De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Malaga

Hoteller i Malaga, Spania

Finn tilbud på 557 hoteller i Malaga, Spania

Malaga, Andalusia, Spania
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Malaga

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Malaga
Pris
kr554
kr3349
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Malaga


Hoteller i populære bydeler i Malaga

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Malaga, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Malaga

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Malaga
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
35 %forventet prisnedgang
38 %forventet prisøkning

Pris

1 318 kr–3 313 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 741 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 254 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Malaga på er: 1-2 stjerne, 85 dag før. 3 stjerne, 11 dag før. 4-5 stjerne, 87 dag før.

1-2 stjerne

617 kr–1 094 kr

3 stjerne

910 kr–1 289 kr

4-5 stjerne

985 kr–2 187 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Malaga

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Malaga

Laveste hotellpris

317 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Gran Hotel Miramar Gl

Hoteller i nærheten av flyplassen

20984

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Malaga funnet siste 7 dager er 317 kr/natten. Denne prisen fås hos Feel Hostels Soho Malaga, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Gran Hotel Miramar Gl, det mest populære 5-stjerners hotellet i Malaga(9,2/10 rating - basert på 4 283 anmeldelser).
Det er er 20 984 hoteller i Malaga i nærheten av Malaga. Apt. cerca de la playa y airport med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Malaga. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Malaga siste uken er 11 084 kr.

Malaga reisetips

Hvordan bor man billig i Malaga?

På de billigste overnattingsstedene i Malaga kan du overnatte for rundt 200 kr. per natt og samtidig bo sentralt. Vil du bo på 3-stjerners hotell finnes dette fra omtrent 350 kr. per natt, og 4- og 5-stjerners hotell får du fra rundt 700 kr. per natt. Ønsker du å bo på hotell i Malaga med svømmebasseng, finner du dette fra rundt 750 kr. per natt litt utenfor bysenteret. Nærmere senteret finner du hotell med svømmebasseng for omtrent 900 til 1000 kr. per natt. Da kan du blant annet sjekke in på Ilunion Malaga eller AC Hotel Malaga Palacio A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel for noen hundrelapper ekstra.

Hvordan kommer man seg rundt i Malaga?

I Malaga er det mange muligheter for offentlig transport. Her kan du ta buss, tog eller låne en bysykkel. Det er EMT som styrer bybussene i Malaga og det er omtrent 50 ulike ruter. Midt i sentrum kjører bussene ofte, med mindre enn 5 minutters mellomrom. Det er også nattbusser som du kjenner igjen ved bokstaven N foran bussnummeret. Det er rimelig å ta buss, og billettene kan du kjøpe med kontanter hos sjåføren, eller du kan kjøpe et busskort som du kan fylle på hos tobakksforretninger, kiosker, eller hos EMTs servicekontorer. Fra Malaga-Centro Alameda kan du ta buss til blant annet Marbella på omtrent en time.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Malaga?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Malaga, men det kan være lurt å sjekke på forhånd i tilfelle de har 18-års aldersgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Malaga?

Noen krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller hotell i Malaga på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Malaga?

Det er trygt å være turist i Malaga, men som i alle storbyer bør du passe ekstra på verdisakene dine på folksomme steder. Du bør også utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Malaga?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Malaga, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som normalt.

Hvor mye bør man gi i tips i Malaga?

Det er vanlig å gi omtrent 10% i tips når du er ute og spiser på restaurant i Malaga. Du kan også runde opp regningen dersom du tar taxi, og legge igjen litt tips på hotellrommet til roomservice.


Hvor mye koster et hotell i Malaga per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Malaga med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 526 kr

Gjennomsnittlig 1 672 kr

Dyrest 3 450 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Malaga

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Malaga
Finn hosteller i Malaga

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Malaga

Disse hotellene i Malaga har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Malaga

Malaga er hovedstaden i spanske Costa del Sol og dette er byen for deg som ønsker en blanding av storbyliv og solrike dagen på stranden. Leter du etter hotell i Malaga, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du noe som passer reisen din.

Leter du etter hotell i Malaga og er en skikkelig strandløve, er det lett å finne alternativer på momondo. I Malaga er du aldri langt fra stranden, og du finner hoteller som ligger helt nede ved vannet. Reiser du med familie bør du legge turen til Cabopino-stranden, nærmere Marbella og badeland som Bahia Park.

Vil du ligge på stranden, dra på spa og bare nyte livet kan du bestille hotell i Malaga nære Nerja’s Calahonda og Calas-stranden. Her kan du ligge på stranden i deilige solsenger, eller besøke infinity poolet på Estepona Laguna Village.

Vil du nyte bylivet og stranden, kan du bo i Malaga sentrum, da er du i nærheten av gode strandmuligheter og du har ikke langt å gå for å finne barer, nattklubber og restauranter. Bo for eksempel på Ibis Malaga Centro Ciudad, da bor du virkelig sentralt og har gåavstand til en rekke severdigheter og det beste Malaga har å by på.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Malaga

Hva er byens særpreg?

Solkysten i Spania har fantastiske muligheter for en deilig ferie. Bruk tiden til å oppleve den flotte gamlebyen i Malaga eller ta taubanen opp i fjellene for å se på ørner. Du kan også reise videre til Marbella, hvor du kan besøke det berømte appelsintorget midt i gamlebyen. Både Malaga og Marbella har nydelige sandstrender, og vi anbefaler å styre unna de største strandklubbene og heller besøke de mindre strendene om du ønsker en gratis strandopplevelse. Ca. en time fra Malaga finner du den populære feriebyen Puerto Banus, hvor du kan vindusshoppe i de mange luksuriøse butikkene eller titte på de mange luksusbåtene i havnen. Dette er virkelig byen for deg som ønsker å drømme deg bort til luksus- og jetsetter-livet

Hva har Malaga å tilby?

Langs hele solkysten finner du også massevis av lekre restauranter, her anbefaler vi å finne en koselig tapasresturant hvor du kan oppleve den ekte spanske matkulturen. Husk også å teste ut den lokale sangriaen, en fruktig vinbasert drikke perfekt på varme sommerdager.

Hvor grønn er byen?

Malaga byr på lange sandstrender der du kan nyte varme soldager ute. Du kan også reise opp i fjellet der du har utsikt langt utover havet og mot Afrika. Ønsker du å oppleve Malaga fra sjøen, tilbys det mange båtturer for besøkende i byen.


Informasjon om opphold i Malaga

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Malaga

Hvor mange dager tilbringer folk i Malaga?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 5 netter i Malaga.

Hvor mye koster et hotell i Malaga?

Et hotellrom i Malaga vil normalt koste deg 1 869 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Malaga?

Hotell i Malaga er billigst i Desember. Romprisen kan være hele 36 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Malaga?

Hotellrom i Malaga er generelt billigere på lørdag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Malaga?

Et luksushotell i Malaga kan ha en pris på 4 531 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Malaga 1 869 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 55% % for et luksushotell.

Hvor i Malaga bør jeg bo?

Pedregalejo, Centro, Teatinos-Universidad og Churriana i Malaga er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Malaga?

Med forventninger om generelt lite regn (41 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Malaga tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av april med i betraktning, er Sinagoga de Torremolinos en attraksjon det er verdt å ta turen til i nærheten av Malaga.

Har Malaga ferieboliger?

Det er nå 10 299 ferieboliger tilgjengelige i Malaga. De fleste av våre brukere velger å bo på Barbatuke Bed & Breakfast, som er den mest populære i Malaga. Sammenlign ferieboliger i Malaga.

Har Malaga vandrehjem?

Ja, byen Malaga har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 47 Malaga vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Chinitas Urban Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Malaga.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Malaga fra hoteller?

Det er 8 211 tilbydere fra Malaga hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Malaga fra hoteller sist?

Priser for Malaga fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Malaga

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Malaga

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Malaga gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Malaga hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Malaga?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Malaga med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Malaga på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Malaga

Finn billig overnatting i Malagas populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.
on. 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post