Hoteller i Gardermoen, Norge

Finn tilbud på 14 hoteller i Gardermoen, Norge

Gardermoen, Norge
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Gardermoen

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Gardermoen
Pris
kr531
kr3075
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Gardermoen


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Gardermoen

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Gardermoen
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
22 %forventet prisnedgang
7 %forventet prisøkning

Pris

1 085 kr–1 499 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 213 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 555 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Gardermoen

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Gardermoen

Laveste hotellpris

532 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

73
Den rimeligste prisen for et rom i Gardermoen funnet siste 7 dager er 532 kr/natten. Denne prisen fås hos Oslo airport 15.
Det er er 73 hoteller i Gardermoen i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Gardermoen reisetips

Hvordan bor man billig i Gardermoen?

Hoteller i Gardermoen holder god standard, og du kan overnatte på koselig 3-stjerners bed & breakfast for ca. 600 kr natten. Dette er perfekt for en koselig reise med familien. Ønsker du 4-stjerners hotell starter prisen på ca. 800 kr natten. Hotellene nære flyplassen er praktiske for deg som ser etter opphold under forretningsreisen. Det kan være lurt å sjekke momondo for gode hotelltilbud og rabatter før du bestiller. Rundt flyplassen finner du populære hoteller som Radisson Blu, Scandic og Clarion Hotel. Det er også en rekke hoteller som tilbyr konferanser og møteplass for bedrifter, slik at du kan finne den beste prisen for ditt arrangement.

Hvordan kommer man seg rundt i Gardermoen?

Det er enkelt å reise til småsteder såvel som Oslo med kollektiv transport. Tar du toget kan du velge mellom NSB lokaltog eller Flytoget, som begge tar deg til Oslo S. På Flytoget reiser alle barn under 16 år gratis i følge med personer over 16 år. I tillegg får ungdommer inntil 20 år halv pris, og studenter reiser med redusert pris ved fremvisning av sitt studentbevis. Hos NSB-togene reiser alle barn under 4 år gratis. I tillegg reiser ett barn opptil 16 år gratis sammen med voksen. Barn under 16 år som reiser alene får halv pris på sin reise. Du kan kjøpe billetter til Flytoget enkelt på Gardermoen lufthavn eller på flytogets billett-app. Reiser du med NSB-tog kan du kjøpe billett på NSBs billett-app. Du kan også kjøpe billetter på billettautomater som du finner på alle togstasjoner. Husk at dersom du kjøper billett ombord betaler du mer, så det lønner seg virkelig å kjøpe dette på forhånd. Togene mellom Gardermoen, Oslo og Drammen kjører hyppig og du kan velge mellom lokaltog og regiontog. Disse kjører fra seks om morgenen til midnatt.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell på Gardermoen?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for hoteller i Norge, men det kan være lurt å sjekke med hotellet før du reiser for å være helt sikker. Noen hoteller kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Gardermoen?

Noen hoteller krever at du betaler hele beløpet på forhånd når du bestiller online. Andre hoteller tar heller betalingen ved utsjekking.


Hvor mye koster et hotell i Gardermoen per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Gardermoen med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 185 kr

Gjennomsnittlig 1 783 kr

Dyrest 2 677 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Gardermoen

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Gardermoen

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Gardermoen

Disse hotellene i Gardermoen har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Gardermoen

Gardermoen ligger en kort togtur unna Oslo, kun 20 minutter og vipps er du på Oslo Sentralstasjon. Gardermoen er jo mest kjent for Oslo Lufthavn, men er også et område med vakker natur som omringer den kjente flyplassen. Skal du bestille hotell i Gardermoen har du mye å velge mellom, derfor kan det være lurt å sammenligne tilbudene på momondo.

Bestiller du hotell i Gardermoen, bor du praktisk nære flyplassen, og har kort reisevei for opplevelser i Oslo sentrum og småsteder i nærheten. Det er grønt og vakkert i området rundt. For eksempel kan du velge et hotell i Jessheim. Dette er en liten by med muligheter for shopping ved Jessheim Storsenter.

Du kan også velge hoteller rett i nærheten av flyplassen, der du kan bo på flotte 4-stjerners hotell. Dersom du er interessert i norsk historie kan det være interessant å legge oppholdet ved Dal, ikke langt fra Eidsvoll verk.

Hoteller i Gardermoen brukes ofte til konferanser og messer. Hotellene kan tilby profesjonelle arrangementer for små og store bedrifter. Å bo på hotell i Gardermoen ved forretningsreise er både praktisk og behagelig. Her har du gåavstand til møter i Oslo og bor nære flyplassen når du igjen skal ut og reise.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Gardermoen

Hva er byens særpreg?

Gardermoen er mest kjent for Oslo Lufthavn. Flyplassen er nylig renovert og er en luftig og oversiktlig flyplass. Her finner du mange spisesteder og områder der du kan slappe av under reisen din. Det har kommet en rekke nye shoppingmuligheter og restauranter etter oppussingen. Hotellene rundt Oslo Lufthavn er spesielt fokusert på kurs og konferanser. Hotellene ligger praktisk til for innreisende, og tilbyr en rekke muligheter for bedrifter som vil holde arrangementer. Du kan velge mellom flere ulike hoteller når du skal planlegge konferanse, Thon Hotel Oslo Airport, Clarion Hotel Oslo Airport, Radisson Blu Airport Hotel, Park Inn by Radisson Oslo Airport og Best Western Oslo Airport Hotel er blant de som tilbyr konferansehaller, møtelokaler, styrerom, områder for messer, utstillinger, servering og samlingspunkt. Gardermoen har blitt et av Norges største kurs- og konferanseområder.

Hva har Gardermoen å tilby?

Gardermoen er omringet av vakker natur, og ligger kun en 20 minutters togreise unna Oslo. Her finner du hoteller som passer din reise, enten det er familietur med mål om å oppleve Oslo, forretningsreise, konferanser eller bedriftsarrangementer i flotte lokaler. Hotellene på Gardermoen kan tilby høy kvalitet og gode priser, perfekt for reisen du planlegger.

Hvor grønn er byen?

Gardermoen er omringet av grønn natur, og togturen fra flyplassen innover til Lillestrøm og Oslo er behagelig og virkelig vakker. Du føler virkelig at du har landet i Norge når du ser utover de store åkrene, ut mot gårder og skoger.


Informasjon om opphold i Gardermoen

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Gardermoen

Hvor mye koster et hotell i Gardermoen?

Prisen på et hotellrom i Gardermoen vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 425 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Gardermoen?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Gardermoen. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 23 %.

Hvilken dag er den billigste i Gardermoen?

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Gardermoen. tirsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Gardermoen?

Du må ut med ca. 2 144 kr for et luksushotellrom i Gardermoen. Dette er en økning på 35% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Gardermoen, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 425 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Gardermoen?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Gardermoen i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −6 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 65 mm.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Gardermoen fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 22 tilbydere å velge mellom fra Gardermoen hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Gardermoen fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Gardermoen ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Gardermoen gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Gardermoen og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Gardermoen?

Når alle alternativene for overnatting i Gardermoen er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Gardermoen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.