Hotell Bergen: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 258 hoteller i Bergen, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Bergen

Det er mange flotte hoteller i Bergen, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Bergen

Bryggen
Edvard Grieg Museum Troldhaugen
Brann Stadion

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Bryggen?

Hvis du ser etter et hotell i Bergen som ligger i nærheten av Bryggen, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Bryggen, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 899 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Bryggen er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Bergen som koster 943 kr.

Hoteller i nærheten av Bryggen

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Edvard Grieg Museum Troldhaugen?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Edvard Grieg Museum Troldhaugen, er 839 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 2 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Edvard Grieg Museum Troldhaugen er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Edvard Grieg Museum Troldhaugen er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Bergen som koster 943 kr.

Hoteller i nærheten av Edvard Grieg Museum Troldhaugen

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Brann Stadion?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Bergen som ligger nærmest Brann Stadion, kan du forvente deg å måtte betale 807 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 807 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Brann Stadion. Hoteller i nærheten av Brann Stadion er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Bergen som koster 943 kr.

Hoteller i nærheten av Brann Stadion

Når bør du bestille hotell i Bergen

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bergen
Lavsesong
Januar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

30 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

26 %

forventet prisøkning

Pris
690 kr - 1 324 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 169 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

985 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bergen på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, 29 dag før. 4-5 stjerne, 38 dag før.
1-2 stjerne
593 kr - 693 kr
3 stjerne
969 kr - 1 061 kr
4-5 stjerne
1 295 kr - 1 487 kr

Bergen reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bergen

Hvordan bor man billigt i Bergen?

Bestiller du turen i god tid i forveien, kan du også finne gode hotelltilbud hos momondo. Det finnes hoteller i ulike prisklasser, og du kan finne gode tilbud også i sentrum. Litt i utkanten av sentrum finner du 2-stjerners hotell fra ca. 400 kr. Du kan også velge å bo på vandrerhjem fra ca. 300 kr. natten. 4-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og flere av disse ligger i området rundt Bryggen og Strandsiden.

Bergen på budsjett

Bergen har mange turopplevelser å by på, og heldigvis er naturen helt gratis. Legg ut på gåtur i fjellet og opplev vakre Bergen med nistepakken i sekken. Bergen er dessuten hjem til mange studenter, og det finnes mange små spisesteder som er mer vennlige mot lommeboken. Det kan være lurt å spørre lokale om tips for gode og rimelige alternativer for lunsj og middag. Studenter har ofte de beste budsjett-tipsene.

Hvordan kommer man seg rundt i Bergen?

Bergen er godt tilrettelagt for besøkende, blant annet ved å tilby Bergenskortet. Med Bergenskortet kan du reise gratis med buss og Bybanen, i tillegg får du store rabatter eller gratis inngang på museer, kulturtilbud, restauranter, parkering og attraksjoner. Bergenskortet kan du bestille online hos Visit Bergen sine hjemmesider. Du kan også kjøpe det på en rekke steder, som Turistinformasjonen på Fisketorget, campingplasser i Bergen, og en rekke hoteller som Comfort Hotel Bergen Airport, Panorama Hotell & Resort og Quality Hotell & Resort. Bestiller du det på nett kan du hente det i Turistinformasjonen eller på Servicesenteret på Bergen Lufthavn Flesland. Kortet har rabatter for barn, studenter og honnør. Bybanen kan du reise med mellom Byparken i Bergen sentrum og Bergen lufthavn. Den stopper på en rekke holdeplasser gjennom byen. Det er Skyss som driver kollektivtransporten i Bergen, og du kan kjøpe billetter på deres app Skyss og få 17% rabatt på billetten din. Det finnes også en rekke billettautomater i byen, og du kan kjøpe billett i kiosker og butikker og hos sjåføren. Da må du betale kontant og du kan kun kjøpe billett ombord på buss, ikke bybanen. Du kan også oppleve fjorden, og bli med på båttur for å se byen fra et annet perspektiv, billetter til båtfergene i Bergen kan kjøpes ombord. Det finnes i tillegg bysykler i Bergen, noe som er et populært fremkomstmiddel blant de lokale.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Bergen?

Det er ikke aldersgrense for innsjekking på hotell i Norge, men det kan være lurt å forhåndssjekke dersom det skulle være spesifikke aldersgrenser ved ditt hotell. Noen hoteller kan ha 18-årsgrense for innsjekk.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Bergen?

Betaling og depositum varierer fra hotell til hotell. Noen hoteller krever at man betaler ved bestilling dersom man gjør dette online. Andre tar betaling først ved utsjekk. Dersom du har spørsmål, kan det være lurt å ta kontakt med hotellet i Bergen du planlegger å besøke.

Parkering i Bergen

Byen er kompakt og det er ikke alltid like lett å finne gateparkering. Bergen har fire parkeringsanlegg i sentrum, noe som gjør det enkelt å finne et sted å trygt sette fra seg bilen.


Hvor mye koster et hotell i Bergen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bergen med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Bergen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bergen
Bergen Budget Hostel

Bergen Budget Hostel

7,0

159 kr

Vis hotelltilbud
Bergen Camping Park

Bergen Camping Park

7,0

309 kr

Vis hotelltilbud
Bergen Ymca Hostel

Bergen Ymca Hostel

8,0

218 kr

Vis hotelltilbud
Bergen Budget Hotel

Bergen Budget Hotel

7,0

535 kr

Vis hotelltilbud
Bergen Vandrerhjem Montana

Bergen Vandrerhjem Montana

8,2

276 kr

Vis hotelltilbud
Bjørvika Apartments, Damsgård Area, Bergen city center

Bjørvika Apartments, Damsgård Area, Bergen city center

8,5

585 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bergen

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Bergen Vandrerhjem Montana

Bergen Vandrerhjem Montana

8,2

276 kr

Vis hotelltilbud
Citybox Danmarksplass

Citybox Danmarksplass

8,7

635 kr

Vis hotelltilbud
Bergen Budget Hostel

Bergen Budget Hostel

7,0

159 kr

Vis hotelltilbud
Magic Hotel Xhibition

Magic Hotel Xhibition

8,2

660 kr

Vis hotelltilbud
Bergen Ymca Hostel

Bergen Ymca Hostel

8,0

218 kr

Vis hotelltilbud
Steens Hotel - Bed & Breakfast

Steens Hotel - Bed & Breakfast

8,8

752 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Bergen

Bergen er en vakker by med myldrende byliv, nydelig utsikt mot sjøen og rungende fjell som omringer bykjernen. Ser du etter hotell i Bergen, kan du velge alt fra enkle hoteller på budsjett til lekre hoteller med fantastisk utsikt. Det lønner seg å gjøre litt research og sammenligne hotelltilbud på momondo. Her finnes et stort utvalg i ulike prisklasser, i nærheten av det du ønsker å besøke.

Ønsker du å oppleve den flotte naturen i Bergen og vil ta deg en tur opp i fjellet, kan det anbefales å bo oppover mot Skansemyren. Her er det hyggelige boligområder, og du er nære skog, mark og fjell. I retning Skansemyren finner du også rimelige overnattingstilbud.

Dersom du vil ha et luksuriøst opphold med god utsikt og kort vei til det beste Bergen har å by på, kan du velge å bo i området rundt Bryggen og Vågen. Her ligger det lekre hoteller, og du er bare en gåtur unna torget i Bergen, Fløyen og du har god utsikt mot vannet.

Er du på shoppingtur, kan det lønne seg å finne hotell i Bergen ved bykjernen, da er du nært på fasjonable klesbutikker og store shoppingsentre som Galleriet eller Bergen Storsenter. I brosteinsgatene i sentrum finner du nisjebutikker. Bor du nære Strandgaten, er det gåavstand til gode handlemuligheter i Marken, Hollendergaten, Øvregaten og Bryggen. I de koselige brosteinsgatene finner du også koselige kaféer perfekte for en liten pust i bakken.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bergen

Hva er byens særpreg?

Uansett hvor du velger å bestille hotell i Bergen, vil du oppleve byens sjarmerende kultur. Det finnes overnattingssteder for enhver anledning: venninnetur med shopping i sentrum, eller en luksuriøs tur med sjøutsikt med gåavstand til noen av Norges beste restauranter. Er du mer interessert i en rimelig tur med fokus på turopplevelser, kan du bestille opphold utenfor sentrum med kort vei til de mange turstiene i fjellene som omringer byen. For de som vil oppleve nattelivet, strekker det seg barer og utesteder fra Bryggen og inn mot sentrum i retning Universitetet.

Hva har Bergen å tilby?

Bor du på hotell i Bergen sentrum, er du omringet av fjell. Rundt Bergen ligger nemlig syv fjell som rammer inn den historiske byen. Her kan du oppleve vakker natur, og få med deg virkelig flott utsikt. I sentrum kan du besøke en rekke museer, som Edvard Grieg Museum Troldhaugen, Det Hanseatiske Museum og Bymuseet. Leter du etter litt ekstra action kan du kjøre RIB, eller kanskje du er ute etter musikkopplevelser? Da kan du ta turen til Grieghallen som huser verdenskjente artister. Bergen byr på mange overnattingssteder med kort vei til det du er interessert i.

Hvor grønn er byen?

Bergen er omringet av vakker natur på alle kanter. Fjellveien er populær for korte turer og kan nåes via Fløibanen nær bysenteret. Du kan også gå opp til Fløyen i stedet for å ta fløibanen hvis du ønsker litt trim. En litt mer avansert tur er Vidden. Denne tar omtrent 5 timer og passer for den som har trent litt før. Her er det bare å knyte skoene og komme seg ut i naturen.


Reiseinformasjon for Bergen

Hvor mange dager tilbringer folk i Bergen?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Bergen er 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Bergen?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 500 kr per natt ved bestilling av hotell i Bergen. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bergen?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Bergen. Prisene kan være hele 259 kr % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bergen?

Prisene på hotellrom i Bergen vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på mandag.

Hvor mye koster et hostell i Bergen?

Et hostell i Bergen (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 382 kr. Denne prisen er 1 118 kr billigere enn et standard hotell i Bergen.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Bergen?

Selv om temperaturene i oktober er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Bergen, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 271 mm i løpet av hele måneden.