Hotelltilbud Europa Tyskland

Hoteller i Tyskland

Finn de beste tilbudene på 179 112 hotels i Tyskland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Tyskland

Leter du etter en by å besøke i Tyskland? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
673 kr - 1 059 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I TYSKLAND Dusseldorf 17 % billigere Hoteller i Dusseldorf er de billigste i Tyskland med en gjennomsnittspris på kun 672 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I TYSKLAND Flensburg 30 % dyrere Flensburg har de dyreste hotellene i Tyskland med rom som har en gjennomsnittspris på 1 058 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TYSKLAND Berlin 80 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Berlin enn noen annen by i Tyskland

Populære byer i Tyskland

Bestill et av de beste tilbudene Tyskland som tilbys på disse populære stedene

Tyskland reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Tyskland

Når er det billigst å besøke Tyskland?

Når du reiser til Tyskland, er det best å legge reisen til Januar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i september – kun 718 kr per natt.

Hvor i Tyskland velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Tyskland, men størstedelen av de som reiser til Tyskland tilbringer mest tid i Berlin.

Hvilken by i Tyskland har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Sylt i gjennomsnitt er ca. 72 % dyrere enn hotellrom i resten av Tyskland, med en pris på 1 420 kr per natt.

Hvilken by i Tyskland har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Tyskland på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Berlin som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 64 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Berlin normalt på 456 kr per natt.


Oppdag disse regionene i Tyskland

Finn det perfekte området i Tyskland for den neste reisen din
Hotelltilbud Europa Tyskland