Hoteller i Alanya, Tyrkia

Finn tilbud på 614 hoteller i Alanya, Tyrkia

Alanya, Tyrkia
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Alanya

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Alanya
Pris
kr138
kr4103
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Alanya

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Alanya

Pris

287 kr–686 kr

BILLIGSTE BYDEL I ALANYAŞekerhane40 % billigereHoteller i Şekerhane er de billigste i Alanya med en gjennomsnittspris på kun 287 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ALANYAObakoy30 % dyrereObakoy har de dyreste hotellene i Alanya med rom med en gjennomsnittspris på 686 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ALANYASaray75 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Saray enn noen andre land i Alanya

Ting å gjøre i Alanya


Hoteller i populære bydeler i Alanya

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Alanya, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Alanya

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alanya
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
74 %forventet prisnedgang
59 %forventet prisøkning

Pris

116 kr–1 101 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
469 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
179 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alanya på er: 3 stjerne, 44 dag før.

1-2 stjerne

276 kr–355 kr

3 stjerne

296 kr–335 kr

4-5 stjerne

730 kr–927 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Alanya

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Alanya

Laveste hotellpris

128 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Beach Club Doganay

Hoteller i nærheten av flyplassen

2144
Den rimeligste prisen for et rom i Alanya funnet siste 7 dager er 128 kr/natten. Denne prisen fås hos Semiz Apart Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Beach Club Doganay, det mest populære 5-stjerners hotellet i Alanya(7,2/10 rating - basert på 56 anmeldelser).
Det er er 2 144 hoteller i Alanya i nærheten av Antalya. Lara holiday med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.

Alanya reisetips

Det er gode muligheter for å finne billigere hotel noen kilometer utenfor Alanyas Atatürk Square og Cleopatra Beach. De billigste områdene i Alanya er nær Güllerpınarı nabolaget og Maren Beach, som ligger ca. 6 km fra sentrum. Det er gode transportmuligheter til både sentrum og de historiske severdighetene.

Det er enkelt å komme seg rundt i Alanya ved å benytte byens transportmidler, blant annet har byen 64 ulike busser. Bussbilletter kan kjøpes med det elektroniske kortet ”Alanya Kenkart”. Dette kortet kan kjøpes fra 32 ulike ”Alanya Kenkart”-steder, du trenger kun å lade opp kortet med penger. Kortet eller kreditt til kortet kan ikke kjøpes på bussen. Kortet inneholder ikke navn eller utløpsdato og kan derfor brukes under hele ferieoppholdet. Det er også mulig å ta Dolmush (mindre lokale busser) som frakter deg til nærområder, disse bussene stopper som regel på Friday Bazaar i Alanya.

Hos noen hoteller er aldergrensen minimum 16 år for å sjekke inn og hos andre er det minimum 18 år. Det er påkrevd for nordmenn å ha med pass som gyldig ID. Noen hoteller har også et krav om at den som sjekker inn har kredittkort under eget navn. Det er derfor viktig å ringe hoteller på forhånd for å bekrefte.

Det er ikke alltid vanlig å betale depositum på hotellbestillingen, men dersom hotellet krever det er det kun akseptert med kredittkort betaling. Det er derfor viktig å sjekke med hotellet på forhånd.

Alanya er en trygg reisedestinasjon, men det er viktig å være på vakt for lommetyver og sjekke bankkontoen etter du har brukt lokale bankautomater.

Det er ikke nødvendig for nordmenn å medbringe en adapter til Alanya.


Hvor mye koster et hotell i Alanya per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alanya med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 456 kr

Gjennomsnittlig 690 kr

Dyrest 1 803 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Alanya

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alanya

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alanya

Disse hotellene i Alanya har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alanya

Tyrkia er fortsatt en av de mest populære destinasjonene for solsultne nordmenn. Den tyrkiske byen Alanya kan være et godt alternativ, byen tilbyr fantastisk atmosfære med flotte strender og historiske attraksjoner, samt det nydelige tyrkiske kjøkken. Det finnes mange muligheter for hotell i Alanya, enten nær den historiske severdigheten Alanya Castle eller midt i sentrum i Atatürk Square med livlig nattliv og gode shoppingmuligheter. Dersom man vil bo ved Middelhavskysten er det en rekke luksushoteller langs Cleopatra Beach i vest ellers er det litt rimeligere hotell muligheter for både par og småbarns familier utenfor sentrum.

For par egner det seg bo på Cleopatra Beach. Et godt alternativ når det gjelder hoteller er Tac Premier Hotel og Spa, som tilbyr nydelig havutsikt og gåavstand til sentrum. For familier med småbarn kan Aqua Park området være et bedre alternativ, da hotellene i disse området ligger kort vei fra Alanya og Atalya regionens største vannpark, og inkluderer et eget svømmebasseng.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alanya

Alanya er en historisk Middelhavsby som ligger 2 timer fra den tyrkiske storbyen Antalya. Byen er omringet av omlag 20 elver som flyter fra toppen av fjellene og ned til Middelhavet og grønne åser. Det er derfor det ideelle området for lange gåturer og late dager på gylne strender. I tillegg til naturområdene og havet, har byen en rekke historiske museer, kunstutstillinger, kulturmuligheter og markeder som tiltrekker mange reisende både om vinteren og sommeren hvert år.

Byen har en lang og interessant historie, og har vært under mange herskere og kongedømmer Dette er spesielt merkbart i byens vakre arkitektur, blant annet Alanya-slottet og andre landemerker som ble bygget av sultanriket. I dag tiltrekkes turister over hele verden til den sjarmerende byen med fortryllende kulturhistorie og naturlig skjønnhet.

I dag er Alanya bebodd av 15 000 mennesker, men under sommerperioden blir dette tallet raskt doblet. Byen er særlig appellerende på grunn av sine mange aktiviteter både ved sjøen og fjellet. Det er gode muligheter for båtturer i bukter og laguner, samt fellesturer til den nydelige fossen Pamukkale. I tillegg er Alanya også kjent for sitt moderne uteliv med utallige nattklubber, restauranter og kafeer i historiske bygninger.


Informasjon om opphold i Alanya

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Alanya

Prisen på et hotell i Alanya avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 300 kr per natt.

I mars er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Alanya. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 75 %.

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Alanya. torsdag er den dyreste dagen.

35 826 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Alanya. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Alanya er 1 300 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 947 kr % for å bo på et luksushotell.

I gjennomsnitt vil et hotell i Alanya ha en prislapp på omkring 284 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 1 017 kr billigere enn et typisk hotell i Alanya.

Folk bestiller ofte hotell i Obakoy, Carsi, Dinek og Guller Pinari når de skal reise til Alanya.

Selv om temperaturene vanligvis er rimelig komofortable i Alanya i løpet av Desember, er sjansen for regn høyere – gjennomsnittet for måneden ligger på ca. 224 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i løpet av Desember med i betraktning, bør de som bor på et hotell i Alanya planlegge å besøke innendørsattraksjoner.

Det er nå 200 ferieboliger tilgjengelige i Alanya. De fleste av våre brukere velger å bo på Maren Beach Apart, som er den mest populære i Alanya. Sammenlign ferieboliger i Alanya.