Hoteller i Slovenia

Finn tilbud på 722 hoteller i Slovenia

Slovenia
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Slovenia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Slovenia
Pris
kr246
kr2190
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Slovenia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Slovenia

Pris

897 kr–2 082 kr

BILLIGSTE BY I SLOVENIAMaribor38 % billigereHoteller i Maribor er de billigste i Slovenia med en gjennomsnittspris på kun 897 kr per natt
DYRESTE BY I SLOVENIAPodčetrtek31 % dyrerePodčetrtek har de dyreste hotellene i Slovenia med rom med en gjennomsnittspris på 2 082 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SLOVENIALjubljana82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Ljubljana enn noen annen by i Slovenia

Ting å gjøre i Slovenia


Hoteller i populære byer i Slovenia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Slovenia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Slovenia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Slovenia
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
34 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

876 kr–1 787 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
765 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 418 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Slovenia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Slovenia

Laveste hotellpris

193 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Remisens Premium Hotel Metropol

Hoteller i nærheten av flyplassen

1687
Den rimeligste prisen for et rom i Slovenia funnet siste 7 dager er 193 kr/natten. Denne prisen fås hos Simbol Rooms with free private parking, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Remisens Premium Hotel Metropol, det mest populære 5-stjerners hotellet i Slovenia(7,4/10 rating - basert på 1 911 anmeldelser).
Det er er 1 687 hoteller i Slovenia i nærheten av Ljubljana Joze Pucnik. Hiša na Vrtu med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Slovenia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Slovenia

Hvilke byer i Slovenia bør du besøke?

Hvis du vi ha lett tilgang til andre byer i Slovenia, anbefaler vi å bestille overnatting i landets sjarmerende hovedstad Ljubljana. Her finner du et stort utvalg av slovenske hoteller i forskjellige prisklasser. Ljubljana er et godt utgangspunkt til resten av landet med sin sentrale beliggenhet. Slovenia er et lite, men allsidig land med alt fra høye fjell og kjente skiområder, til Middelhavskultur med vin og god mat. Er du der om vinteren, er du bare en busstur unna det nærliggende skistedet Krvavec. I sommermåneder har du gode bussforbindelser som gjør det enkelt å besøke områdene rundt Adriaterhavkysten. Om du er ute etter et rimelig hotell i Slovenia, vil du finne det i Maribor. Her vil bybuss og tog hjelpe deg fra sted til sted. Rolig og sentralt, Hotell Piramida er et populært valg blant besøkende. Ta bussen til Phorhorje Hill, og nyt en dagstur eller skitur i det naturskjønne området.

Hvilke populære attraksjoner finnes i Slovenia?

Slovenias vakre landskap gjør det til et ettertraktet reisemål for de som er ute etter en naturopplevelser, kultur og historie. En av de mest velkjente attraksjonene er Postojna Cave. Kjøp en billett for å utforske fascinerende huleformasjoner i et underjordisk tog og se det nærliggende Predjama Slottet. Er du i den venezianske perlen Piran kan du få en gratis omvisning av byen og se den pittoreske utsikten. Bestiller du overnatting på Barabara Piran Beach Hotell og Spa vil du bo rett ved kysten og nærm byen. Her vil du finne Tartini Square, byens vakre plass omkranset av hus fra middelalder til det habsburske rike, og et  et populært møtepunkt i Piran, oppkalt etter byens store komponist.

Hvilke byer i Slovenia har det beste utelivet?

Om du er ute etter en festlig kveld, da er Ljubljana stedet for deg. Ljublana er en levende studentby, som setter sitt preg på utelivet med ungdommelig energi på klubber og barer over hele byen. Bestill overnatting på Grand Hotel Union, så er du bare noen minutter unna Preseren Square som er kjent for å være et bra startpunkt for festglade mennesker. Her vil du også ha et stort utvalg av vinbarer og restauranter, der du kan tilbringe en rolig kveld med venner eller familien. De som er spesielt vininteresserte vil bli fristet av Maribor. I hjertet av byen vil du finne det eldste vintreet i verden, The Old Vine, hvor du får smake på premium lokale viner i flotte lokaler. Uansett hvor du bestiller hotell i Slovenia vil du få en spennende kulinarisk opplevelse. På menyen er tradisjonelle retter som kranjska klobasa, slovensk dumplings, og aleluja. Er du ved pittoreske Lake Bled, Slovenias eneste innsjø, da er det spesielt anbefalt å smake på den berømte kaken, kremna rezina.

Hvilke byer i Slovenia kan du oppleve historie og kunst?

Om du er interessert i å lære om slovensk historie vil du ha mye å utforske i Ljubljana. På Nasjonalmuseet kan du betale for å se kulturelle skatter som den 60 000 år gamle neanderthal-fløyten. Fortsett din oppdagelse på Nasjonalgalleriet og få tilgang til den største billedkunstsamlingen fra slutten av Middelalderen til det tjuende århundre. For de krigsinteresserte er det nok å fordype seg i når det gjelder Slovenias sentrale beliggenhet og dramatiske rolle i begge Verdenskrigene. Bestill overnatting på Urban Boutique Hotel, så er du bare noen minutter unna. I samme område vil du finne den sjarmerende Gamlebyen hvor du vil bli inspirert av unik og fargerik arkitektur med en interessant historie. Her kan du vandre rundt helt gratis, eller betale for en omvisning som vil ta deg opp til det fremtredende Ljubljana Slottet, som er en spesielt populært attraksjon i vintermånedene.

Når er det billigst å besøke Slovenia?

september er den billigste måneden for overnattinger i Slovenia, med en gjennomsnittspris på 799 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i Januar, som er den dyreste måneden.

Hvor i Slovenia velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Ljubljana oftere enn noen annen by når de reiser til Slovenia.

Hvilken by i Slovenia har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 1 345 kr per natt er Kranjska Gora den dyreste byen for hotellovernattinger i Slovenia. Gjennomsnittsprisen på 1 345 kr er ca. 25 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Slovenia har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Postojna har de laveste prisene per natt i landet til kun 245 kr. Postojna tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 64% lavere enn gjennomsnittet for byer i Slovenia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Slovenia fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 10 215 tilbydere å velge mellom fra Slovenia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Slovenia fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Slovenia ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Slovenia gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Slovenia som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Slovenia?

Når alle alternativene for overnatting i Slovenia er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Slovenia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.