Hoteller i Stavanger, Norge

Finn tilbud på 45 hoteller i Stavanger, Norge

Stavanger, Norge
25. mai — 26. mai2
Stavanger, Norge
on. 25.5.
to. 26.5.

Anbefalte hoteller fra momondo i Stavanger

De beste hotellene i Stavanger

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Stavanger
Pris
kr471.92
kr1675.8
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Stavanger

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Stavanger
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
35 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

905 kr–1 880 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
19 716 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
12 360 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Stavanger på er: 1-2 stjerne, 65 dag før. 3 stjerne, 72 dag før. 4-5 stjerne, 19 dag før.

1-2 stjerne

588 kr–693 kr

3 stjerne

915 kr–1 108 kr

4-5 stjerne

1 165 kr–1 242 kr


Stavanger reisetips

Den sjarmerende havnebyen har overnattingssteder i alle prisklasser, og du har derfor gode muligheter til å booke hotell i Stavanger for en billig penge. Tostjerners hotell og B&B med bra standard fås fra ca. 300-400 kr natten og opp, og beliggenheten er i tillegg ganske sentralt. Trestjerners koster ca. 600 kr. og opp, mens firestjerners hotell i Stavanger begynner på en 800-900 kr. og opp, avhengig av beliggenhet. Vær oppmerksom på at Stavanger er en livlig by med mange festivaler om sommeren, og pris henger ofte sammen med arrangementer. Bestiller du hotellrom i siste liten når du skal på Glamatfestivalen for eksempel, blir det sannsynligvis dyrere enn ellers. For å finne billigst mulig pris, kan du godt sammenligne hotelltilbud på momondo og søke utfra hvilket område du vil bo i.

Stavanger sentrum er ganske lite med gåavstand til det meste. Har du bestilt deg hotell i nærheten av sentrum, kommer du langt med bare noen behagelige sko. Har du planer om å utforske de vakre naturopplevelsene og strendene som ligger i nærheten av Stavanger sentrum, eller du har booket deg et hotellrom utenfor byen, kan du benytte deg av buss, tog og ferjer. Du får kjøpt enkeltbilletter, 24-timersbillett eller ukespass både på Turistinformasjonen, billettautomater og på nett/mobilapp.

Du må kontakte det aktuelle overnattingsstedet på forhånd for å undersøke eventuelle aldergrenser for innsjekking, ettersom det er opp til hvert enkelt hotell.

Noen overnattingssteder ønsker at du betaler for oppholdet samtidig som du bestiller, mens andre tar betalt ved utsjekking.


Hvor mye koster et hotell i Stavanger per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Stavanger med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 601 kr

Gjennomsnittlig 712 kr

Dyrest 2 266 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Stavanger

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Stavanger

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Stavanger

Disse hotellene i Stavanger har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Stavanger

Storbyen Stavanger frister med overnattingssteder for enhver smak og budsjett, og hvilken bydel du bør velge avhenger av hva du skal. I sentrum finner du hotell med gåavstand til Gamle Stavanger, sjarmerende smug med småbutikker og restauranter samt andre attraksjoner. Fordelen ved å bo nær bykjernen er uten tvil at du er i nærheten av Vågen havn med ypperlige sjømatrestauranter og livlig natteliv, og du kan dessuten spasere til alle butikkene i handlegata Kirkegata.

Trekker du ut fra sentrum, har du gode muligheter til å finne overnattingssteder som er ganske billig og som ligger nærmere attraksjoner som fornøyelsesparken Kongeparken eller den idylliske Solastranda. Planlegger du å gå til Preikestolen eller Kjeragbolten, er hotell nær Lysefjorden perfekt. Dessuten er Sandnes, Sola, Bryne og Gjesdal alle populære, nærliggende alternativ til hotell i Stavanger. Hotellene rundt Sola er i tillegg godt tilrettelagt for forretningsreisende, med konferanserom og bedriftsarrangementer.

Uansett om du har tenkt å surfe på Jærenstrendene om sommeren, stå på ski i Sirdalen på vinterstid eller kose deg med spennende butikker og restauranter året rundt, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne et hotell i Stavanger til riktig pris og med passende fasiliteter. Fra hotell med svømmebasseng som Radisson Blu Royal Hotel Stavanger, til praktiske leiligheter som ligger sentralt – oljebyen Stavanger har flust med overnattingsmuligheter, uansett hva du ønsker og trenger.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Stavanger

Olje- og kulturbyen Stavanger tiltrekker seg alt fra barnefamilier som vil til Kongeparken, vennegjenger og kjærestepar som ønsker shopping og pulserende uteliv, samt forretningsreisende. Et flust av festivaler og konserter sørger dessuten for å skape livlig stemning og godt humør. Alle de ulike reiseformålene setter høye krav til hotellutvalget. På momondo finner du gode hotelltilbud, enten du ønsker et opphold med litt ekstra luksus eller du foretrekker praktiske gjestehus.

Stavanger er Norges oljehovedstad, og mange forretningsreisende og pendlere setter derfor kursen hit. Det er midlertid ikke bare forretninger som lokker reisende til byen; de fantastiske naturopplevelsene som Kjeragbolten har fristet mange vandrere til å pakke tursekken og sette kursen mot byen. Stavanger er rett og slett det perfekte springbrettet for eventyrlystne utforskere som vil gå Preikestolen eller dra på cruise langs Lysefjorden.

Den lille byen har storslåtte naturopplevelser like utenfor dørstokken. Lysefjorden og Preikestolen er godt kjent for de fleste, men du finner også mindre, men like sjarmerende, grøntområder nærmere sentrum. Ønsker du litt pause fra bylivet, har du gåavstand til Stavanger Botaniske Hage. Trekk pusten dypt, og nyt en spasertur rundt blomster og trær. Skinner sola, kan du besøke badeplasser som Godalen og Vaulen. Reiser du litt utenfor byen, finner du en 2,5 km. lang sandstrand i Sola.


Informasjon om opphold i Stavanger

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Stavanger

Gjennomsnittslengden for et opphold i Stavanger er 1 natt.

Prisen på et hotell i Stavanger avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 262 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Stavanger kan være hele 35 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

For øyeblikket er det onsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Stavanger, og mandag som er den dyreste.

Hosteller og hoteller i Stavanger med 2 stjerner eller færre koster omkring 631 kr for en seng per person. Dette blir omkring 631 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Stavanger.

En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og forventet nedbørsmengde på 68 mm gjør mai til en flott måned å utforske området omkring Stavanger.

Stavanger by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 18 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Frogner House Apartments- Lagårdsveien 61 for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iStavanger. Søk etter tilbud på ferieboliger i Stavanger.


momondos favoritthoteller i Stavanger

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Stavanger
Home Again Nygata 1

Home Again Nygata 1

1 Nygata, Stavanger, Rogaland, Norway

9,1
1 223 kr
Stavanger Small Apartments - Verven

Stavanger Small Apartments - Verven

Stavanger, Rogaland, Norge

722 kr
Scandic Royal Stavanger

Scandic Royal Stavanger

Lokkeveien 26, Stavanger, Rogaland, Norway

8,1
1 358 kr
Home Again Nygata 16

Home Again Nygata 16

Stavanger, Rogaland, Norge

9,4
1 339 kr

The beautiful Verven 2A

Stavanger, Rogaland, Norge

8,6
795 kr
Access Appartement

Access Appartement

Stavanger, Rogaland, Norge

9,4
1 223 kr
2worlds countryside &5min 2 civilization

2worlds countryside &5min 2 civilization

37 Vodlaveien, Stavanger, Rogaland, Norway

8,0
250 kr
Eilert Smith Hotel

Eilert Smith Hotel

Nordbøgata 8, Stavanger, Rogaland, Norway

3 689 kr

Cozee Central Apartments

Nykirkebakken 5 3 etg, Stavanger, Rogaland, Norge

9,3
1 108 kr

Darby's Inn

Oscarsgate 18, Stavanger, Rogaland, Norge

9,5
1 262 kr

Central Studio Apartment

Stavanger, Rogaland, Norge

7,6
946 kr
Sea Story by Frogner House

Sea Story by Frogner House

Stavanger, Rogaland, Norge

8,8
1 406 kr
Home Again Kirkegata 30

Home Again Kirkegata 30

Kirkegata 30, Stavanger, Rogaland, Norway

8,8
1 348 kr

Stavanger Pop Up Hostel

Pedersgata 136, Stavanger, Rogaland, Norway

7,7
279 kr
Hinna Paradis

Hinna Paradis

Stavanger, Rogaland, Norge

7,9
1 531 kr

Sparta apartments

Stavanger, Rogaland, Norge

531 kr

Historical apartments in the heart of the old town

Stavanger, Rogaland, Norge

8,6
1 614 kr

Stavanger Lille Hotel

Madalaveien 7, Stavanger, Rogaland, Norge

433 kr

Hinna Garden

Stavanger, Rogaland, Norge

8,8
1 377 kr

Start planleggingen av reisen til Stavanger


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Stavanger med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Stavanger hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo finner et flott sted å bo i Stavanger ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.