Hoteller i Tyrkia

Finn tilbud på 20 118 hoteller i Tyrkia

Tyrkia
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

De beste hotellene i Tyrkia

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tyrkia
Pris
kr366
kr3271
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Tyrkia

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Tyrkia

Pris

460 kr–2 111 kr

BILLIGSTE BY I TYRKIAAnkara49 % billigereHoteller i Ankara er de billigste i Tyrkia med en gjennomsnittspris på kun 460 kr per natt
DYRESTE BY I TYRKIABelek57 % dyrereBelek har de dyreste hotellene i Tyrkia med rom med en gjennomsnittspris på 2 111 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TYRKIAIstanbul84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Istanbul enn noen annen by i Tyrkia

Ting å gjøre i Tyrkia


Hoteller i populære byer i Tyrkia

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Tyrkia, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tyrkia

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tyrkia
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
52 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

808 kr–3 409 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 469 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 208 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Tyrkia

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tyrkia

Laveste hotellpris

108 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Crowne Plaza Antalya

Hoteller i nærheten av flyplassen

338

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Tyrkia funnet siste 7 dager er 108 kr/natten. Denne prisen fås hos Antique House (Antalya Center), a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Crowne Plaza Antalya, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tyrkia(8/10 rating - basert på 3 392 anmeldelser).
Det er er 338 hoteller i Tyrkia i nærheten av Istanbul. havalimanına yakın konumda daire med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Tyrkia. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Tyrkia siste uken er 2 742 kr.

Informasjon om opphold i Tyrkia

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tyrkia

Hvilke byer i Tyrkia bør du overnatte i?

Det finnes et stort utvalg av spennende byer i Tyrkia som er vel verdt et besøk for alle på leting etter billige hoteller i Tyrkia. For besøkende til landet er et godt utgangspunkt landets største by, Istanbul som ligger ved Bosporos-stredet og markerer grensen mellom Europa og Asia. I Istanbul vil du finne et stort utvalg av kollektivtilbud i form av buss, metro og trikker som vil enkelt ta deg mellom de ulike severdighetene og vakre nabolag. Istanbul har også et stort utvalg av spennende hoteller, både billige og mer eksklusive. Det er lett å komme seg inn til byen fra Istanbuls to flyplasser og det finnes også et godt utvalg av drosjer som kan ta deg rundt i millionbyen. For den som er mer opptatt av sol og strandliv vil et besøk til Alanya også være et solid valg, med en mengde bussruter og drosjer. Det er gode muligheter til å leie bil ved flyplassen eller i byen for den som foretrekker det. Gode hoteller i Istanbul inkluderer Radisson Blu Hotel Istanbul og Radisson Blu Hotel Spa.

Hva er noen av de mest populære attraksjonene i Tyrkia?

De fleste av de største turistattraksjone ligger i Istanbul, som den verdenskjente moskeen og tidligere kirken Hagia Sofia som er oppført i en bysantinsk arkitektur. Like ved ligger også den blå moske som er verdenskjent for sin arkitektur og vakre fremtoning. Her kan man kjøpe billetter til guidede turer fra flere av selskapene som holder til ved plassen. Mange kjente hoteller ligger i dette området. Istanbul er viden kjent for sine fargerike markeder som er fullspekket med eksotiske varer som krydder, tekstiler og håndverk. Den mest kjente av alle heter Grand Bazaar og tiltrekker seg tusenvis av besøkende hver dag, og noen av Tyrkias mest kjente hoteller like i nærheten. Galanta-tårnet er et annet vakkert tårn som er oppført i bysantinsk-stil og er verdt et besøk for alle som er interessert i Tyrkias historie. Her finnes det guidede turer og billetter kan kjøpes på plassen utenfor. Et godt hotell å ha som utgangspunkt for alle severdighetene er Hilton Istanbul Bomonti.

Hvilke byer i Tyrkia har det beste utelivet?

Et godt startsted når det gjelder matkultur, restauranter og lokale kafeer er Istanbul, som kan by på et stort utvalg av koselige og tradisjonelle tyrkiske spisesteder med ikoniske retter som danner grunnlaget for det anatoliske kjøkken. Tyrkia er viden kjent for sine retter som dolma, shawarma, pide og lahmacun blant annet. En rekke steder vil servere tradisjonell tyrkisk mat i en såkalt mezze-stil, som du får servert som flere småretter. Det finnes et stort utvalg av barer og utesteder for alle som er på utkikk etter det i kort gåavstand fra Istanbuls mange hoteller. Det er også gode muligheter for et rikt uteliv og mat av høy kvalitet ved andre tyrkiske byer, som nabobyene Alanya og Antalya. Her finnes det et stort antall barer og restauranter langs strendene, og flere restauranter som har spesialisert seg på tyrkiske delikatesser som shawarma kebab. Palmiye Beach Hotel er et godt valg i Alanya.

Hvilke byer i Tyrkia har størst utvalg av kunst og historie?

Istanbul er desidert den byen i Tyrkia med høyest konsentrasjon av kunst og historiske monumenter. Her kan man besøke kjente plasser som Istanbul Modern og Sakip Sabanci Museum med et bredt utvalg av kunst. Videre finnes det en rekke historiske plasser både i Istanbul og i resten av landet som er verdt turen. I Izmir finner man en rik kulturarv med monumenter fra det romerske og ottomanske riket. Hisar-moskeen er et eksempel på et byggverk fra den ottomanske perioden og stammer fra slutten av 1500-tallet. For komfort så sjekk ut Titanic Business Golden Horn med sine luksuriøse rom.

Når er det billigst å besøke Tyrkia?

Desember er den billigste måneden for overnattinger i Tyrkia, med en gjennomsnittspris på 1 086 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i september, som er den dyreste måneden.

Hvor i Tyrkia velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Antalya som er den mest populære byen i Tyrkia.

Hvor mye koster et luksushotell i Tyrkia?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Tyrkia 408 kr per natt, noe som er 2 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 413 kr per natt.

Hvilken by i Tyrkia har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Belek vil koste deg mer enn i andre byer i Tyrkia. Du kan forvente deg å betale 640 kr per natt – en pris som er ca. 37 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Tyrkia har de billigste hotellrommene?

Istanbul tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Tyrkia, med en prislapp på kun 139 kr – en pris som er 66 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Tyrkia.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyrkia fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 55 832 tilbydere å velge mellom fra Tyrkia hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyrkia fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Tyrkia ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Tyrkia

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tyrkia

Hoteller i andre regioner i Tyrkia

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Tyrkia