Hoteller i Lisboa, Portugal

Finn tilbud på 877 hoteller i Lisboa, Portugal

Lisboa, Portugal
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Lisboa

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Lisboa
Pris
kr511
kr2528
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Lisboa

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Lisboa

Pris

1 452 kr–2 335 kr

BILLIGSTE BYDEL I LISBOABaixa17 % billigereHoteller i Baixa er de billigste i Lisboa med en gjennomsnittspris på kun 1 452 kr per natt
DYRESTE BYDEL I LISBOAAlfama25 % dyrereAlfama har de dyreste hotellene i Lisboa med rom med en gjennomsnittspris på 2 335 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I LISBOAUptown45 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Uptown enn noen andre land i Lisboa

Ting å gjøre i Lisboa


Hoteller i populære bydeler i Lisboa

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Lisboa, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Lisboa

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Lisboa
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
64 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

549 kr–2 336 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 346 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 076 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Lisboa på er: 1-2 stjerne, 4 dag før. 4-5 stjerne, 85 dag før.

1-2 stjerne

555 kr–843 kr

3 stjerne

661 kr–1 099 kr

4-5 stjerne

1 333 kr–2 645 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Lisboa

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Lisboa

Laveste hotellpris

224 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Eurostars Universal Lisboa

Hoteller i nærheten av flyplassen

13452

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Lisboa funnet siste 7 dager er 224 kr/natten. Denne prisen fås hos Independente Príncipe Real, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Eurostars Universal Lisboa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Lisboa(8,6/10 rating - basert på 3 394 anmeldelser).
Det er er 13 452 hoteller i Lisboa i nærheten av Lisboa Humberto Delgado. Our scooter alcove in Lisbon med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Lisboa. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Lisboa siste uken er 4 275 kr.

Lisboa reisetips

Hvordan bor man billig i Lisboa?

Vil du bo billig på hotell i Lisboa, kan du alltid sammenligne hotelltilbud på momondo og finne de beste prisene. Vil du bo riktig billig på vandrerhjem, kan du bo fra omtrent 170 kr. per natt. Vil du ha litt høyere kvalitet, kan du bo på 3-stjerners hotell fra ca. 400 kr. natten. 4-stjerners hotell finner du fra omtrent 700 kr. per natt. Vil du bo på 5-stjerners hotell med svømmebasseng koster dette omtrent 1700 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Lisboa?

I Lisboa er det ofte gåavstand mellom ulike attraksjoner, men du kan også ta i bruk kollektivtransporten. Da kan du ta trikk, buss, og metro. Du kan kjøpe enkeltbilletter ombord hos sjåføren på trikk og buss, mens på metro kjøper du billetter på billettautomatene på metrostasjonen. Her er det også service-disker der du kan få hjelp til å kjøpe rett billett. Du kan også kjøpe Lisboa Card som gir deg gratis reise med kollektivtransport samt gratis inngang på en rekke museer og attraksjoner. Kortet kjøper du på Lisboa Lufthavn, ved Praca do Comércio eller Restauradores-plassen. Det går også heiser som ser litt ut som trikker opp til en rekke utsiktspunkter i byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Lisboa?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Lisboa, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Lisboa?

Noen hoteller i Lisboa krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Lisboa?

Det er ansett som trygt å reise til Lisboa, men du bør uansett passe ekstra på verdisakene i folksomme områder, og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Lisboa?

Du trenger ikke adapter i Lisboa og kan bruke telefonlader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Lisboa?

I Lisboa er det vanlig å gi omtrent 5-10% i tips når du er ute og spiser på restaurant.


Hvor mye koster et hotell i Lisboa per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Lisboa med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 050 kr

Gjennomsnittlig 1 374 kr

Dyrest 3 234 kr

Finn hoteller med 5 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Lisboa

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Lisboa
Finn hosteller i Lisboa

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Lisboa

Disse hotellene i Lisboa har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Lisboa

Leter du etter hoteller i Lisboa kan du velge mellom en rekke nabolag å bo i, og på momondo kan du enkelt velge hvor du helst vil bo. Sammenligner du hotelltilbud på momondo finner du også de aller beste tilbudene.

Lisboa er en av verdens eldste byer, og Alfama er nabolaget som er eldst og mest historisk i den portugisiske hovedstaden. Her finner du smale brosteinsgater, tradisjonelle butikker, små restauranter og fantastiske utsiktspunkter sentralt i byen. Det er perfekt å bo på hotell i Lisboa i området Alfama om du er interessert i historie og vil være i nærheten av attraksjoner som Castle de São Jorge og litt rolige deler av byen.

Bairro Alto er tradisjonelt sett nabolaget for bohemer og artister i byen, og her er det rolig på dagtid, men om kvelden er det livlig i gatene. Her åpner barene dørene og du finner nattklubber som har åpent til morgengry. Perfekt område for deg som er interessert i å sjekke ut festscenen i Lisboa og vil bo i sentrum.

Chiada er et mer sofistikert og elegant nabolag i Lisboa og her finner du teater, gammeldagse kaféer, luksusbutikker, og verdens eldste bokhandel. Du finner også nyere kjedebutikker her. Dette området passer for deg som vil bo i luksus i et rolig område og kjenne på Lisboas fortid.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Lisboa

Hva er byens særpreg?

Med sine brosteinsgater og trikker, lang historie og fantastisk sjømat er Lisboa en perfekt by å besøke. Bor du på hotell i Lisboa kan du nyte herlig mat, livlige barer og nattklubber, gatemusikk, historiske severdigheter og grønne åpne plasser, strender og rustikke nabolag med nattklubber som holder åpent til langt på natt. Alfama er et must å besøke, den eldste bydelen i Lisboa som rommer en rekke vakre hus, små restauranter og berømte utsiktspunkter. For avslapping og litt shopping, kan du dra til Pombaline Downtown. Her kan du også se Rossio-plassen.

Hva har Lisboa å tilby?

Noen av de kjente attraksjonene det anbefales å besøke når du bor på hotell i Lisboa, er bulevardene Avenida da Liberdade, Avenida da Republica og Avenida Fontes Pereira de Melo. Belém Tower, og Jerónimos Monastery er begge på UNESCOs verdensarvliste. For ekstra bra utsikt, dra til Castelo de São Jorge på en av byens høyeste topper der du ser utover byen og Tagus-elven. Du finner også rikelig med koselige restauranter med fantastisk portugisisk mat og bra nattklubber, barer og puber der du kan kose deg til langt på natt.

Hvor grønn er byen?

I Lisboa finner du en rekke grønne parker, og du er aldri langt fra havet. I nærheten av byen kan du dra på stranden og se surferne ute på bølgene.


Informasjon om opphold i Lisboa

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Lisboa

Hvor mange dager tilbringer folk i Lisboa?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Lisboa.

Hvor mye koster et hotell i Lisboa?

1 855 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Lisboa. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Lisboa?

Hoteller i Lisboa er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 65 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Lisboa?

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Lisboa. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Lisboa?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Lisboa 2 443 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 37% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Lisboa (1 855 kr per person, per natt).

Hvor i Lisboa bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Baixa, Alfama, Bairro Alto og Chelas/Olaias når de skal reise til Lisboa.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Lisboa?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (122 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Lisboa.

Har Lisboa ferieboliger?

Det er nå 9 120 ferieboliger tilgjengelige i Lisboa. De fleste av våre brukere velger å bo på Porta do Mar Deluxe Central Apartments, som er den mest populære i Lisboa. Sammenlign ferieboliger i Lisboa.

Har Lisboa vandrehjem?

Det flere 185 vandrehjem i Lisboa hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Lisbon Hostel Terminal 4 er det mest populære vandrehjemmet i Lisboa for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Lisboa.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Lisboa fra hoteller?

Antall tilbydere fraLisboa hoteller er 10 253 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Lisboa fra hoteller sist?

Priser for Lisboa fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Lisboa

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Lisboa