Hoteller i Lillehammer, Norge

Finn tilbud på 12 hoteller i Lillehammer, Norge

Lillehammer, Norge
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.


De beste hotellene i Lillehammer

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Lillehammer
Pris
kr453
kr2700
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Lillehammer

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Lillehammer
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 314 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 992 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Lillehammer på er: 4-5 stjerne, 65 dag før.

3 stjerne

1 338 kr–1 587 kr

4-5 stjerne

1 446 kr–1 802 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Lillehammer

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Lillehammer

Laveste hotellpris

453 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

67

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Lillehammer funnet siste 7 dager er 453 kr/natten. Denne prisen fås hos Lillehammer Vandrerhjem Hostel.
Det er er 67 hoteller i Lillehammer i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Lillehammer. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Lillehammer siste uken er 3 036 kr.

Lillehammer reisetips

Hvordan bor man billig i Lillehammer?

Lillehammer vet å legge til rette for alt fra småbarnsfamilier til eventyrlystne friluftsmennesker, og derfor finner du overnattingssteder i alle prisklasser. Selv om du vil bo nær bykjernen, kan du finne vandrerhjem fra ca. 400 kr. og opp. Du får trestjerners hotell i Lillehammer for rundt en tusenlapp, mens firestjerners begynner på ca. 1200 kr. Ettersom Lillehammer har så mange attraksjoner for de små, avhenger etterspørselen på hotellene ofte av skoleferiene. Dersom du reiser i siste liten, er derfor vår anbefaling at du sammenligner hotelltilbud på momondo for å finne frem til best mulig pris.

Hvordan kommer man seg rundt i Lillehammer?

Lillehammer er en by som nytes til fots, og det er enkelt å finne rimelige hotell med gåavstand til Lillehammer Olympiapark og andre severdigheter. Skulle du likevel bli lei av å gå, eller du vil komme deg rundt i distriktet, kan du hoppe på en av bussene som dekker byen. Det går hyppige busser til de fleste attraksjoner, og billetter kjøper du enten på nett, på bussen eller på salgskontoret. Velg mellom enkeltbilletter eller fyll ønsket beløp på et reisekort. Laster du ned appen Mobillett på forhånd, får du dessuten rabatt på enkeltbillettene.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Lillehammer?

Vår anbefaling er at du undersøker aldersgrenser hos aktuelt hotell i Lillehammer før du bestiller, ettersom enkelte overnattingssteder har 18-års aldersgrense. Det finnes midlertid ikke formelle aldersgrenser for å sjekke inn på hotell, dette er opp til hvert enkelt overnattingssted.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Lillehammer?

Noen hotell lar deg gjøre opp ved utsjekking, mens andre krever at du betaler samtidig som du bestiller.


Hvor mye koster et hotell i Lillehammer per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Lillehammer med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 753 kr

Gjennomsnittlig 1 042 kr

Dyrest 1 502 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Lillehammer

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Lillehammer

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Lillehammer

Disse hotellene i Lillehammer har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Lillehammer

Lillehammer er et eldorado for barnefamilier og friluftselskere, med fornøyelsesparker og naturopplevelser i fleng. Hvilket område du bør bestille overnatting i, avhenger av hva du skal. Fordelen ved å booke hotell i Lillehammer nær bykjernen, er at du bor rett i nærheten av Lillehammer kunstmuseum og andre attraksjoner. Du kan utforske byen og gå på sightseeing bare ved å ta beina fatt. Ettersom Lillehammer er en koselig, liten by, er stort sett alle hotell og overnattingssteder i byen nær severdighetene. Du finner sentrale overnattingssteder i alle prisklasser, enten du ønsker litt ekstra luksus eller ser etter et billig og praktisk sted å sove.

Dersom du er på jakt etter vakker natur og foretrekker å heller ta dagsturer til sentrum, kan du med fordel trekke utenfor byen. De nærliggende områdene kan nemlig friste med alt fra fotturer til ekstremsport, alpinanlegg til fornøyelsesparker. Rundt Jorekstad og Hunderfossen finner du ferieleiligheter og hotell til lave priser, samtidig som du bor i nærheten av Hunderfossen Familiepark. Ønsker du action som ridning og padling om sommeren eller ski på vinterstid, kan du sette kursen mot Nordseter. Her finner du trivelige fjellstuer og hytter. Du kan med fordel sammenligne hotelltilbud på momondo for å være sikker på at du finner et hotell i Lillehammer til passende pris og med riktig beliggenhet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Lillehammer

Hva er byens særpreg?

Til å være en småby, er Lillehammer fylt til randen av kunst, naturattraksjoner, familieaktiviteter og museer. Dette er stedet for sommerferier i fornøyelsesparker, ekstremsport og ellevill boltring i naturen samt utsøkte måltider på en av byens mange utesteder. Med de fleste severdigheter i gåavstand til sentrum, samt fjell og skoger ved dørstokken, ligger alt til rette for en byferie utenom det vanlige.

Hva har Lillehammer å tilby?

Lillehammer er en sjarmerende småby som likevel har opplevelser nok til å skape minner for livet. Barnefamilier kan storkose seg på fornøyelsesparker, badeland og besøksgårder, mens rafting, riding og riverboard bør sørge for at adrenalinkvoten blir oppfylt. Om vinteren kan du besøke en av alpinanleggene, mens sommeren frister med vandring i nasjonalparker som Rondane. Selve byen har også mye spennende å tilby, fra olympiske anlegg til Bjerkebæk, Sigrid Undsets hjem. Uansett hva som lokker deg til byen, kan du finne et egnet overnattingssted ved å sammenligne hotelltilbud på momondo.

Hvor grønn er byen?

Ikke bare er Lillehammer omringet av natur, du finner også frodige og avslappende byparker nær bykjernen. Søndre Park er verneverdig og har historisk betydning, og her kan du rusle langs store trær og spennende skulpturer. Her holdes deg også mange arrangementer i løpet av året. Utsiktsbakken lever opp til navnet sitt, og den tradisjonelle byparken gir deg et fint utkikkspunkt når du kommer deg opp på høyden.


Informasjon om opphold i Lillehammer

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Lillehammer

Hvor mange dager tilbringer folk i Lillehammer?

De som besøker Lillehammer bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Lillehammer?

Prisen på et hotell i Lillehammer avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 991 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Lillehammer?

Hotell i Lillehammer er billigst i November. Romprisen kan være hele 50 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Lillehammer?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Lillehammer. mandag er den dyreste dagen.

Har Lillehammer ferieboliger?

Ja, Lillehammer har 40 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Lillehammer, er Leilighet 5 min til sentrum, 3min til Håkonshallen det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Lillehammer.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Lillehammer fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 67 tilbydere å velge mellom fra Lillehammer hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Lillehammer fra hoteller sist?

Pris for Lillehammer fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Lillehammer gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Lillehammer hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Lillehammer?

Du kan finne et flott sted å bo i Lillehammer ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Lillehammer på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.