Hoteller i Stavanger, Norge

Finn tilbud på 50 hoteller i Stavanger, Norge

Stavanger, Norge
30. mar. — 31. mar.2
fr. 31.3.
ti. 4.4.

De beste hotellene i Stavanger

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Stavanger
Pris
kr676
kr1790
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Stavanger

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Stavanger
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
23 %forventet prisnedgang
23 %forventet prisøkning

Pris

1 381 kr–2 342 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 938 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 403 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Stavanger på er: 1-2 stjerne, 62 dag før.

1-2 stjerne

749 kr–905 kr

3 stjerne

1 248 kr–1 477 kr

4-5 stjerne

1 436 kr–1 852 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Stavanger

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Stavanger

Laveste hotellpris

479 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Saga Caves Straen

Hoteller i nærheten av flyplassen

428

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Stavanger funnet siste 7 dager er 479 kr/natten. Denne prisen fås hos Guesthouse Lagardsveien 71.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Saga Caves Straen, det mest populære 5-stjerners hotellet i Stavanger(8,9/10 rating - basert på 105 anmeldelser).
Det er er 428 hoteller i Stavanger i nærheten av Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Stavanger. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Stavanger siste uken er 8 812 kr.

Stavanger reisetips

Den sjarmerende havnebyen har overnattingssteder i alle prisklasser, og du har derfor gode muligheter til å booke hotell i Stavanger for en billig penge. Tostjerners hotell og B&B med bra standard fås fra ca. 300-400 kr natten og opp, og beliggenheten er i tillegg ganske sentralt. Trestjerners koster ca. 600 kr. og opp, mens firestjerners hotell i Stavanger begynner på en 800-900 kr. og opp, avhengig av beliggenhet. Vær oppmerksom på at Stavanger er en livlig by med mange festivaler om sommeren, og pris henger ofte sammen med arrangementer. Bestiller du hotellrom i siste liten når du skal på Glamatfestivalen for eksempel, blir det sannsynligvis dyrere enn ellers. For å finne billigst mulig pris, kan du godt sammenligne hotelltilbud på momondo og søke utfra hvilket område du vil bo i.

Stavanger sentrum er ganske lite med gåavstand til det meste. Har du bestilt deg hotell i nærheten av sentrum, kommer du langt med bare noen behagelige sko. Har du planer om å utforske de vakre naturopplevelsene og strendene som ligger i nærheten av Stavanger sentrum, eller du har booket deg et hotellrom utenfor byen, kan du benytte deg av buss, tog og ferjer. Du får kjøpt enkeltbilletter, 24-timersbillett eller ukespass både på Turistinformasjonen, billettautomater og på nett/mobilapp.


Hvor mye koster et hotell i Stavanger per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Stavanger med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 656 kr

Gjennomsnittlig 807 kr

Dyrest 1 110 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Stavanger

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Stavanger

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Stavanger

Disse hotellene i Stavanger har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Stavanger

Storbyen Stavanger frister med overnattingssteder for enhver smak og budsjett, og hvilken bydel du bør velge avhenger av hva du skal. I sentrum finner du hotell med gåavstand til Gamle Stavanger, sjarmerende smug med småbutikker og restauranter samt andre attraksjoner. Fordelen ved å bo nær bykjernen er uten tvil at du er i nærheten av Vågen havn med ypperlige sjømatrestauranter og livlig natteliv, og du kan dessuten spasere til alle butikkene i handlegata Kirkegata.

Trekker du ut fra sentrum, har du gode muligheter til å finne overnattingssteder som er ganske billig og som ligger nærmere attraksjoner som fornøyelsesparken Kongeparken eller den idylliske Solastranda. Planlegger du å gå til Preikestolen eller Kjeragbolten, er hotell nær Lysefjorden perfekt. Dessuten er Sandnes, Sola, Bryne og Gjesdal alle populære, nærliggende alternativ til hotell i Stavanger. Hotellene rundt Sola er i tillegg godt tilrettelagt for forretningsreisende, med konferanserom og bedriftsarrangementer.

Uansett om du har tenkt å surfe på Jærenstrendene om sommeren, stå på ski i Sirdalen på vinterstid eller kose deg med spennende butikker og restauranter året rundt, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne et hotell i Stavanger til riktig pris og med passende fasiliteter. Fra hotell med svømmebasseng som Radisson Blu Royal Hotel Stavanger, til praktiske leiligheter som ligger sentralt – oljebyen Stavanger har flust med overnattingsmuligheter, uansett hva du ønsker og trenger.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Stavanger

Olje- og kulturbyen Stavanger tiltrekker seg alt fra barnefamilier som vil til Kongeparken, vennegjenger og kjærestepar som ønsker shopping og pulserende uteliv, samt forretningsreisende. Et flust av festivaler og konserter sørger dessuten for å skape livlig stemning og godt humør. Alle de ulike reiseformålene setter høye krav til hotellutvalget. På momondo finner du gode hotelltilbud, enten du ønsker et opphold med litt ekstra luksus eller du foretrekker praktiske gjestehus.

Stavanger er Norges oljehovedstad, og mange forretningsreisende og pendlere setter derfor kursen hit. Det er midlertid ikke bare forretninger som lokker reisende til byen; de fantastiske naturopplevelsene som Kjeragbolten har fristet mange vandrere til å pakke tursekken og sette kursen mot byen. Stavanger er rett og slett det perfekte springbrettet for eventyrlystne utforskere som vil gå Preikestolen eller dra på cruise langs Lysefjorden.


Informasjon om opphold i Stavanger

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Stavanger

Gjennomsnittslengden for et opphold i Stavanger er 5 netter.

Prisen på et hotell i Stavanger avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 761 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Stavanger

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Stavanger

Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Stavanger med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Stavanger hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo finner et flott sted å bo i Stavanger ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Stavanger