Hoteller i Tromsø, Norge

Finn tilbud på 28 hoteller i Tromsø, Norge

Tromsø, Norge
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Tromsø

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tromsø
Pris
kr326
kr1516
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Tromsø


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tromsø

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tromsø
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
29 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

1 125 kr–2 726 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
1 673 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 054 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tromsø på er: 1-2 stjerne, 90 dag før.

1-2 stjerne

758 kr–968 kr

3 stjerne

1 200 kr–1 263 kr

4-5 stjerne

1 736 kr–1 842 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Tromsø

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tromsø

Laveste hotellpris

326 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Robukta Lodge

Hoteller i nærheten av flyplassen

62

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tromsø funnet siste 7 dager er 326 kr/natten. Denne prisen fås hos Citycamp Tromsø, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Robukta Lodge, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tromsø.
Det er er 62 hoteller i Tromsø i nærheten av Tromso/Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Tromsø. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Tromsø siste uken er 2 829 kr.

Tromsø reisetips

Hvordan bor man billig i Tromsø?

Det finnes hotell i Tromsø for de fleste prisklasser og behov, enten dere skal på kjærestetur eller oppsøke villmarken. Du får et bra, trestjerners hotell for ca. 500 kr. natten og oppover, samt koselige gjestehus og campinger for ca. 600 kr. og opp. Til sammenligning koster det ca. 1500 kr. for et firestjerners hotell. Dersom du bestiller i siste liten og ikke har tid til å søke rundt på nett etter billig hotell selv, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og få oversikt over de ulike alternativene både raskt og enkelt. Bare husk at prisen kan stige under populære arrangement som Nordlysfestivalen og Buktafestivalen.

Tromsø på budsjett

Det sies at det beste her i livet er gratis, og i Tromsø får du naturopplevelser for livet uten å bruke et øre. Tar du med deg fjellsko og nistepakker kan du nyte en villmark som kan virke nesten helt uberørt, samtidig som det ikke koster deg en krone å oppleve midnattssol eller nordlys. Velger du for eksempel å bestille leilighet istedenfor hotellrom, kan du smøre deg matpakker og nyte lange, deilige dager både i naturen og i byen. Dessuten finner du trivelige caféer og restauranter i ulike prisklasser. Ishavskatedralen er gratis for alle som ønsker å beundre den spektakulære arkitekturen, og de tilbyr i tillegg stemningsfulle konserter til en ganske rimelig pris.

Hvordan kommer man seg rundt i Tromsø?

Tromsø er en liten by med store opplevelser, og du kommer deg fint rundt ved å ta beina fatt. Snør på deg noen gode sko, ta med en drikkeflaske og nyt byen i eget tempo. Laster du ned et kart på mobilen din eller plukker med deg et fra hotellet, finner du lett frem i byen. Ønsker du å reise rundt i distriktet, kan du kjøpe både enkelt- og dagsbilletter via appen Troms Mobillett eller på billettautomater. Kjøper du hos sjåføren, må du betale et tillegg. Det er dessuten verdt å utforske øysamfunnet rundt Tromsø ved hjelp av ferjer, hurtigbåt eller organiserte sightseeingturer.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tromsø?

Det finnes ingen formelle aldergrenser for innsjekking i Norge, men enkelte hotell i Tromsø krever likevel at du må være fylt 18 år. Kontakt overnattingsstedet på forhånd, eller les reglene online på nettsiden deres før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tromsø?

Enkelte hotell i Tromsø lar deg betale ved utsjekking. Andre derimot, kan kreve betaling samtidig som du bestiller på nett.

Parkering i Tromsø

Du kan parkere både i parkeringshus og langs gatene når du skal reise til Tromsø. Det er enkelt å navigere seg frem i byen, og stadig fler ønsker å leie bil eller ta med sin egen når de skal jakte på nordlyset. Vær midlertid oppmerksom på at bilen må ha piggdekk om vinteren, og smale veier kan gjøre det vanskelig å komme seg frem under dårlige forhold.


Hvor mye koster et hotell i Tromsø per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tromsø med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 397 kr

Gjennomsnittlig 728 kr

Dyrest 2 396 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Tromsø

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tromsø

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tromsø

Disse hotellene i Tromsø har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Tromsø

Sentrum av den livlige student- og kulturbyen Tromsø er relativt lite og kompakt, og byen er ikke delt opp i formelle bydeler. Overnattingsstedene er hovedsakelig plassert nær bykjernen eller i naturområder litt utenfor byen. Dermed er det lett å finne et sentralt hotell med gåavstand til Ishavskatedralen og andre severdigheter. Fordelen ved å bo så nær bykjernen som mulig, f.eks. i nærheten av Storgata, er at du har enkel tilgang til uteliv, shopping og kulturarrangementer. Byen er omringet av snødekte fjelltopper og idyllisk fjord, og selv i sentrum kan du nyte storslått natur bare ved å kikke ut vinduet.

Dersom du ser etter en god base for fjellturer, hvalsafari og nordlysjakt derimot, kan du også vurdere å booke koselige campingplasser og gjestehus utenfor byen. Disse får du dessuten ofte til en gunstig pris. Mange velger å reise til Tromsø for å utforske den storslåtte naturen i områdene rundt, for eksempel Ishavskysten og vakre Kvaløya med høye, ville fjell. På momondo kan du lete etter gode hotelltilbud, samtidig som du kan merke av i søkefeltet for hvilken attraksjon du ønsker nærmest beliggenhet til. Ettersom byen er såpass liten har du likevel gåavstand til det meste, selv om du bor litt utenfor byen. Det tar deg ikke lang tid å komme til ønsket destinasjon enten til fots eller per buss, enten du vil shoppe i Storgata, dra på eventyr i Lyngsalpene eller prøve lykken på havfiskecruise.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Tromsø

Hva er byens særpreg?

Ville fjelltopper ruver over byen, nordlyset danser i horisonten og midnattssolen på sommerstid simpelthen lokker deg inn i døgnvillhet – Tromsø er en særegen by som er fylt av historie, kultur og fascinerende naturopplevelser. Enten du ønsker å utfordre deg med fjelltopper som Hamperokken eller nyte bylivet og litt ekstra luksus i hverdagen, finner du et gjestehus eller hotell i Tromsø som passer for dine behov.

Hva har Tromsø å tilby?

Tromsø er en by som kan friste både friluftsentusiaster og alle som ønsker å oppleve livlig byliv. Flere restauranter kan lokke med arktisk sjømat, og utestedene frister med yrende natteliv og god stemning. På sommeren skinner midnattssolen, og fra september til mars lyser nordlyset opp vinternatten. Kombinert med muligheter for kajakkpadling, hundekjøring og ekskursjoner ut i villmarken, er Tromsø en unik og spennende by som rommer mange opplevelser.

Hvor grønn er byen?

Er det noe byen er kjent for, så er det naturen i området rundt. Til tross for det, du kan nyte grøntområder inne i selve Tromsø også. Byen og bydelene omkranser Tromsømarka, et flott uteområde med lysløype og mange stier. Her finner du også Prestvannet, hvor du kan gå på skøyter utpå høsten.


Informasjon om opphold i Tromsø

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tromsø

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Tromsø.

Et hotellrom i Tromsø vil normalt koste deg 1 540 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

I august er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Tromsø. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 29 %.

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Tromsø, og onsdag som er den dyreste.

Hosteller og hoteller i Tromsø med 2 stjerner eller færre koster omkring 859 kr for en seng per person. Dette blir omkring 681 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Tromsø.

Selv om temperaturene i oktober er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Tromsø, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 129 mm i løpet av hele måneden.

Ja, Tromsø har ferieboliger. Av 133 ferieboliger i Tromsø, er Tromsø Camping den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Tromsø.


momondos favoritthoteller i Tromsø

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tromsø

Sjursnes Fjordferie

Tromsø, Troms, Norge

9,7
1 442 kr

Beijing home

15 Grøtsundvegen, Tromsø, Troms, Norway

7,3
410 kr

Steam Pier

Tromsø, Troms, Norge

8,0
716 kr
Amazing Aurora As

Amazing Aurora As

Tromsø, Troms, Norge

6,1
894 kr
Sjotun Brygge

Sjotun Brygge

Sjotunvegen 481, Tromsø, Troms, Norway

1 421 kr
Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Leirstrandvegen 1557, Tromsø, Troms, Norway

9,1
1 410 kr
Arctic Rooms Rektor

Arctic Rooms Rektor

Rektor Horstsgate 15, Tromsø, Troms, Norway

6,7
695 kr
Enter Tromsø Luxury Apartments

Enter Tromsø Luxury Apartments

Tromsø, Troms, Norge

8,2
1 568 kr
Norwagon - CamperVan for the adventurous

Norwagon - CamperVan for the adventurous

Tromsø, Troms, Norge

1 368 kr

Studio1

Tromsø, Troms, Norge

7,8
951 kr
Tromsø City Apartments

Tromsø City Apartments

Tromsø, Troms, Norge

9,7
1 084 kr
Nordic Host - The Getaway

Nordic Host - The Getaway

Tromsø, Troms, Norge

1 421 kr
Ta Storgata City Apartments

Ta Storgata City Apartments

Tromsø, Troms, Norge

8,7
1 290 kr
Sea View City Apartment

Sea View City Apartment

Tromsø, Troms, Norge

7,8
1 794 kr

One bedroom apartment 65m2 near Hospital and University

Tromsø, Troms, Norge

8,8
1 231 kr

Luxury Penthouse apartment best location with parking Tromso

Tromsø, Troms, Norge

4 125 kr

2 Roms leilighet i nærheten av Tromsø sentrum.

Tromsø, Troms, Norge

8,9
1 770 kr

Kvaløya Lodge

Tromsø, Troms, Norge

9,7
2 347 kr

FeelHome small 1 bedroom apartment Polar vegen

Tromsø, Troms, Norge

8,2
1 021 kr

Start planleggingen av reisen til Tromsø


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Tromsø, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo finner et flott sted å bo i Tromsø ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.