De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Storbritannia

Hoteller i Storbritannia

Finn tilbud på 26 446 hoteller i Storbritannia

Storbritannia
26. jul. — 27. jul.2
fr. 26.7.
lø. 27.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Storbritannia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Storbritannia
Pris
kr255
kr3643
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Storbritannia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Storbritannia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Storbritannia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Storbritannia

Nyttig informasjon om hoteller i Storbritannia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Storbritannia

Laveste hotellpris

256 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Tower Suites by Blue Orchid

Hoteller i nærheten av flyplassen

24599

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Storbritannia funnet siste 7 dager er 256 kr/natten. Denne prisen fås hos Book A Bed Hostels, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Tower Suites by Blue Orchid, det mest populære 5-stjerners hotellet i Storbritannia(8,6/10 rating - basert på 5 988 anmeldelser).
Det er er 24 599 hoteller i Storbritannia i nærheten av London Heathrow. Aerotel London Heathrow med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Storbritannia. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Storbritannia siste uken er 6 516 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Storbritannia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Storbritannia
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
28 %forventet prisnedgang
22 %forventet prisøkning

Pris

1 539 kr–2 747 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 949 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 637 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Storbritannia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Storbritannia

Pris

820 kr–1 517 kr

BILLIGSTE BY I STORBRITANNIACardiff30 % billigereHoteller i Cardiff er de billigste i Storbritannia med en gjennomsnittspris på kun 820 kr per natt
DYRESTE BY I STORBRITANNIALondon23 % dyrereLondon har de dyreste hotellene i Storbritannia med rom med en gjennomsnittspris på 1 517 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I STORBRITANNIALondon89 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i London enn noen annen by i Storbritannia

Informasjon om opphold i Storbritannia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Storbritannia

Hvilke byer i Storbritannia er det best å bo i?

Mens du kan gå for en ferie i Storbritannia uten å bo i London, vil du definitivt gå glipp av noe da. Storbritannias viltvoksende hovedstad kan skryte av mange attraksjoner som vil sørge for at du har ting å gjøre hele tiden. London er også hjem til svært billige britiske hoteller som Britannia The International Hotel London, Canary Wharf, så du slipper å bekymre deg for overnatting. Hvis du er interessert i å lære mer om Storbritannias historie, bør du bestille et billig hotell i London i Storbritannia. London har robust offentlig transport med en undergrunnsbane som det mest populære kollektivtransportsystemet. Edinburgh er enda en by verdt å besøke mens du er på ferie i Storbritannia. Med mange godt bevarte historiske bygninger, er Edinburgh hjem til det praktfulle Edinburgh Castle. Denne majestetiske kongelige festningen ligger på toppen av den gamle byen på den steinete odden og er berømt for One O'Clock Salute og de skotske kronjuvelene. Bo på DoubleTree by Hilton Hotel Edinburgh City Centre, et av de billigste hotellene i Storbritannia i nærheten, og utforsk det beste av Edinburgh. Lothian-busser er et av Edinburghs mest populære offentlige transportsystemer.

Hva er de beste tingene å gjøre i Storbritannia?

Fra perfekt bevarte gamle slott til moderne monumenter, det er ikke mangel på fantastiske attraksjoner i Storbritannia. Hvis du er av typen som elsker å utforske innendørs attraksjoner, bør du besøke National Museum of Scotland. Dette museet ligger midt i hjertet av Edinburgh, og huser millioner av gjenstander som spenner fra gamle skotske skatter til dinosaurfossiler. Når du er på museet, sørg for å sjekke ut Grand Gallery og få med deg noen av de best bevarte produktene dette museet har å tilby. Hvis du trives best utendørs, er Stonehenge, et UNESCO World Heritage-sted, absolutt verdt å besøke. Dette forhistoriske monumentet ligger på Wiltshire Salisbury Plain og er uten tvil en av de best bevarte og fantastiske gamle attraksjonene i verden. Barn under 12 år har gratis tilgang til disse attraksjonene. Finn billige hoteller i Storbritannia her som Travelodge Amesbury Stonehenge og nyt det beste av det sørlige England.

Hvilke byer i Storbritannia har det beste nattelivet?

Er du klar for en kveld ute? Det er tonnevis av store byer for partyelskere her. Newcastle, som er en av de mest folkerike byene i nordøst-England, topper listen over de mest populære byene for natteliv i Storbritannia. Med sine mange klubber og noen av de billigste hotellene i Storbritannia, som Copthorne Newcastle Hotel, kan du prøve lokale brygg og mat, og det er aldri en kjedelig kveld i denne byen. Noen av byens populære barer og restauranter inkluderer Gate, Jesmond og Diamond Strip. Mens du er i byen, sørg for å stoppe ved Blackfriars Restaurant for en autentisk ginmarinert laks. Manchester er en annen flott by for de som elsker sene kvelder. Manchester er kjent som en musikalsk by, og er populær for to ting: musikk og fester. Noen av de mest populære festdestinasjonene i denne byen er Spinningfields og Deansgate og Northern Quarter.

Hvilke byer i Storbritannia har mest historie og kunst?

Når det gjelder kunst og kultur, vil Storbritannia ikke skuffe. Fra The Beatles til Shakespeare, Storbritannias dype arv, litteratur og kunst er rett og slett utrolig. Når det gjelder kultur, vil Belfast aldri skuffe. Bare bestill oppholdet ditt på Titanic Hotel Belfast, som ligger i gangavstand fra Belfast Titanic Quarter, og lær om det dårlige skipet og de som bygget det. Hvis du er interessert i religion, sørg for å besøke byens Cathedral Quarter, som huser Saint Anne's Cathedral. Dette er også et bemerkelsesverdig senter for religion og kunst, med praktfull gatekunst, moderne gallerier og flere vennlige lokale puber. Brighton er en annen utmerket kulturell by i Storbritannia. Brighton ligger bare en time unna London, og er ofte referert til som London by Sea. Kjente kunst- og historieattraksjoner i denne byen inkluderer Toy and Model Museum og Brighton Museum and Art Gallery, som er åpne for besøkende hele året. The Open Air Theatre og Brighton Little Theatre er fantastiske steder å få med seg liveopptredener fra lokale kunstnere på. Alle disse attraksjonene må du betale inngang ved, og har en tendens til å ha mest trafikk mellom mars og mai og oktober og november.

Når er det billigst å besøke Storbritannia?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Storbritannia, bør du vurdere å besøke landet i februar som er den billigste måneden med priser helt nede i 2 094 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i November hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Storbritannia velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Storbritannia, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke London oftere enn andre byer.

Hvilken by i Storbritannia har de dyreste hotellrommene?

London er den dyreste byen for hotellovernattinger i Storbritannia. Prisen per natt ligger på 1 491 kr og er 46 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Storbritannia.

Hvilken by i Storbritannia har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Storbritannia er London. Med en gjennomsnittspris på 187 kr per natt, er London ca. 87 % billigere enn andre byer i Storbritannia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Storbritannia fra hoteller?

Fra og med juli 2024, er det 272 497 tilbydere å velge mellom fra Storbritannia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Storbritannia fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Storbritannia ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Storbritannia gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Storbritannia hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Storbritannia?

Når alle alternativene for overnatting i Storbritannia er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Storbritannia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 26.7.
lø. 27.7.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Storbritannia

Populære byer i Storbritannia
Viser hoteller i byer i samme land