De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Edinburgh

Hoteller i Edinburgh, Storbritannia

Finn tilbud på 572 hoteller i Edinburgh, Storbritannia

Edinburgh, Skottland, Storbritannia
19. jul. — 20. jul.2
fr. 19.7.
lø. 20.7.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Edinburgh

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Edinburgh
Pris
kr1626
kr7943
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære bydeler i Edinburgh

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Edinburgh, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Hvor mye koster et hotell i Edinburgh per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Edinburgh med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 5 642 kr

Gjennomsnittlig 6 468 kr

Dyrest 7 252 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Edinburgh

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Edinburgh
Finn hosteller i Edinburgh

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Edinburgh

Disse hotellene i Edinburgh har de beste prisene basert på vurderingene deres

momondos favoritthoteller i Edinburgh

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Edinburgh

Nyttig informasjon om hoteller i Edinburgh

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Edinburgh

Laveste hotellpris

312 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Intercontinental Edinburgh The George

Hoteller i nærheten av flyplassen

5539

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Edinburgh funnet siste 7 dager er 312 kr/natten. Denne prisen fås hos St Christopher's Edinburgh Old Town, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Intercontinental Edinburgh The George, det mest populære 5-stjerners hotellet i Edinburgh(8,4/10 rating - basert på 1 905 anmeldelser).
Det er er 5 539 hoteller i Edinburgh i nærheten av Edinburgh Turnhouse. Carlowrie Castle med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Edinburgh. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Edinburgh siste uken er 7 561 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Edinburgh

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Edinburgh
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

1 234 kr–3 933 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
2 217 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 633 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Edinburgh på er: 1-2 stjerne, 84 dag før. 3 stjerne, 81 dag før. 4-5 stjerne, 71 dag før.

1-2 stjerne

922 kr–1 683 kr

3 stjerne

1 126 kr–1 919 kr

4-5 stjerne

1 586 kr–2 669 kr


De beste bydelene å bestille hotell i Edinburgh

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Edinburgh

Pris

1 059 kr–2 039 kr

BILLIGSTE BYDEL I EDINBURGHLeith37 % billigereHoteller i Leith er de billigste i Edinburgh med en gjennomsnittspris på kun 1 059 kr per natt
DYRESTE BYDEL I EDINBURGHGamlebyen18 % dyrereGamlebyen har de dyreste hotellene i Edinburgh med rom med en gjennomsnittspris på 2 039 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I EDINBURGHLeith33 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Leith enn noen andre land i Edinburgh

Informasjon om opphold i Edinburgh

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Edinburgh

Hvor mange dager tilbringer folk i Edinburgh?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Edinburgh.

Hvor mye koster et hotell i Edinburgh?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 3 220 kr per natt ved bestilling av hotell i Edinburgh. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Edinburgh?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Edinburgh. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 47 %.

Hvilken dag er den billigste i Edinburgh?

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Edinburgh. Den høyeste prisen bruker å være på lørdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Edinburgh?

Et luksushotell i Edinburgh kan ha en pris på 3 667 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Edinburgh 3 220 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 37% % for et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Edinburgh?

Hosteller i Edinburgh koster vanligvis en plass omkring 1 715 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 601 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Edinburgh.

Hvor i Edinburgh bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Gamlebyen, Leith, New Town og West når de skal besøke Edinburgh.

Hvilke severdigheter er populære i juli basert på været i Edinburgh?

Med forventninger om generelt lite regn (60 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Edinburgh tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av juli med i betraktning, er University of Glasgow en attraksjon det er verdt å ta turen til i nærheten av Edinburgh.

Har Edinburgh ferieboliger?

Det er 7 315 ferieboliger i Edinburgh, hvor Destiny Scotland Market Street Apartments er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Edinburgh.

Har Edinburgh vandrehjem?

Edinburgh har 41 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Code Co-Living - The Loft - Edinburgh er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Edinburgh.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Edinburgh fra hoteller?

Fra og med juli 2024, er det 4 744 tilbydere å velge mellom fra Edinburgh hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Edinburgh fra hoteller sist?

Priser for Edinburgh fra hoteller oppdateres daglig.

Hva koster hoteller i nærheten av Edinburgh Waverley Station?

Hvis du ser etter et hotell i Edinburgh som ligger i nærheten av Edinburgh Waverley Station, har du flaks. momondo anbefaler 11 hoteller i nærheten av Edinburgh Waverley Station, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 2 574 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hosteller i nærheten av Edinburgh Waverley Station er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittet i Edinburgh som ligger på 1 504 kr.

Hva koster hoteller i nærheten av The Royal Mile?

De som ser etter et hotell i nærheten av The Royal Mile kan forvente å måtte betale 2 574 kr/natt. Nedenfor ser du de 11 beste hotellalternativene i området. Hosteller i nærheten av The Royal Mile er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittet i Edinburgh som ligger på 1 504 kr.

Finnes det hotell med ledige rom i nærheten av Murrayfield Stadium?

momondos brukere har anbefalt 11 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Murrayfield Stadium. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 2 109 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hosteller i nærheten av Murrayfield Stadium er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittet i Edinburgh som ligger på 1 504 kr.


Hvor bør du bo i Edinburgh

Sjekk ut hotelltilbudene på momondo, så kan du sammenligne priser og enkelt finne hotell i Edinburgh i det området som passer deg best. Det er en rekke nabolag å velge mellom i den skotske byen. Vil du bo i et historisk område, kan du velge et hotell i Edinburgh i gamlebyen. Her finner du ikoniske områder som Royal Mile og Grassmarket. Dette området er perfekt for deg som vil rusle rundt i brosteinsgater og besøke severdigheter som Edinburgh Slott, St. Giles’ Cathedral, Royal Museum og Scotland.

New Town er perfekt for deg som elsker shopping! Her finner du Edinburghs shoppingdistrikt, og den berømte gaten Princes Street. Dette er gaten hvor du virkelig kan tømme lommeboka og finne skatter du kan fylle kofferten med. Så, er du på shoppingweekend bør du finne hotell i Edinburgh som ligger i dette området.

Vest for sentrum av byen og i nærheten av togstasjonen Haymarket, finner du West End. Dette er en sjarmerende bydel og passer deg som vil oppleve Edinburghs kultur. Bor du på hotell i Edinburgh i West End, er du nære populære Usher Hall, Royal Lyceum og den uavhengige kinoen The Filmhouse. Søk på hoteller i Edinburgh hos momondo, så kan du sammenligne priser og finne hotellet ditt i West End.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Edinburgh gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Edinburgh. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Edinburgh?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Edinburgh med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Edinburgh på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.