De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Tyskland

Hoteller i Tyskland

Finn tilbud på 30 274 hoteller i Tyskland

Tyskland
31. mai — 1. jun.2
sø. 26.5.
to. 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Tyskland

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tyskland
Pris
kr216
kr2611
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Tyskland

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Tyskland, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Tyskland

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tyskland

Nyttig informasjon om hoteller i Tyskland

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tyskland

Laveste hotellpris

217 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Berlin

Hoteller i nærheten av flyplassen

2124

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tyskland funnet siste 7 dager er 217 kr/natten. Denne prisen fås hos Neohostel Berlin, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Berlin, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tyskland(7,7/10 rating - basert på 3 115 anmeldelser).
Det er er 2 124 hoteller i Tyskland i nærheten av Frankfurt am Main. My Cloud Transit Hotel med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Tyskland. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Tyskland siste uken er 4 607 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tyskland

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tyskland
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
14 %forventet prisnedgang
16 %forventet prisøkning

Pris

1 304 kr–1 801 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 382 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 620 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Tyskland

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Tyskland

Pris

667 kr–1 396 kr

BILLIGSTE BY I TYSKLANDFrankfurt am Main30 % billigereHoteller i Frankfurt am Main er de billigste i Tyskland med en gjennomsnittspris på kun 667 kr per natt
DYRESTE BY I TYSKLANDGarmisch-Partenkirchen32 % dyrereGarmisch-Partenkirchen har de dyreste hotellene i Tyskland med rom med en gjennomsnittspris på 1 396 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TYSKLANDHamburg67 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Hamburg enn noen annen by i Tyskland

Informasjon om opphold i Tyskland

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tyskland

Hvilke byer i Tyskland burde jeg reise til?

Tyskland er et vakkert og innholdsrikt land, og derfor et ideelt reisemål for de fleste. Du kan enkelt få med deg flere byer i Tyskland på én ferie, takket være gode togforbindelser mellom byene. Disponerer du egen- eller leiebil, kan du komme deg fort og effektivt fra by til by via Autobahn, som lar deg kjøre så fort du vil. Med tog kan du reise fra den moderne byen Frankfurt med skyskrapere og shopping, til Köln, med en av Europas flotteste katedraler, og fra Köln til Berlin og få med deg Berlinmuren, og så videre derfra til Dresden hvor de har klart å restaurere mye av den barokke arkitekturen etter krigen, og du kan få med deg alpene i München på en og samme billett. Du kan kjøpe EURail-billett og få sju dager med ubegrenset reise, som er perfekt for deg som planlegger å besøke flere destinasjoner, for under to tusenlapper. Alle de nevnte byene har gode systemer for kollektivtransport. Hos momondo kan du finne hoteller i Tyskland til rimelige priser. Hvis du starter i Frankfurt, kan du for eksempel bo på Hotel Zentrum.

Hvilke populære attraksjoner finnes i Tyskland?

Tyskland har vært et populært reisemål lenge, og noen av grunnene er den tyske kulturen med sin lange og rike historie, men også det moderne Tyskland med mat, design, og festivaler, som Oktoberfest. Turister kommer hit for å se unik arkitektur og andre historiske attraksjoner, utallige flotte muséer og høye alper. I Berlin kan du besøke Brandenburger Tor, den store porten og landemerket fra 1700-tallet som delte byen i to fra 1961 til 1989. Porten befinner seg på Pariser Platz. Om du vil på museum, anbefaler vi en tur til Berlins museum-øy, Museumsinsel, som ligger ved kanalen Kupfergraben. Her finner du mange av byens beste muséer mot en liten inngangssum, deriblant det Egyptiske museet med den kjente bysten av dronning Nefertiti. Reiser du med barn eller unge, er det heller ikke noe problem å finne fornøyelsesparker eller dyreparker. I Bavaria, som ligger en time utenfor München, finner du Legoland, som tilbyr berg-og-dal-baner, live show og kjente bygninger i lego. Ser du etter hotell i München, kan momondo hjelpe. Hva med Hotel Bayerischer Hof et steinkast fra München sentrum?

Hvilke byer i Tyskland er best for uteliv?

Mange av Tysklands byer er kjent for sitt pulserende uteliv, øl- og matkultur. Hvis du reiser med vennegjengen og ser etter steder å feste, anbefaler vi å besøke Köln, som byr på hele 70 forskjellige barer og puber. Berlin vil selvfølgelig også være aktuelt med sitt varierte spekter av nattklubber og temabarer. Kreuzkölln-området i Berlin er kjent for sitt kunstneriske miljø, et travelt kaféområde på dagtid, som forandrer seg til en stor festearena på kveldstid med barer, puber og nattklubber. Når det kommer til mat, er det mye mer enn bratwürst og sauerkraut. For eksempel burde du prøve kartoffelpuffer. Vi kan hjelpe deg å finne et passende hotell der du vil bo – skal du reise til Köln, kan vi anbefale Hilton Cologne.

Hvilke byer i Tyskland har mest historie og kunst?

Tysklands kultur har vært preget av store poeter, tenkere og komponister, og med sine mange kunstgallerier, muséer og landemerker, er Tyskland feriedestinasjonen for deg som har lyst på enten kulturell eller kreativ input, og Berlin skiller seg definitivt ut her. For eksempel kan du ta turen til det 350 år gamle bygget Altes Museum i Berlin, som stiller ut restaurerte antikviteter. Vil du bo med beleilig beliggenhet i Berlin, kan vi foreslå Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

Når er det billigst å besøke Tyskland?

Når du reiser til Tyskland, er det best å legge reisen til Januar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i juni – kun 1 126 kr per natt.

Hvor i Tyskland velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Tyskland, men størstedelen av de som reiser til Tyskland tilbringer mest tid i Berlin.

Hvilken by i Tyskland har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Köln i gjennomsnitt er ca. 25 % dyrere enn hotellrom i resten av Tyskland, med en pris på 1 187 kr per natt.

Hvilken by i Tyskland har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Tyskland på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Berlin som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 73 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Berlin normalt på 320 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyskland fra hoteller?

Antall tilbydere fraTyskland hoteller er 261 497 fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyskland fra hoteller sist?

Priser for Tyskland fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Tyskland gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Tyskland og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Tyskland?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Tyskland med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Tyskland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
sø. 26.5.
to. 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tyskland