Hotell Alanya: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 558 hoteller i Alanya, Tyrkia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Alanya

Det er mange flotte hoteller i Alanya, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Alanya

Alanya Aquapark
Alanya Kalesi
Alanya Arkeoloji Müzesi

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Alanya Aquapark?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Alanya Aquapark, er 262 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Alanya Aquapark er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Alanya Aquapark er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alanya som koster 217 kr.

Hoteller i nærheten av Alanya Aquapark

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Alanya Kalesi?

Hoteller i nærheten av Alanya Kalesi er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alanya som koster 217 kr.

Hoteller i nærheten av Alanya Kalesi

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Alanya Arkeoloji Müzesi?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Alanya Arkeoloji Müzesi, er 273 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Alanya Arkeoloji Müzesi er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Alanya Arkeoloji Müzesi er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Alanya som koster 217 kr.

Hoteller i nærheten av Alanya Arkeoloji Müzesi

Finn billig overnatting i Alanyas populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Alanya
Hoteller i Kadipasa
Søk hoteller i Kadipasa
Hoteller i Dinek
Søk hoteller i Dinek
Hoteller i Kizlar Pinari
Søk hoteller i Kizlar Pinari
Hoteller i Guller Pinari
Søk hoteller i Guller Pinari

Når bør du bestille hotell i Alanya

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alanya
Lavsesong
februar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

69 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

59 %

forventet prisøkning

Pris
246 kr - 1 880 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 108 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 031 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alanya på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 52 dag før.
1-2 stjerne
196 kr - 248 kr
3 stjerne
265 kr - 307 kr
4-5 stjerne
810 kr - 887 kr

Alanya reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Alanya

Hvordan bor man billigt i Alanya?

Det er gode muligheter for å finne billigere hotel noen kilometer utenfor Alanyas Atatürk Square og Cleopatra Beach. De billigste områdene i Alanya er nær Güllerpınarı nabolaget og Maren Beach, som ligger ca. 6 km fra sentrum. Det er gode transportmuligheter til både sentrum og de historiske severdighetene.

Alanya på budsjett

Alanya er en by som tilbyr en rekke rimelige opplevelser, blant annet fordi den gamle tyrkiske byen har mange historiske severdigheter, og naturområder. Besøk Alanya Castle for ca. 20 TRY (ca. 40 NOK) og se havutsikten, eller nyt strendene innenfor Damlatas cave for ca. 10 TRY (ca. 20 NOK). Dra på Cleopatra Beach gratis og drøm deg bort i utsikten utover havet.

Alanya har en rekke restauranter med rimelig pris som tilbyr nydelig tyrkisk og internasjonalt kjøkken. Dersom du har stramt matbudsjett kan byens mange markeder også være en god mulighet.

Hvordan kommer man seg rundt i Alanya?

Det er enkelt å komme seg rundt i Alanya ved å benytte byens transportmidler, blant annet har byen 64 ulike busser. Bussbilletter kan kjøpes med det elektroniske kortet ”Alanya Kenkart”. Dette kortet kan kjøpes fra 32 ulike ”Alanya Kenkart”-steder, du trenger kun å lade opp kortet med penger. Kortet eller kreditt til kortet kan ikke kjøpes på bussen. Kortet inneholder ikke navn eller utløpsdato og kan derfor brukes under hele ferieoppholdet.

Det er også mulig å ta Dolmush (mindre lokale busser) som frakter deg til nærområder, disse bussene stopper som regel på Friday Bazaar i Alanya.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Alanya?

Hos noen hoteller er aldergrensen minimum 16 år for å sjekke inn og hos andre er det minimum 18 år. Det er påkrevd for nordmenn å ha med pass som gyldig ID. Noen hoteller har også et krav om at den som sjekker inn har kredittkort under eget navn. Det er derfor viktig å ringe hoteller på forhånd for å bekrefte.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Alanya?

Det er ikke alltid vanlig å betale depositum på hotellbestillingen, men dersom hotellet krever det er det kun akseptert med kredittkort betaling. Det er derfor viktig å sjekke med hotellet på forhånd.

Hvor trygt er det i Alanya?

Alanya er en trygg reisedestinasjon, men det er viktig å være på vakt for lommetyver og sjekke bankkontoen etter du har brukt lokale bankautomater.

Behøver man en adapter i Alanya?

Det er ikke nødvendig for nordmenn å medbringe en adapter til Alanya.


Hvor mye koster et hotell i Alanya per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alanya med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Alanya

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alanya
Boreas Suit Hotel

Boreas Suit Hotel

77 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Bavyera Hotel

Kleopatra Bavyera Hotel

7,3

86 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Develi Hotel

Kleopatra Develi Hotel

8,1

86 kr

Vis hotelltilbud
Anahtar Apart

Anahtar Apart

2,4

86 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Bebek Hotel

Kleopatra Bebek Hotel

7,1

86 kr

Vis hotelltilbud
Mitos Apart & Hotel

Mitos Apart & Hotel

94 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alanya

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Park Hotel

Park Hotel

8,5

120 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Saray Hotel

Kleopatra Saray Hotel

7,6

120 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Develi Hotel

Kleopatra Develi Hotel

8,1

86 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Tower Apart Hotel

Kleopatra Tower Apart Hotel

8,1

162 kr

Vis hotelltilbud
Aslan Corner Hotel

Aslan Corner Hotel

9,7

120 kr

Vis hotelltilbud
Kleopatra Bavyera Hotel

Kleopatra Bavyera Hotel

7,3

86 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Alanya

Tyrkia er fortsatt en av de mest populære destinasjonene for solsultne nordmenn. Den tyrkiske byen Alanya kan være et godt alternativ, byen tilbyr fantastisk atmosfære med flotte strender og historiske attraksjoner, samt det nydelige tyrkiske kjøkken. Det finnes mange muligheter for hotell i Alanya, enten nær den historiske severdigheten Alanya Castle eller midt i sentrum i Atatürk Square med livlig nattliv og gode shoppingmuligheter. Dersom man vil bo ved Middelhavskysten er det en rekke luksushoteller langs Cleopatra Beach i vest ellers er det litt rimeligere hotell muligheter for både par og småbarns familier utenfor sentrum.

For par egner det seg bo på Cleopatra Beach. Et godt alternativ når det gjelder hoteller er Tac Premier Hotel og Spa, som tilbyr nydelig havutsikt og gåavstand til sentrum. For familier med småbarn kan Aqua Park området være et bedre alternativ, da hotellene i disse området ligger kort vei fra Alanya og Atalya regionens største vannpark, og inkluderer et eget svømmebasseng.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alanya

Alanya er en historisk Middelhavsby som ligger 2 timer fra den tyrkiske storbyen Antalya. Byen er omringet av omlag 20 elver som flyter fra toppen av fjellene og ned til Middelhavet og grønne åser. Det er derfor det ideelle området for lange gåturer og late dager på gylne strender. I tillegg til naturområdene og havet, har byen en rekke historiske museer, kunstutstillinger, kulturmuligheter og markeder som tiltrekker mange reisende både om vinteren og sommeren hvert år.

Byen har en lang og interessant historie, og har vært under mange herskere og kongedømmer Dette er spesielt merkbart i byens vakre arkitektur, blant annet Alanya-slottet og andre landemerker som ble bygget av sultanriket. I dag tiltrekkes turister over hele verden til den sjarmerende byen med fortryllende kulturhistorie og naturlig skjønnhet.

I dag er Alanya bebodd av 15 000 mennesker, men under sommerperioden blir dette tallet raskt doblet. Byen er særlig appellerende på grunn av sine mange aktiviteter både ved sjøen og fjellet. Det er gode muligheter for båtturer i bukter og laguner, samt fellesturer til den nydelige fossen Pamukkale. I tillegg er Alanya også kjent for sitt moderne uteliv med utallige nattklubber, restauranter og kafeer i historiske bygninger.


Reiseinformasjon for Alanya

Hvor mange dager tilbringer folk i Alanya?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 10 netter i Alanya.

Hvor mye koster et hotell i Alanya?

Prisen på et hotell i Alanya avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 412 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Alanya?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Alanya. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 588 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Alanya?

tirsdag er den billigste dagen for hotellrom i Alanya. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Alanya?

I gjennomsnitt vil et hotell i Alanya ha en prislapp på omkring 174 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 238 kr billigere enn et typisk hotell i Alanya.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Alanya?

Med gode temperaturer på ca. 20 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Alanya vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Alanya.