Hoteller i Tyskland

Finn tilbud på 222 146 hoteller i Tyskland

Tyskland
6. aug. — 7. aug.2
Tyskland
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Tyskland

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tyskland
Pris
kr223
kr2187
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Tyskland

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Tyskland

Pris

770 kr–1 077 kr

BILLIGSTE BY I TYSKLANDFrankfurt am Main15 % billigereHoteller i Frankfurt am Main er de billigste i Tyskland med en gjennomsnittspris på kun 770 kr per natt
DYRESTE BY I TYSKLANDHamburg16 % dyrereHamburg har de dyreste hotellene i Tyskland med rom med en gjennomsnittspris på 1 077 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TYSKLANDBerlin78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Berlin enn noen annen by i Tyskland

Ting å gjøre i Tyskland


Hoteller i populære byer i Tyskland

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Tyskland, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tyskland

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tyskland
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
16 %forventet prisnedgang
20 %forventet prisøkning

Pris

1 023 kr–1 520 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
12 326 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
10 254 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Tyskland

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tyskland

Laveste hotellpris

235 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Palace Berlin

Hoteller i nærheten av flyplassen

156

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tyskland funnet siste 7 dager er 235 kr/natten. Denne prisen fås hos one80º Hostel Berlin, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Palace Berlin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tyskland(8,8/10 rating - basert på 2 057 anmeldelser).
Det er er 156 hoteller i Tyskland i nærheten av Frankfurt am Main. My Cloud Transit Hotel med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Tyskland. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Tyskland siste uken er 6 237 kr.

Informasjon om opphold i Tyskland

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tyskland

Tyskland er et vakkert og innholdsrikt land, og derfor et ideelt reisemål for de fleste. Du kan enkelt få med deg flere byer i Tyskland på én ferie, takket være gode togforbindelser mellom byene. Disponerer du egen- eller leiebil, kan du komme deg fort og effektivt fra by til by via Autobahn, som lar deg kjøre så fort du vil. Med tog kan du reise fra den moderne byen Frankfurt med skyskrapere og shopping, til Köln, med en av Europas flotteste katedraler, og fra Köln til Berlin og få med deg Berlinmuren, og så videre derfra til Dresden hvor de har klart å restaurere mye av den barokke arkitekturen etter krigen, og du kan få med deg alpene i München på en og samme billett. Du kan kjøpe EURail-billett og få sju dager med ubegrenset reise, som er perfekt for deg som planlegger å besøke flere destinasjoner, for under to tusenlapper. Alle de nevnte byene har gode systemer for kollektivtransport. Hos momondo kan du finne hoteller i Tyskland til rimelige priser. Hvis du starter i Frankfurt, kan du for eksempel bo på Hotel Zentrum.

Tyskland har vært et populært reisemål lenge, og noen av grunnene er den tyske kulturen med sin lange og rike historie, men også det moderne Tyskland med mat, design, og festivaler, som Oktoberfest. Turister kommer hit for å se unik arkitektur og andre historiske attraksjoner, utallige flotte muséer og høye alper. I Berlin kan du besøke Brandenburger Tor, den store porten og landemerket fra 1700-tallet som delte byen i to fra 1961 til 1989. Porten befinner seg på Pariser Platz. Om du vil på museum, anbefaler vi en tur til Berlins museum-øy, Museumsinsel, som ligger ved kanalen Kupfergraben. Her finner du mange av byens beste muséer mot en liten inngangssum, deriblant det Egyptiske museet med den kjente bysten av dronning Nefertiti. Reiser du med barn eller unge, er det heller ikke noe problem å finne fornøyelsesparker eller dyreparker. I Bavaria, som ligger en time utenfor München, finner du Legoland, som tilbyr berg-og-dal-baner, live show og kjente bygninger i lego. Ser du etter hotell i München, kan momondo hjelpe. Hva med Hotel Bayerischer Hof et steinkast fra München sentrum?

Mange av Tysklands byer er kjent for sitt pulserende uteliv, øl- og matkultur. Hvis du reiser med vennegjengen og ser etter steder å feste, anbefaler vi å besøke Köln, som byr på hele 70 forskjellige barer og puber. Berlin vil selvfølgelig også være aktuelt med sitt varierte spekter av nattklubber og temabarer. Kreuzkölln-området i Berlin er kjent for sitt kunstneriske miljø, et travelt kaféområde på dagtid, som forandrer seg til en stor festearena på kveldstid med barer, puber og nattklubber. Når det kommer til mat, er det mye mer enn bratwürst og sauerkraut. For eksempel burde du prøve kartoffelpuffer. Vi kan hjelpe deg å finne et passende hotell der du vil bo – skal du reise til Köln, kan vi anbefale Hilton Cologne.

Tysklands kultur har vært preget av store poeter, tenkere og komponister, og med sine mange kunstgallerier, muséer og landemerker, er Tyskland feriedestinasjonen for deg som har lyst på enten kulturell eller kreativ input, og Berlin skiller seg definitivt ut her. For eksempel kan du ta turen til det 350 år gamle bygget Altes Museum i Berlin, som stiller ut restaurerte antikviteter. Vil du bo med beleilig beliggenhet i Berlin, kan vi foreslå Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

Når du reiser til Tyskland, er det best å legge reisen til oktober, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i mai – kun 158 kr per natt.

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Tyskland, men størstedelen av de som reiser til Tyskland tilbringer mest tid i Berlin.

Dataene våre viser at hotellrom i Flensburg i gjennomsnitt er ca. 41 % dyrere enn hotellrom i resten av Tyskland, med en pris på 1 152 kr per natt.

Hvis du reiser til Tyskland på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Munchen som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 73 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Munchen normalt på 202 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Tyskland

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tyskland
Hotel Neptun

Hotel Neptun

Seestr. 19, Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Germany

8,4
1 730 kr
H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Strasse 32, Berlin, Germany

8,3
1 059 kr
Seminaris Hotel Lüneburg

Seminaris Hotel Lüneburg

Soltauer Str. 3, Lüneburg, Lower Saxony, Germany

7,4
943 kr
Hotel Meeresburg

Hotel Meeresburg

Viktoriastrasse 14 (Eingang: Damenpfad), Norderney, Lower Saxony, Germany

7,4
1 234 kr
A&O Köln Neumarkt

A&O Köln Neumarkt

Mauritiuswall 64-66, Cologne, North Rhine-Westphalia, Germany

7,4
282 kr
Neohostel Berlin

Neohostel Berlin

Grünauer Strasse 192, Berlin, Germany

6,1
165 kr
Metropol Hostel Berlin

Metropol Hostel Berlin

Mehringdamm 32, Berlin, Germany

6,6
243 kr
Amedia Plaza Dresden

Amedia Plaza Dresden

Jüdenhof 9, Dresden, Saxony, Germany

8,4
933 kr
NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

Leipziger Str. 106-111, Berlin, Germany

8,5
1 098 kr

Start planleggingen av reisen til Tyskland


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Tyskland og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Tyskland med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.