Hoteller i Bergen, Norge

Finn tilbud på 65 hoteller i Bergen, Norge

Bergen, Norge
7. des. — 8. des.2
fr. 8.12.
ti. 12.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Bergen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bergen
Pris
kr391
kr2296
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Bergen


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bergen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bergen
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
31 %forventet prisnedgang
24 %forventet prisøkning

Pris

1 187 kr–2 266 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 545 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 958 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bergen på er: 1-2 stjerne, 24 dag før. 3 stjerne, 52 dag før. 4-5 stjerne, 53 dag før.

1-2 stjerne

392 kr–2 665 kr

3 stjerne

631 kr–2 165 kr

4-5 stjerne

892 kr–2 230 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bergen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bergen

Laveste hotellpris

392 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

566

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bergen funnet siste 7 dager er 392 kr/natten. Denne prisen fås hos Bergen Vandrerhjem Montana, a 2-stjerners hotell.
Det er er 566 hoteller i Bergen i nærheten av Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Bergen. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Bergen siste uken er 8 639 kr.

Bergen reisetips

Hvordan bor man billigt i Bergen?

Bestiller du turen i god tid i forveien, kan du også finne gode hotelltilbud hos momondo. Det finnes hoteller i ulike prisklasser, og du kan finne gode tilbud også i sentrum. Litt i utkanten av sentrum finner du 2-stjerners hotell fra ca. 400 kr. Du kan også velge å bo på vandrerhjem fra ca. 300 kr. natten. 4-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og flere av disse ligger i området rundt Bryggen og Strandsiden.

Hvordan kommer man seg rundt i Bergen?

Bergen er godt tilrettelagt for besøkende, blant annet ved å tilby Bergenskortet. Med Bergenskortet kan du reise gratis med buss og Bybanen, i tillegg får du store rabatter eller gratis inngang på museer, kulturtilbud, restauranter, parkering og attraksjoner. Bergenskortet kan du bestille online hos Visit Bergen sine hjemmesider. Du kan også kjøpe det på en rekke steder, som Turistinformasjonen på Fisketorget, campingplasser i Bergen, og en rekke hoteller som Comfort Hotel Bergen Airport, Panorama Hotell & Resort og Quality Hotell & Resort. Bestiller du det på nett kan du hente det i Turistinformasjonen eller på Servicesenteret på Bergen Lufthavn Flesland. Kortet har rabatter for barn, studenter og honnør. Bybanen kan du reise med mellom Byparken i Bergen sentrum og Bergen lufthavn. Den stopper på en rekke holdeplasser gjennom byen. Det er Skyss som driver kollektivtransporten i Bergen, og du kan kjøpe billetter på deres app Skyss og få 17% rabatt på billetten din. Det finnes også en rekke billettautomater i byen, og du kan kjøpe billett i kiosker og butikker og hos sjåføren. Da må du betale kontant og du kan kun kjøpe billett ombord på buss, ikke bybanen. Du kan også oppleve fjorden, og bli med på båttur for å se byen fra et annet perspektiv, billetter til båtfergene i Bergen kan kjøpes ombord. Det finnes i tillegg bysykler i Bergen, noe som er et populært fremkomstmiddel blant de lokale.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Bergen?

Det er ikke aldersgrense for innsjekking på hotell i Norge, men det kan være lurt å forhåndssjekke dersom det skulle være spesifikke aldersgrenser ved ditt hotell. Noen hoteller kan ha 18-årsgrense for innsjekk.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Bergen?

Betaling og depositum varierer fra hotell til hotell. Noen hoteller krever at man betaler ved bestilling dersom man gjør dette online. Andre tar betaling først ved utsjekk. Dersom du har spørsmål, kan det være lurt å ta kontakt med hotellet i Bergen du planlegger å besøke.


Hvor mye koster et hotell i Bergen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bergen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 283 kr

Gjennomsnittlig 413 kr

Dyrest 880 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bergen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bergen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bergen

Disse hotellene i Bergen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bergen

Bergen er en vakker by med myldrende byliv, nydelig utsikt mot sjøen og rungende fjell som omringer bykjernen. Ser du etter hotell i Bergen, kan du velge alt fra enkle hoteller på budsjett til lekre hoteller med fantastisk utsikt. Det lønner seg å gjøre litt research og sammenligne hotelltilbud på momondo. Her finnes et stort utvalg i ulike prisklasser, i nærheten av det du ønsker å besøke.

Ønsker du å oppleve den flotte naturen i Bergen og vil ta deg en tur opp i fjellet, kan det anbefales å bo oppover mot Skansemyren. Her er det hyggelige boligområder, og du er nære skog, mark og fjell. I retning Skansemyren finner du også rimelige overnattingstilbud.

Dersom du vil ha et luksuriøst opphold med god utsikt og kort vei til det beste Bergen har å by på, kan du velge å bo i området rundt Bryggen og Vågen. Her ligger det lekre hoteller, og du er bare en gåtur unna torget i Bergen, Fløyen og du har god utsikt mot vannet.

Er du på shoppingtur, kan det lønne seg å finne hotell i Bergen ved bykjernen, da er du nært på fasjonable klesbutikker og store shoppingsentre som Galleriet eller Bergen Storsenter. I brosteinsgatene i sentrum finner du nisjebutikker. Bor du nære Strandgaten, er det gåavstand til gode handlemuligheter i Marken, Hollendergaten, Øvregaten og Bryggen. I de koselige brosteinsgatene finner du også koselige kaféer perfekte for en liten pust i bakken.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bergen

Hva er byens særpreg?

Uansett hvor du velger å bestille hotell i Bergen, vil du oppleve byens sjarmerende kultur. Det finnes overnattingssteder for enhver anledning: venninnetur med shopping i sentrum, eller en luksuriøs tur med sjøutsikt med gåavstand til noen av Norges beste restauranter. Er du mer interessert i en rimelig tur med fokus på turopplevelser, kan du bestille opphold utenfor sentrum med kort vei til de mange turstiene i fjellene som omringer byen. For de som vil oppleve nattelivet, strekker det seg barer og utesteder fra Bryggen og inn mot sentrum i retning Universitetet.

Hva har Bergen å tilby?

Bor du på hotell i Bergen sentrum, er du omringet av fjell. Rundt Bergen ligger nemlig syv fjell som rammer inn den historiske byen. Her kan du oppleve vakker natur, og få med deg virkelig flott utsikt. I sentrum kan du besøke en rekke museer, som Edvard Grieg Museum Troldhaugen, Det Hanseatiske Museum og Bymuseet. Leter du etter litt ekstra action kan du kjøre RIB, eller kanskje du er ute etter musikkopplevelser? Da kan du ta turen til Grieghallen som huser verdenskjente artister. Bergen byr på mange overnattingssteder med kort vei til det du er interessert i.

Hvor grønn er byen?

Bergen er omringet av vakker natur på alle kanter. Fjellveien er populær for korte turer og kan nåes via Fløibanen nær bysenteret. Du kan også gå opp til Fløyen i stedet for å ta fløibanen hvis du ønsker litt trim. En litt mer avansert tur er Vidden. Denne tar omtrent 5 timer og passer for den som har trent litt før. Her er det bare å knyte skoene og komme seg ut i naturen.


Informasjon om opphold i Bergen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bergen

Hvor mange dager tilbringer folk i Bergen?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Bergen er 5 netter.

Hvor mye koster et hotell i Bergen?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 838 kr per natt ved bestilling av hotell i Bergen. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bergen?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Bergen. Prisene kan være hele 32 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bergen?

Prisene på hotellrom i Bergen vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Bergen?

2 496 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Bergen. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Bergen er 1 838 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 31% % for å bo på et luksushotell.

Hvor mye koster et hostell i Bergen?

Et hostell i Bergen (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 525 kr. Denne prisen er 1 197 kr billigere enn et standard hotell i Bergen.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Bergen?

Selv om temperaturene i Desember er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Bergen, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 235 mm i løpet av hele måneden. Når man tar dette med i betraktning, bør man i Desember vurdere å ta turen til Bryggen i nærheten av Bergen.

Har Bergen ferieboliger?

Det er 473 ferieboliger i Bergen, hvor Bergen Camping Park er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Bergen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bergen fra hoteller?

Antall tilbydere fraBergen hoteller er 437 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bergen fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Bergen ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Bergen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bergen

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bergen gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Bergen hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bergen?

Du kan finne et flott sted å bo i Bergen ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Bergen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.