Hoteller i Malaga, Spania

Finn tilbud på 508 hoteller i Malaga, Spania

Malaga, Andalusia, Spania
23. mar. — 24. mar.2
fr. 24.3.
ti. 28.3.

De beste hotellene i Malaga

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malaga
Pris
kr232
kr2202
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Malaga

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Malaga

Pris

768 kr–1 390 kr

BILLIGSTE BYDEL I MALAGACampanillas25 % billigereHoteller i Campanillas er de billigste i Malaga med en gjennomsnittspris på kun 768 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MALAGACentro26 % dyrereCentro har de dyreste hotellene i Malaga med rom med en gjennomsnittspris på 1 390 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MALAGACentro81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centro enn noen andre land i Malaga

Ting å gjøre i Malaga


Hoteller i populære bydeler i Malaga

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Malaga, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malaga

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malaga
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
20 %forventet prisnedgang
17 %forventet prisøkning

Pris

1 234 kr–1 855 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 714 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 301 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Malaga

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Malaga

Laveste hotellpris

296 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Malagaflat City Center

Hoteller i nærheten av flyplassen

17570

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Malaga funnet siste 7 dager er 296 kr/natten. Denne prisen fås hos The Lights Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Malagaflat City Center, det mest populære 5-stjerners hotellet i Malaga(8,2/10 rating - basert på 262 anmeldelser).
Det er er 17 570 hoteller i Malaga i nærheten av Malaga. La Macarena Airport med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Malaga. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Malaga siste uken er 6 661 kr.

Malaga reisetips

På de billigste overnattingsstedene i Malaga kan du overnatte for rundt 200 kr. per natt og samtidig bo sentralt. Vil du bo på 3-stjerners hotell finnes dette fra omtrent 350 kr. per natt, og 4- og 5-stjerners hotell får du fra rundt 700 kr. per natt. Ønsker du å bo på hotell i Malaga med svømmebasseng, finner du dette fra rundt 750 kr. per natt litt utenfor bysenteret. Nærmere senteret finner du hotell med svømmebasseng for omtrent 900 til 1000 kr. per natt. Da kan du blant annet sjekke in på Ilunion Malaga eller AC Hotel Malaga Palacio A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel for noen hundrelapper ekstra.

I Malaga er det mange muligheter for offentlig transport. Her kan du ta buss, tog eller låne en bysykkel. Det er EMT som styrer bybussene i Malaga og det er omtrent 50 ulike ruter. Midt i sentrum kjører bussene ofte, med mindre enn 5 minutters mellomrom. Det er også nattbusser som du kjenner igjen ved bokstaven N foran bussnummeret. Det er rimelig å ta buss, og billettene kan du kjøpe med kontanter hos sjåføren, eller du kan kjøpe et busskort som du kan fylle på hos tobakksforretninger, kiosker, eller hos EMTs servicekontorer. Fra Malaga-Centro Alameda kan du ta buss til blant annet Marbella på omtrent en time.


Hvor mye koster et hotell i Malaga per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Malaga med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 2 089 kr

Gjennomsnittlig 3 381 kr

Dyrest 4 754 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Malaga

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Malaga

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Malaga

Disse hotellene i Malaga har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Malaga

Malaga er hovedstaden i spanske Costa del Sol og dette er byen for deg som ønsker en blanding av storbyliv og solrike dagen på stranden. Leter du etter hotell i Malaga, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du noe som passer reisen din.

Leter du etter hotell i Malaga og er en skikkelig strandløve, er det lett å finne alternativer på momondo. I Malaga er du aldri langt fra stranden, og du finner hoteller som ligger helt nede ved vannet. Reiser du med familie bør du legge turen til Cabopino-stranden, nærmere Marbella og badeland som Bahia Park.

Vil du ligge på stranden, dra på spa og bare nyte livet kan du bestille hotell i Malaga nære Nerja’s Calahonda og Calas-stranden. Her kan du ligge på stranden i deilige solsenger, eller besøke infinity poolet på Estepona Laguna Village.

Vil du nyte bylivet og stranden, kan du bo i Malaga sentrum, da er du i nærheten av gode strandmuligheter og du har ikke langt å gå for å finne barer, nattklubber og restauranter. Bo for eksempel på Ibis Malaga Centro Ciudad, da bor du virkelig sentralt og har gåavstand til en rekke severdigheter og det beste Malaga har å by på.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Malaga

Solkysten i Spania har fantastiske muligheter for en deilig ferie. Bruk tiden til å oppleve den flotte gamlebyen i Malaga eller ta taubanen opp i fjellene for å se på ørner. Du kan også reise videre til Marbella, hvor du kan besøke det berømte appelsintorget midt i gamlebyen. Både Malaga og Marbella har nydelige sandstrender, og vi anbefaler å styre unna de største strandklubbene og heller besøke de mindre strendene om du ønsker en gratis strandopplevelse. Ca. en time fra Malaga finner du den populære feriebyen Puerto Banus, hvor du kan vindusshoppe i de mange luksuriøse butikkene eller titte på de mange luksusbåtene i havnen. Dette er virkelig byen for deg som ønsker å drømme deg bort til luksus- og jetsetter-livet

Langs hele solkysten finner du også massevis av lekre restauranter, her anbefaler vi å finne en koselig tapasresturant hvor du kan oppleve den ekte spanske matkulturen. Husk også å teste ut den lokale sangriaen, en fruktig vinbasert drikke perfekt på varme sommerdager.


Informasjon om opphold i Malaga

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malaga

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 4 netter i Malaga.

Et hotellrom i Malaga vil normalt koste deg 1 359 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.


momondos favoritthoteller i Malaga

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malaga

Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Malaga hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Malaga med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Malaga