Hotell Stavanger: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 150 hoteller i Stavanger, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Stavanger

Det er mange flotte hoteller i Stavanger, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Stavanger

Lysefjordbroen
Viking Stadion
Preikestolen

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Lysefjordbroen?

Hvis du planlegger å bo på momondos anbefalte hotell i området Stavanger som ligger nærmest Lysefjordbroen, kan du forvente deg å måtte betale 493 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 493 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Lysefjordbroen. Hoteller i nærheten av Lysefjordbroen er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Stavanger som koster 932 kr.

Hoteller i nærheten av Lysefjordbroen

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Viking Stadion?

momondo-brukere har anbefalt 5 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Viking Stadion. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 658 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Viking Stadion er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Stavanger som koster 932 kr.

Hoteller i nærheten av Viking Stadion

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Preikestolen?

momondo-brukere har anbefalt 1 hotell til brukere som vil bo i nærheten av Preikestolen. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 493 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Preikestolen er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Stavanger som koster 932 kr.

Hoteller i nærheten av Preikestolen

Når bør du bestille hotell i Stavanger

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Stavanger
Lavsesong
mai
Høysesong
Januar

billigste måned å overnatte

30 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

31 %

forventet prisøkning

Pris
578 kr - 1 181 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
mandag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

680 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

739 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Stavanger på er: 1-2 stjerne, 65 dag før. 3 stjerne, 72 dag før. 4-5 stjerne, 19 dag før.
1-2 stjerne
519 kr - 612 kr
3 stjerne
808 kr - 977 kr
4-5 stjerne
1 028 kr - 1 096 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Stavanger

Hvordan bor man billig i Stavanger?

Den sjarmerende havnebyen har overnattingssteder i alle prisklasser, og du har derfor gode muligheter til å booke hotell i Stavanger for en billig penge. Tostjerners hotell og B&B med bra standard fås fra ca. 300-400 kr natten og opp, og beliggenheten er i tillegg ganske sentralt. Trestjerners koster ca. 600 kr. og opp, mens firestjerners hotell i Stavanger begynner på en 800-900 kr. og opp, avhengig av beliggenhet. Vær oppmerksom på at Stavanger er en livlig by med mange festivaler om sommeren, og pris henger ofte sammen med arrangementer. Bestiller du hotellrom i siste liten når du skal på Glamatfestivalen for eksempel, blir det sannsynligvis dyrere enn ellers. For å finne billigst mulig pris, kan du godt sammenligne hotelltilbud på momondo og søke utfra hvilket område du vil bo i.

Stavanger på budsjett

Du trenger ikke å knuse sparegrisen for å nyte Stavanger og områdene rundt. Det koster deg ikke en krone å rusle rundt på det vakre havneområdet, eller beundre noen av Norges best preserverte trebygninger i Gamle Stavanger. Byen har mottatt flere priser på grunn av hvor godt gamlebyen er bevart. Her kan du dessuten stikke innom flere, spennende gallerier. Er det sol og varmt, kan du tilbringe dagen på Solastranda og plaske litt i bølgene. Tar du med deg mat og drikke, får du en ganske billig strandferie. Bestill gjerne leilighet når du skal på reise til Stavanger, da kan du tilberede matpakker og måltider selv.

Hvordan kommer man seg rundt i Stavanger?

Stavanger sentrum er ganske lite med gåavstand til det meste. Har du bestilt deg hotell i nærheten av sentrum, kommer du langt med bare noen behagelige sko. Har du planer om å utforske de vakre naturopplevelsene og strendene som ligger i nærheten av Stavanger sentrum, eller du har booket deg et hotellrom utenfor byen, kan du benytte deg av buss, tog og ferjer. Du får kjøpt enkeltbilletter, 24-timersbillett eller ukespass både på Turistinformasjonen, billettautomater og på nett/mobilapp.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Stavanger?

Du må kontakte det aktuelle overnattingsstedet på forhånd for å undersøke eventuelle aldergrenser for innsjekking, ettersom det er opp til hvert enkelt hotell.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Stavanger?

Noen overnattingssteder ønsker at du betaler for oppholdet samtidig som du bestiller, mens andre tar betalt ved utsjekking.

Parkering i Stavanger

Dersom du ønsker å leie bil eller ta med din egen, er Stavanger er en ganske enkel by å kjøre i. Du har i tillegg et godt utvalg av gateparkeringer og parkeringshus, og flere hotell i Stavanger tilbyr egne parkeringsplasser.


Hvor mye koster et hotell i Stavanger per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Stavanger med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
Stavanger Bed and Breakfast
1# Mest populære

Stavanger Bed and Breakfast

8,1

518 kr

Vis hotelltilbud
Skansen Hotel
Beste verdi

Skansen Hotel

6,7

493 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
Thon Hotel Maritim
1# Mest populære

Thon Hotel Maritim

8,9

1 110 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Stavanger Park
2# Mest populære

Scandic Stavanger Park

8,3

875 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Alstor
Beste verdi

Hotel Alstor

7,9

559 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Frogner House Nygata 24
Beste verdi

Frogner House Nygata 24

7,2

697 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Stavanger

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Stavanger
Gardenview Room

Gardenview Room

5,8

298 kr

Vis hotelltilbud
Home Sweet Home

Home Sweet Home

391 kr

Vis hotelltilbud
Guesthouse- Møllegata 39

Guesthouse- Møllegata 39

7,8

306 kr

Vis hotelltilbud
Guest House Centrum 8

Guest House Centrum 8

459 kr

Vis hotelltilbud
Guesthouse Lagardsveien 71

Guesthouse Lagardsveien 71

7,0

391 kr

Vis hotelltilbud
Skansen Hotel

Skansen Hotel

6,7

493 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Stavanger

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

8,9

935 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel Stavanger

8,2

1 071 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Stavanger City

Scandic Stavanger City

8,4

731 kr

Vis hotelltilbud
Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Airport Hotel Stavanger

8,1

910 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Alstor

Hotel Alstor

8,8

560 kr

Vis hotelltilbud
Frogner House Nygata 24

Frogner House Nygata 24

7,2

697 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Stavanger er det best å bo?

Storbyen Stavanger frister med overnattingssteder for enhver smak og budsjett, og hvilken bydel du bør velge avhenger av hva du skal. I sentrum finner du hotell med gåavstand til Gamle Stavanger, sjarmerende smug med småbutikker og restauranter samt andre attraksjoner. Fordelen ved å bo nær bykjernen er uten tvil at du er i nærheten av Vågen havn med ypperlige sjømatrestauranter og livlig natteliv, og du kan dessuten spasere til alle butikkene i handlegata Kirkegata.

Trekker du ut fra sentrum, har du gode muligheter til å finne overnattingssteder som er ganske billig og som ligger nærmere attraksjoner som fornøyelsesparken Kongeparken eller den idylliske Solastranda. Planlegger du å gå til Preikestolen eller Kjeragbolten, er hotell nær Lysefjorden perfekt. Dessuten er Sandnes, Sola, Bryne og Gjesdal alle populære, nærliggende alternativ til hotell i Stavanger. Hotellene rundt Sola er i tillegg godt tilrettelagt for forretningsreisende, med konferanserom og bedriftsarrangementer.

Uansett om du har tenkt å surfe på Jærenstrendene om sommeren, stå på ski i Sirdalen på vinterstid eller kose deg med spennende butikker og restauranter året rundt, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne et hotell i Stavanger til riktig pris og med passende fasiliteter. Fra hotell med svømmebasseng som Radisson Blu Royal Hotel Stavanger, til praktiske leiligheter som ligger sentralt – oljebyen Stavanger har flust med overnattingsmuligheter, uansett hva du ønsker og trenger.


Om Stavanger

Hva er byens særpreg?

Olje- og kulturbyen Stavanger tiltrekker seg alt fra barnefamilier som vil til Kongeparken, vennegjenger og kjærestepar som ønsker shopping og pulserende uteliv, samt forretningsreisende. Et flust av festivaler og konserter sørger dessuten for å skape livlig stemning og godt humør. Alle de ulike reiseformålene setter høye krav til hotellutvalget. På momondo finner du gode hotelltilbud, enten du ønsker et opphold med litt ekstra luksus eller du foretrekker praktiske gjestehus.

Hva har Stavanger å tilby?

Stavanger er Norges oljehovedstad, og mange forretningsreisende og pendlere setter derfor kursen hit. Det er midlertid ikke bare forretninger som lokker reisende til byen; de fantastiske naturopplevelsene som Kjeragbolten har fristet mange vandrere til å pakke tursekken og sette kursen mot byen. Stavanger er rett og slett det perfekte springbrettet for eventyrlystne utforskere som vil gå Preikestolen eller dra på cruise langs Lysefjorden.

Hvor grønn er byen?

Den lille byen har storslåtte naturopplevelser like utenfor dørstokken. Lysefjorden og Preikestolen er godt kjent for de fleste, men du finner også mindre, men like sjarmerende, grøntområder nærmere sentrum. Ønsker du litt pause fra bylivet, har du gåavstand til Stavanger Botaniske Hage. Trekk pusten dypt, og nyt en spasertur rundt blomster og trær. Skinner sola, kan du besøke badeplasser som Godalen og Vaulen. Reiser du litt utenfor byen, finner du en 2,5 km. lang sandstrand i Sola.


Reiseinformasjon for Stavanger

Hvor mange dager tilbringer folk i Stavanger?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Stavanger er 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Stavanger?

Prisen på et hotell i Stavanger avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 071 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Stavanger?

Prisene på hotellrom i Stavanger kan være hele 30 % lavere i mai. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Stavanger?

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Stavanger, og mandag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Stavanger?

Hosteller og hoteller i Stavanger med 2 stjerner eller færre koster omkring 797 kr for en seng per person. Dette blir omkring 274 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Stavanger.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Stavanger?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 51 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Stavanger.