Hotell Tromsø: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 161 hoteller i Tromsø, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Tromsø

Det er mange flotte hoteller i Tromsø, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Tromsø

Tromsø Museum
Polaria
Tromsø domkirke

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Tromsø Museum?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Tromsø som ligger nærmest Tromsø Museum, kan du forvente deg å måtte betale 2 264 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 2 264 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Tromsø Museum. Hoteller i nærheten av Tromsø Museum er vanligvis 51 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Tromsø som koster 1 091 kr.

Hoteller i nærheten av Tromsø Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Polaria?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Polaria. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 803 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Polaria er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Tromsø som koster 1 091 kr.

Hoteller i nærheten av Polaria

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Tromsø domkirke?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Tromsø som ligger nærmest Tromsø domkirke. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Tromsø domkirke ligger på 803 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Tromsø domkirke er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Tromsø som koster 1 091 kr.

Hoteller i nærheten av Tromsø domkirke

Når bør du bestille hotell i Tromsø

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tromsø
Lavsesong
april
Høysesong
Januar

billigste måned å overnatte

36 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

31 %

forventet prisøkning

Pris
724 kr - 1 605 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

907 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

941 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tromsø på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
687 kr - 933 kr
3 stjerne
1 111 kr - 1 229 kr
4-5 stjerne
1 458 kr - 1 738 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Tromsø

Hvordan bor man billig i Tromsø?

Det finnes hotell i Tromsø for de fleste prisklasser og behov, enten dere skal på kjærestetur eller oppsøke villmarken. Du får et bra, trestjerners hotell for ca. 500 kr. natten og oppover, samt koselige gjestehus og campinger for ca. 600 kr. og opp. Til sammenligning koster det ca. 1500 kr. for et firestjerners hotell. Dersom du bestiller i siste liten og ikke har tid til å søke rundt på nett etter billig hotell selv, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og få oversikt over de ulike alternativene både raskt og enkelt. Bare husk at prisen kan stige under populære arrangement som Nordlysfestivalen og Buktafestivalen.

Tromsø på budsjett

Det sies at det beste her i livet er gratis, og i Tromsø får du naturopplevelser for livet uten å bruke et øre. Tar du med deg fjellsko og nistepakker kan du nyte en villmark som kan virke nesten helt uberørt, samtidig som det ikke koster deg en krone å oppleve midnattssol eller nordlys. Velger du for eksempel å bestille leilighet istedenfor hotellrom, kan du smøre deg matpakker og nyte lange, deilige dager både i naturen og i byen. Dessuten finner du trivelige caféer og restauranter i ulike prisklasser. Ishavskatedralen er gratis for alle som ønsker å beundre den spektakulære arkitekturen, og de tilbyr i tillegg stemningsfulle konserter til en ganske rimelig pris.

Hvordan kommer man seg rundt i Tromsø?

Tromsø er en liten by med store opplevelser, og du kommer deg fint rundt ved å ta beina fatt. Snør på deg noen gode sko, ta med en drikkeflaske og nyt byen i eget tempo. Laster du ned et kart på mobilen din eller plukker med deg et fra hotellet, finner du lett frem i byen. Ønsker du å reise rundt i distriktet, kan du kjøpe både enkelt- og dagsbilletter via appen Troms Mobillett eller på billettautomater. Kjøper du hos sjåføren, må du betale et tillegg. Det er dessuten verdt å utforske øysamfunnet rundt Tromsø ved hjelp av ferjer, hurtigbåt eller organiserte sightseeingturer.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tromsø?

Det finnes ingen formelle aldergrenser for innsjekking i Norge, men enkelte hotell i Tromsø krever likevel at du må være fylt 18 år. Kontakt overnattingsstedet på forhånd, eller les reglene online på nettsiden deres før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tromsø?

Enkelte hotell i Tromsø lar deg betale ved utsjekking. Andre derimot, kan kreve betaling samtidig som du bestiller på nett.

Parkering i Tromsø

Du kan parkere både i parkeringshus og langs gatene når du skal reise til Tromsø. Det er enkelt å navigere seg frem i byen, og stadig fler ønsker å leie bil eller ta med sin egen når de skal jakte på nordlyset. Vær midlertid oppmerksom på at bilen må ha piggdekk om vinteren, og smale veier kan gjøre det vanskelig å komme seg frem under dårlige forhold.


Hvor mye koster et hotell i Tromsø per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tromsø med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Tromsø

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tromsø
Citycamp Tromsø

Citycamp Tromsø

8,2

221 kr

Vis hotelltilbud
High-North Birtavarre Camping

High-North Birtavarre Camping

458 kr

Vis hotelltilbud
Arctic Rooms Aurora

Arctic Rooms Aurora

8,8

373 kr

Vis hotelltilbud
Abc Hotel Nord

Abc Hotel Nord

8,0

475 kr

Vis hotelltilbud
Arctic Rooms Rektor

Arctic Rooms Rektor

7,2

382 kr

Vis hotelltilbud
Tromso Bed and Room

Tromso Bed and Room

492 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tromsø

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Citycamp Tromsø

Citycamp Tromsø

8,2

221 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge

8,6

1 060 kr

Vis hotelltilbud
Abc Hotel Nord

Abc Hotel Nord

8,0

475 kr

Vis hotelltilbud
Smarthotel Tromso

Smarthotel Tromso

8,1

560 kr

Vis hotelltilbud
Radisson Blu Hotel, Tromso

Radisson Blu Hotel, Tromso

8,4

899 kr

Vis hotelltilbud
Clarion Collection Hotel Aurora

Clarion Collection Hotel Aurora

8,3

1 026 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Tromsø er det best å bo?

Sentrum av den livlige student- og kulturbyen Tromsø er relativt lite og kompakt, og byen er ikke delt opp i formelle bydeler. Overnattingsstedene er hovedsakelig plassert nær bykjernen eller i naturområder litt utenfor byen. Dermed er det lett å finne et sentralt hotell med gåavstand til Ishavskatedralen og andre severdigheter. Fordelen ved å bo så nær bykjernen som mulig, f.eks. i nærheten av Storgata, er at du har enkel tilgang til uteliv, shopping og kulturarrangementer. Byen er omringet av snødekte fjelltopper og idyllisk fjord, og selv i sentrum kan du nyte storslått natur bare ved å kikke ut vinduet.

Dersom du ser etter en god base for fjellturer, hvalsafari og nordlysjakt derimot, kan du også vurdere å booke koselige campingplasser og gjestehus utenfor byen. Disse får du dessuten ofte til en gunstig pris. Mange velger å reise til Tromsø for å utforske den storslåtte naturen i områdene rundt, for eksempel Ishavskysten og vakre Kvaløya med høye, ville fjell. På momondo kan du lete etter gode hotelltilbud, samtidig som du kan merke av i søkefeltet for hvilken attraksjon du ønsker nærmest beliggenhet til. Ettersom byen er såpass liten har du likevel gåavstand til det meste, selv om du bor litt utenfor byen. Det tar deg ikke lang tid å komme til ønsket destinasjon enten til fots eller per buss, enten du vil shoppe i Storgata, dra på eventyr i Lyngsalpene eller prøve lykken på havfiskecruise.


Om Tromsø

Hva er byens særpreg?

Ville fjelltopper ruver over byen, nordlyset danser i horisonten og midnattssolen på sommerstid simpelthen lokker deg inn i døgnvillhet – Tromsø er en særegen by som er fylt av historie, kultur og fascinerende naturopplevelser. Enten du ønsker å utfordre deg med fjelltopper som Hamperokken eller nyte bylivet og litt ekstra luksus i hverdagen, finner du et gjestehus eller hotell i Tromsø som passer for dine behov.

Hva har Tromsø å tilby?

Tromsø er en by som kan friste både friluftsentusiaster og alle som ønsker å oppleve livlig byliv. Flere restauranter kan lokke med arktisk sjømat, og utestedene frister med yrende natteliv og god stemning. På sommeren skinner midnattssolen, og fra september til mars lyser nordlyset opp vinternatten. Kombinert med muligheter for kajakkpadling, hundekjøring og ekskursjoner ut i villmarken, er Tromsø en unik og spennende by som rommer mange opplevelser.

Hvor grønn er byen?

Er det noe byen er kjent for, så er det naturen i området rundt. Til tross for det, du kan nyte grøntområder inne i selve Tromsø også. Byen og bydelene omkranser Tromsømarka, et flott uteområde med lysløype og mange stier. Her finner du også Prestvannet, hvor du kan gå på skøyter utpå høsten.


Reiseinformasjon for Tromsø

Hvor mange dager tilbringer folk i Tromsø?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Tromsø.

Hvor mye koster et hotell i Tromsø?

Et hotellrom i Tromsø vil normalt koste deg 1 414 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tromsø?

I april er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Tromsø. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 36 %.

Hvilken dag er den billigste i Tromsø?

For øyeblikket er det mandag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Tromsø, og fredag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Tromsø?

Hosteller og hoteller i Tromsø med 2 stjerner eller færre koster omkring 658 kr for en seng per person. Dette blir omkring 756 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Tromsø.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Tromsø?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Tromsø i løpet av april, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 61 mm.