Hotell Edinburgh: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 4 343 hoteller i Edinburgh, Skottland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Edinburgh

Det er mange flotte hoteller i Edinburgh, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Edinburgh

Edinburgh Castle
Edinburgh Zoo
Our Dynamic Earth

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Edinburgh Castle?

Hoteller i nærheten av Edinburgh Castle er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Edinburgh som koster 932 kr.

Hoteller i nærheten av Edinburgh Castle

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Edinburgh Zoo?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Edinburgh Zoo. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 284 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Edinburgh Zoo er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Edinburgh som koster 932 kr.

Hoteller i nærheten av Edinburgh Zoo

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Our Dynamic Earth?

Hvis du ser etter et hotell i Edinburgh som ligger i nærheten av Our Dynamic Earth, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Our Dynamic Earth, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 973 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Our Dynamic Earth er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Edinburgh som koster 932 kr.

Hoteller i nærheten av Our Dynamic Earth

Finn billig overnatting i Edinburghs populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Edinburgh
Hoteller i Stockbridge - Canonmills
Søk hoteller i Stockbridge - Canonmills
Hoteller i Leith
Søk hoteller i Leith
Hoteller i West
Søk hoteller i West

Når bør du bestille hotell i Edinburgh

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Edinburgh
Lavsesong
Januar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

41 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

29 %

forventet prisøkning

Pris
718 kr - 1 696 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 194 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 169 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Edinburgh på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
410 kr - 677 kr
3 stjerne
860 kr - 1 069 kr
4-5 stjerne
1 345 kr - 1 512 kr

Edinburgh reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Edinburgh

Hvordan bor man billig i Edinburgh?

Sammenligner du priser hos momondo, så finner du hoteller i Edinburgh til en billig penge. Vandrerhjem finner du fra omtrent 200 kr. per natt. 3-stjerners hotell i Edinburgh får du fra ca. 470 kr. natten, og hvis du vil bo supersentralt ved gamlebyen kan du bo på 3-stjerners hotell fra omtrent 800 kr. per natt. Du bor på lekkert 4-stjerners midt i byen fra ca. 800 kr. natten. Unner du deg litt ekstra luksus i ferien, som for eksempel svømmebasseng, og bor på 5-stjerners hotell i Edinburgh, finner du priser på momondo fra omtrent 1400 kr. natten.

Edinburgh på budsjett

Du kan oppleve Edinburgh uten å bruke mye penger, for her er nemlig en rekke av attraksjonene helt gratis. Dra på National Museum of Scotland, Royal Botanic Gardens Edinburgh, Scottish National Gallery, St. Giles’ Cathedral eller National Gallery of Modern Art uten å bruke en krone. Billigere blir det ikke!

Hvordan kommer man seg rundt i Edinburgh?

Du kan enkelt rusle rundt i Edinburgh, men det kan også være greit å hoppe på en buss eller trikk. Edinburgh har et godt nettverk av trikker og busser, og du kan ta trikken fra Edinburgh lufthavn, gjennom byen helt til endestasjonen York Place. Denne stopper blant annet på Edinburgh Park Central, Haymarket, West End og Princes Street. Alle trikkestasjoner har billettautomater der du kjøper billett før påstigning. Her kan du kjøpe enkeltbilletter og dagsbilletter. Du kan betale med kontanter eller bankkort. Bussene kjører også rundt i byen og billetter kjøper du på bussen, men du må ha riktig beløp i kontanter, for sjåføren veksler ikke. Du kan også kjøpe billett med telefonen, ved å bruke Transport for Edinburgh sin app. Da viser du enkelt og greit billetten din på mobilen når du går på bussen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Edinburgh?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Edinburgh, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Edinburgh?

Noen hoteller i Edinburgh krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Edinburgh?

Edinburgh er en trygg by å være turist i, men du bør uansett passe godt på tingene dine på folksomme områder. Utvis normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Edinburgh?

Du trenger adapter når du bor på hotell i Edinburgh, for her bruker de britisk 3-pins stikkontakt. Det er lurt å kjøpe det før du reiser.

Hvor mye bør man gi i tips i Edinburgh?

Enkelte steder er tips inkludert, men hvis ikke er det normalt å gi omtrent 10-15% i tips på restaurant. Du trenger ikke å tipse på pub, men du kan også tipse litt i taxi.


Hvor mye koster et hotell i Edinburgh per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Edinburgh med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Edinburgh

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Edinburgh
a&o Edinburgh City

a&o Edinburgh City

7,9

134 kr

Vis hotelltilbud
Cairn Hotel

Cairn Hotel

8,2

393 kr

Vis hotelltilbud
The Place

The Place

8,4

276 kr

Vis hotelltilbud
Britannia Hotel Edinburgh

Britannia Hotel Edinburgh

6,5

393 kr

Vis hotelltilbud
Edinburgh Central Queen Street

Edinburgh Central Queen Street

7,1

284 kr

Vis hotelltilbud
Ibis Budget Hotel Edinburgh Park

Ibis Budget Hotel Edinburgh Park

7,9

418 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Edinburgh

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Edinburgh

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
The Place

The Place

8,4

276 kr

Vis hotelltilbud
Holyrood Aparthotel

Holyrood Aparthotel

8,5

602 kr

Vis hotelltilbud
a&o Edinburgh City

a&o Edinburgh City

7,9

134 kr

Vis hotelltilbud
The Glasshouse Autograph Collection

The Glasshouse Autograph Collection

8,9

1 253 kr

Vis hotelltilbud
Mercure Edinburgh Haymarket

Mercure Edinburgh Haymarket

8,1

543 kr

Vis hotelltilbud
Frederick House Hotel

Frederick House Hotel

8,7

568 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Edinburgh

Sjekk ut hotelltilbudene på momondo, så kan du sammenligne priser og enkelt finne hotell i Edinburgh i det området som passer deg best. Det er en rekke nabolag å velge mellom i den skotske byen. Vil du bo i et historisk område, kan du velge et hotell i Edinburgh i gamlebyen. Her finner du ikoniske områder som Royal Mile og Grassmarket. Dette området er perfekt for deg som vil rusle rundt i brosteinsgater og besøke severdigheter som Edinburgh Slott, St. Giles’ Cathedral, Royal Museum og Scotland.

New Town er perfekt for deg som elsker shopping! Her finner du Edinburghs shoppingdistrikt, og den berømte gaten Princes Street. Dette er gaten hvor du virkelig kan tømme lommeboka og finne skatter du kan fylle kofferten med. Så, er du på shoppingweekend bør du finne hotell i Edinburgh som ligger i dette området.

Vest for sentrum av byen og i nærheten av togstasjonen Haymarket, finner du West End. Dette er en sjarmerende bydel og passer deg som vil oppleve Edinburghs kultur. Bor du på hotell i Edinburgh i West End, er du nære populære Usher Hall, Royal Lyceum og den uavhengige kinoen The Filmhouse. Søk på hoteller i Edinburgh hos momondo, så kan du sammenligne priser og finne hotellet ditt i West End.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Edinburgh

Hva er byens særpreg?

Edinburgh er en mye besøkt by, og svært populær blant turister. Her er de lokale gjestfrie og hyggelige, så det er lett å ha et trivelig opphold her. New Town og Old Town i Edinburgh er på UNESCOs verdensarvliste, og her finner du rik historie og masse kultur. Gå rundt i de koselige brosteinsgatene og besøk byens museer og gallerier, som ofte har gratis inngang. Er du interessert i shopping, finner du hoteller på momondo nære Princes Street, virkelig gaten for deg som er ute etter å fornye garderoben. Du finner også massevis av barer, puber og nattklubber dersom du har lyst på en skikkelig tur på byen. Dra for eksempel på klubben Lulu i Georges Street, der du får lekre cocktails og finner et stort dansegulv, velger du å dra hit er det forventet å pynte seg i sitt beste festantrekk.

Hva har Edinburgh å tilby?

I Edinburgh holdes to verdensberømte arrangementer. Kunstfestivalen The Fringe, er verdens største festival med fokus på kunst. Denne holdes hvert år i august, og varer i 25 dager midt i byen. Her kan du få med deg gateartister i kostymer, dramatiske Shakespeare-produksjoner og en blanding av moderne musikk og dans. Den andre store festivalen er Hogmanay, den skotske versjonen av nyttår, et tradisjonelt arrangement som samler over 250 000 mennesker til en gigantisk gatefest fra 29. desember.

Hvor grønn er byen?

Selv om Edinburgh er en storby, er det mange grønne parker å besøke for å få litt frisk luft. Noen populære parker er Holyrood Park, midt i sentrale Edinburgh. Videre er Inverleith Park, Calton Hill og Princes Street Gardens perfekte for en dag ute i det grønne.


Reiseinformasjon for Edinburgh

Hvor mange dager tilbringer folk i Edinburgh?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Edinburgh.

Hvor mye koster et hotell i Edinburgh?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 987 kr per natt ved bestilling av hotell i Edinburgh. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Edinburgh?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Edinburgh. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 342 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Edinburgh?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Edinburgh. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et hostell i Edinburgh?

Hosteller i Edinburgh koster vanligvis en plass omkring 843 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 144 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Edinburgh.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Edinburgh?

En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Edinburgh.