å gå, eller du vil komme deg rundt i distriktet, kan du hoppe på en av bussene som dekker byen. Det går hyppige busser til de fleste attraksjoner, og billetter kjøper du enten på nett, på bussen eller på salgskontoret. Velg mellom enkeltbilletter eller fyll ønsket beløp på et reisekort. Laster du ned appen Mobillett på forhånd, får du dessuten rabatt på enkeltbillettene.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Lillehammer?

Vår anbefaling er at du undersøker aldersgrenser hos aktuelt hotell i Lillehammer før du bestiller, ettersom enkelte overnattingssteder har 18-års aldersgrense. Det finnes midlertid ikke formelle aldersgrenser for å sjekke inn på hotell, dette er opp til hvert enkelt overnattingssted.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Lillehammer?

Noen hotell lar deg gjøre opp ved utsjekking, mens andre krever at du betaler samtidig som du bestiller.

Parkering i Lillehammer

Du kan parkere i mange, ulike parkeringshus eller ute på gata. Ettersom det er praktisk med bil hvis du skal reise rundt på severdighetene i distriktet, er gode parkeringsmuligheter et stort pluss.


Hvor mye koster et hotell i Lillehammer per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Lillehammer med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Lillehammer

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Lillehammer
Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

8,2

453 kr

Vis hotelltilbud
Pellestova Hotell Hafjell

Pellestova Hotell Hafjell

8,7

948 kr

Vis hotelltilbud
Alpin Apartments Sorlia

Alpin Apartments Sorlia

8,0

818 kr

Vis hotelltilbud
Birkebeineren Hotel & Apartments

Birkebeineren Hotel & Apartments

8,0

1 018 kr

Vis hotelltilbud
Mølla Hotel

Mølla Hotel

8,2

940 kr

Vis hotelltilbud
Camp Lillehammer

Camp Lillehammer

7,0

1 235 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Lillehammer

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Pellestova Hotell Hafjell

Pellestova Hotell Hafjell

8,7

948 kr

Vis hotelltilbud
Alpin Apartments Sorlia

Alpin Apartments Sorlia

8,0

818 kr

Vis hotelltilbud
Mølla Hotel

Mølla Hotel

8,2

940 kr

Vis hotelltilbud
Camp Lillehammer

Camp Lillehammer

7,0

1 235 kr

Vis hotelltilbud
Birkebeineren Hotel & Apartments

Birkebeineren Hotel & Apartments

8,0

1 018 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Lillehammer

Lillehammer er et eldorado for barnefamilier og friluftselskere, med fornøyelsesparker og naturopplevelser i fleng. Hvilket område du bør bestille overnatting i, avhenger av hva du skal. Fordelen ved å booke hotell i Lillehammer nær bykjernen, er at du bor rett i nærheten av Lillehammer kunstmuseum og andre attraksjoner. Du kan utforske byen og gå på sightseeing bare ved å ta beina fatt. Ettersom Lillehammer er en koselig, liten by, er stort sett alle hotell og overnattingssteder i byen nær severdighetene. Du finner sentrale overnattingssteder i alle prisklasser, enten du ønsker litt ekstra luksus eller ser etter et billig og praktisk sted å sove.

Dersom du er på jakt etter vakker natur og foretrekker å heller ta dagsturer til sentrum, kan du med fordel trekke utenfor byen. De nærliggende områdene kan nemlig friste med alt fra fotturer til ekstremsport, alpinanlegg til fornøyelsesparker. Rundt Jorekstad og Hunderfossen finner du ferieleiligheter og hotell til lave priser, samtidig som du bor i nærheten av Hunderfossen Familiepark. Ønsker du action som ridning og padling om sommeren eller ski på vinterstid, kan du sette kursen mot Nordseter. Her finner du trivelige fjellstuer og hytter. Du kan med fordel sammenligne hotelltilbud på momondo for å være sikker på at du finner et hotell i Lillehammer til passende pris og med riktig beliggenhet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Lillehammer

Hva er byens særpreg?

Til å være en småby, er Lillehammer fylt til randen av kunst, naturattraksjoner, familieaktiviteter og museer. Dette er stedet for sommerferier i fornøyelsesparker, ekstremsport og ellevill boltring i naturen samt utsøkte måltider på en av byens mange utesteder. Med de fleste severdigheter i gåavstand til sentrum, samt fjell og skoger ved dørstokken, ligger alt til rette for en byferie utenom det vanlige.

Hva har Lillehammer å tilby?

Lillehammer er en sjarmerende småby som likevel har opplevelser nok til å skape minner for livet. Barnefamilier kan storkose seg på fornøyelsesparker, badeland og besøksgårder, mens rafting, riding og riverboard bør sørge for at adrenalinkvoten blir oppfylt. Om vinteren kan du besøke en av alpinanleggene, mens sommeren frister med vandring i nasjonalparker som Rondane. Selve byen har også mye spennende å tilby, fra olympiske anlegg til Bjerkebæk, Sigrid Undsets hjem. Uansett hva som lokker deg til byen, kan du finne et egnet overnattingssted ved å sammenligne hotelltilbud på momondo.

Hvor grønn er byen?

Ikke bare er Lillehammer omringet av natur, du finner også frodige og avslappende byparker nær bykjernen. Søndre Park er verneverdig og har historisk betydning, og her kan du rusle langs store trær og spennende skulpturer. Her holdes deg også mange arrangementer i løpet av året. Utsiktsbakken lever opp til navnet sitt, og den tradisjonelle byparken gir deg et fint utkikkspunkt når du kommer deg opp på høyden.


Reiseinformasjon for Lillehammer

Hvor mange dager tilbringer folk i Lillehammer?

De som besøker Lillehammer bestiller i gjennomsnitt overnatting for 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Lillehammer?

Prisen på et hotell i Lillehammer avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 181 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Lillehammer?

Hotell i Lillehammer er billigst i juli. Romprisen kan være hele 104 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Lillehammer?

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Lillehammer. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Lillehammer?

I gjennomsnitt vil et hotell i Lillehammer ha en prislapp på omkring 1 191 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette −11 kr billigere enn et typisk hotell i Lillehammer.