Hoteller i Balearene

Finn tilbud på 3 926 hoteller i Balearene

Balearene
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

De beste hotellene i Balearene

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Balearene
Pris
kr440
kr16270
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Balearene

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Balearene

Pris

1 009 kr–2 462 kr

BILLIGSTE BY I BALEARENEAlcúdia39 % billigereHoteller i Alcúdia er de billigste i Balearene med en gjennomsnittspris på kun 1 009 kr per natt
DYRESTE BY I BALEARENEIbiza by33 % dyrereIbiza by har de dyreste hotellene i Balearene med rom med en gjennomsnittspris på 2 462 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BALEARENEPalma de Mallorca85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Palma de Mallorca enn noen annen by i Balearene

Ting å gjøre i Balearene


Hoteller i populære byer i Balearene

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Balearene, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Balearene

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Balearene
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
50 %forventet prisnedgang
49 %forventet prisøkning

Pris

924 kr–3 633 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 816 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 863 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Hvor mye koster et hotell i Balearene per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Balearene med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Balearene

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Balearene

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Balearene

Disse hotellene i Balearene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om hoteller i Balearene

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Balearene

Laveste hotellpris

354 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hipotels Playa De Palma Palace

Hoteller i nærheten av flyplassen

4955
Den rimeligste prisen for et rom i Balearene funnet siste 7 dager er 354 kr/natten. Denne prisen fås hos Caribbean Bay Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hipotels Playa De Palma Palace, det mest populære 5-stjerners hotellet i Balearene(9,1/10 rating - basert på 1 992 anmeldelser).
Det er er 4 955 hoteller i Balearene i nærheten av Palma de Mallorca Son Sant Joan. Caravana de lujo med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Balearene

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Balearene

Hvilke områder på Balearene bør du besøke for å se kunst og underholdning?

Balearenes kunstneriske arv går helt tilbake til før den baleariske dansebølgen på nittitallet da Ibiza ble episenteret for global rave-kultur. Du kan knapt velge et bedre sted å fordype deg i europeisk kunsthistorie. Hver kunstepoke har lagt igjen sine spor på Balearene, fra jernalderens talayotkultur til modernisme. Ibiza var et av de favoriserte bostedene til surrealisme-kunstnere på 1920-tallet. Det er mange kunstmuseer her, som Museum Fundación Juan March Palma, som huser originale verk av Picasso og Dali, og Museum de Mallorca for kunst og keramikk. Det enormt populære museet for samtidskunst (Museum d'Art Contemporani d'Eivissa) ligger i Ibiza – bestill rom på Hotel Royal Plaza for å være i gangavstand. Du finner også hoteller på Balearene i nærheten av andre kunstmuseer. For musikalsk underholdning byr den årlige Mallorca Live Festival på verdensstjerner på tvers av flere sjangre i juni. Sjekk ut Momondo for å finne billige hoteller i Balearene på denne tiden av året.

Hvilke byer i Balearene er det best å spise i?

Bestill hoteller på Balearene for å nyte god sjømat. Caldereta de langosta er regionens mest berømte spesialrett, laget med den blå palinuridae-hummeren som det er mange av utenfor øyene. Enkle, hjertelige grønnsakretter er også et fast innslag i regionen. Et eksempel på dette er sopes Mallorquines, en tradisjonell mallorcansk suppe av blomkål, spinat, kål og paprika. Det finnes noen svært populære restauranter hvor du kan smake på det lokale kjøkkenet og nyte en rekke internasjonale retter. ES Molí de Foc er et av de aller beste stedene å smake på tradisjonelle sesongbaserte retter. Det ligger i den lille gamlebyen i Saint Climent på øya Menorca, og her kan du bestille rom på et av mange Balearene-hoteller som Hotel Hevresac. Marc Fosh er en stilig restaurant i det tidligere middelalderske matområdet i San Vincente de Paul i Palma, Mallorca. Det høye hvelvede taket og steinbuene inviterer til en unik matopplevelse.

Hvilke populære byer i Balearene er de beste å bo i?

Balearene består av fire hovedøyer: Ibiza, Mallorca, Menorca og den noe mindre Formentera. For å reise mellom øygruppens hovedbyer må du belage deg på øyhopping. De store urbane områdene på øyene er Palma på Mallorca, den største øya i gruppen, Mahon på Menorca, og Ibiza by på øya Ibiza. Palma er kjent for sin gastronomiske kultur, Mahon er en rolig by for en avslappende strandferie, og Ibiza er verdenskjent som dansested. Du finner velutstyrte, men likevel billige hoteller i Balearene, uansett hvilken by du bor i. Du kan fly fra Palma til Mahon og vice-versa med Iberia Airlines på mindre enn et par timer, og alternativt kan du ta buss og ferge. Den lengste mellomdistansen er mellom Ibiza og Mahon – du kan enten fly direkte eller ta en ferge til Palma og en annen derfra til Ibiza. For å være sentralt plassert, bestill et hotell i Palma de Mallorca, for eksempel Nixe Palace eller Hotel CAN Alomar.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Balearene fra hoteller?

Antall tilbydere fraBalearene hoteller er 34 047 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Balearene fra hoteller sist?

Pris for Balearene fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Balearene

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Balearene

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Balearene gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Balearene som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Balearene?

Når alle alternativene for overnatting i Balearene er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Balearene på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.