Hoteller i Edinburgh, Storbritannia

Finn tilbud på 523 hoteller i Edinburgh, Storbritannia

Edinburgh, Skottland, Storbritannia
2. des. — 3. des.2
lø. 3.12.
on. 7.12.

De beste hotellene i Edinburgh

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Edinburgh
Pris
kr178
kr2671
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Edinburgh

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Edinburgh

Pris

1 130 kr–2 093 kr

BILLIGSTE BYDEL I EDINBURGHEast25 % billigereHoteller i East er de billigste i Edinburgh med en gjennomsnittspris på kun 1 130 kr per natt
DYRESTE BYDEL I EDINBURGHGamlebyen28 % dyrereGamlebyen har de dyreste hotellene i Edinburgh med rom med en gjennomsnittspris på 2 093 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I EDINBURGHNew Town58 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i New Town enn noen andre land i Edinburgh

Ting å gjøre i Edinburgh


Hoteller i populære bydeler i Edinburgh

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Edinburgh, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Edinburgh

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Edinburgh
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
57 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

771 kr–3 042 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 287 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 048 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Edinburgh på er: 4-5 stjerne, 23 dag før.

1-2 stjerne

755 kr–1 003 kr

3 stjerne

1 301 kr–1 420 kr

4-5 stjerne

1 956 kr–2 005 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Edinburgh

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Edinburgh

Laveste hotellpris

218 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh

Hoteller i nærheten av flyplassen

5480
Den rimeligste prisen for et rom i Edinburgh funnet siste 7 dager er 218 kr/natten. Denne prisen fås hos Code Co-Living - The Loft - Edinburgh, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Collection Hotel Royal Mile Edinburgh, det mest populære 5-stjerners hotellet i Edinburgh(8,3/10 rating - basert på 752 anmeldelser).
Det er er 5 480 hoteller i Edinburgh i nærheten av Edinburgh Turnhouse. Carlowrie Castle med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.

Edinburgh reisetips

Sammenligner du priser hos momondo, så finner du hoteller i Edinburgh til en billig penge. Vandrerhjem finner du fra omtrent 200 kr. per natt. 3-stjerners hotell i Edinburgh får du fra ca. 470 kr. natten, og hvis du vil bo supersentralt ved gamlebyen kan du bo på 3-stjerners hotell fra omtrent 800 kr. per natt. Du bor på lekkert 4-stjerners midt i byen fra ca. 800 kr. natten. Unner du deg litt ekstra luksus i ferien, som for eksempel svømmebasseng, og bor på 5-stjerners hotell i Edinburgh, finner du priser på momondo fra omtrent 1400 kr. natten.

Du kan enkelt rusle rundt i Edinburgh, men det kan også være greit å hoppe på en buss eller trikk. Edinburgh har et godt nettverk av trikker og busser, og du kan ta trikken fra Edinburgh lufthavn, gjennom byen helt til endestasjonen York Place. Denne stopper blant annet på Edinburgh Park Central, Haymarket, West End og Princes Street. Alle trikkestasjoner har billettautomater der du kjøper billett før påstigning. Her kan du kjøpe enkeltbilletter og dagsbilletter. Du kan betale med kontanter eller bankkort. Bussene kjører også rundt i byen og billetter kjøper du på bussen, men du må ha riktig beløp i kontanter, for sjåføren veksler ikke. Du kan også kjøpe billett med telefonen, ved å bruke Transport for Edinburgh sin app. Da viser du enkelt og greit billetten din på mobilen når du går på bussen.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Edinburgh, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Edinburgh krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Edinburgh er en trygg by å være turist i, men du bør uansett passe godt på tingene dine på folksomme områder. Utvis normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Du trenger adapter når du bor på hotell i Edinburgh, for her bruker de britisk 3-pins stikkontakt. Det er lurt å kjøpe det før du reiser.

Enkelte steder er tips inkludert, men hvis ikke er det normalt å gi omtrent 10-15% i tips på restaurant. Du trenger ikke å tipse på pub, men du kan også tipse litt i taxi.


Hvor mye koster et hotell i Edinburgh per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Edinburgh med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 485 kr

Gjennomsnittlig 1 005 kr

Dyrest 1 645 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Edinburgh

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Edinburgh
Finn hosteller i Edinburgh

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Edinburgh

Disse hotellene i Edinburgh har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Edinburgh

Sjekk ut hotelltilbudene på momondo, så kan du sammenligne priser og enkelt finne hotell i Edinburgh i det området som passer deg best. Det er en rekke nabolag å velge mellom i den skotske byen. Vil du bo i et historisk område, kan du velge et hotell i Edinburgh i gamlebyen. Her finner du ikoniske områder som Royal Mile og Grassmarket. Dette området er perfekt for deg som vil rusle rundt i brosteinsgater og besøke severdigheter som Edinburgh Slott, St. Giles’ Cathedral, Royal Museum og Scotland.

New Town er perfekt for deg som elsker shopping! Her finner du Edinburghs shoppingdistrikt, og den berømte gaten Princes Street. Dette er gaten hvor du virkelig kan tømme lommeboka og finne skatter du kan fylle kofferten med. Så, er du på shoppingweekend bør du finne hotell i Edinburgh som ligger i dette området.

Vest for sentrum av byen og i nærheten av togstasjonen Haymarket, finner du West End. Dette er en sjarmerende bydel og passer deg som vil oppleve Edinburghs kultur. Bor du på hotell i Edinburgh i West End, er du nære populære Usher Hall, Royal Lyceum og den uavhengige kinoen The Filmhouse. Søk på hoteller i Edinburgh hos momondo, så kan du sammenligne priser og finne hotellet ditt i West End.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Edinburgh

Edinburgh er en mye besøkt by, og svært populær blant turister. Her er de lokale gjestfrie og hyggelige, så det er lett å ha et trivelig opphold her. New Town og Old Town i Edinburgh er på UNESCOs verdensarvliste, og her finner du rik historie og masse kultur. Gå rundt i de koselige brosteinsgatene og besøk byens museer og gallerier, som ofte har gratis inngang. Er du interessert i shopping, finner du hoteller på momondo nære Princes Street, virkelig gaten for deg som er ute etter å fornye garderoben. Du finner også massevis av barer, puber og nattklubber dersom du har lyst på en skikkelig tur på byen. Dra for eksempel på klubben Lulu i Georges Street, der du får lekre cocktails og finner et stort dansegulv, velger du å dra hit er det forventet å pynte seg i sitt beste festantrekk.

I Edinburgh holdes to verdensberømte arrangementer. Kunstfestivalen The Fringe, er verdens største festival med fokus på kunst. Denne holdes hvert år i august, og varer i 25 dager midt i byen. Her kan du få med deg gateartister i kostymer, dramatiske Shakespeare-produksjoner og en blanding av moderne musikk og dans. Den andre store festivalen er Hogmanay, den skotske versjonen av nyttår, et tradisjonelt arrangement som samler over 250 000 mennesker til en gigantisk gatefest fra 29. desember.

Selv om Edinburgh er en storby, er det mange grønne parker å besøke for å få litt frisk luft. Noen populære parker er Holyrood Park, midt i sentrale Edinburgh. Videre er Inverleith Park, Calton Hill og Princes Street Gardens perfekte for en dag ute i det grønne.


Informasjon om opphold i Edinburgh

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Edinburgh

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 746 kr per natt ved bestilling av hotell i Edinburgh. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

I april er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Edinburgh. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 58 %.

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Edinburgh. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hosteller i Edinburgh koster vanligvis en plass omkring 1 676 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 70 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Edinburgh.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Gamlebyen, Leith, Stockbridge - Canonmills og West når de skal besøke Edinburgh.

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Edinburgh.

Det er 200 ferieboliger i Edinburgh, hvor Oakhill Apartments Edinburgh (Ltd) er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Edinburgh.

Edinburgh har 159 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Code Co-Living - The Loft - Edinburgh er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Edinburgh.


momondos favoritthoteller i Edinburgh

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Edinburgh
Best Western Edinburgh South Braid Hills Hotel

Best Western Edinburgh South Braid Hills Hotel

134 Braid Road, Edinburgh, United Kingdom

7,7
735 kr
Murrayfield Park Guest House

Murrayfield Park Guest House

89 Corstorphine Road, Edinburgh, United Kingdom

5,9
546 kr
Haymarket Hotel

Haymarket Hotel

1 - 3 Coates Gardens, Edinburgh, United Kingdom

8,1
506 kr
Ocean Serviced Apartments

Ocean Serviced Apartments

Edinburgh, Storbritannia

8,6
824 kr
Crowne Plaza Edinburgh - Royal Terrace

Crowne Plaza Edinburgh - Royal Terrace

18 Royal Terrace, Edinburgh, United Kingdom

7,5
874 kr
voco Edinburgh - Haymarket

voco Edinburgh - Haymarket

46 Torphichen Street, Edinburgh, United Kingdom