Hoteller i Bergen, Norge

Finn tilbud på 66 hoteller i Bergen, Norge

Bergen, Norge
5. aug. — 6. aug.2
Bergen, Norge
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i Bergen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bergen
Pris
kr282
kr1664
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Bergen


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bergen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bergen
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
78 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

303 kr–2 314 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
16 635 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
13 568 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bergen på er: 4-5 stjerne, 90 dag før.

1-2 stjerne

730 kr–817 kr

3 stjerne

1 167 kr–1 430 kr

4-5 stjerne

1 508 kr–1 693 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bergen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bergen

Laveste hotellpris

253 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Ole Johnnys Place

Hoteller i nærheten av flyplassen

15

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bergen funnet siste 7 dager er 253 kr/natten. Denne prisen fås hos Bergen Ymca Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Ole Johnnys Place, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bergen.
Det er er 15 hoteller i Bergen i nærheten av Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Bergen. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Bergen siste uken er 3 066 kr.

Bergen reisetips

Bestiller du turen i god tid i forveien, kan du også finne gode hotelltilbud hos momondo. Det finnes hoteller i ulike prisklasser, og du kan finne gode tilbud også i sentrum. Litt i utkanten av sentrum finner du 2-stjerners hotell fra ca. 400 kr. Du kan også velge å bo på vandrerhjem fra ca. 300 kr. natten. 4-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og flere av disse ligger i området rundt Bryggen og Strandsiden.

Bergen er godt tilrettelagt for besøkende, blant annet ved å tilby Bergenskortet. Med Bergenskortet kan du reise gratis med buss og Bybanen, i tillegg får du store rabatter eller gratis inngang på museer, kulturtilbud, restauranter, parkering og attraksjoner. Bergenskortet kan du bestille online hos Visit Bergen sine hjemmesider. Du kan også kjøpe det på en rekke steder, som Turistinformasjonen på Fisketorget, campingplasser i Bergen, og en rekke hoteller som Comfort Hotel Bergen Airport, Panorama Hotell & Resort og Quality Hotell & Resort. Bestiller du det på nett kan du hente det i Turistinformasjonen eller på Servicesenteret på Bergen Lufthavn Flesland. Kortet har rabatter for barn, studenter og honnør. Bybanen kan du reise med mellom Byparken i Bergen sentrum og Bergen lufthavn. Den stopper på en rekke holdeplasser gjennom byen. Det er Skyss som driver kollektivtransporten i Bergen, og du kan kjøpe billetter på deres app Skyss og få 17% rabatt på billetten din. Det finnes også en rekke billettautomater i byen, og du kan kjøpe billett i kiosker og butikker og hos sjåføren. Da må du betale kontant og du kan kun kjøpe billett ombord på buss, ikke bybanen. Du kan også oppleve fjorden, og bli med på båttur for å se byen fra et annet perspektiv, billetter til båtfergene i Bergen kan kjøpes ombord. Det finnes i tillegg bysykler i Bergen, noe som er et populært fremkomstmiddel blant de lokale.

Det er ikke aldersgrense for innsjekking på hotell i Norge, men det kan være lurt å forhåndssjekke dersom det skulle være spesifikke aldersgrenser ved ditt hotell. Noen hoteller kan ha 18-årsgrense for innsjekk.

Betaling og depositum varierer fra hotell til hotell. Noen hoteller krever at man betaler ved bestilling dersom man gjør dette online. Andre tar betaling først ved utsjekk. Dersom du har spørsmål, kan det være lurt å ta kontakt med hotellet i Bergen du planlegger å besøke.


Hvor mye koster et hotell i Bergen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bergen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 941 kr

Gjennomsnittlig 1 017 kr

Dyrest 1 037 kr

Finn hoteller med 5 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bergen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bergen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bergen

Disse hotellene i Bergen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bergen

Bergen er en vakker by med myldrende byliv, nydelig utsikt mot sjøen og rungende fjell som omringer bykjernen. Ser du etter hotell i Bergen, kan du velge alt fra enkle hoteller på budsjett til lekre hoteller med fantastisk utsikt. Det lønner seg å gjøre litt research og sammenligne hotelltilbud på momondo. Her finnes et stort utvalg i ulike prisklasser, i nærheten av det du ønsker å besøke.

Ønsker du å oppleve den flotte naturen i Bergen og vil ta deg en tur opp i fjellet, kan det anbefales å bo oppover mot Skansemyren. Her er det hyggelige boligområder, og du er nære skog, mark og fjell. I retning Skansemyren finner du også rimelige overnattingstilbud.

Dersom du vil ha et luksuriøst opphold med god utsikt og kort vei til det beste Bergen har å by på, kan du velge å bo i området rundt Bryggen og Vågen. Her ligger det lekre hoteller, og du er bare en gåtur unna torget i Bergen, Fløyen og du har god utsikt mot vannet.

Er du på shoppingtur, kan det lønne seg å finne hotell i Bergen ved bykjernen, da er du nært på fasjonable klesbutikker og store shoppingsentre som Galleriet eller Bergen Storsenter. I brosteinsgatene i sentrum finner du nisjebutikker. Bor du nære Strandgaten, er det gåavstand til gode handlemuligheter i Marken, Hollendergaten, Øvregaten og Bryggen. I de koselige brosteinsgatene finner du også koselige kaféer perfekte for en liten pust i bakken.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bergen

Uansett hvor du velger å bestille hotell i Bergen, vil du oppleve byens sjarmerende kultur. Det finnes overnattingssteder for enhver anledning: venninnetur med shopping i sentrum, eller en luksuriøs tur med sjøutsikt med gåavstand til noen av Norges beste restauranter. Er du mer interessert i en rimelig tur med fokus på turopplevelser, kan du bestille opphold utenfor sentrum med kort vei til de mange turstiene i fjellene som omringer byen. For de som vil oppleve nattelivet, strekker det seg barer og utesteder fra Bryggen og inn mot sentrum i retning Universitetet.

Bor du på hotell i Bergen sentrum, er du omringet av fjell. Rundt Bergen ligger nemlig syv fjell som rammer inn den historiske byen. Her kan du oppleve vakker natur, og få med deg virkelig flott utsikt. I sentrum kan du besøke en rekke museer, som Edvard Grieg Museum Troldhaugen, Det Hanseatiske Museum og Bymuseet. Leter du etter litt ekstra action kan du kjøre RIB, eller kanskje du er ute etter musikkopplevelser? Da kan du ta turen til Grieghallen som huser verdenskjente artister. Bergen byr på mange overnattingssteder med kort vei til det du er interessert i.

Bergen er omringet av vakker natur på alle kanter. Fjellveien er populær for korte turer og kan nåes via Fløibanen nær bysenteret. Du kan også gå opp til Fløyen i stedet for å ta fløibanen hvis du ønsker litt trim. En litt mer avansert tur er Vidden. Denne tar omtrent 5 timer og passer for den som har trent litt før. Her er det bare å knyte skoene og komme seg ut i naturen.


Informasjon om opphold i Bergen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bergen

Gjennomsnittslengden for et opphold i Bergen er 2 netter.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 316 kr per natt ved bestilling av hotell i Bergen. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

mars er den billigste måneden å bestille hotell i Bergen. Prisene kan være hele 78 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Prisene på hotellrom i Bergen vil være på sitt laveste på fredag, og på sitt høyeste på torsdag.

Et hostell i Bergen (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 631 kr. Denne prisen er 685 kr billigere enn et standard hotell i Bergen.

Selv om temperaturene vanligvis er rimelig komofortable i Bergen i løpet av august, er sjansen for regn høyere – gjennomsnittet for måneden ligger på ca. 190 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i løpet av august med i betraktning, bør de som bor på et hotell i Bergen planlegge å besøke innendørsattraksjoner.

Det er 200 ferieboliger i Bergen, hvor Incity Hotel & Apartments er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Bergen.


momondos favoritthoteller i Bergen

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bergen
Grand Hotel Terminus

Grand Hotel Terminus

Zander Kaaesgate 6, Bergen, Hordaland, Norway

8,0
1 508 kr
Augustin Hotel

Augustin Hotel

C. Sundts Gate 22, Bergen, Hordaland, Norway

7,6
1 284 kr
In the middle of the village, in the most cozy neighborhood of the city

In the middle of the village, in the most cozy neighborhood of the city

Bergen, Hordaland, Norge

5,3
1 119 kr
Magic Hotel Korskirken

Magic Hotel Korskirken

Nedre Korskirkeallmenning 1 A, Bergen, Hordaland, Norway

7,9
1 099 kr
Magic Hotel Solheimsviken

Magic Hotel Solheimsviken

Bøhmergaten 42, Bergen, Hordaland, Norway

846 kr

Solneset Farm

Bergen, Hordaland, Norge

8,6
895 kr
Barfot Apartments

Barfot Apartments

Bergen, Hordaland, Norge

8,8
934 kr
An experience of culture and tradition

An experience of culture and tradition

Bergen, Hordaland, Norge

1 381 kr

Fjordside Lodge

Bergen, Hordaland, Norge

7,9
1 265 kr

Start planleggingen av reisen til Bergen


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Bergen hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Du kan finne et flott sted å bo i Bergen ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.