Hotell Gardermoen: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 15 hoteller i Gardermoen, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Gardermoen

Det er mange flotte hoteller i Gardermoen, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Gardermoen

SAS Museum
Ullensaker Museum
Norwegian Armed Forces Aircraft Collection

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av SAS Museum?

Hvis du ser etter et hotell i Gardermoen som ligger i nærheten av SAS Museum, har du flaks. momondo anbefaler 2 hoteller i nærheten av SAS Museum, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 152 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av SAS Museum er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Gardermoen som koster 914 kr.

Hoteller i nærheten av SAS Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Ullensaker Museum?

Nedenfor ser du de 11 hotellene som anbefales av brukerne i området Gardermoen som ligger nærmest Ullensaker Museum. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Ullensaker Museum ligger på 1 288 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Ullensaker Museum er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Gardermoen som koster 914 kr.

Hoteller i nærheten av Ullensaker Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Norwegian Armed Forces Aircraft Collection?

Hoteller i nærheten av Norwegian Armed Forces Aircraft Collection er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Gardermoen som koster 914 kr.

Hoteller i nærheten av Norwegian Armed Forces Aircraft Collection

Når bør du bestille hotell i Gardermoen

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Gardermoen
Lavsesong
November
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

21 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

20 %

forventet prisøkning

Pris
976 kr - 1 527 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 256 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 109 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Gardermoen på er: 3 stjerne, 76 dag før.
3 stjerne
861 kr - 947 kr
4-5 stjerne
1 153 kr - 1 334 kr

Gardermoen reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Gardermoen

Hvordan bor man billig i Gardermoen?

Hoteller i Gardermoen holder god standard, og du kan overnatte på koselig 3-stjerners bed & breakfast for ca. 600 kr natten. Dette er perfekt for en koselig reise med familien. Ønsker du 4-stjerners hotell starter prisen på ca. 800 kr natten. Hotellene nære flyplassen er praktiske for deg som ser etter opphold under forretningsreisen. Det kan være lurt å sjekke momondo for gode hotelltilbud og rabatter før du bestiller. Rundt flyplassen finner du populære hoteller som Radisson Blu, Scandic og Clarion Hotel. Det er også en rekke hoteller som tilbyr konferanser og møteplass for bedrifter, slik at du kan finne den beste prisen for ditt arrangement.

Gardermoen på budsjett

Gardermoen trenger ikke være dyrt. Her er det flotte turmuligheter, og å dra på tur trenger ikke koste noe. Her kan du pakke sekken og gå tur i den grønne naturen som omringer Gardermoen. Har du med deg sykkel på reisen, er området rundt Gardermoen perfekt for sykkelturer. Du kan også besøke Hurdalsjøen eller Mjøsa, en liten kjøretur unna.

Hvordan kommer man seg rundt i Gardermoen?

Det er enkelt å reise til småsteder såvel som Oslo med kollektiv transport. Tar du toget kan du velge mellom NSB lokaltog eller Flytoget, som begge tar deg til Oslo S. På Flytoget reiser alle barn under 16 år gratis i følge med personer over 16 år. I tillegg får ungdommer inntil 20 år halv pris, og studenter reiser med redusert pris ved fremvisning av sitt studentbevis. Hos NSB-togene reiser alle barn under 4 år gratis. I tillegg reiser ett barn opptil 16 år gratis sammen med voksen. Barn under 16 år som reiser alene får halv pris på sin reise. Du kan kjøpe billetter til Flytoget enkelt på Gardermoen lufthavn eller på flytogets billett-app. Reiser du med NSB-tog kan du kjøpe billett på NSBs billett-app. Du kan også kjøpe billetter på billettautomater som du finner på alle togstasjoner. Husk at dersom du kjøper billett ombord betaler du mer, så det lønner seg virkelig å kjøpe dette på forhånd. Togene mellom Gardermoen, Oslo og Drammen kjører hyppig og du kan velge mellom lokaltog og regiontog. Disse kjører fra seks om morgenen til midnatt.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell på Gardermoen?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for hoteller i Norge, men det kan være lurt å sjekke med hotellet før du reiser for å være helt sikker. Noen hoteller kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Gardermoen?

Noen hoteller krever at du betaler hele beløpet på forhånd når du bestiller online. Andre hoteller tar heller betalingen ved utsjekking.

Parkering i Gardermoen

Parkerer du ved Oslo Lufthavn er det avgift for parkering. Her er det omtrent 20 000 parkeringsplasser, og prisene varierer med tanke på hvor langt oppholdet er og hvilket område du velger å parkere. Dersom du parkerer nære flyplassen betaler du litt høyere pris. Hoteller har som regel parkeringsmuligheter i nærheten, noen ganger mot avgift per døgn.


Hvor mye koster et hotell i Gardermoen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Gardermoen med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Quality Hotel Olavsgaard
Beste verdi

Quality Hotel Olavsgaard

8,1

1 101 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen
Beste verdi

Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

8,5

869 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Gardermoen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Gardermoen
Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

8,5

869 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard

8,1

1 101 kr

Vis hotelltilbud
Oslo Airport Motel

Oslo Airport Motel

7,9

6 236 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Gardermoen

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

8,5

869 kr

Vis hotelltilbud
Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard

8,1

1 101 kr

Vis hotelltilbud
Oslo Airport Motel

Oslo Airport Motel

7,9

6 236 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Gardermoen

Gardermoen ligger en kort togtur unna Oslo, kun 20 minutter og vipps er du på Oslo Sentralstasjon. Gardermoen er jo mest kjent for Oslo Lufthavn, men er også et område med vakker natur som omringer den kjente flyplassen. Skal du bestille hotell i Gardermoen har du mye å velge mellom, derfor kan det være lurt å sammenligne tilbudene på momondo.

Bestiller du hotell i Gardermoen, bor du praktisk nære flyplassen, og har kort reisevei for opplevelser i Oslo sentrum og småsteder i nærheten. Det er grønt og vakkert i området rundt. For eksempel kan du velge et hotell i Jessheim. Dette er en liten by med muligheter for shopping ved Jessheim Storsenter.

Du kan også velge hoteller rett i nærheten av flyplassen, der du kan bo på flotte 4-stjerners hotell. Dersom du er interessert i norsk historie kan det være interessant å legge oppholdet ved Dal, ikke langt fra Eidsvoll verk.

Hoteller i Gardermoen brukes ofte til konferanser og messer. Hotellene kan tilby profesjonelle arrangementer for små og store bedrifter. Å bo på hotell i Gardermoen ved forretningsreise er både praktisk og behagelig. Her har du gåavstand til møter i Oslo og bor nære flyplassen når du igjen skal ut og reise.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Gardermoen

Hva er byens særpreg?

Gardermoen er mest kjent for Oslo Lufthavn. Flyplassen er nylig renovert og er en luftig og oversiktlig flyplass. Her finner du mange spisesteder og områder der du kan slappe av under reisen din. Det har kommet en rekke nye shoppingmuligheter og restauranter etter oppussingen. Hotellene rundt Oslo Lufthavn er spesielt fokusert på kurs og konferanser. Hotellene ligger praktisk til for innreisende, og tilbyr en rekke muligheter for bedrifter som vil holde arrangementer. Du kan velge mellom flere ulike hoteller når du skal planlegge konferanse, Thon Hotel Oslo Airport, Clarion Hotel Oslo Airport, Radisson Blu Airport Hotel, Park Inn by Radisson Oslo Airport og Best Western Oslo Airport Hotel er blant de som tilbyr konferansehaller, møtelokaler, styrerom, områder for messer, utstillinger, servering og samlingspunkt. Gardermoen har blitt et av Norges største kurs- og konferanseområder.

Hva har Gardermoen å tilby?

Gardermoen er omringet av vakker natur, og ligger kun en 20 minutters togreise unna Oslo. Her finner du hoteller som passer din reise, enten det er familietur med mål om å oppleve Oslo, forretningsreise, konferanser eller bedriftsarrangementer i flotte lokaler. Hotellene på Gardermoen kan tilby høy kvalitet og gode priser, perfekt for reisen du planlegger.

Hvor grønn er byen?

Gardermoen er omringet av grønn natur, og togturen fra flyplassen innover til Lillestrøm og Oslo er behagelig og virkelig vakker. Du føler virkelig at du har landet i Norge når du ser utover de store åkrene, ut mot gårder og skoger.

Historiske Gardermoen

Gardermoen ble før kalt Lilleplassen, og skiftet navn til Gardermoen i 1788. På Gardermoen har det vært både dramatiske krigssituasjoner og lystig stemning under ulike kongedømmer. I dag huser Gardermoen lufthavnen som daglig sender flere tusen mennesker på reise. Oslo Lufthavn er Norges største, og utvikles stadig. Det samme gjør overnattings- og konferansemulighetene i området rundt.


Reiseinformasjon for Gardermoen

Hvor mange dager tilbringer folk i Gardermoen?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Gardermoen.

Hvor mye koster et hotell i Gardermoen?

Prisen på et hotellrom i Gardermoen vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 471 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Gardermoen?

I November er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Gardermoen. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 181 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Gardermoen?

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Gardermoen. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Gardermoen?

Et hostell i Gardermoen (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 2 574 kr. Denne prisen er −1 103 kr billigere enn et standard hotell i Gardermoen.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Gardermoen?

En gjennomsnittstemperatur på 9 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (96 mm) gjør september til en flott måned å utforske området omkring Gardermoen.