De beste hotellene
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Tromsø

Hoteller i Tromsø, Norge

Finn tilbud på 31 hoteller i Tromsø, Norge

Tromsø, Norge
18. Apr — 19. Apr2
Sa 13.4.
Mi 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Tromsø

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tromsø
Pris
kr346
kr1533
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Tromsø


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tromsø

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tromsø
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
46 %forventet prisøkning

Pris

1 211 kr–3 836 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 547 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 269 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tromsø på er: 1-2 stjerne, 64 dag før. 3 stjerne, 59 dag før. 4-5 stjerne, 65 dag før.

1-2 stjerne

834 kr–2 880 kr

3 stjerne

780 kr–4 299 kr

4-5 stjerne

1 169 kr–18 776 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Tromsø

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tromsø

Laveste hotellpris

346 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Sjursnes Fjordferie

Hoteller i nærheten av flyplassen

565

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tromsø funnet siste 7 dager er 346 kr/natten. Denne prisen fås hos Citycamp Tromsø, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Sjursnes Fjordferie, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tromsø.
Det er er 565 hoteller i Tromsø i nærheten av Tromso/Langnes. Norwagon - CamperVan for the adventurous med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Tromsø. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Tromsø siste uken er 3 629 kr.

Tromsø reisetips

Hvordan bor man billig i Tromsø?

Det finnes hotell i Tromsø for de fleste prisklasser og behov, enten dere skal på kjærestetur eller oppsøke villmarken. Du får et bra, trestjerners hotell for ca. 500 kr. natten og oppover, samt koselige gjestehus og campinger for ca. 600 kr. og opp. Til sammenligning koster det ca. 1500 kr. for et firestjerners hotell. Dersom du bestiller i siste liten og ikke har tid til å søke rundt på nett etter billig hotell selv, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og få oversikt over de ulike alternativene både raskt og enkelt. Bare husk at prisen kan stige under populære arrangement som Nordlysfestivalen og Buktafestivalen.

Hvordan kommer man seg rundt i Tromsø?

Tromsø er en liten by med store opplevelser, og du kommer deg fint rundt ved å ta beina fatt. Snør på deg noen gode sko, ta med en drikkeflaske og nyt byen i eget tempo. Laster du ned et kart på mobilen din eller plukker med deg et fra hotellet, finner du lett frem i byen. Ønsker du å reise rundt i distriktet, kan du kjøpe både enkelt- og dagsbilletter via appen Troms Mobillett eller på billettautomater. Kjøper du hos sjåføren, må du betale et tillegg. Det er dessuten verdt å utforske øysamfunnet rundt Tromsø ved hjelp av ferjer, hurtigbåt eller organiserte sightseeingturer.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tromsø?

Det finnes ingen formelle aldergrenser for innsjekking i Norge, men enkelte hotell i Tromsø krever likevel at du må være fylt 18 år. Kontakt overnattingsstedet på forhånd, eller les reglene online på nettsiden deres før du bestiller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tromsø?

Enkelte hotell i Tromsø lar deg betale ved utsjekking. Andre derimot, kan kreve betaling samtidig som du bestiller på nett.


Hvor mye koster et hotell i Tromsø per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tromsø med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 766 kr

Gjennomsnittlig 1 724 kr

Dyrest 3 744 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Tromsø

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tromsø

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tromsø

Disse hotellene i Tromsø har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Tromsø

Sentrum av den livlige student- og kulturbyen Tromsø er relativt lite og kompakt, og byen er ikke delt opp i formelle bydeler. Overnattingsstedene er hovedsakelig plassert nær bykjernen eller i naturområder litt utenfor byen. Dermed er det lett å finne et sentralt hotell med gåavstand til Ishavskatedralen og andre severdigheter. Fordelen ved å bo så nær bykjernen som mulig, f.eks. i nærheten av Storgata, er at du har enkel tilgang til uteliv, shopping og kulturarrangementer. Byen er omringet av snødekte fjelltopper og idyllisk fjord, og selv i sentrum kan du nyte storslått natur bare ved å kikke ut vinduet.

Dersom du ser etter en god base for fjellturer, hvalsafari og nordlysjakt derimot, kan du også vurdere å booke koselige campingplasser og gjestehus utenfor byen. Disse får du dessuten ofte til en gunstig pris. Mange velger å reise til Tromsø for å utforske den storslåtte naturen i områdene rundt, for eksempel Ishavskysten og vakre Kvaløya med høye, ville fjell. På momondo kan du lete etter gode hotelltilbud, samtidig som du kan merke av i søkefeltet for hvilken attraksjon du ønsker nærmest beliggenhet til. Ettersom byen er såpass liten har du likevel gåavstand til det meste, selv om du bor litt utenfor byen. Det tar deg ikke lang tid å komme til ønsket destinasjon enten til fots eller per buss, enten du vil shoppe i Storgata, dra på eventyr i Lyngsalpene eller prøve lykken på havfiskecruise.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Tromsø

Hva er byens særpreg?

Ville fjelltopper ruver over byen, nordlyset danser i horisonten og midnattssolen på sommerstid simpelthen lokker deg inn i døgnvillhet – Tromsø er en særegen by som er fylt av historie, kultur og fascinerende naturopplevelser. Enten du ønsker å utfordre deg med fjelltopper som Hamperokken eller nyte bylivet og litt ekstra luksus i hverdagen, finner du et gjestehus eller hotell i Tromsø som passer for dine behov.

Hva har Tromsø å tilby?

Tromsø er en by som kan friste både friluftsentusiaster og alle som ønsker å oppleve livlig byliv. Flere restauranter kan lokke med arktisk sjømat, og utestedene frister med yrende natteliv og god stemning. På sommeren skinner midnattssolen, og fra september til mars lyser nordlyset opp vinternatten. Kombinert med muligheter for kajakkpadling, hundekjøring og ekskursjoner ut i villmarken, er Tromsø en unik og spennende by som rommer mange opplevelser.

Hvor grønn er byen?

Er det noe byen er kjent for, så er det naturen i området rundt. Til tross for det, du kan nyte grøntområder inne i selve Tromsø også. Byen og bydelene omkranser Tromsømarka, et flott uteområde med lysløype og mange stier. Her finner du også Prestvannet, hvor du kan gå på skøyter utpå høsten.


Informasjon om opphold i Tromsø

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tromsø

Hvor mange dager tilbringer folk i Tromsø?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Tromsø.

Hvor mye koster et hotell i Tromsø?

Et hotellrom i Tromsø vil normalt koste deg 2 153 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tromsø?

I mai er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Tromsø. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 42 %.

Hvilken dag er den billigste i Tromsø?

For øyeblikket er det torsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Tromsø, og mandag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Tromsø?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Tromsø 3 844 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 46% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Tromsø (2 153 kr per person, per natt).

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Tromsø?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Tromsø i løpet av april, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 61 mm.

Har Tromsø ferieboliger?

Ja, Tromsø har ferieboliger. Av 471 ferieboliger i Tromsø, er Bjørvika Apartments, Vervet, Tromsø City Center den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Tromsø.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tromsø fra hoteller?

Antall tilbydere fraTromsø hoteller er 548 fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tromsø fra hoteller sist?

Priser for Tromsø fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Tromsø

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tromsø

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Tromsø gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Tromsø, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Tromsø?

momondo finner et flott sted å bo i Tromsø ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Tromsø på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sa 13.4.
Mi 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post