Hotelltilbud Europa Storbritannia

Hoteller i Storbritannia

Finn de beste tilbudene på 190 483 hotels i Storbritannia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Storbritannia

Leter du etter en by å besøke i Storbritannia? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
554 kr - 959 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I STORBRITANNIA Aberdeen 28 % billigere Hoteller i Aberdeen er de billigste i Storbritannia med en gjennomsnittspris på kun 554 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I STORBRITANNIA London 25 % dyrere London har de dyreste hotellene i Storbritannia med rom som har en gjennomsnittspris på 959 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I STORBRITANNIA London 86 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i London enn noen annen by i Storbritannia

Populære byer i Storbritannia

Bestill et av de beste tilbudene Storbritannia som tilbys på disse populære stedene

Storbritannia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Storbritannia

Når er det billigst å besøke Storbritannia?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Storbritannia, bør du vurdere å besøke landet i Januar som er den billigste måneden med priser helt nede i 1 205 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i juni hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Storbritannia velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Storbritannia, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke London oftere enn andre byer.

Hvilken by i Storbritannia har de dyreste hotellrommene?

Portree er den dyreste byen for hotellovernattinger i Storbritannia. Prisen per natt ligger på 1 354 kr og er 85 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Storbritannia.

Hvilken by i Storbritannia har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Storbritannia er London. Med en gjennomsnittspris på 480 kr per natt, er London ca. 75 % billigere enn andre byer i Storbritannia.


Oppdag disse regionene i Storbritannia

Finn det perfekte området i Storbritannia for den neste reisen din
Hotelltilbud Europa Storbritannia