Hoteller i Moldova

Hoteller i Moldova

Finn tilbud på 353 hoteller i Moldova

Moldova
5. mar. — 6. mar.2
to. 29.2.
ma. 4.3.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Moldova

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Moldova
Pris
kr136
kr2086
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Moldova


Hoteller i populære byer i Moldova

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Moldova, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Moldova

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Moldova
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
58 %forventet prisnedgang
39 %forventet prisøkning

Pris

415 kr–1 628 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
759 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 569 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Moldova

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Moldova

Laveste hotellpris

137 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Diplomat Club Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

1589
Den rimeligste prisen for et rom i Moldova funnet siste 7 dager er 137 kr/natten. Denne prisen fås hos Hostel City Center, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Diplomat Club Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Moldova(8,5/10 rating - basert på 443 anmeldelser).
Det er er 1 589 hoteller i Moldova i nærheten av Chișinău Intl. Аеропорт Апартаменты 24&24 med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Moldova

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Moldova

Hvilke byer i Moldova er det best å bo i?

Chisinau er en av byene du bør vurdere å bo i under neste tur til Moldova. Denne spennende europeiske byen er kjent for sine feilfrie hoteller som Cosmos Hotel, Komilfo Hotel og Bed & Breakfast Olsi, og har et pålitelig transportsystem som inkluderer busser, trolleybusser og jitneys. Rutene knytter sammen alle delene av byen. Tiraspol er en annen by å vurdere å bo i når du er på ferie i Moldova. Dypt forankret i russisk historie, er denne byen i Moldova hjem til vakre hoteller som Hostel i Center of Tiraspol og CityClub Hotel. Denne byen har dessuten et omfattende trolleybuss-system som betjener de fleste områder du vil ønske å reise til. Med busser som går syv dager i uken og billetter som kan kjøpes om bord, er Tiraspol en by verdt å utforske mens du er i Moldova.

Hva er de beste tingene å gjøre i Moldova?

Hvis du er en person som trives utendørs, husk å ta en spasertur langs Stefan Cel Mare Boulevard og beundre mange attraksjoner, inkludert Central post Office, Town Hall Opera og Ballet Theatre. Denne gaten som du får tilgang til gratis er de besøkendes favoritt som også gir litt sårt tiltrengt skygge, spesielt når du besøker stedet om sommeren. Vandre rundt og utforsk andre utsalgssteder som kafeer og husene der. Det gamle og sjarmerende rådhuset bygget med en italiensk gotisk stil er perfekt å ta minneverdige selfies foran. Hvis du trives best inne, bør du planlegge å besøke julekatedralen i Tiraspol. Dette majestetiske tempelet i hjertet av hovedstaden er det åndelige sentrum for den viktigste ortodokse kirken i Moldova. Noen av de fantastiske hotellene her inkluderer Elektromash Hotel og Hotel Russia.

Hvilke byer i Moldova har det beste utelivet?

Besøkende som ønsker å dykke ned i Moldovas pulserende natteliv og feste med sine venner og lokalbefolkningen bør være klar over at det er komfortable hoteller både i Balti eller Soroca i Moldova, og begge disse byene har uslåelig natteliv. Hvis du er i Balti i Moldova, kan du finne billige hoteller flere steder i det industrielle, kulturelle og kommersielle sentrum. Ta turen ut av hotellrommet ditt og slå deg sammen med andre på nattklubber som Beermaster Pub og Goldhaus Bier & Steakhaus. Hvis du bestiller et komfortabelt rom i Soroca i Moldova, vil du være i nærheten av flotte nattklubber som Art-Haos. Lokalbefolkningen og besøkende elsker Soroca grunnet stedets kulinariske herligheter med ulike smaker. På et av de flotte hotellene her, er du i nærheten av spisesteder som spesialiserer seg på både lokalt inspirerte og eksotiske retter, inkludert franske og asiatiske retter.

Hvilke byer i Moldova har mest historie og kunst?

Comrat er hjem til mange museer og kunstgallerier som definerer regionens kultur og historie. Hvis du bor på billige hoteller som Grand i Moldova, er du bare noen få minutters kjøring fra noen av dem. Et stort rom på dette elegante anlegget gjør at du er nær landemerker som Museum of Local History, Gagauzian Art Gallery, og Museum of Gagauz Culture, som alle ber deg betale en inngangsavgift. Denne byen er vanligvis travel i desember, etterfulgt av august og oktober. Bender, akkurat som Comrat, har også flere historiske landemerker du bør få med deg under en helgetur i Moldova. For å utforske de beste perlene, må du sikre deg et idyllisk rom på hoteller som Starye Bendery i Moldova. Mens du er her, ta en stopp på Bendery Military Museum med gratis inngang og opplev en unik samling av sovjetiske militære gjenstander som rifler, bomber og portretter av Lenin og Stalin. Bender er travelt fra slutten av mai til midten av september.

Når er det billigst å besøke Moldova?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Moldova, bør du vurdere å besøke landet i November som er den billigste måneden med priser helt nede i 415 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i april hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Moldova velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Moldova, men størstedelen av de som reiser til Moldova tilbringer mest tid i Chisinau.

Hvilken by i Moldova har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Moldova er Chisinau. Med en gjennomsnittspris på 183 kr per natt, er Chisinau ca. 28 % billigere enn andre byer i Moldova.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Moldova fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 1 863 tilbydere å velge mellom fra Moldova hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Moldova fra hoteller sist?

Priser for Moldova fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Moldova gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Moldova hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Moldova?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Moldova med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Moldova på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Moldova

Populære byer i Moldova
Viser hoteller i byer i samme land


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Moldova
to. 29.2.
ma. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post